Ковачевски: Няма да допуснем да бъде окървавен парламента

Премиерът предупреди, че планираното на протеста тази вечер, че не подобава на държава, членка на НАТО, от Левица твърдят, че очакват провокатори

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

македонските говеда протестират, щото техната "история" е домашна шльокавица, а не шампанско!

Бугари за за има у Македонja MИР Забиjте сребърен кол в сърцето на Славчо ИТН мумиjaта ВАМПИР Носещ татоси с ПОРТИТЕ на АДА тая САТАНинска накоманска ГАДа

Просто, мирясайте в безумието си!

И тези системата ги убива:))) Трябва да излезе героичен генерал с юмрук и да ги поведе. После ще сринат правителството, ще им монтират македонско Кирче Петковски и ще се озоват в Европа без да се усетят.

ВЕСТНИК НОВА МАКЕДОНИЯ: "Демонстрантите събориха оградата пред парламента. По-малка група излезе на поляната пред парламента. Те са хвърляли факли, петарди, камъни, бутилки и други предмети по сградата. Счупени са прозорци и е пострадала фасадата на парламента. Чуха се призиви за оставки, обидни думи към политиците, премиера, президента на държавата, министъра на външните работи. Полицейският кордон беше разположен в края на улицата, която минава пред Събора, и оттам изтласка протестиращите към парка "Жена-борец". Демонстрантите продължават да хвърлят предмети по полицията. Ранени са полицаи, а поне двама от протестиращите са задържани. Повечето от протестиращите вече са се разотишли, но протестът продължава." КРАЙ НА ЦИТАТА! АЗ: ТОВА С НЕЩО ДА ВИ НАПОМНЯ СОФИЯ,ЛЯТО 2020? А ИСКАТЕ ЛИ НАЙ-ГОЛЯМОТО И НАЙ-ДОБРОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ МАКЕТАТА СА БЪЛГАРИ? АМИ ДА, ПОЗНАХТЕ! ТОВА Е АГРЕСИВНАТА ПРОСТАЩИНА! И ВАНДАЛИЗМА! ПО ТОВА СИ ПРИЛИЧАМЕ С МАКЕТАТА КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА. МОЖЕ ЛИ ДА БЪДАТ ДРУГИ ОСВЕН БЪЛГАРИ? ПРИ ЕДНО ТАКОВА ПОВЕДЕНИЕ?

Протестите трябвало да бъдат в рамките на закона... И кой го измисли това? Управляващите, разбира се! От страх да не би някой да ги свали!

Абе македонци прости, бягайте на далече от Европейския съюз и НАТО. Не виждате ли какво направиха с България.

Един македонец ми разказа в Скопие много смешен виц." Знаеш ли как е мрамор на македонски? Стиропор" :)))))

Тоя ще да е бил от Македонското ГЕРБ

Боже и ЕС иска тези да ги приема...

Тия селяци ще искат Брюксел да е в Скопие, а на бас:))) И ще се мъчат да плямпат на селския си диалект навсякъде:)) Огромен кеф ще ми е да им гледам сеира и да не се занимаваме с тях. Цяла Европа ще се овърти в скупщини, европски неща, пушек от плескавици и селска македонска тъпотия. Ако поканят и македонския цар - оня див козар от пакистан да го ръкоположат за европски некъв в Брюксел, може и да умра от смях. Ние сме си тъпаци и ни е много трудно. На тея обаче ще им е невъзможно.

Извинения да смачкат протеста.Такива мафиоти с бели якички трябва да са в затвора до живот,а не да ми се правят на умни.

То май ще излезе , че ЕС са на по-голм зор да ги приемат, отколкото самите македонци. То не беше натиск върху нас, не бяха риторики, не бяха совали...

Сутринта го показаха - на големия плакат пишеше:: БУГАРИ ФАШИСТИ!"

по националната телевизия: "НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРОТОВНИЦИ НА ФРЕНСКОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ, А И НА БЪЛГАРСКОТО, СА МАКЕДОНЦИ С БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ - ЦЕЛИ ФАМИЛИИ! И ТЕ СА В ПЪРВИТЕ РЕДИЦИ НА ПРОТЕСТА! ТОВА ПОКАЗВА, ЧЕ ТИЯ ПСЕВДОБЪЛГАРИ СА МЪРШИ!

Това показва, че са родоотстъпници!

Не ми е ясно защо протестират, като решението от Брюксел не подлежи нито на промяна, нито на дискусия !

Политиците дето им напълниха главите с глупости и упорито отказват да и кажат че са ги лъгали и истината е съвсем друга, сега да сърбат попарата, която са надробили. Друг им е виновен.

Шарл Мишел е на крака там и им се моли????? Да започнат преговори им се моли. Само си го представете! Нямам обяснение! И думи нямам! А те се гаврят с всички наред!

Промити мозъци, какво се чудиш? Да се прекръстят на Източна Сърбия и да гният в миманса.

Аре тия неграмотни орки у лево. Да, не са българи, доказват го всеки ден! Лумпени орки са. И нямат място в ЕС. Те сами си го показват.

Плюехме по простокиро, че ни продл и се договорил с франзуците зад гърба на всички ама ако е така, май не е толкова прост колкото си мислим, финтира толкова добре топкта в двора на македонците, че сега сами си го забиват и не могат да се оправдават вече с нашето вето. Иначе като ги гледам и слушам са на същия манталитет като нас нис ее бием в гърдите български лъвове , България на три морета, люлката на европейската цивилизация, те същото повтарят но заменят БГ с Македония..Такива националистичеси нагласи не се толерират и гледат на тях отвисоко като редтрогадни в съвременния глобален свят. Уви светът се промени много и интересите на конгломератите и огромните мултинационални корпорации , които движат паричните потоци имат по-голяма тежест при взимането на решения за една държава от играта на дребно и заигравките с националните ценности.

Оф, айде да пускат пак ковида, че много им дойде на всички

правим всичко въZможно да раZклатим скопие и да го гътнем

Предложението на МИШЕЛ включвало всички стартови позиции на македонците, а за нашите позиции забравиха ли ?! Или да духаме супата на Европа. А ваш КИРО МЕНТАТА кога да го издухаме "другари" европейци ?! ЗИГ ХАЙЛ ЕВРОПА

"Френското предложение" би следвало да е универсално и за двете държави. Сега - Генчовска каза - няма ново френско предложение. Онези в Скопие друго говорят. Нашето Външно мълчи и не реагира... Най-накрая Мицокоски и Ламбе ще решат нещата.

Ами браво на македонците!!! А българина спи ли спи....

правим всичко въZможно да раZклатим скопие и да го гътнем

Опитвам да погледна на нещата без емоции - тези хорица, горките, са жестоко подвеждани и манипулирани, от сръбската и руската пропаганда. Същите тези манипулатори от нищо не се трогват и могат да ги накарат и да се избият взаимно - само и само Русия да запази непокътнато влиянието си на Балканите. Не виждам как обаче тези с разветите знамена и с Мицокоски начело някога в рамките на бендяшкия си живот ще го осъзнаят. Да му се противопоставят те не могат никога - нямат интелектуалния капацитет да го проумеят.

Желката продажна ни подари маимуна с граната

В СМР Протестират срещу Френското Предложение , в България Протестират срещу Френското Предложение . А истината е - Никой от двете страни не го е чел - Няма Го - Секретно е .

Тези макаци от кога са в НАТО

Четете и вижте какво става с историята ни https:// en.wikipedia.org/wiki/North_Macedonia

Уикипедия отдавна не е достоверен източник. В статията са изтипосали че сме взели територията от Сърбия което не е вярно. България съществува по отрано от Сърбия и сме владеели много голяма част от полуострова чак до Хърватия. Странно защо няма и дума за това. Правилно би било да се каже че сме завзели територията от Гърция, след падане под Турско робство и освобождението следват проблемите заради спор между България, Сърбия и в по-малка степен Гърция за областта Македония. Сърбите понеже се правят на по-велики от колкото са и искаха да доминират на полуострова загубиха Югославия и след това Косово. Сега ще загубят и влиянието си в Северна Македония.

Тези не знаят какво искат, изпушили са…

Там пишеше: "Бугари фашисти"! И тия искат да влязат в ЕС!

А сами се откажете, че да мирясат всички от вас. Учете албански, ще ви трябва.

Никакъв ЕС за вас колхозници прости хахахахахах

Защо не мога да намеря Македония на нито една карта на Европа преди 45 год? Такава древна държава, с богат език и култура.

Ние отдавна повтаряме, че не ставате, но щом толкова ви искат, възползвайте се. Първо излъжете, че сте съгласни, а като ви приемат им разгонете фамилията. Ние пък ще повтаряме ехидно - нали ви казвахме, че не стават. А сега, както сте я подкарали може да ги откажете.

Ако се окървави техния Парламент, тази кръв ще се изсипе като отмъщение върху българите. Ако не им беше наложено вето от нашите политици, те вече отдавна щяха да са член на ЕС и нямаше да имат такива проблеми.

Те не искат да са в ЕС

А защо не върху истинските виновници - титовистите

А ако нашине политици ги бяха признали безусловно - тук щеше кръв да се лее. Зокато сеят омраза срещу нас ще гледат ЕС през крив макарон

Аз едно време ходих на училище. Като слушам хора от Македония ги разбирам прекрасно какво говорят. Като говорят политиците им или от мани мани почти нищо не разбирам. Тия май имат два езика, кой ли от тях е македонскиот!!!?

Също като украинците, които помежду си си говорят на руски.

И ирланците говорят на английски.

А като запеят някоя стара македонска народна песен, съвсем забравят за македонскиот язик. Уникални са.

Я виновата! Признаюсь от всей душой! Ето я все натворила, но делала по приказам рушистов, от Кремле! Пожалуйста, простите меня, но Путин меня разстреляет, если узнает! Пожалуйста, не издавайте меня, а то мне четворят!!!

Ахахаха диви скопиани в действие. Няма такива селтаци.

парламентЪТ, не парламентА. Това - само в заглавие; нататък не ми се мисли какво е.

Бе остави ги бе, за тях български и македонски е една и съща тарашкевица! Като великото произведение на Иван Вазов, "Под ярмот"! Сетихте ли се к'во е, или да ви превеждам, а? От български на български? "Под jармот" е най-великото българско произведение на най-великия български поет и писател Иван Вазов!!!

В БГ трябваше да има такива протести срещу Киро и безумието да остави националния интерес на Франция - но нас това не ни интересува - ние сме държава на аутсорса и интересите сме аутсорснали…

Ето, че си самоизядоха главите, няма такова нагло племе!! Каквото и да пискат, все българи ще си останат, па и нагли, ние сме променяли историята, и нахални, все едно ние трябва да признаем, че сме македонци!!! Аре ДГД и като се изкъпите и ви падне кирливата македонска вода се осъзнайте, какво ще излезе изпод нея, а именно - българи!!!

Най-добре е да дойдат танковете. Танковете да дойдат!

Изтрепете се животни!

Протести не подобават на страна членка на НАТО??????????????? Тези вече дори не си правят труда.

На изверги не подобават, да.