Костадин Ангелов оспори в съда нормативен акт на Десислава Танева

Делото е прецедент, тъй като един централен орган на изпълнителната власт влиза в противоречие с друг

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дрън...дрън...

Хубава работа ама ГЕРБЕРСКА!!!

Управляващите кретени от ГЕРБ демонстрират "капацитет". 10 години тия некадърници унищожават държавата ни. Жална ни майка...

Нямаше ли по лоша снимка на Танева да намерите?

Две министерства на една и съща партия не могат да се оправят и се налага да стигат до съд. Гледайте и пълнейте!

Демек оспорване пунта мара.

убава снимка: 2 джендъра

Пъпчивата и ботоксовият са си лика-прилика, ами да се вземат де.

Не ша мра ,ама от смях............ Вицето се срещнала с министара по космонавтика на СА! Усещам как ще напреднем в космоса. След това навярно ще посети саудисткия министър на снега, а после ще слуша лекция на министъра на женските права, в която ще се разказва как по-романтично може да се пребие жена с камъни.

""""Групата Джендема Има ново хоби. В моргата да ходи. За да взима проби."""

Не знам има ли друга държава по света, в която народът би търпял да го управляват такива....

Браво! Мачкай Косьо комунягите, всички дясномислещи те подкрепяме.

Тия не могат ли да се разберат помежду си, а се съдят. Все пак са от управляващите и двамата.

Борба за власт и комисионни.

Какви комуняги? Тази Десислава Танева е от ГЕРБ! А да, там са най-многото бивши комунисти.

Нищо, сега мъдрия Соломон от Банкя ще разреши спора.

тез помежду си не могат да се разберат и се съдят и очакват народа да им вярва , че ще ги управляват компетентно. Но това въобще не е учудващо в ГЕРБ никога не са могли да сътворят нещо сериозно което да продължи повече от 3 -4 часа, да не говорим за седмица.

Предлагам да се бият публично до смърт. Спечелилият автоматично получава одобрение на административния си акт, а този на загубилия се обявява за нищожен и в министерството му се извършва децимация за сплотяване на колектива.

на които не им пука каква вода пият... Естествено че е прав здравния министър. Вие може отидете и да ви лекува Танева, ако го запише...в нейните наредби...,

В условията на пандемия,Ангелов ще променя каквото реши, когато реши.Точка по въпроса.Реално никой,никого не съди.Променя се един нормативен акт и се налага друг. А олигофрените нека да плюят колкото искат.....

Има, Африка е голям континент.

Може ли Ангелов да ми намали данъците заради пандемията?

Амчи можи ва, как дан можи.

Рядко тъп въпрос....

Резила гербераски ежедневно звира от всякъде.. Тия не си ли говорят помежду си??не седят ли един до друг пред ментора си???нали всички такива неща се гласуват и приемат пред ментора им???? Понеже съда си няма работа защо да не се занимае и с гербераските неразбории... То самото властване на гербераси толкова време като се знае мутренската им дейност е прецедент в демокрациите ама като се вижда кучето си лае а кервана си върви..

А има ли по-хубава ?

Този се мзе на сериозно. Много си повярва. Само че, докторче, ти остават само още зва месеца безчинство.

Абе ко ма занимаате с глупости - като не е ковид не е важно.

Ами с какво му е била запушена устата когато са го гласували при ментора им и са го приели?????

Волеизявлявам, че фактическият състав на Върховният административен съд, който постановява, че спиране на действието на оспорената разпоредба в обективирания правен мир не е изобщо акт и условие за валидността му и ………………

Ето как се ражда заразата и вирусите.

патета /по интелект/ в кълчища /разпоредби в бг/ ма какви са ми сладки двамата, с тояга да ги хвалиш

Не може - нали някой трябва да плаща лудориите му - помощи, ваксини ...

За 30 годони преход,се нагледахме на правно нормативни куриози.Спомнете си Закона за лихвоточките.Тогава в разрез на закона и правото бяха лишени част от гражданите от лихвоточки,защото били внесени парите им под три години.Вместо да изчислят лихвоточките за всички граждани,като умножат сумите в ДСК по годините престой,Народните избраници решиха да дискриминират една група хора от друга и забележете нито един юрист не се възпротиви на това несправедливо решение.

Да я отмени тома бичето или спас гърнето. Нали се натягат отново за дупетати...

Много противни мутри имат гербероидите.

Калинките на Баце се изпокараха... Като им знаем капацитета... крайно време беше!

Излиза че по закон контрола над храните и водите е вменен като задължение на земеделския министър, но заради това му законово задължение не може да издава наредба с която да регламентира как да се прави самият контрол?! Ами така ще е като гласуват недомислени закони!

КАКА ДЕСА ЩЕ СЕ ЯДОСА :) И ПАК ЩЕ СЕ НАРЕДИ НА ПАНГАРА ЗА ДЕПУТАТКА ??!!! ! ЦЯЛ ЖИВОТ ,ЯЖ,ПИЙ И СЕ ВЕСЕЛИ НА ГЪРБА НА СЛИВНАЛИИ!

Десислав и Костадинка развличат матрияла в условия на пандемия.

Нека борбата за депутатски заплати започне сега! Местата този път са силно ограничени.

Един мoшeник се рита с друг мoшeник за повече власт. И къде тук е новината? А като прочетеш заглавието - "Брей, някой нещо се опитва да прави в държавата!" Единствената новиан тук е че писарушките продължават да се състезават кой повече да гo 6лизнe.

Срамота! Само излагат вожда Винету от Банкя!

Тия не бяха ли от ДПС ? Не че има значение де.

На пазара у нас се предлагат безпроблемно и безнаказано менте храни и нито една държавна институция не ги спира и не наказва печалбарите-разбойници, така от години се предлагат менте млечни продукти: сирене, кашкавал, мляко, които са вредни ментета на високи цени. Саламите са трагични, месото е по малко от 15-20%, останалото е смлени кости, кожа, соя, нишесте...плодовете и зеленчуците пращят от нитрати и други химикали... Храната у нас не само, че е нездравословна, но е и много вредна и по скъпа от тази в ЕС и Америка и управляващите не правят нищо за да въведат ред.

Никой не може да изложи вожда така, както той умее.

Ако тогава бяхме в ЕС сигурно щеше да има няколко стотин хиляди жалби до съда,за това ограбване на гражданите с лихво точките.Но понеже си мълчим,ще ни стрижат до дупка като овце,разните му алчни и некомпетентни управляващи.

Моля ви се смалете ги поне малко тези снимки, че получиш уплах.

Чуя ли" води и храни", Коце мокета и Деса Т., се сещам за две думи - ПАРИ И БИЗНЕС. Другото са правно-технически подробности, които се възлагат на юристите на министерствата и на разни адвокати. По-интересното е, Боко знае ли за тези неща или си играйкат зад неговия гръб? А ако знае - на чия страна е?

Щяха да спрат всички безалкохолни напитки,които се правят с подсладители,вместо със захар.Доказано е връзката между подсладителите и раковите заболявания.В тая държава да не са всички диабетици,че ще ни тровят с подсладители.Стогна се дотам,че обикновена лимонада и боза и тя с подсладители.Някой яко пълни джоба за сметка на здравето на народа.