Показаха тялото на мъртвия Ким Чен-ир сред цветя, кръстени на него

Стъклен ковчег, огнено червен саван, военна униформа, множество държавни награди и военни отличия, море от червени и бели цветя, сред които и бегонии, кръстени на Ким Чен-ир - кимченирия.

Обратно в новината

Коментари - Показаха тялото на мъртвия Ким Чен-ир сред цветя, кръстени на него | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе щом е в стъклен ковчег, дали за двата дни закъснение не са го балсамирали?

Мноо сте зле.... Ким ир Сен и досега Корея му викат само "Великия вожд". Да го наречеш по име означава, че си се срещал лично с него. И около теб се струпва тълпа, най-високопоставени партиен член ти казва само "Моля разкажете за вълнуващата Ви среща с великия важд". И ако не говориш поне два часа, или ако не си го виждал на живо с разговор...... си предател на доверието и революцията. По същия начин сина му Кимм Чен Ир е "любимия ръководител". На Ким Чен Ум тепърва ще му измислят подобно название. засега е много ниско в митологията, та можеш да си го наричаш по име без да загазиш. Вие си правете изводи къде и как искате да живеете. Трудн е да си севернокореец......

В тоя Тоталитарен режим който развива върхушката от гербаджии и в България ще стане така.

"сред които и бегонии, кръстени на Ким Чен-ир - кимченирия..." По нашия край на това цвете му викат Борисовче...!

Ние пък си имаме цял Цветан, че и Цветанов ;) !

У нас отдавна си имаме не цвете, а плод на името на любимия на идиотите ръководител-Тиква!

Много сме загрижени защо плачат корейците за Ким Чен Ир,а не се сещаме защо беше освиркан в зала "Армеец" великия вожд Ким Чен Бо ,извода е прост,корейците плачат защото искрено си обичат вожда колкото и да не им изнася на нашите сатрапи,а нашия вожд е освиркан защото народа изтрезня и видя ,че освен тиквени семки друго не направи и този народ беше само лъган и манипулиран.Вчера показа и че е страхливец и не отиде на награждаването на Станка Златева ,защото щяха да го освиркат пак.И това ще е така до победата на здравите сили в обществото.Стига грабежи ,милиционерски номера и щопски дървени бокомислия.Узмите си шопу тиквен е.

Като си толкова загрижен за съдбата на севернокорейците защо не отидеш да скърбиш заедно с тях ами си увиснал в нета да пишеш "за тяхната скръб".Слагам го в кавички защото целия свят знае в какъв глад,информационно затъмнение живеят тези хора.А ти тук ми пишеш че не отишъл на награждаването на спортист на годината.Като си толкова загрижен за севернокорейците и за техният вожд на летището и си там.

Хахаха искрено го обичат .. смееш ли да не го обичаш искрено ако живееш там.. Бой и ще ревеш ама от болка в каторгата! Кво си мислиш, че там е като тук и могат да го освикрват и да викат "оставка" ли? Там е сталинизъм, братче, в най-уродливата му форма, няма 6-5. Никаква свобода на мислене и изразяване и тотална промивка на мозъците. Лошото е че и тук има хора, който жалеят по това..!

Много сте смешни и жалки всисчки, които се превъзнасяте по Северна Корея, а се оплаквате от положението тука. Искам да ви видя за един месец там, на техните дажби, с тяхната военщина, изолирани от всички достижения на цивилизацията, дали пак така ще драскате глупости безкрай.

А ние защо все още си нямаме цвете бойкоборисовче? Или поне едно цветановче да си имахме. Я веднага да се задействат отговорните другари!

И никой от Вас ридаещите за съдбата на северокореците не се замисля поне малко дали във водопада от отрицателна информация няма поне зрънце двоен стандарт,продиктуван от новия Рим-САЩ.Никой ли не се запитва защо преди 25 години когато Пакистан и Индия усилено правеха ядрено оръжие същата суперимперия си правеше углушки и не хленчеше че ракетите на двете азиатски държави ще я достигнат.Защо преди 45 години когато Израел направи атомна бомба,което и до сега по стар еврейски "обичай" не признава САЩ се направиха на ибрямбашии.Хайде сега да треперим от ядреното оръжие на Северна Корея и Иран,искате ли...

Разбира се, че има двоен стандарт, всяка държава го проявява в една или друга степен според възможностите си и според политическата си култура и традиции. Въпросът е в името на каква идея и на какви ценности се проявява двоен стандарт.

Голема работа са "наште" корейца ! Да кръщават всеки каранфил по отделно ? Евоала !

Хилъри Клинтън с големите рога! Ние пък сме загрижени за правата на индианците в САЩ! Защо коренните американци живеят в резервати? Те, които са в правото си да ви изринат от континента, са изринати в резервати! Сащ да даде пример преди да предявява "грижи"... Както се казва в песента на "НЛО" - "да ви пикам на грижите"!

Килъри Клинтън пак загрижена...добре че грижите и не минават навсякъде...

и тоя като "вождовете" Димитров и Сталин ще ги напълнят със слама и ще ги показват на хората. То от комунист акъл и от зелена тиква семе ..

което значи че от Боко йок..,амаще млатят герберастите ей....)))))

Тъкмо готвим вечерята. Ще вземе да се надигне и разпени, та ще изпищим - боба де, дето го варя.

Да, от хемороиди и гъбички.

Сигурно,мощи те му лекуват....

А бре хора,всичко е мафия,комунисти,седесари,гербери и не знам още какви,а забравих царе,и т.н. като имам в предвид,какво е положението в България,вече се чудя да ли и на нас не ни трябва един:Пиночет,Сталин,Хитлер или Ким , поне децата ни да са спокойни

Прав си! .. за ника си

Ейй голям рев по тия форуми за най-различни главорези по целия свят..направо не е за вярване !!!

дано всичкото зло е умряло с тая мумия!!! дано дебелия му син има поне малко акъл в главата си! дано има въздух за дишане и хляб за бедните! дано... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Копирайте бе, не разбрахте ли,че тук чужди линкове не излизат!Ако е клипче, съжалявам.

Господ да ни пази от зАГРИЖЕНОСТТА" на САЩ! Последните държави, за които беше загрижена - Ирак, Либия, Афганистан са в плачевно състояние, но вече се гледа напред - Сирия, Русия... Колко хубаво щеше да е САЩ да се грижат САМО за себе си, но е ясно, че тяхното благоденствие почива на загрижеността им към богати на природни ресурси държави! Не съм бил в СК, не ми и трябва да ходя, но знам, че е суверенна държава, като Либия, Сирия, България и като такава не се нуждае от ничия загриженост!!!

Абе все пак си е по-добре САЩ да са загрижени за теб а не да те "освобождава" съветската армия. Питайте поляци, чехи, финланци, унгарци. И в Прибалтика мобе да питате. Пък в Грузия и Чечня спомените им са най-пресни

За твое сведение тъкмо руската армия ни е освободила от турците, а не хамериканската, английската или германската. Западът е загрижен за себе си, а не за такива като теб. Хайде, стига с тези клишета. Нека ти измислят по-нови.

В СК положението е отврат и не виждам смисъл да се обясняват, червени кратуни, колко лоши са американците и колко сме по зле ние! Човек, мисли моля те! СК е суверенна за диктаторите си, а не за суверенна държава за собствения си народ! Стига с тия комунистически пропаганди как народа в такава система е свободен, а в капиталистическите държави живеят само империалисти и роби...

Виждам, че в България вече сме готови за всякакви революции, щом гледаме само цветово. Не се обиждай, но след като обяснението ти по всяка тема е - виновни са комунистите, явно много си ограничен. За СК съдиш само от СМИ и повтаряш като папагал(че и се ежиш на инакомислещите).

Господ да ни пази от такива, като теб милиционеросоциалисти.

Не знам от какво правиш тези велики умозаключения, не знам дори защо отговарям на това недорасло изказване. Още нищо не ти е ясно от световната политика, а си тръгнал да даваш оценки.По добре иди пии едно кафе със съучениците си.

България от много десетилетия не е суверенна страна - на практика! Ние сме васална страна, преди на СССР сега на Европа и САЩ.... Нашия суверенитет е само на хартия и виртуален!!! В Северна Корея наистина имат РЕАЛЕН Суверенитет (може-би са леко зависми от Китай и Русия) и заради това са трън в очите! Търговските, политическите и военни санкции към СК целят отнемането на суверенитета във всяко едно отношение...права, демокрация и т.н. са само фасада на тоталното превземане на "всяка страна нуждаеща се от помощ".

Суверинитетът, братко, не се яде!

"Свободата, Санчо, се крепи на върха на копието" - казал Дон Кихот. За този "виртуален" суверенитет нашите деди кръв са ляли, но ние , с помоща на избраните от нас политици (всички, без изключение последните 21год.) си го изтъргувахме за "криворазбрана демокрация". Бай Тошо поне не ни направи официално руска република, СИВ работеше повече в полза на БГ отколкото ЕС, нямахме чужди войски на Българска територия...но за всичко сме си виновни ние и ще си носим последиците...

суверинитет има, когато имаш силна икономика и правиш парички....иначе си зависим ...не е толко трудно да се отгатне, стига да има процес на мислене. но тва, че обесняваш коклко независима е СК...показва същата липса на този процес у твоята кратуна - ако толкова се кефиш на тая държава, може да си я построиш тук - първа стъпка - започни да ядеш по 110г ориз на ден и си спри интернета...след една година на тази диета ше те питам колко свободен се чувстваш...

Когато хората там умират от глад, а лудият начело на държавата разполага с ядрено оръжие, мисля че целият свят трябва да е загрижен а не да си заравя главата в пясъка!

много ви е удобно на вас, чугунените комуно-кратуни, да казвате еди коя си държава била 'суверенна' ? Ми то по тази логика, трябваше да оставят и Хитлер да избие 1/3 от германските граждани, и Кадафи да си изтреби почти 100% населението на Либия (него го устройваше това, както се разбра, няма против да си внесе работници отвън за нефта). Кой ги е избирал такива диктатори, че просто да си ги оставим, ей така ?? В СК кога за последно е имало реални избори? Такива западнали държави като Русия,Иран,СК,Сирия и т.н. трябва периодично да се обработват с US бомби, иначе правят глупости ... А между другото Русия се заяжда едностранно поне от няколко години, като че ли самата тя иска война, самия ти си продукт на тази им дейност...

Човек, разсъждаващ : "Такива западнали държави като Русия,Иран,СК,Сирия... още и т.н. трябва периодично да се обработват с US бомби" е достоен за лудница! Личи кой на какво е продукт!

Georgi

абе ти луд ли си кви USA бомби сънуваш,ти имаш ли си представа русия какво притежава,най мощната ядрена бомба ,не ми се мисли какво може да се получи с ако не с USA то с тебе натовска утрепка,защото като част от нато българия е враг.....едва ли ниякой ще помага! аз нияма какво да ти обесниявам,леля ванга е казала "Няма такава сила, която би могла да сломи Русия. Русия ще се развива, ще расте, ще крепне. Всичко ще се разтопи като лед, само едно ще остане незасегнато - славата на Владимир (княз Владимир, покръстил Русия), славата на Русия. Твърде много жертви са принесени. Никой не може вече да спре Русия. Всичко ще помете по пътя си и не само ще се съхрани, но и ще стане господар на света." (1) "Русия е прамайка на славянските държави. Тези, които се отделиха от нея, ще се завърнат с ново лице. Русия няма да се отклони от пътя на реформите, които накрая ще направят страната силна и могъща" (1) "И сега Русия е велика и винаги ще бъде велика... Републиките ще се върнат към Русия." (1) "Сега Русия се нарича Съюз. Но ще се върне старата Русия и ще се казва като при свети Сергий. Нейното духовно превъзходство ще признаят всички, включително и Америка. Това ще стане след 60 години (казаното е през 1979 г.) Преди това ще се сближат три страни - Китай, Индия и Русия ще се съберат в една точка. България ще е при тях само ако бъде заедно с Русия и като част от Русия. Без Русия за България няма бъдеще." (1) Руското религиозно превъзходство е предсказано и от американския пророк Едгар Кейси: "...От Русия идва надеждата на света..."

абсолутно си прав *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да не дава Господ да си "редови" гражданин на такава суверенна държава.

САЩ, както и още доста държави им изпращат милиони тонове храни за не умрат от глад, тъй като земеделието е съсипано от природни бедствия през последните 4-5 години. Налага се да им се помага, тъй като се приема, че притежават ядрено оръжие и третата по численост армия в света. На видеата, като гледам как реват тия хора за тоя.. яко промити мозъци. На тези хора ако им каже "Юруш да ги избем" и ще стане проблем. Затова ги хранят и са загрижени - да не направят някоя беля.

ДА,бе суверенна! ЗАд нея са стояли Китай и РУсия,тия умират от глад!Още помним Тошовата мизерия, чакането по 10 години за скапана РУска таратайка!В ИРак по времето на Садам заплатата билеше 5 долара, а ние като чужденци взимахме по 700 по обектите тия хора по праи ходеха а мизерстваха!!!Айде стига!Садам изби 15 милиона души!!!

Промяна на този етап е невъзможна. Промивката на мозъци в тази страна е в стотици пъти по-голяма от тази на бившите СОЦ страни и тази на САЩ. Започват ги още от яслите. Те НАИСТИНА СТРАДАТ ЗА НЕГО. Ще трябва много време за да започнат някакви промени.

Даа, страдат, под строй ги водят да реват!Щото иначе не се знае какво може да им се случи!

Колега, нас ни водеха под строй. Раликата е, че колкото и да се оптваха, пак неуспяваха да ни промият напълно. Слушахме западна музика, гледахме западни филми, дори с малко връзки можеше да излезем извън желязната завеса. Там всичко това е табу. Първите думи на цели поколения, от както са се родили са били Ким Ир Сен. Пред такава пропаганда, дори американците бледнеят.

Ако не реват от мъка по вожда, ще реват от бой в концлагерите!

Ееех, а кога ще видим в такова положение и любимата ни Тиква, дето е на път да ни научи да ядем корени и треви по горите и полята, както и фамилията на др. Ким научи корейците?

Какъвто ти е ника такъв ти е и поста-ТИКВЕНСКИ.

ти е любимия ръководител, такъв си и ти-Тиква...

Да бутнем зала Армеец и да му построим един мавзолей на Ким.

МНОГО ТОЧНО СРАВНЕНИЕ.ЩЕ ДОБАВЯ И ЖИВКОВ-ЧАУШЕСКО- КАДАФИ И ДРУГИ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ЛУМПЕЛИ С БОЛНИ МОЗЪЦИ.

Стиви (българсият вариант е Стефане), преди да сложиш диагноза болен мозък, иди сам на преглед. А може и да е добре да попрочетеш нещо странично, освен вестниците или си като чукчето - писател, а не читател! Последното мото "ние сме много, те - малко" показва, че малка група ни управляват, промиват мозъците на многото, защото инак са загубени..., а и твоя мозък са успевли да промият!

Грешиш. Дори предателя Горбачов призна няколко пъти, че Живков много добре се е грижил за народа си.

Наследника, колкото висок,толкова и широк.Дано да промени нещо, учил е в Щвейцария и Австрия и харесва Америка.

Колко мило от страна на Американците, толкова загрижени и добри хора. Как постоянно милеят за свободата и правата на бедните и онеправданите по целия свят. Тези хора не пестят бомби и ракети щом се отнася за мира и демокрацията !!!

Нещо повече - братския американски народ е готов веднага да помогне на Либия, Кувейт, Ирак, да хвърля бомби в Сърбия, защото видите ли, много лоши хора там. Е, не са избили доста повече от който и да е бил диктатор, ама нали е за демокрацията...не е за нефт, наркотици и оръжия...

Щом е по главите на комунистите или тия които гласуват за тях е добре!