Костадин Ангелов оспори в съда нормативен акт на Десислава Танева

Делото е прецедент, тъй като един централен орган на изпълнителната власт влиза в противоречие с друг

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В стремежа на Танева да толерира "възможностите" на българските производители, щяхме да ближеме кренвирш по 15 лева / килото . А сега мятаме на скарата вратната пържола по 6 лева килото.

Се оказа лимонка,ЗАЩО НЕ ЗАБРАНИ ВНОСА НА ПАЛМОВО МАСЛО И АСПАРТАНА.АЛЧНИ И НЕНАСИТНИ ,НО НАРОДА БОЛЕСТИ ОТ ТЕЗИ СЪСТАВКИ.ЩОМ ТРОВИТЕ ЦЯЛАТА НАЦИЯ,БОГ ДА НИ ВИ ПРОЩАВА,,рано или късно,,

Разходите по делото защо да ги плащаме Ние с Вас.Да ги платят двамата от заплатите си.

_stankow

Айде махайте се вече бе, на никого не сте интересни вече с вашите идиотски тълкувания !

И кога ще го забранят у нас.Навремето нашите баби и дядовци все палмово масло са яли.Купих си кроасан с палмово масло,купих еклери с палмово масло,купих торта с палмово масло,купих козунак с палмово масло,купих салата с палмово масло,шоколадови бонбони с палмово масло,баничка с палмово масло.Докога бе,няма ли да се засрамят и двамата Министри и да спрат тая пандемия,която ни разболява постоянно от години и затова сме първи по сърдечно съдови заболявания в Европа.

Когато го забранят ще го ползват само приятелски фирми, а другите ще фалират

Деската е по- мъжествена от Коцето

Сега тези канцеларски мишки, които са работили по тази дивотия, да върнат заплатените пари и отново да са опитат д апоработят! Това е бюрокрация! Това е пример са административни боклуци! С такива е тъпкано из България!

А нещо да кажат за това, че в хляба се добавя и прах от брашнени червеи? И това е в цяла Европа. Но до два , три месеца ЕФТА щяла да го узакони- като добавка на протеин- червеите са протеини де....

Щяха да спрат всички безалкохолни напитки,които се правят с подсладители,вместо със захар.Доказано е връзката между подсладителите и раковите заболявания.В тая държава да не са всички диабетици,че ще ни тровят с подсладители.Стогна се дотам,че обикновена лимонада и боза и тя с подсладители.Някой яко пълни джоба за сметка на здравето на народа.

Законът е бил такъв,че който произведе лимонада с подсладител е преследван от органите на властта и вкарван в затвора за спекула и отровитрлство на населението.

Чуя ли" води и храни", Коце мокета и Деса Т., се сещам за две думи - ПАРИ И БИЗНЕС. Другото са правно-технически подробности, които се възлагат на юристите на министерствата и на разни адвокати. По-интересното е, Боко знае ли за тези неща или си играйкат зад неговия гръб? А ако знае - на чия страна е?

_stankow

Винаги на страната на родната олигархия ! :)

Моля ви се смалете ги поне малко тези снимки, че получиш уплах.

На пазара у нас се предлагат безпроблемно и безнаказано менте храни и нито една държавна институция не ги спира и не наказва печалбарите-разбойници, така от години се предлагат менте млечни продукти: сирене, кашкавал, мляко, които са вредни ментета на високи цени. Саламите са трагични, месото е по малко от 15-20%, останалото е смлени кости, кожа, соя, нишесте...плодовете и зеленчуците пращят от нитрати и други химикали... Храната у нас не само, че е нездравословна, но е и много вредна и по скъпа от тази в ЕС и Америка и управляващите не правят нищо за да въведат ред.

При масовите полуфабрикати на запад цените са сравними с българските. Често има и по- евтини при идентично качество. За естествените продукти месо, мляко ( забележете не колбаси и индустриални сирена), риба - особено сладководна, яйца, брашно, еко/ био плодове, но не само по етикет българските са по- евтини при еднакво качество. А и ако знаете как да избирате по сортове българските зеленчуци са ненадминати.

Срамота! Само излагат вожда Винету от Банкя!

Никой не може да изложи вожда така, както той умее.

Е-е-е, в тая дисциплина е олимпийски шампион Барба Ганьос!

Един мoшeник се рита с друг мoшeник за повече власт. И къде тук е новината? А като прочетеш заглавието - "Брей, някой нещо се опитва да прави в държавата!" Единствената новиан тук е че писарушките продължават да се състезават кой повече да гo 6лизнe.

Нека борбата за депутатски заплати започне сега! Местата този път са силно ограничени.

Десислав и Костадинка развличат матрияла в условия на пандемия.

КАКА ДЕСА ЩЕ СЕ ЯДОСА :) И ПАК ЩЕ СЕ НАРЕДИ НА ПАНГАРА ЗА ДЕПУТАТКА ??!!! ! ЦЯЛ ЖИВОТ ,ЯЖ,ПИЙ И СЕ ВЕСЕЛИ НА ГЪРБА НА СЛИВНАЛИИ!

Излиза че по закон контрола над храните и водите е вменен като задължение на земеделския министър, но заради това му законово задължение не може да издава наредба с която да регламентира как да се прави самият контрол?! Ами така ще е като гласуват недомислени закони!

Калинките на Баце се изпокараха... Като им знаем капацитета... крайно време беше!

Много противни мутри имат гербероидите.

Тия не бяха ли от ДПС ? Не че има значение де.

Да я отмени тома бичето или спас гърнето. Нали се натягат отново за дупетати...

За 30 годони преход,се нагледахме на правно нормативни куриози.Спомнете си Закона за лихвоточките.Тогава в разрез на закона и правото бяха лишени част от гражданите от лихвоточки,защото били внесени парите им под три години.Вместо да изчислят лихвоточките за всички граждани,като умножат сумите в ДСК по годините престой,Народните избраници решиха да дискриминират една група хора от друга и забележете нито един юрист не се възпротиви на това несправедливо решение.

Ако тогава бяхме в ЕС сигурно щеше да има няколко стотин хиляди жалби до съда,за това ограбване на гражданите с лихво точките.Но понеже си мълчим,ще ни стрижат до дупка като овце,разните му алчни и некомпетентни управляващи.

патета /по интелект/ в кълчища /разпоредби в бг/ ма какви са ми сладки двамата, с тояга да ги хвалиш

Ето как се ражда заразата и вирусите.

Волеизявлявам, че фактическият състав на Върховният административен съд, който постановява, че спиране на действието на оспорената разпоредба в обективирания правен мир не е изобщо акт и условие за валидността му и ………………

Абе ко ма занимаате с глупости - като не е ковид не е важно.

Този се мзе на сериозно. Много си повярва. Само че, докторче, ти остават само още зва месеца безчинство.

Резила гербераски ежедневно звира от всякъде.. Тия не си ли говорят помежду си??не седят ли един до друг пред ментора си???нали всички такива неща се гласуват и приемат пред ментора им???? Понеже съда си няма работа защо да не се занимае и с гербераските неразбории... То самото властване на гербераси толкова време като се знае мутренската им дейност е прецедент в демокрациите ама като се вижда кучето си лае а кервана си върви..

В условията на пандемия,Ангелов ще променя каквото реши, когато реши.Точка по въпроса.Реално никой,никого не съди.Променя се един нормативен акт и се налага друг. А олигофрените нека да плюят колкото искат.....

Може ли Ангелов да ми намали данъците заради пандемията?

Амчи можи ва, как дан можи.

Рядко тъп въпрос....

Не може - нали някой трябва да плаща лудориите му - помощи, ваксини ...

на които не им пука каква вода пият... Естествено че е прав здравния министър. Вие може отидете и да ви лекува Танева, ако го запише...в нейните наредби...,

Ами с какво му е била запушена устата когато са го гласували при ментора им и са го приели?????

с чурката на Кратунчо, господаря слънце, предполагам.

че си купуваш и пиеш вода която е филтрирана от водата изтичаща от градските пречиствателни станции?! Знаеш произхода на тази бутилирана вода на която е лепнат търговски етикет "минерална" или "изворна"?! Не знаеш, но си купуваш и за себе си и за детето/цата си и гълташ за да си утолиш потребностите! До някъде може да се вярва само за т.н. "изворна" вода! За водата, храната и безалкохолните напитки трябва постоянен и твърде строг държавен контрол, инак не само големите вериги магазини, но и дребните търговци ще продължат ада ни продават некачествени или с изтекъл срок на годност храни и безалкохолни напитки и води, защото за тях плащат по-малко когато ги купуват и като годни ни ги продават на по-висока цена !

Предлагам да се бият публично до смърт. Спечелилият автоматично получава одобрение на административния си акт, а този на загубилия се обявява за нищожен и в министерството му се извършва децимация за сплотяване на колектива.

тез помежду си не могат да се разберат и се съдят и очакват народа да им вярва , че ще ги управляват компетентно. Но това въобще не е учудващо в ГЕРБ никога не са могли да сътворят нещо сериозно което да продължи повече от 3 -4 часа, да не говорим за седмица.

Нищо, сега мъдрия Соломон от Банкя ще разреши спора.

Борба за власт и комисионни.

Тия не могат ли да се разберат помежду си, а се съдят. Все пак са от управляващите и двамата.

Браво! Мачкай Косьо комунягите, всички дясномислещи те подкрепяме.

Какви комуняги? Тази Десислава Танева е от ГЕРБ! А да, там са най-многото бивши комунисти.

Не знам има ли друга държава по света, в която народът би търпял да го управляват такива....

Има, Африка е голям континент.

""""Групата Джендема Има ново хоби. В моргата да ходи. За да взима проби."""

SU-152

Не ша мра ,ама от смях............ Вицето се срещнала с министара по космонавтика на СА! Усещам как ще напреднем в космоса. След това навярно ще посети саудисткия министър на снега, а после ще слуша лекция на министъра на женските права, в която ще се разказва как по-романтично може да се пребие жена с камъни.

Пъпчивата и ботоксовият са си лика-прилика, ами да се вземат де.

убава снимка: 2 джендъра

Демек оспорване пунта мара.

Две министерства на една и съща партия не могат да се оправят и се налага да стигат до съд. Гледайте и пълнейте!

Нямаше ли по лоша снимка на Танева да намерите?

А има ли по-хубава ?

Управляващите кретени от ГЕРБ демонстрират "капацитет". 10 години тия некадърници унищожават държавата ни. Жална ни майка...

Хубава работа ама ГЕРБЕРСКА!!!

Дрън...дрън...