Кой предизвика проверките след филма на Беър Грилс?

Симеон Цончев разказва, че случайно попада на епизода за страната ни преди две седмици в социалните мрежи, като не очаквал реакция на институциите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз теб лично съм те виждал да пикаеш в забранени територи длед употреба на значително количество бира. Трябваше да те снимам помак с помаците, но пак ще те хвана , редовно те виждам в периметъра си.

Г-н Симеон Цончев, имам един въпрос към Вас - на публикуваната снимка в статията си личи, че вие карате сноуборд и също така ясно се вижда, че го правите ИЗВЪН предвидените за целта писти. Ще бъдете ли така добър да отидете и да си заплатите глобата за това Ваше деяние? Предполагам знаете, че е забранено карането извън пистите и това се наказва с глоба по законите на РБ ?

Тоя Симеон Цончев е някакъв педерастив програмист или рекламаджия. Тия модерните герои и разбирачи. Борци за правда дори.

И защо се отказва коментар от институциите?! Защото, всяко чудо за три дни ... и се забравя. След като има нарушения, има и виновни, ами да си понесат последствията.

ооо, цончев си прави реклама като автор на филмчета?! и не би влезнал във водата, и жаба не би убил, а най вече огън на изерото няма да си запали, ...ама не щото ще предизвика повсеместен пожар, а защото трябва да си носи дървата от софия, щото около езерото няма ! поредният сбъ..рканяк си намери слушатели!

Голяма работа,изял една жаба - има ги богато навсякъде и запред камерата запалил шепа сено...ужас,съсипал е природата,но по-важното е Симо комплексара да го дадат по ТВ,че да може мама на село да каже - "туй моето момче по талавизора го дадоа,хамериканците глоби"...комплексар!

изсече Пирин за да си направи курорт, а няма кой да го санкционира. С години не си е плащал концесионната такса, а няма кой да му я поиска. Праща автобуси с контра протестиращи с парите на всички българи, а няма кой да му поиска сметка!

Някой не си е свършил работата! тъй и никой не каза какви са точно клаузите по договора за заснемане! Никой не казва какво точно е уговорено като разрешено и като забранено. Не става ясно и за какви пари е сключена сделката. Не се цитира, какви точно са били инструкциите на "наблюдаващите офицери" Вероятно не е било заложено и ограничение за снимките сутрин от -до вечер. Така че в момента се раздухва една димка за вършене на дейност. Трите жаби изядени за "закуска" са големият проблем; не се казва обаче по време на ротните, полковите, армейските учения у нас преди години колко жаби сме изяли, колко смоци са влезли в баката, охлюви и миди. Костенурките и те влизаха в едно със зелените пъпки, коприва и див лапад. Вероятно и по него време и самите езера са ставали обект за преминаване на военна техника, както маса язовири и реки. Днес вероятно повечето вегани са "обидени" от Беър Грилс а разбираемо е не точно какво е нарушението, а как се оживява в неочаквани събития и ситуации.

Некъв веган откачалник гледал тв? Как е възможно? Нали те не гледат тв щот са много възвишени?

Това е истината. За съжаление много служители не смеят , нито са инструктирани да искат филма, но всички са били длъжни да си знаят служебните задължения. Все пак се оказва, че Беър Грилс е бил с екип , а не сам и по никакъв начин не е застрашил природата. Изял някаква жаба на пръчка , влязъл да се поолади, минал по някоя канара пълзешком и толкова. Много сполучливо някои бяха написали, че там, къето Грилс оцелява, ние се разхождаме. И слава Богу, че не оцеляваме като него.

В същност той не оцелява, той иска да покаже как се оцелява в екстремни обстоятелства. По горе в поста си съм отбелязал някои неща от личен опит в армията, като не съм споменавал издоеното мляко, извадените картофи и лук, яйца и риба. не съм описвал оцеляването в изоставени с години махали из кърджаалийските баири; всичко това, когато ти изпратят вестта за бомба в артелната, или обърната кола с храната -без хляб, мез колбаси, без консерви. вярно е и това, че при предстоящи "маневри" от дивизията винаги получавах "много поздрави" от комендантците и набързо се преминаваше през магазинчетата в съседните села. Надали са много тези дето ще ми сложите минуса, как се съхранява краве масло (бутер) в августовските жеги без хладилник за да ти е под ръка....

модерният поп кръстю...нямало да пали огън...сигурно, ако от това зависи оцеляването ти, това е филм бе, всичко е било контролирано, че и със съпровод от парка...ходи се лекувай, болен мозък, че и тръгнал да се показва що за урод е, пълно е вече с такива, капацитети по всичко, съдници на всеки, правил бил документални филми, гледани от него, майка му и баба му, тръгнал дискавъри да клепа, че ни направили реклама..... дребна душа, дребна.....

Един ден ще се окажем в затвор, за да не вредим на природата. И как ще обичаш природата като те ограничават да общуваш с нея? На любов не се учи.... Зелени тикви, които си въобразяват, че обичат природата, а всъщност мразят хората.

аф

Същият, като онзи идиот, който пусна доноса срещу ЦСКА , след победата над Ювентус през 1994 год.

На всички разиграващи мелодрами, зелени са им не идеите а главите. Жабите ли свършиха в България? Вместо да се радваме, че поне от време на време някой по света ще види и чуе нещо за България, ние критикуваме. Жаби навярно е пълно и в Полша и в Словакия, Хърватска и къде ли още не. Следващите серии ще ядат жаби някъде там. За огъня и пожарите. Пожар става не от запален огън, от запален огин и немарливост. На тия рейнжъри които са били там сигурно не веднъж им се е налагало да гасят недоугасен огън, така че надали е имало риск от пожар. Забранено било къпането. Ами това е филм бе хора. Че колко неща са забранени в реалния живот, а се снимат по филмите? Да не би престрелки по улиците, каране с висока скорост и преследване с коли да е разрешено. А в кой филм го няма? Цончев да вземе да стане един катаджия. Да си грабне радара и на всеки филм който смимат в България, маса глоби ще напише. Хайде със здраве и вземете да се ядосвате за по-съществени неща. Като например как нашите управници винаги подлизурстват и подкрепят с две ръце тези от които зависят. Навремето Съветска Русия, сега още повече Америка, НАТО и т.н. Зелените да вземат да се възмутят от този "велик злодей" Путин - та той и за глобалното затопляне е виновен.

Да поровят малко във фейсбук, ще се изненада колко много хора влизат в езерата да се снимат. Изкараха Беър Грилс най-големия престъпник.За другите престъпления за които Министерството на екологията си затваря очите - пълно мълчние.

По тази логика и за това да си мълчим и да си затворим очите нали!?

По скоро трябва министерството на екологията да покаже последователност, а не само разни ПР акции . Да кажат кой др. Са глоби ли за влизане в езерата, по колко нарушения са се самосезирали и т. Н.

Симеон Цончев, СИМО СИМО ,ЧЕ ГО ЦОКАШ ВЪШКО ЗЕЛЕНА

Как мислите ще посрещнат принц Чарлз ако отиде в някоя циганска махала? Първом ще го огледат боязливо, после ще се престрашат да го доближат, накрая някой немирен манго ще му изсипе едно канче вода във врата и ще се провикне : "Ааа-ха-хаа, това е брат ми!" Принц Чарлз ще си остане принц Чарлз, а циганинът - циганин. Просто на Чарлз не му е мястото в циганската махала защото там друго не може да очаква. Та и Беър Грилс така...

Всички от отговорните държавни институции да си ходят. Симеон Цончев е свършил повече работа от всички тях - излишни некадърници, непознаващи закона и неинтересуващи се от нищо повече освен собственото си живуркане, подкрепено от подкупи!

Че колко му е да се каже че женка ти кръшка! Пък и ако има и някой рекламен клип .....Това да не е като клипа за реклама на България с Плевничката на фона на Скалистите планини. Все пак ако пък бяха онези с двойното оцеляване какво ли още щеше да развълнува този хлорофил; те са по по -едър дивеч за да оцеляват

Осъществената мечта на айдиъта: Да попадне в новините.

Мъко моя, бъларска - Беър Грилс не е "турист", той е артист и шоумен. Показахме отново начумерените си, неумити, рошави балкански чотури иззад тарабите и заревахме мечкадарски : "Уууу, бря-бря-бряааа!". Ами защо не сме толкова ербап спрямо бракониерите, разбойниците и наглите мошеници, които изсякоха горите, избиха дивеча и превърнаха дюните в идеално гладки паркинги. Отчайваща простотия и неспасяем, дълбок провинциализъм!

ако се беше държал така в защитен парк в Алпите щяха да му разкажат играта безкомпромисно и там ли "неумити простаци" живеят, а? Иначе си прав,че нашите балканджии са безхаберници и за шепа сребърници ще продадат и майка си и доведоха страната ни до жалко състояние.

кое не разбра до сега и в Алпите и на луната щом са му разрешили да снима,няма да го занимават после с глупости!

Абе какви са тези мелодрами, каквито разигравате тук? Бил шоумен, бил артист. И? Дошъл тук - ял жаби в защитен парк, палил огньове. Ми не знаел. Ми да знаел, че не може. Като събрал екип от некадърници, ще плаща. Сега сълзи за него ли да роним? Бълха го ухапала едни кирливи 5000 лв. Ние как си плащаме като попове за всичко на Америка, че и още от горе.

този зелен доносник ако остане в планината зимата и единствен шанс да оцелее е да си напали огън ,дали ще предпочете да си отиде от бяла смърт ,както декларира ,че никога няма да запали огън“ Огъня не е проблем, проблем е когато го палят неграмотници ,които не могат да го контролират . А това на Беър не беше и огън..запали малко трева в метална кутия.

ти просто си глупав, не е задължително да се изказваш, когато си смучеш аргументите изпод ноктите. От една цигара, хвърлена небрежно в "малко трева" става ужасен пожар. Но в случая с твоя идол става дума за популяризиране и пропаганда на отвратително отношение към нашата "уж защитена" природа.

си тъпия никой изобщо не говори за цигари, а за контролиран огън......имаше един дето ви беше преброил...80% каза,че сте..то затова тази държава върви като рак все назад!

Този зелен Тъпак да го ду.. Най якото е да си запалиш огън в планината. И жаби и костенурки сме яли. И огньове сме палили и в пещери сме влизали. Къде бяха зеленте събратя на въпросният Лай..р. Мога да му дам няколко урока как се приготвя жаба. След комудетата най-тъпите парчета са Зекените пом.риахаха хахах

И защо да глобяват Грилс? С него са били трима, които знаят правилата, но нищо не са направили. За тях глоба няма ли да има?

Същите еко грантояди сега ще предадат спонсорите си!

Защо не може да се плува в това езеро? То сигурно и да пуснеш една вода в храстите е подсъдно ...

Значи угодия няма - ако не бяха го глобили - триста плюнки защо продажниците не са го глобили. Сега като го глобиха - защо? Рекламирал България. За какво да рекламира България? Да се довличат 3000 боклука след него и да се пличкат из защитените езера ли щото видяли, че той го прави? Като вие самите не си пазите достойнството, кой искате да ви го пази? Чужденец бил. Ми хубаво - тройна глоба тогава. В долари.

Не може ли в рубли?

ти прави ли разлика, когато нещо се прави по надлежния ред и когато не се прави? Сега излагацията е за България, щото хем му дали разрешение , хем го глобяват. Такива глупости правят само глупаците ,сигурно в министерството са ти рода,а?

незнание е твоето! Дискавъри са поискали необходимите разрешения и са ги получили + придружаващ екип от "знаещи" от съответната институция., така ,че вината е на този екип ,ако изобщо има вина.

Смешник.

Абе изякаха половината гори в България. Разораха дюни всеки строи където му падне. Цялата с държава е затънала в боклук и пластмаса и е пълна кочина. Започнахме да се занимаваме със жабата от рилските езера. Ами там има едни хора който предлагат да те за карат с джип. Теея дърти смрадливи фритюрници замърсяват много повече от колкото въпросните Беар Грилс.

Тия които орат дюните и секат горите знаят на кого да си плащат.

Подава сигнал И ституциите реагират на сигнала Плюе ги за дето са му обърнали внимание на сигала. Правели си пиар Тъпак!

Този ми прилича на сина на Цезар от Астерикс и Обеликс.

Да беше се възмутил така за Чернобил, белене или фокушима например, защо не?! Все повече имам чувство, че по кой знае какви причини казуса се преекспонира. Публична тайна е, че в рилските езера се къпят хора, че маса жаби гинат, изядени от щъркели, една дори от англичанин. А стига толкова с този случай с къпането и жабата. Случаят взе да придобива трагикомични нюанси!

Не е лесно да си беден работник :)))

Ама три дни слава са си три дни слава, плюс една "смела" история за внуците...

как се разсъблече и се пльокна сред патиците на Нейно величество, любимата ви "певица" поли генова в Хайд парк! Някой да е правил проблем за това,а?

Джендър

Тримата служители на Националния парк са виновни. Те са били там да следят дали се спазват правилата. Останалото е чист хейт... ще му накривите капата на Беър Грилс или ще го уплашите със "солена" глоба...

ама излагацията остава за България и тоя хубосник симеончо ни закичи така. Абе що е симеон се не е мал!

Да ти кажа честно вече не ми пука дали някой прославя България или я излага... Нема ора...

А аз си мисля , че нищо не му е казано а просто тези отговорни лица , с които е говорил , са се снимали с него за спомен и край . Онзи юнак демострира как може да се оцелее като се плува в планинско езеро ( между другото много е студено знам го от личен опит защото с Христо Проданов сме се къпали в Синанишкото езеро) и яде каквото намери наоколо ( за сведение преди многооо години хижаря на Мальовица всяка година си отстрелваше по една дива коза) . Да не забравяме жабешките бутчета в кръчма Тракия по времето на соца. Дано поне са успели да спечелят някой лев за държавата ама надали.

Смешниците , които защитават чужденеца са такива смешници , които скоро видях , как се карат с контрольора , защо глобил чужденец , които пътуваше от Терминал 1 до Терминал 2 на летището в София . Попитах ги тези клоуни , дали в Германия , няма да платят глоба , дори ако пътуват една спирка без билет и млъкнаха . Да , не говорим , че германците никога няма , да скочат срещу контрольор , заради това , че е глобил чужденец . Това ви е наследството от комунистите - интернационалисти , да пренебрегвате българските интереси , но да се правите на широко скроени с любов към чужденците . ..

в Германия и където и да е между терминалите има осигурен БЕЗПЛАТЕН транспорт и/или топли връзки. Излагаш се! И по лошорто е , че излагаш всички с дивото си поведение.

dotan

В България също има безплатен транспорт между терминал 1 и терминал 2, но ако вместо него ползваш градския транспорт тогава трябва да си платиш билетчето.

Спомни си само онзи помияр , който говореше по тв-то да не съдиме шведа, който ритна камериерката в главата, за да не сме ядосали другите туристи. Нема ткива продажници

male22

Ей големи лакомници. Жабите в планината свършили. Как може бе не ви ли е срам. Позор. Какво възпитание са ви дали бе. Не ви ли е срам. Ако се повтори ще ви дърпаме ушите тъй да знаете че и шамари ще ядете. Таки ва сме си ний строги.

Унищожиха и изсекаха цялата природа , построиха хотели и бетони където не можеш и да си помислиш , вие за една жаба и едно къпане в езерото направихте грандиозен проблем , аре малко по сериозно , все пак е някаква реклама на България , а и съм сигурен, че са си платили .

Въпроса не е за къпането и жабата. Така както може да глобяват българите че играят българско хоро в българска планина, така и ингилизите трябва да бъдат глобявани за същите нарушения. Нали тези същите пияници все ни говоряъ че трябва правилаъа да се спазват и да няма двойни стандарти. Ето няма, глобиха хората от хорото, сега и този да го глобят.

играли хоро,имаха ли разрешния и придружаващ екип??? Само в КРАдливата ТЕРИТОРИЯ ТУК не ти осигуряват нормални условия за нещо, а после те глобяват, че не спазваш!

Стандарта си е двоен колкото и да не ти харесва. И много да ти се иска ганьовците на хорото да са като Беър грилс, сори ,не са. Не си спомням да са ги давали по Дискавъри с години толкова успешно като него..

Какви нормални условия, филмът е за дивата пустош.

аз ако отида , да се изкъпя в езерото пред Бъкингамския дворец и да си напаля там огън и изям някое животно , дали англичаните ще стоят безучастно и ще викат , той е чужденец , хайде карай , да е весело . Рила си има свойте красоти и без тоя , според някой продажници , като е чужденец , трябва всичко , да му е позволено и той бил направил Рила известна . Да не е създал той Седемте Рилски езера , като гледам , не са се наредили чужденци на опашка , заради филма му .На Рилските езера , туристите са главно българи .

Представих си какъв скандал ще стане ако някой българин скочи в езерото пред двореца хахахаха. Само си спомнеъв оня нашия сънародник, който викаше да не съдим шведа утрепка за да не ядосваме шведските туристи.

поредния див селяк..ИДИ ама изкарай разрешително и да ти пратят екип,който да е до теб и после да видим дали някой ще ти скача и ще те глобява като тук! Между другото онази патка поли генова се беше натопила в езерото на Хайд парк по бельо и никой не и скочи и никой не я търси да я глобява!

Ало дира , с този български за напреднали ?"Категоричен е, че би палил огън в никакъв случай. "

mathur

БЪЛГАРИ като играха хоро бяха глобени, а тоя ГАЛФОН си прави каквото иска....Браво бе бе боко,браво бе цацарУв, браво бе цвъки!!!!

mathur

Продажни подлоги и да ми давате минуси,истината ще излезе наяве!!!!

Нали е глобен бе. Какво плюеш. Руски трол

Вие не сте добре!

2001 г.комунягите доведоха един комарджия от Мадрид,дадоха му гори ,земи и имоти за 200 милиона евро!Той изсече вековни гори в същата Рила и никой не протестира,а сега за една жаба ...Ужас!Няма такъв прост и бездушен народ?

Нещо бъркаш. “Комунягите” държаха комарджията 45 г. далеч от страната. Горите му го подариха демократите.

Ама ти пък как ги различаваш? Все едни и същи изедници са, само условията, при които бяха поставени преди, бяха едни, а от трийсетина години - други.

Има правила! Ако ги е нарушил да бъде глобен! Ние сме най-продажната нация. Спомнете си българското хоро в езерото. Тогава виехте ганьовци, невъзпитани, неспазващи правила. Ама понеже е чужденец да не го закачаме. Напротив теябва да бъде глобен деа пъти повече! Като скочи в ледените води за кръстта, като започне да танцува върху жарава, като победи някой як българин, като онези от Коиловци, които през нощта пребиха френските командоси, като започне да оцелева с 200 лв. на месец във враждебна среда от ромски кланове и фамилии , тогава да идва и да ми говори за оцеляване. Айде у лево със западната пропаганда

А така ! Бунт ! Революция ! На оръжие братя ! Абе, вие ще заживеете ли в 21 век бе !

Има ли наказани за хорото което българи играха, също във водите на едно от забраениете за къпане езеро в Рила?

Има наказани, глоба 5000 лв. Вече платена

mathur

А тоя ГАЛФОН дали ще бъде глобен , а?????

Да, и един мармот увива шоколада в станиол, да Тони. Да, да.

Не се ли прокрадна информация,че Беър Грилс са си платили по 500 евро на калпак/1500 евро - 3 приружители// за всеки епизод от заснемането?

Егати скъпата жаба!

Проблема е че има постоянни нарушения в планините и никой не прави нищо. Филма все пак прави реклама на България.Пълно е с гамени по планимите вече и почти няма контрол.

Хубаво, че когато си избърсах задника със Заешко ухо, никой не ме видя.За всяко пикане трябва разрешение ли да взимам?

Тези които наричаме ,,зелени,, си мислим че милеят за природата, а всъщност прибират валута в зелено:)))

Дали е случайно,че и той прави такива филми?Само че неговите филми са световно неизвестни!Хахаха

Леле, тия много страшни бе, изядоха ми половите лъжички, сега ще налетят и на Пиги. Зелените какво чакат?