Коментари - Костадин Ангелов: Министър Хинков лъже, не съм го консултирал за "Пирогов" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Педро, как е халката?!

Верно ли? Комшията има фирма за доставка на консумативи и 5-6 лекарства за болниците! Гледам го вчера се изтипосал пред блока с последния модел на BMW, за над 250 000 евро бройката! Гълъба(Донев) и той ми е комшия и кара вече хибрида на Ауди! Как стават тези работи! Никава корупция, а?

Крадлив и корумпиран Ботокс, да не мислиш че сме забравили за всичкия грабеж на пари докато беше на власт ти и идиотските герберасти. Ще ти се върне рано или късно тъпкано.

Такива утрепки как стигат до тези постове Сигурно със задните си части

Пухкава бузко може би и за други неща го ползват

лъже , че лъже !

Щом двама казват противоречиви неща за някакъв факт е ясно, че единия лъже. Въпросът е кой ще посочи лъжльото, защото фактите е много лесно да се проверят. Защо и си мисля, че директорът ще се смени с такъв, който ще смени всички доставчици на Пирогов с "правилните" фирми, близки до новите управляващи. Затова мин.на здравето се сменят всеки път със смяната на управляващите, защото там има милиарди, чакащи за усвояване.

Хайдеее, доскоро К. Ангелов се възхищаваше на м-р Хинков, много го УВАЖАВАЛ. И след команда на Дон Мутрон К. Ангелов ОБЪРНА ПЛОЧАТА. ... К. Ангелов: "Пирогов" е на печалба." ОК! Нека ОДИТНИТЕ органи го ДОКАЖАТ! ЗАЩО ГЕРБ-авите надават вой?!

Единия вика ". . . консултирал ме е. . . " , другия вика " . . .Не е вярно. . . " Страшни боклуци са тия всичките!

Консултирал с премиера? Какво разбира премиерът от ръководство на болница, в условията на сегашната здравна система?

Подозирам, че Киро Простото е звънял на Хинков да махне директора на Пирогов. Той е номер едно по простотия!

Абе тоя здравен министър наистина ли е глупак, та още се инати и лъже безогледно? Щом и Василев заяви, че трябва да си ходи май е пътник! Как пък нито един здравен министър не помогна на Пирогов някак си? Само сменят директорите! За да може после там да вкарат техни фирми доставчици на хранилката! Отврат и смрад в здравеопазването! Та няма да сме на първо място по смъртност света ли?

Наи вероятно министърът на здравеопазването при ротацията през март ще бъде изритан заради гафовете си

Прочетете биографията на министъра.....Уникален лекар, невероятни постижения и съответно ......Професор! Смееех!

Педро, как е халката?!

Да бе да - ще се оправим ... Едните са ни управлявали, другите сега ни управляват (уж заедно с първите), лъжат, мажат и кой е крив, кой - прав, кого да питаш ... А бе добре сме, но няма да се оправим ...

Патки Пасе..