За Костов рискът пред България е "руска хибридна агресия" и "петата колона" у нас

Бившият премиер не съжалява, че е продал "Лукойл" на руснаците, защото спечелили честен търг

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този направи много големи злини на пенсионерите беше се покрил за 20 години като си мислеше че е забравен и сега пак започна да надига глава боклук мръсен

ХИБРИДНА АГРЕСИЯ", КАЗА ЗАВЪРШИЛИЯТ ИКОНОМИКА В МОСКВА ИДИОТ КОСТОФФФФ! И НЕГОВАТА ДРУГАРКА-ПАРТИЙНАТА СЕКРЕТАРКА "ГОВОРЕЩАТА С ТЕМЕНУЖКИ" ЕЛЕНА!

Рискът за България е установяване на открита терористична диктатура от про американското малцинство.

А американското правителство се грижи за финансите на народа и само русофилиъе го спъват да. Костов мислех те за малко по-обективен, ти не си прост и си нясно, че плещиш глупости.

този колко вреди нанесе на държавата ни, и доживотен затвор не може да изкупи престъпленията му. Пфу, боклук!

Вие отдавна трябваше да сте зад решетките. Доста незаконни действия имаше по Ваше време в ущърб на тази държава и този народ. Но кой ти мисли за народа..

АЗ БЯХ СЕТО ГОДИНИ ГОВОРИХ И ДАВАХ ФАКТИ ТУК И ИСТИНАТА ЗА КРАДЕЦА ДИКТАТОР ВЛАДО ПУТКАТА, ЕВАЛА КОМАНДИРЕ, САМО ТИ РАБОТИ ДОБРЕ ЗА БГ, САМО ЗАБРАВИ ДА КАЖЕШ ЧЕ ИМА ПОЛОЖИТЕНИ НЕЩА, СЕГА СТУДЕНАТА ВОЙНА С РАШКА ДЪЛГИ ГОДИНИ ЩЕ СМАЧКА И ПРОГОНИ ВСИЧКИ РУСКИ ИНТЕРЕСИ И ВЛИЯНИЯ В БГ И МАКА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ТРЪГНЕ НАПРЕД

Защото спряхме да плащаме. Колко пъти трябва да се повтаря това? Костов, защо говориш така?

Един от малкото останали истински български политици! За съжаление, отказва да бъде във властта - отвратен от политиката!

По-скоро хората бяха отвратени от него, дори собствените му съпартийци многократно изразяваха недоволството си от начина, по който Костов провеждаше политиките си.

костов, и костова завера на миндера... до сега нищо не ви се случи благодарение на Мене. трябва да ми целувате краката, че не допуснах и дедесациата! но вече съм оттеглил всичката си подкрепа за вас.не, не бе от наивност. напротив. но доказателствата, че НЕ струвате и въздуха, който разваляте стават все по-непоклатими. а това ще си го платите лично. а подкрепата ми за вас е прекъсната на всички нива! дори на минутата да ви се случи най-лошото не разчитайте на моето "да почива в мир". още по-малко можете да разчитате на някакви "фокуси", които никой не може да си обясни. от тук насетне има само гърч за вас и попадане в Ада, колкото и смешно да ви звучи, аонсувчета и дб терористи. лежте на гърба на ненормалната си цензура и на флъда ѝ! тя ще ви отнесе в царството на гейленски - най-големия измамник в света на годзилите -евреи. ха-ха-ха. костов, помниш ли, когато те нападнаха навръх "избори", а? с вашия циркус е приключено и ще бъде задушена изоснови педалската ви дейност. на световно ниво! несъгласните да бъдат ритани по площадите! знаеш ли откъде ти се обаждам, а крадец? от Нюрнберг!

Всичко ми е ясно, но не разбрах само, тролчетата на петата колона кого определят за не руска подлога?

Какво е подлога?

Аз мисля че риска е американския газ. Риск са бедността, безпаричието,болестите и безпардонността на управляващи.

Твоите отрочета търпим, БОКЛУК ТАКЪВ !

КОСТОВ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ГНИЕ В ЗАТВОРА ,ЗАРАДИ НЕГО СМЕ НА ТОЯ ХАЛ!

Какво ни е на петата колона? А другите, от "дълбоката държава"? Едни и същи думи, повтарящи се плочи, коне троянски, колони, хакери. Престанете.

Не бе, заради Васил Левски! Той е виновен! Джин гиби! Зарад него раята сега недоволства! Ако си беше траял навремето, сега щехте да сте доволни раи на падишаха Ердоган во Цариград, амин!

Ванката най-добри да си копае доматите и много, много да не се обажда по теми което не разбира.

Ба място, този щеше да е обесен на лампата пред НС .. за назидание. Но уви, боклуци със сини венци..

Не знам децата на този урод как спят! Ако спят добре, значи са дебили като него! Но има един лаф: " Лайното не пада далече от гъза"!

Ще ги мрази до смъртта си за комисиона, който на му изплатиха.

Как каза, че не работил без пари.

Ей долен цига нин е този.

Тоя политически полуразложен труп, не спира напъните си да вампиряса. За радост малката си секта зомбита.

костов циганина -комунде от десе, преди Русия и русите ненавижда България и българите. но това е не е нищо ново при аонсувците. все пак циганите и юдеите-антисемити са си рода. питайте трабантаджията,който предаваше тайни на израелското посолство за да може да каже: "майната му на православието". костов, циганино комуняшки от десе. на България не ѝ трябва депутинизация, понеже когато комундета, като тебе налагаха "демокрация"- та на комундетата на луканов - путин бе още в гдр-то и германия стана едно благодарение точно на Русия. България обедня благодарение на кражбите на цигани от аонсу и дс като теб. сега на България ѝ трябва нов, народен съд. и така ще стане!

Крадлив циганин!

Ако трябва да се посочи някой друг навредил на България ,освен киро простото, това именно иван костов - комисионната . На тоя кой въобще му дава думата и защо още не е затвора????

Защо се дава гласност на хора които са нанесли толкова много ущърб на България. И докога ще се ползват едни и същи упорки , че то вече повече от 30г. каквото натворят все Русия им виновна?

Демографския срив на Българите с повече от 2млн е в резултат на твоята престъпна приватизация и концесия на златните ни мини. Каква пета колона с какви  пет лева отново пудриш наивни мозъци. Нямаш и капка съвест. Темида не е с вързани очи а е сляпа та и твоите фашистки наследници от ДБ продължават геноцида срещу Българите започнат от теб.

Това говедо когато и да пукне ще е късно!

Да ти ЕПМ проста. Ти що не идеш от София в Бургас да пазаруваш да ти излезе по евтино? Ние не сме дебили да ти вярваме на глупостите. Ай сиктир.

Костов е в грешка Пета колона в БГ отдавна има Справка: Виж коментарите в Дир-а

той самият е от нея, това неизвестно ли е?

Още ли си жив бре крадецо мри вече

Точно защото Кирил Петков работи за освобождение на България от корумпиращия модел на Кремълска енергийна зависимост, съпротивата на русокомисионерите и русоробите срещу него все повече се ожесточава.

Тя зимата идва има няма пет месеца още. Друга песен ще запееш тогава.

Германците ще купуват газ и петрол от Русия, защото са "русофили", а ние сме по големи и от папата. Енергийна независимост?! Петата колона си ти и тя е построена по твоят цигански, карадлив модел.

в русия има достатъчно русофили, а лелката от гдр им беше и класна ръководителка

Русия превърна стара фабрика в Санкт Петербург във фабрика за тролове, за да разпространява дезинформация и да се насочва срещу критиците на Кремъл, включително срещу световните лидери. Това показва публикувано днес проучване, финансирано от правителството на Обединеното кралство. Твърди се, че сайтът в руския град се използва за "разпространение на лъжи" в социалните медии и в секции за коментари на популярни уебсайтове, заяви британското външно министерство в изявление, в което се описва подробно това, което то нарече "болна" операция. Министерството твърди, че е установило, че платените служители на фабриката за тролове са насочени към политици, както и към музиканти и групи в редица страни, включително Великобритания, Южна Африка и Индия. Те използват онлайн платформи, за да набират и координират нови симпатизанти, които след това се насочват към профилите в социалните медии срещу критиците на Кремъл, като изпращат коментари в подкрепа на руския президент Владимир Путин и войната в Украйна.

Мръсник, беше си затворил плювалника , обиден беше защото... Но мръсната природа на продажника, Не може да бъде променена. Млъкни, защото ти унищожи надеждата за демокрация и промяна в България ;

Ти каква промяна си търсил, след като си личи от 5 километра че си чистокръвен болшевик?

А на теб ти личи ,че нямаш една мозъчна гънка.

А ти си чистокръвен ГЕЙ !

Мазен мангал - да мре!!! Не Лукойл, мама ти ад еба циганска, България продаде, мръсен мангал!!!

Този мангал е част от петата колона . Кой даде Лукойл на мужиците ?

Глупак, подлога и педал. Обаче коментира надянал маската на разбирач.

Няма нещо от казаното в интервюто, с което да не съм съгласен. Много точен анализ направи и за войната. Жалко, че вече няма такива политици.

Абе ти глупав ли си. Има- киро простото достоен продължител на продажника иван костов

Тоя ром въобще не е член на петата американска колона в България.

Няма пета колона на съюзници. Петата колона е на врага.

Циганин , ти какво разбираш от хибридна война ! Марш в циганската махла !

Какво й хареса на Нинова?

jingiby

ДИР.РУ защо не публикувахте, че Костов посочи като руски агенти Борисов, Радев, Станишев и царя...

Не год ник !!! Прес тъп ник !!!

Мангала краде и раздава заводи без пари на руснаци и американци, а сега ръси глупости. Когато краде не мислеше за България да спечели и за нейните зависимости.

За да влезем в духа на цензурата на гадовете от Дондуков 19, ше перифразирам мнението си така: Бегай легай в теменужките, бе многодетен баща продажен! п.п. Продължавайте с цензурата и някой ден ще се събудите без сървъри, защото многодетни бащи са ги отнесли!

Няма по-провален политик от прехода от този.

Дъртия мангал се появи, явно си е взел лептата. Не сме те забравили циганино, ще има народен съд да теб крадецо и убиецо, на стари години.

Един приятел казваше: Никой не обича да му казват истината! А един друг допълваше: Не е обичан онзи, който руши илюзии и сочи заблуди.

Вярно е. Никой не обича. Ама Костов лъже като по сценарий. Ще кажеш даже, че си вярва ако не го познаваш.

Кое наранява нежния ви душевен мир?!

Ей, не се затри тая гад!

Прав е. И ми е приятно, че най-после се появи. Кой плще Костов? Тези, които доведоха мутрата и Величеството. Костов поне разбираше. И е доста начетен. А то ком арджия и сикаджия. Дори Доган се възмути!

КОСТОВ е слуга от най-преданите на РУСКИ евреи хазари и техните олигархични интереси Сделката за 100 милиона лева с ЛУКоил става след ДОГОВОРКА с еврейна МАРК РИЧ /спонсор на фамилия БУШ/ -Ротшид- и Руските еврейскиолигархини кръгове превзели МОСКВА Милирдера МАРК РИЧ склява суапова сделка дава 100 милиона ЛУКоил взима без пари рафинерията,100 милиона отиват за финансиране на групирвката Т.И.М която играе ролята на ''ТРОЯНСКИ КОН'' на Руско-еврейските интерси Т.И.М оглавява зърнения бизнес в комбина сфирма на РИЧ''ГЛЕНКОР'' и дава концесии на щвейцарски офшорки на РИЧ за ГАЗ в находище Галата край ВАРНА Шефа на Т.И.М Дамянов под контрола на богат еврейски търговец живеещ в Швейцария Т.И.М придобиват банки и авиолинията на РУСКАТА автономна република ТАТАРАСТАН/пра родина на руските юдео хазари-/ Емблемата на ТИМ- е стилизирана еврсейска звезда тип шерифска а нейния клон ''Армеец'' нос емблема ''ТРОЯНСКИ КОН на колелца'' а флага на Община ВАРНА странно заприличва досущ на флага на ИЗРАЕЛ-2 СИНИ линии м-у тях бял фон През 2007 год ЛУКойл става 67,8 % собственост на ИНГ Банк Евразия ДЪЧ Холандското подразделение на ''Ротшилд и сие''банк Филип Ротщилд и руския олигарх /евреи/Олег ДЕРИПАСКХА са авери и гл.акционери в РУСАЛ-НАЙ-големия конгломерат за Алуминий и съдружници в Минната промишленост Алуминиев завод в Черногорскат столица Подгорица и общ нефтен и туристиески бизнес с яхти в Тиват Чернагора ИЗВОДА;;Иван Костов се оказва истинско оръжие ИНСТРУМЕНТ на ЮДЕО ХАЗАРО-Руските интереси в огромен ущърб за БГ Държава и икономика и граждани Имено по заповед на хазарите в Цюрих и МОСКВА КОСТОВ като бг премиер стопира бизнеса на руско-изрелския бизнесмен Майкал ЧОРНИ който пере и върти пари от Източна Европа към Израел и обратно но започва да подкупва цели министерства в Израел и става персона нон грата