Коментари - Костинбродчанка, умъртвила мъж с удар с метална тръба по главата, избяга в Сърбия и се предаде | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намерени са 10 000 бюлетини от изборите и една чанта с флашки и кодове.

YCBM

Да я държат гладна 3 дни и после да я пуснат в НС.

Абе в Костинброд, да не би да са се ДОМЪКНАЛИ цигански турци-, ИЗБЯГАЛИ от Затвора, да ИЗНЕРВЯТ всички ??? Трябва българите да убиват такива Карадци и Наркомани, които ИЗНЕРВЯТ всички с аларми кучета и китайски бомбички !!!

Истанбулската конвенция е решението, каза Галя от посолството!

Тия са от родата на Азис

Пак мангалска история

Това, че са богати, не ги прави по-малко цигани.

Ако е пребила мъж, с когото живее и от когото е била малтретирана, дано към нейния случай съдът прояви същото снизходително нехайство, както към случаите на жени, пребити и убити от бивши и настоящи партньори. Макар че нейната причина е доста по уважителна от реалната или параноична ревност на пияния комплексар. Ако пребила някой самотен стар човек за пари, заслужава да я разчекнат. И в двата случая сигурно няма да има адекватна реакция

дъртия ром се прибира от кръчмата, сварва жена си и сина си на калъп и става патакламата

В Костинброд отдавна живеят само цигани.Още преди "ОНАЯ" печатница.

Е точно в Костинброд процента на циганите е относително малък и основно са от много богатите. А иначе това костинбродчанките не си поплюват, тая не е първата.

Вие казвате истината, но от коментиращите явно няма от райно, за да им е известно това. Въпросното момченце от село Смолча също е стар познайник, но ... и не е циганин!!