Кой сте вие, господин Беер?

Съветският шпионин, който проникна във висшето ръководство на Израел и получи тайни на НАТО, а светът не знаеше името му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И най-хитрият евреин е надхитрен от евреи.

да не са по различни те даже открито показват че са прокремълски проводници изменници!

Дейвид Бен-Гурион? Интересно защо един евреин носи името Дейвид, а не типично еврейското Давид? Редакторе, понякога само добър превод не стига, трябва и обща култура.

"Наказанието се оказва доживотно за Израел Беер - на 1 май 1966 г. той умира в килията си от масивен инфаркт" Ако не се лъжа, масивният инфаркт присъства в биографиите и на други разкрити шпиони ... Това може би е последица от постоянното напрежение, под което живеят ... Или ... Хм ...

Кой сте вие д- р Зорге?

Де да беше само другарят Курт , няма да ви разправям и кои още ни бяха другари!

Не е ясно защо в неделната вечер низанимават с това четиво. Вероятно под натиск на едно посолство.-Нито ден без антируска пропаганда . Връзките Израел -СССР(Русия) са много сериозни ,включително и шпионски. Все пак около 40% от населението на Израел са евреи от бившият СССР(евреи или хазари все тая) СССР е един от най големите привърженици за създаване на държавата Израел. От СССР към Израел изтича огромен научно техничвски потенциал ,особено в ядрени изследвания и ракетостроене. Да не се забравя ,че преди сталинските чистки евреите преобладават в ръководството на комунистическата партия .От 100 лена на Политбюро 95 са евреи-включително Троцки,Бухарин ,Каменев,Зиновиев ,Свердлов. Нормално е руснаците при тези тесни връзки и при условие ,че САЩ чрез Рокфелер и Ротшилд бързо установяат влияние над младата държава ,да внедрят множество шпиони и агенти за влияние.

Най-моШното разузнаване, а? Явно е имало и много по-силно разузнаване ;)

Престанете най-сетни с тази преведена руска пропаганда,измислете нещо за да си заслужите рублите!Тази статия е буквално преведена от "Лента.ру".Дорогие русские товарищи,кидаете деньги на ветер!

Голяма боза, почти като FOX CRIME го докарахте, само липсват трупове. Поне го сложете е някаква нова рубрика, да речем с наименование "Време за губене"!

"Разузнавачи, които промениха историята" Щирлиц , Зорге , Беер ит.н. . В крайна сметка Горбачов продаде целият източен блок и обезсмисли тия шпионски истории. Жалко за хората , умрели вярвайки в правотата на дадена идея.

Голяма работа.Тук главнокомандващият ни е руски агент и кво всички знаем ама си мълчим.

мда всичко изпипано и да не се обреже!?!?! баси неглижирането!!! и как му се е разминало да не го натопи любовницата му???

Браво, колега, браво този! И аз вече не знам кой бях и кой съм. Ето, и при теб парадигмата работи. Като гледам, и ти си успял добре да си поживееш в този "лош Запад", докато съгражданите ти са строели с кирки и лопати под дулата на "Шпагин"-ите великите язовирни стени, шосета и заводи. Попътувал си си на воля, а те са имали само една дестинация - към Гулаг. А това с масирания инфаркт ти е , така да се каже, бонус към взетото в звонк.

вярвали са че ссср е империя която ще владее целия свят, то пък една вяра. И римляни е имало такива, и османци. И за тях ли ще съжаляваш че се е появил някои брут или Ататурк.

Изводът е че трябва много да внимаваш пред кога си вадиш оная работа.

Прав е Бузов, Руцо си е чиста проба агент на Москва и не само той. Какъв е например Николай Малинов от движение "Русофили", Костя Копейкин или Георги Георгиев от Боец?

Приказки от хиляда и една нощ !!! Пошли измислици !!! Повод за тролене и плюване !!!

забравяш САЩ, Велокобритания и Германия в изброените... Случайно?

пиши го измислено заради пари. Израелски паранои...

Както се казва - не човек, а желязо............