Коментари - Кой влиза от най-добри позиции в надпреварата за София? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има еедна турска приказка за парата и фукарата. а и както гласи слуааа с късметлията дето намерил златна пендара и решил през цепка на витрината да примами още някоя, а пръстите му изтръпнали и пендарата паднала върху купчината....И човчеца с болка изпсувал, Маа му да еВа на дядо хубаво каза пара при пара отива, ама не каза чее малкото отиват при многото

Ще гласувам за Ванчето, за да разкарам еничарите на Посолството. Най-колоритен от всички състезаващи се седерасти на посолството в София е фашагата-влах Лили Вилков от партийката на д-р Пепи Москов - Менгелето - трябва съвсем да нямаш нищо в кратуната, за да гласуваш за него. Сега ще видим дали всички софиянци в повече не са кръгли идиоти, на които осраната, ограбена, свръх скъпарска София им харесва такава и искат още много от същото.

Хубавото Ванче, дето все чистотата и е в устата, там ще почне. Внимавайте ей, тяот сега е доста нахакана, да не кажем брутална в изказа си а после сигурно и в действията си. Иска всички фирми да станат общински-най вече чистотата. Тя да ги магери, кои ли работят там та такъв интерес. Само Вили Лилков има професионален опит Другите ще се учат. Кофти

Радостин Василев ! Защо все го пропускате ? Вярно е, че зад него няма партия, но ние гласуваме за кмет, а не за правителство !

НИКОЙ от изброените ни става ;)... Хората са прости и само ще го докажат гласувайки за тези, които им се изхрачиха в лицата : )

Няма база за сравнение. Като човек със сериозни познания и опит в точните науки и в общинското управление, проф. Вили Лилков е на светлинни години над кснкурентите си. "Равнището" на фаворизираните комсомолци Терзиев и Хекимян не се доближава дори до това на студентите му.

Който вкара Бойко Борисов в заъвора.

Никой вече не се интересува от програмата, идеите и вижданията на кандидата за кмет. Да не говорим за това какъв опит има за управление на град. Ако това няма значение после ще се учи върху нас, ще се учи от издънките и грешките си. Години ще минат докато се научи

Този наглец хекимяк го бива само да се поставя в услуга на някой докато беше водещ по TV нито един път не постави неудобен въпрос на Боко този е срам за гилдията си за пари е готов на всичко мазник

Мааалко социализъм на София ще и се отрази много добре !! 33 години стигат !!

Важно е, за кой ще гласуват машинките, накрая.

И циркаджиите под наем от и.тн ли имат кандидат кмет чалгар? Няма такъв цирк

Лена искаме за кмет и никой друг а баджо заместник кмет

само анонимни полу-идиоти списват тук? Да бяха написали нещо позитивно за качествата на кандидаите....не.. само малоумни бъртвежи

Започвайки от базовите ценности е добре да отбележим, че от водещите кандидати единствен, чиято партия и той самият, казват НЕ на гей парадите е Деян Николов !

От кога ограничаването на човешките права и дискриминацията по сексуална ориентация е базова човешка ценност!?!

Ориентацията е ценност, но не е базова!

Който е разбрал че така повече не може да продължава да се запише за канала ми в телеграм "https://t.me/pprazum за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза, въпреки усилията на ЕС и САЩ. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога

Хе, хе ! Не бързате ли да обявявате кандидатите за кмет на София ? Има още два дни, а инициативен комитет ще внесе утре в 15 часа кандидатурата на независимия кандидат Радостин Василев !

Партията ГЕЛ ?

С й е накрая

Дама ще управлява столицата, каквото и да означава това.

Без комунисти, ДС и техните калинки

кой от тях знае да реди павета?

Сами ще се редят! С приложение, онлайн!

Да подкрепим хубавото Ванче да се разкарат веднъж тия уядени чиновници по дирекции,инспекторати,цгм-та.Вече 12 години едни и същи,не се наядоха,и пак София е мръсна,дупка до дупка.Поне да гласувам за нещо различно,може и да тръгне за добро.

Може ама едва ли

Предлагам да изненадаме статуквото на тези /и не само/ избори.

Готово, Какво да приготвим на копейкин?

Направо невероятно, ще натресат ДС- чадото Терьиев, коетп да продължи да полэва държавни парици эа свои облаги.

ХУБАВАТА София ще си има ХУБАВАТО Ванче. :)

Да, най- компетентна эа мен е Ваня Григорова или Петър Клисарев.

Без комунисти и техните калинки

Хайде, без комуняги мингянки

Антон Хекимян???? ХАХАХХАХАХХАХА

Фандъкова поема новините по БТВ

35години ни управлява мръсната пяна на обществото.

Искам да знам какви са вижданията на Хекимян за София и чрез какви политики ще се осъществят. Щото то не е само да си мисирка, ще управляваш 1 2250 000-ен град. Някъде имя ли я програмата му качена?

Терзиев - завършил АУБ. Любо (Хазарта) Минчев - завършил АУБ, човек на бившия шофьор Спас Русев, Боко го пренебрегна. БГ шефовете на бТВ още от началото (преди 23 г) - завършили АУБ...

АУБ са само комунистически и корупционни чада до ден днешен!

Фандъкова поема новините по БТВ

Васил Терзиев, БИЗНЕС администрация, ДС ЧЕДО; Вили Лилков, ИНЖЕНЕР, РУСКИ възпитаник, който щял да изчисти КОМУНИСТИЧЕСКАТА символика в София; Хекимян - ЖУРНАЛИСТ; Деян Николов - ИКОНОМИСТ; В. Григорова - ИКОНОМИСТ. ... КМЕТЪТ трябва да бъде ФИНАНСИСТ или ИКОНОМИСТ.

Този Лилков откъде го изровиха......

Не да го изровили от никъде Той си е стар седесар.

съгласен, эасега ми харесва Ваня Григоров, най-компетентна е, ДС-чадото Терэиев НЕ

Да е най подготвеният- вили Лилков! И лъжете, вили идва от репресирано от ДС семейство, изключителен човек като опит и образование. Всички останали ще се учат на гърба на софиянци, така както ПП дб правят с България.

най-дълго управлявалият, респективно най-успешният кмет на София по професия е: строителен инженер ;) финансисти-икономисти са само за схеми с усвояване/източване/пране на пари : )

Гледам иминцата на кандидатите за доунищожаването на София и си мисля: "Да живеят всички ДС-та на всички земни кълбета!" и "Да декомунизираме България като си изберем за кметове най-видните наследници на ДС!". Надявам се да стане - след Петков, Василе, Борисов, Атанасов, Христо Иванов и сие и цялата ДПС върхушка без изключение, това е все по-възможно и неизбежно! Време е столицата да бъде преместена някъде другаде, напр. във В.Търново, Пловдив, Каспичан или Долно Нанагорнище. Нека и другите да опитат на собствен гръб какво означава селяндурщината в реалния живот.

Удари едно рамо на Ванчето в анкетата.Все пак са си от една партия със Сергей.

Най добре е всички да спрат да гласуват и със сопите пред парламента

Да риташ срещу установеният политически (или както вика сюлейман паси - "кодифицираният") ред в евроатлантическите държави (вече) е тероризъм.

Ги разнасяш непрекъснато .Пък нищо.

София и софиянците заслужават всеки един от кандидатите. Да Ви е честито!

На кой от кандидатите близките и роднините са работили за ДС ? ДС - държавна сигурност , която ликвидираше всяко отклонение от линията на БКП и пращаше в затворите и лагерите.

Ивайло последен. Най умният от умните,последен.... ДИР.Бг верна ли е класацията.....к'во бяхте ,к'во сте Ся.

Важен е общинският съвет, който решава нещата. Иначе би било добре, коалицията на предателите дето управлява, да получи образно казано шамар през лицето, че не следва интереса на народа. Което е дори в клетвата от конституцията в която се кълнят. Като нищо половината от гласувалите за тях, да не подкрепят какво вършат. Но малко може да фенски принцип да се гласува, стил ЦСКА и Левски. Когато кажат едно, са прави. Когато кажат противното, пак са прави. Или стил ииий този е готин, ще гласувам за него.

Моля да напишете посолството зад кой кандидат е за да гласуваме за него.

А къде са ДС и КГБ и парите на БКП ?

Васил Терзиев!

И зад двамата претенденти за балотаж, само дето единия като гледам няма да успее да се докопа до балотажа. Дано балотажа да е между хикимикимяу и някой от автентичните кандидати, а не оня компютърния дс вирус - васко десето.

Както Киро сподели в онзи 5 часов запис, изборите са подправени. Който все още има розови илюзии кой ще бъде новият кмет, да му споделя че ще е Тонито Хекимян. Марето Габриел например напусна веднагически леля си Урсула, а още не се знаеше ужким дали ще стане сварката. Хекимян и той напусна, дали пък не е щото със сигурност се знае че той ще е на кметския стол.

Че си в грешка!

Не съм от София,затова бих гласувал поне два пъти за червената кандидатка.

Благодарим на Хекимян, че най после се разкара! Ето сега бТВ се превръща в една наистина свободна телевизия на България! Беше мъчение да го слушаш и гледаш! Ние зрителите се отървахме от тиранията и присъствието му! Аман от политически слуги и назначения!

Ти от Марс ли падаш, някаква пионка ще решава съдбата на цяла телевизия. По-скоро той е изпълнавял заповедите на БТВ, а не обратното. Всичко ще продължи така, както тези задхкулисите кажат, ако е някой със собствено мнение-Аут!

МВР пенсионерски клуб състоящ се от 8 хиляди пенсионера дето точат държавата с пенсия и заплата и извънреден и празничен и осигуровки.4000-5000!лв на месец

Кики Петков го държът с компромати от изцепките му с Лена Общата и саботира собствената си партия с кандидати като Терзиев.

Защо гледате само имената на кандидатите, важното е ОС. При мнозинство в ОС на една партия, какъвто и да е кмета, просто ще гледа безсилно решенията на съвета и ще трае. Затова Боко слага калинки, разчита на ОС и там да командва лично. Кучето е заровено в ОС.

Не харесвах като те водещ Антон,но сега при тези опоненти съм за него или Вили Лилков.

Тез абитуренти на бал ли отиват ? Който забърка правилно една торба цимент на бетон , той да стане кмет .

Голям страх тресе кочината “Пълен Провал”!

От тези кой е роден в София?

Ваня Григорова

Ще гласувам за нея.

голям порок е.

Васко отече в киреча!

На първи тур гласувайте за когото си поискате, на втори - задължително срещу Васко ДСто. Посолството ще си изтърве нервите и ще гледаме шоу. София му е обещана отдавна на това ДС леке и ако не им се изпълнят плановете ще побесенят. Така, че, който иска да види Галка от посолството като проскубана кокошка - анти Васко Десето.

Борисов го държът с компромати и съботира собствената си партия

А тези, които гласуват за него кой ги кара насила???? Има нещо сгрешино в българите....

А да бе, в българите била грешката. А че му наливаха милиарди години наред не беше грешка. Ся в българите била грешката..

Фани единия та удари другия!. Добре, че са Милена и Васко Кръпката да да бият камбаната и да преложат все пак някакъв кандидат, та да има за кого да идем да пуснем бюлетина. Че иначе - да гласуваш срещу червените за някакво отроче-милионерче на ДС полковници беше върха на извращението. А за Хикимяу както Борисов е казал - и магаре да им посоча - него ще изберат. А пък съвсем отделна тема изобщо някой ще чете вота или направо ще си наредят схемата както са си измислили. Много викахме срещу Фандъкова, ама да не стане сега - още по-голям шопар да наместят. Да не забравяме, че и ББ беше кмет на София по едно време.