Костадин Ангелов сигнализира МВР и ДАНС с искане за проверки във фирми, изнасяли лекарства

Има данни за липсващи животоспасяващи лекарства, сред които инсулини, нискомолекулни хепарини, човешки имуноглобулин против хепатит Б и др.

Обратно в новината

Коментари - Костадин Ангелов сигнализира МВР и ДАНС с искане за проверки във фирми, изнасяли лекарства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На този шопар едно агне няма да му стигне

Защо Тъщата на този още продава Кетъринг на 5 -орни цени на Пирогов ?

Ботолинко, връщам се. Преосмислих си живота, ще ти бъда държан( Ка)

Герберите не че не знаеха досега какво трябва да правят и как е редно да служат на държавата и народа си, просто не им изнасяше досега, и не искаха. По-важни им бяха техните си далавери. Сетила се Мара да се побара...

има данни за огромно ошопарване на гробарите

то това е от КОР-тико стероидите на презокеанските партньори.

100 процента изнасят лекарства тайно за Русия

Eпа оно не е ли било законно екпорт, реекспорт и там ко се вика , ако не бехте си оставили вратичка законово немаше да става така..ся кво ревете..

Търгашите без съвест,новите идоли...

тъпи, работата на търговеца е да купува и продава! по възможност да купува ефтино и да продава скъпо! на тебе , и на тоя тюфлек щом не ви харесва, станете търговци и търгувайте както си мислите че трябва да е!

тапанар

Търговеца се е ангажирал пред държавата, посредством договор, да задоволява потребността на вътрешния пазар. Обаче внасят и изнасят, крадейки ддс и препродавайки на двойни и тройни цени. А болните са на тръни дали и кога ще има.

ujabg

Тоя по цял ден ли яде? Едвам го познах...

Браво на Бузкото

Тюфлек сега ли се сети това е от години

Някой коментиращ тук заблуждава хората, че търговията с лекарства е алъш-вериж и всеки може да прави каквото иска. Лекарствата не са зеленчуци и пазарът на лекарства се определя от държавата

Остава да кажеш и държавата от кого се управлява и всичко ще си дойде на мястото.С две думи -атовете се ритат ,магаретата страдат ,т.е хронично болните.

много се обидила бе.

Обузила

Тоя отвратитко все по-дебел става. Нямам вяра на тия, които, като се докопат до властта, започват да дебелеят. Значи крадат и не работят.

Тъпак, нали сте за пазарна икономика и свободен транзит на стоки в ЕС? Как ще забраниш на фирма А да си продаде стоката в Германия вместо да ти я даде на тебе.

Тази фирма е сключила договор с НЗОК за доставка на тези лекарства на нашия пазар и поради тази причина ги закупува от производителя на по-ниска цена ,след това оставя болните в България без лекарства и ги продава на по-висока цена в друга държава.Сега стана ли ти ясно?

Не сте наясно. Съжалявам да го напиша. Дълго е, но кратката версия. Ако един лекарствен продукт не е в достатъчни количества за пациентите с реимбурсация , т.е. от ПЛС, тогава той влиза в забранителен списък и не може да се продава законно от България. Ако някой продава от България забранени за продажба извън България лекарствени продукти, това е нарушение. Свободното движение на лекарствени продукти и солидарността са основни ценности и законно деяние в ЕС. Ако не искаме да сме в ЕС, моля да си кажат. А не по време на избори - ние сме за ЕС и после делата им в законотворчеството да са в пълен противовес със законите, правилата и ценностите на ЕС. Продажбата на лекарства в ЕС от страна членка в страна членка е напълно законна дейност, когато се извършва съгласно разпоредбите. Не може да искаме лекарствени продукти от други страни членки, когато при нас нещо е в недостиг, а ние да си "пазим" лекарствените продукти в България само за нас. Това не е солидарност.

телесата в парламента ли могат да сигнализират ДАНС. Искам и аз. Да го проверят тоя на снимката кви ги в вършил през годините.

Направихте всичко търговия, а сега се тръшкате, когато търговийката потръгна:))))))))))))))

Арестувайте Братя Домувчииски - те произвеждат отрови и изнасят Инсулин произведен от фирми извън България . Трябва ДАНС да се намеси в Бизнеса с лекарства и реекспорт .

Братя ли са? Ами могат - търгуват. Свободен пазар. Нъл?