Костадинов към земеделците: Да не преговарят с терористи, Трифонов поиска оставка на кабинета

Управляващите са взели за заложник една цяла държава, един цял народ, каза лидерът на "Възраждане"

Обратно в новината

Коментари - Костадинов към земеделците: Да не преговарят с терористи, Трифонов поиска оставка на кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цигането от Максуда е много жалък

С напредване на времето станаха ясни доста неща свързани със зърното в нашата Родина...проблевите не са от вчера и явно внос на зърно е имало витаги досега от русия и от украйна,но най- лошото е че някой се опитва да се възползва от проблемите на сектора,хайде копейката и славчо да отиват в сибир завинаги...

Те бяха наречени зърнари от зърнарството от Тихомир безлов, компетентен по всички криминални теми

Бог казва на Езекил следното да предаде на самозабравилите се началници......."проракувай против пастирите на Изреаел: " Това казва Върховният господар Йехова: "Горко на пастирите , които пасат себе си! Не трябва ли пастирите да пасат стадото? Ядете тлъстината и се обличате с вълната . Колите уголемите животни, а стадото не пасете. Не укрепвате слабите, не лекувате болните, не превързвате ранените, не прибирате разпръснатите, не изгубените, а властвате над тях сурово и жестоко.........,........ Това казва Върховният господар Йехова: " Ето идвам против пастирите".... Не е лошо самозабравилите се престъпници в НС-то да прочетат целия стих от Бога, защото са само лъх в ръката на Бог, разгневили се, ще ги убие до девето коляно...самозабравили се атеисти, богонмразци и мазещи народа си.. "

Расте ли пиш ка та, Коце?

Казват, че моето чушле било по-малко от на Коцето

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов подкани протестиращите земеделци да не се отказват от намеренията си да протестират докрай, защото, по думите му, разбиране и диалог от страна на властта няма. Така е ,за да може утре русороба Копейкин да дойде на бял кон във влвстта.

Костадинов е ортодоксален еталон за популист, демагог и селски хитрец.

Коце, я им покажи пиш ле то си, че да разведриш обстановката и всички да се посмеем. :)))

Очевидно из ЗемитеНи Е ЦелевоЗадействана Масова ДобреОрганизирана Операция от КремълБесовете. - същата Е както Навсякъде географски, така И сред “наште” “избранници” — и Операция с Такъв обхват - Е НЕминуемо с Изпипана организация, Управление, Логистика, а И Финансиране. НЕ намирам за смислено да Бъде толерирана Тази Операция. - което Взисква : -> Тотално Задействане на АбсолютноВсички Органи Ред&Сигурност ! …а Ако СА Компрометирани (което Веднага ще Се разбере) - Помощ от Съответни Партньорски Служби&Структури ! …и -> Пълномащабна Проверка/Одит на АбсолютноВсички “протестиращи” !, чрез което - Идентификация на Извора на финансиране, респ. Блокирането му. …и то НЕзабавно ! НаМомента ! ———- Успех на Колегите С СъответенДостъп ! …и хайде Баста с “изчезването” на Коментари !

Доколкото разбирам БЕЗРОДНИЦИТЕ искат да дадат пари на земеделците като компенсация,но да не спират украйнското зърно... Или ...за наша сметка ще угодят на Посолството и ще се отърват от протестиращите.

Копейкин защо мълчи за доблестната жена полицай, която служи на обществото, а защитава тимаджиите зърнари!? Да не би защото застреляния е от неговия етнос!? https://www.168chasa.bg/article/15553744

Или пък защото е на същата хранилка. В българия он еър все за копейката лъхат репортажи.

От устата на Слави говори истинския БоБо.

Закриване и забрана на проруските терористи от "възраждане". И копейката в затвора за държавна измяна.

Слафчо за новия си албум ще добави ново поп-фолк парче, кавър на стар свой шлагер "една комбайна с цвят червен".

вън копейките-терористи

Денков се държи като абсолютен терорист ! Иска да преговаря с протестиращите върху решение на НС, върху което той няма никакъв контрол ! Та, за какви преговори говорим ?

Оставката на това про-американско правителство е задължително ! То не защитава българските интереси, което е видно от Космоса, а тези на краварите според записа, в който става ясно, че всичко се контролира от Посолството !

Кои интереси? Средновековен марк под руски ботуш, концлагери, а нEма нужда, бяхме там. Заминавай за русия

Нъцки,идете да протестирате пред Пасоля.

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами ------>> https://welcome.to/biocom

Тия и за чеп на зеле не стават !

Обаче за чеп в комунистическите гъзове стават!

Не завиждайте на чуждият успех, с тази завист първо тровите себе си, после близките си, после лишавате себе си и децата си от шанс за успех! Но ако сте толкова прости, колкото си мисля, няма да ме разберете! Затова и България трудно ще върви напред! Не завиждам на земеделците, просто трябва да намалят рентите, защото от липса на пазарен опит или други грешни причини ги вдигнаха до непазарни нива! Не може рентата да е 2/3 от общият разход на декар, това е шашава работа! 300-400 кг/дка пшеница рента това как е!?

Антиваксъра стана земеделец, такива метаморфози има само в руския мир. Ама там путин бързо ги лекува с тим билдинги на чист въздух.

И тоя защитава червената мафия!!!

Посинял от злоба;)))

Само с азиатския травестит мутропрофанова, може да разговаряте роби.

Кирето и Асенчо къде изчезнаха?! Страх ги е от земеделците , или какво;)))

Мани ги тия келеши ! Сега се чудят как да подкрепят стола на онова сламено човече Денков !

Какво?!!!

Аз само питам;))))

Решението е елементарно - просто правителството обявява, че ще изкупи цялата българска продукция на борсови цени, пък който каквото ще да внася допълнително ! А какво ще прави Правителството с изкупената българска продукция си е техен проблем ! Трябва да има правителствена защита на родните производители ! В момента обаче Правителството ни подкрепя американските интереси, които са в противовес на българските ! Защото земите в Украйна бяха закупени от американски фирми и тяхното ГМО зърно , отглеждано на украинска земя и пръскано с хербициди на Мосанто, ако го сложиш в съд за вода плува отгоре, защото е некачествено ! А с него, дори да не използваме за хлебни продукти го даваме за храна на животните, което е пак същото ! Абе, тровят ни и те тва е !

И аз мисля като теб но зърнарите искат по висока цена от борсовата

И каква е тя ? Или може би и ти не я знаеш ? Айде малко по- сериозно !

10 % над боровата защото щели да я продадат по рано но Кирето им обещал 1 милиард заделени но не го направил. И така цената се вдигнала заради съхранението и наемите

Въшките искат да излязат на челото пак

Вярно ли е, че този е станал директор на музей с подправени документи? Защо не е в затвора, а в парламента?

Хайде стига с доносите и измишльотините, ясен си. Едва ли има по-подготвен от него!

Възраждане! За България ! И българската независимост! Ние не сме индианци и не трябва да живеем в резерват! Това не е америка!

Преди 34 години бяхме в резерват. Бяхме опитно то поле на рашките и не ни пуска ха да излезем навън

Това че могат част от българите да ходят по света ,не означава че сме по добре! И независими! Защото тези които избираме да ни управляват са ЗАВИСИМИ!

Беше толкова прекрасно,че пазеха границите да не избягаме..... Червените гниди са получовеци!!!

Ти ми кажи. Гръцките и турските плажове пълни с българи. Да не говорим за тези по целия свят. Отделно виж как живеят хората. При най скъпите храни в Европа маркетите пълни с хора.

Вече 34 години сме икономически полигон на САЩ, гарантиран от безплатни военни бази. От 1945 година Аржентина е първият икономически полигон на САЩ и трябва да си сляп и глух, за да не знаеш, до къде са докарали аржентинския народ. Хибридната американска война в Украйна се плаща с кръвта на заблудените укронацисти. А нашата държава, според Дейвид Рокфелер (1930 -та г.) в 2030 година не трябвало изобщо да я има. ЦИТАТ от "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД" от 1988 г., Москва: 3. Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив. Реторичен въпрос: "КОМУ и ЗАЩО СМЕ МУ ХИЛЯДОЛЕТЕН ВРАГ?!

С изграждане към слънчев Магадан!!!

Копейкин дали де дуелира с Мутрофанова?! Май са еднакви по размер!

Доста странни сексуални фантазии имате умнокрасивите.

Каква фантазия, късата пишка си е реалност!

Абе това правителство трябва да си ходи на мига ! Денков разтяга локуми, че над 2 милиарда лева дали субсидии за земеделските стопани, но не каза на кои точно фирми са дадени тези пари ! Естествено те няма да са на протеста ! Но днес отидох в магазина , за яйца и шоколад . Значи, украинските яйца, кокошките на които не е ясно с какви храни са хранени бяха на цени от 0.40 лв за яйце, а българските - 0.60 лв. Шоколадът Рошен на бившия президент на Украйна ПоРОШЕНко беше 0.99 лева при цена на българския шоколад от Своге 1. 89 . Само да припомня - украинските яйца са от кокошки, хранени с фураж, съдържащ вредни за организма вещества, но у нас тези яйца се използват за производството на майонеза, руска салата, че дори и на традиционната българска баница ! За шоколадите Рошен , съдържащи забранени субстанции за ЕС и пълни със соя и палмово масло да не говорим ! Е, как да не протестират българските производители срещу заливането на пазара ни с евтини, но опасни за здравето ни украински продукти ?

Гледай са, както кажеш бай стоене!

само да кажа: Украинските Яйца и фуражи може да нямат контрола като българските, но Българските получават целеви субсидии, каквито украинските нямат. Искаме да живеем като европейците, но не искаме да спазваме правилата на пазарната икономика. искаме да имаме фаворитизирани доставчици с регулирани цени... това намирисва на соц реализъм. това което се е доказало в цял свят е силата на свободната конкуренция. интересно ми е като всички толкова обичат Българското, защо купуват домати от Турция, Агнешко от РУмъния и Яйца от Украйна. защо държавата трябва да създава ограничения, които са въпрос на избор от потребителя. все пак магазините ни са претъпкани с вредни храни и едва ли вносът от Украйна ни е големия проблем. просто нямаме култура на хранене и избор на храна.

Купувай си български яйца и щоколад от Своге. Някой да ти пречи?

Днес Боко Тиквата потвърди че България е в лапите на Турско-Американска шпионска банда която работи съответно за САЩ и Турция. СРЕЩУ България и нас .

Американските терористи от властта в България

Политиката е мръсна работа Коцето иска в "мътна вода риба да лови" ама "Сухо дупе риба не яде"

Много си тъп да знаеш , тези всичките са милионери заради това че България е в ЕС, знаешли иначе кога ще имат техника с която да затварят пътища , никога. Тези ще те пробият с камъни където искаш България да не е в ЕС и ти си тръгнал да се прешиваш за тях, едрите земевладелци та вие нямате нищо общо

Прав сте! Американски терористи са превзели властта в България. Готвят ни същия сценарии като в Украйна защото мразят православните християни.

Не е доктор, ами Професор гинеколог.

Патриот

Аз съм най-православния християнин. Май си забравил жалко лекенце че според твоите комунисти Бог не съществува а пък такива като твоя любим Путин горяха църкви и убиваха свещеници в Русия.

Хубаво е да се прави разлика между православни и съветски християни, както и между славяни и татарски васали и хибриди...

Най-лошата инвестиция на дрогаря пътников...добре, че е просто в копейки...

Абе как можа ония к-ва майка ти да те роди такъв дебил.   

Костя Копейкин е по-мургав и от Азис!

А ти трол

Би ли ми казал другарю откъде разбра че украинското зърно е отровно негодно не отговарящо на стандартите и така нататък???? Би ли ми дал къде да намеря документ който описва посоченото от тебе? Съгласен съм на документ издаден от която и да е страна от Европейския съюз.

Доказано, Тьп си, но и да ти го обяснявам защо няма да го разбереш

Пиши уранови бомби в земята на бивша Усрайна

Няма и никога не са били произвеждани. Разбирам, че си абсолютно необразовани и не компетентен ама не се излагай толкова.

То и да е отровно, да не мислиш, че нашето не е. Въпроса е кое е по-отровно. Ей това трябва да ни докажат.. Толкова рак в България не е случайно. Яко се жулят пестициди и други отрови.

А ще обясниш ли защо най големият подръжник ма усрайна - Полша не иска украинското жито и продукти?! А !

Напълно прав е Коцето!

ама къс

трябва да се забрни и вноса на дрехи и обувки от чужбина - децата да забравят маратонките да се забрани вноса на японски коли - ще караме Москвичи да се забрани внос на шоколад, ще смучем българско звекло ...... да защитим нашенското

Що па на японски коли? Не трябва ли на хамерикански :) А шоколади си произвеждаме, и са по-добри от боклуците на Порошенко!

За хубав български шоколад:))))

и какаото къде го гледаме - между черешите в Кюстендилско ли

глупи в Белгия гледат ли какао? а в Германия ами в Италия, Швейцария? странно тогава защо там са най-добрите марки шоколади в света?

БАААААААА, КОЛКО СИ ПРОЗЗЗЗ

Проз катр матроз

ДЕНКОВ ВЪН ЗАЕДНО С ТАГАРЕНКО ПРЕДАТЕЛЯ ПОРЕДНИТЕ МАРОДЕРИ НА БЪЛГАРИЯ

Споко бе Михайлович пази си сърцето.

На късопишков не следва ли да му се повдигне обвинение в подстрекателство към бунт срещу официалната власт и обида и уронване на престижа на министерски съвет и народното събрание, което пък е избрало този управляващ орган?

Да изринем усраинската мърша!

Посерко, големи си изривач... Пфу, мамицата ви мангалска

Протестите са мирни и законни и демократични най-вече. Даже трябва да го похвалят

Оня Плъх нещастен Костя Копейкин руския кавал квичи като оноден чакал на Бакаджика а сол ташака му Ганчо Цончев се крие като пръдлив заек в люцерна и като говори си върти очите като котарак кога сере в сламата

Боже,колко е елементарен този руски мужик. къде ще ни води към Северна корея и Русия ли ?Рублажии нещастни.

бе краварско говедо долно.

Късопишкин е циганин копанар от Максуда, феновете му до един са цигански копелета. Това е.

Само пишки са ви в устата

Сега остава Денков да плати и 213 милиона лева които искаха като компенсации за войната в Украйна. Тоест от всеки работещ да вземем 100 лева да дотирсме комбайнерите при условие че 70% от зърното се изнася защото тук няма какво да го правим . Изобщо така наречения министър председател не е в час.

Овощарят обяснява, че подкрепят зрънчовците, за да се преразгледат и пренасочат субсидиите. Тия хора просто чуват ли се едни други какво говорят докато протестират заедно?

да си чул да протестират че внасяме половината потребление на картофи и моркови от Полша всичко е заради вноса от Украйна- просто зърнарите са комунета и наследници на ДС агенти русофилистици

Ами нали протестиащите излязоха с декларация,в която твърдят,че протестът им няма политически характер и искания. Защо тогава лидери от разни партии им дават насоки какво да правят,или да не правят.

има право на лично мнение. Костадинов просто подсказва едно решение, как по най-бързия начин може да се реши проблема с прегласуване в парламента. И това подсказване е към депутатите и министрите, а не към трактористите.

А именно високите цени на хляба олиото и другите продукти правени от зърно?????????

антибългатски лидери ще подстрекават беэредици вместо эа цивилиэовани преговори

Мачкай Коце посолстваджийските продажници.