17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Задръствания се казва. Тапите са, да си ги наврете отзад, "журналисти"...

тръгнете на изборен туризъм същият чеп ви чака в посока Бургас между Ихтиман и тунел Траянови врата.

Простолюдието е ходило да се погрижи за вакума в главите си…

А къде е ходило сложнолюдието ?

какво е това чудо незнам. Винаги едно и също след празници. Юруш по магистралите, катастрофи, задръствания. Хора, внимавайте и се научете да шофирате, няма по-важно от живота!

Ми да карат по под-балканския като по Тошово! Какви са тия глезотии на магистрали да ми ходят.

Трябва ли да кусам боб чорба ,след като съм платил мешана скара ?

Тапата на Тракия не е от катастрофата. Има някакъв ремонт с уникално лоша ораганизация. И през август го имаше. Просто днес след празниците се прибираха много коли и се минаваше за около час и половина срещу двайсетина минути през август.

Мега калпав шофьор е българина, това е.

Предлагам България да се прекръсти на Софиярия

само защото селяндурите сте в София вече ? може. и без това сте си лайнари

В цяла България е пълно с некадърни шифери

За на няма търкане с такива като тебе предлагам КППта на входовете на София, телена мрежа и визов режим. Може да започнете с основаване на "Софийска партия" която да защитава Софиянци от нашествието на Селяндури от провинцията. Това е единственото решение. Атака и напред.

добре дошли в държавата на умствено изостаналите!

Нали гориво то беше много скъпо? От къде толкова много коли,че даже и да се блъскат.

Крадът го

Всичко мина на хибридки и Тесли за по евтино.

къде точно има магистрали в БГ...има междуградски пътища, за тва са задръстванията.

А гербопитеците лъжеха как откакто Тиквата им не е на власт, нямало вече опашки за почивки.

"Фолксвагенът навлиза от отбивка в Е-79, без да осигури предимството на Опела, следва удар в задната част на голфа, на който пада задният мост. В опела се удря и лек автомобил Мазда." Хахахаха :)))

Трафикът от изхода на Креснеското дефиле до Благоевград е убийствен, 10-километровата колона едва пълзи. ТОВА Е ЗАЩОТО ИДИОТИТЕ СА СЛОВИЛИ ЗНАЦИ С ОГРАНИЧЕНИЕ НА СКОРОСТТА ОТ 50КМ. ТАМ СПОКОЙНО МОЖЕ ДА Е КАРА ПОНЕ С 70. КОЛЧЕТАТА НЕ ПОЗВОЛЯВАТ ИЗПРЕВАРВАНИЯ И ВМЕСТО ДА СЕ КАРА ПО-БЪРЗО И ВСИЧКИ ДА СЕ ИЗТЕГЛЯТ ПОПАДАШ НА НЯКОЙ ТЪПАН КОЙТО КАРА С 50 И ВЛАЧИ СЛЕД НЕГО КОЛОНА ОТ 200 КОЛИ. ЕГАТИ ОПРАВИЯТА.

Тези знаци са там точно защото на шофьора-ганювец не може да се разчита да кара с разумна скорост ако ще да е на черен път с бабуни. В София като има знаци навсякъде и в града е забранено да се превишава 50, да не би да не карат с по 200?!

Там ако караш и с 200 нищо няма да се случи защото от колчетата не може да се правят рискови изпреварвания. Караш си в лентата с нормална скорост и по-бързо се изтегляш от този участък. Като караш с 50 само се изнервят всички. Вчера пътувах от там. Едни немци не издърваха на малоумното каране с 50 и където нямаше колчета изпревариха идиота.

От излизане от магистралата преди Кресна до влизане в магистралата след Кресна са си едни 27 км. Дори с 50 км/ч да върви колоната (т.е. някой тарикат да не изпреварва в частта без колчета, което забавя трафика, защото трябва да намали, за да пропусне тариката отново в колоната) това са едни 32 минути. Като обаче Бай Ганьо си тарикатее се случват тези катастрофи и чакането става убийствено. Дори ако сложим 70 км/ч математиката показва, че това разстояние ще се минава за 23 минути - тези 9 спестени минути бързане заслужват ли си 1 живот?

Ако всички карат със 70 в този участък няма кой да се напиня да те изпреварва. Вервай ми. Катастрофите стават и от неадекватно каране с неадекватна скорост която кара други участници в движението да предприемат рисковани изпреварвания.

Тва е некъф ноф фнос на + години, нали?

гласувайте пак за Боко и крадливата и некадърна шайка ГЕРБ

Наследството на крдливата мутра Борисов...

По- голяма идиотщина от тая скоро не бях виждала, трафик на макс и ремеонт в неделя навръх натоварването.... Тапа са стотина автомобила..., а опашки беше 15 километра три ленти една патрулка и не помръдва.... Пълна олигофрения, пълна! p.s. Пловдив/ София

щом сте карали и в аварийната лента се радвай, че от патрулката не са взели мерки. Да ги накажат, че не ви треснаха глобите.

Магистрали-кой идиот твърди че тези тесни нагънато третокласни пътища са магистрали. Че и 140 км разрешена скорост. Полигон за самоубийци. Лион -Торино. По 6 ленти магистрала. Без петънце или дупчица Мантинели маркировка- идеални. Разрешена макс скорост 110 км час Полицейски толеранс -4км час.

"Софиянците" напълнили багажниците с буркани се прибират по работните места.

Има обструкция (тапа) в мозъка. От кое село наричате задръстването тапа?

е тръгнала тази гнусна измет, болна от “стаден ефект”.

Верижна катастрофа - между два автомобила?!? Хахахахахаха “журналисти”

Ганьо кара със 120-140, залепен до бронята на предната кола, да не говорим да незнание и несъобразяване със знаците...

Луда работа.

Кенеф не държава с магистрали е това. Някакви шосета ги кръстили магистрали. Пълен кенеф. Правете свирки още на американците правете

Днеска даже не съм палил колата. Пълен рахат.

За да ти пане задния мост, нещата трябва да са много зле. Това е една от най-важните и здрави чести по колата. как е минало това през ГТП?

На ГТП ти гледат задния мост?! Не знаех..

На ГТП трябва да гледат цялата ходова част, затова по норматив е половин час, а не да си бъркат в носа и срещу такса да те пускат без да те погледнат

Подобна ситуация с мен преди месец. На същото място (при Симитли, където се събират Е79 и пътя от Банско), едно лайненце с VW Polo със старозагорска регистрация ми се изряза откъм Банско, засичайки ме в последния момент. Усетих го с периферното си зрение още преди да ме засече, подготвих се да го пусна и имах време да го огледам- хърбел на около 28-30, с вид и физика на Хари Потър. Возеше жена и две малки деца. Заби се в задръстването на две коли пред мен. Мислех да се разходя пеш до него и да му ушия два шамара, ама ми стана неудобно заради децата му.

Всичкото ганьовец се качил на кочина и при най лекия удар, кенефа се разпада…

това става след всички празници в БГ. идват от провинцията или гърция, натоварен трафик, некадърни шофьори и ето ви резултата.

Бахти глупаците...извъртяли глава да гледат сеир и се натресли 50м по-надолу

Кво става мааму стара, руснаците ли дойдоха? От утре им забраняват да напускат държавата, така че няма и да се очудя да ги наредят до украйнците по хотелите.

Какви са тия тапи бе ма ма ви даеа малоумна журналистическа?? Турци ли сте или цигани, че не можете да пишете на български език?

Виж: "Леко пострадала е водачката на опела, който след преглед в МБАЛ е освободена."