Бивш китайски генерал получи доживотна присъда за подкупи

Китайски военен съд издаде доживотна присъда за приемане на подкупи срещу бившия генерал Го Босюн, предадоха Асошиейтед прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Бивш китайски генерал получи доживотна присъда за подкупи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакаме сега и на Дзян Дзъмин да дадат присъдата, който също е правил и дори по-тежки злоупотреби с властта си. Ето структурирана информация за интересуващите се по темата: link

може ли да наминат насам - има няма за доживотен затвор" хора" колкото са жителите на средно голямо китайско село - нищо работа за няколко часа - и ние да видим светлина в тунела

Така става когато "комунисти" строят капитализм....

Кога ще ги стигнем китайците...

от коя провинция?

Зашо не осъдиха Моника и Станишев за аферата Хохегер?!

Hашите бивши и сегашни правителства са също за затвора с доживотна присъда Hо те продъляват да смучат кръвтта на народа на воля

Излиза, че даже възможната доживотна присъда и отнемане на имуществото, не е спирачка за корупция. При "демокрацията" корупцията е узаконена и я наричат лобиране. Но китайците си знаят, че все хванат ли го, няма лабаво и пак се краде по високите етажи.

Това че е получил доживотна присъда за корупция е само за пред масите и за пред медиите. Истината сигурно е че се е провинил във вярноста си към партията!

Eй, затуй и в България искат по-голяма армия - да върви корупцията по-крупно! :) В България всички военни трябва да бъдат съдени и осъдени за робска експлоатация и присвояване на държавни средства за използването на наборни военнослужещи за лични средства! Например при нас имаше военна вила, в която робовладелците ядяха и пиеха и имаха 12, а може би и и повече наборни роби да им прислужват! Тая военна вила не забелязах да има, каквато и да е стратегическо или тактическо значение за отбраната на страната!

със сигурност е имала по-голямо стратегическо значение от американските радари в България, насочени към... ъ-ъ-ъ- а, да, сетих се!... Иран.

При комунизъмъ няма корупция ба... сичкото комунист честно - не краде!

Ама при комунизма, троловете заработват по малко. Троловете при комунизма сеят пипер и ги пече слънцето

Напротив при комунизъма троловете са на заплата - наричат ги партийни секретари, полит-комисари и там много други такива длъжности!

Ех, какви пенсии, щеше да има у нас. Ако всичкото корумпиран чиновник, беше с доживотни присъди и отнети имоти.

Ти да не си комунист? :)

Генерал Босюн получил присъда, но у нас гербаджийските генерали, начело с генерал Яйцеглав Цв. няма да получат нищо.

Бивш китайски генерал получи доживотна присъда за подкупи Явно , че хората по света , независимо от цвят на кожата и религия ги обединява едно нещо, и това е склонността корупцията. Само че в държави като Китай корупцията се наказва жестоко, а в България "корупцията" те изстрелва към по-висок политически пост.

Този 74 годишен генерал е изживял целия си съзнателен живот възпитан от китайската компартия. КАК ТАКА С ТОВА ''ДОБРО ВЪЗПИТАНИЕ'' е взел, че станал корумпиран капиталист? М ?

Бил е на обучение в България при Станишев и Първанов.

При нас, кога?!

Тук тоя ще го изкарат невинен и ще го наградят с орден " Стара планина" дори!!! А след това същия ще осъди държавата в Страсбург и ще вземе още една камара пари затова ,че е крал цял живот и е живял от корупция на гърба на простия народ!!!! В България корумпираните боклуци живеят на гърба на тъпия и прост кротък и спящ народ!!!!

Е това поне е напредък...Поне вече не им пускат куршум в тила......Де да можеше и тука така..С тия педократи и ДУПЕтати от ГРОБ, БСП,ДПС и прочие отрепки!

Това човешката алчност е смъртоносна болест.

Добра работа на китайския съд, ако такъв безпристрастен съд имаше у нас Цветанов и всички от кликата отдавна да бяха в затвора

Чакали го да крадне 12.5 милиона и да стане на 74 та тогава да го осъдят за корупция. Нещо ментак ми се струва китайската борба с корупцията.

Същите щети лежат на сметките и на гербаджийският генерал Тонев в съучастие с Кадурина!! А сега де да видим нашият съд как ще приложи върховенството на закона за което Тапета постоянно се плюнчи!!!!!

Леле!;0))) Я сега за миг да си представим, че и тук "за подкуп" даваха доживотен затвор! Ами "дългите скамейки от експерти" направо ще се обезлюдят, бе! Че дори чистката на Ердоган в Турция ще е песен в сравнение с това, което ще настане тук;))))

Нещо много ни надценяваш. Ако чак толкова много хора в България взимаха по 12.5 милиона подкупи щяхме да сме цъфнали и вързали. А за 20 лева дето си дал рушвет на катаджията на пътя, едва ли доживот е точното наказание.

Аз не ти говоря за кокошкарите, но само един пример ще ти дам - Батко и Братко. Там "щетата" беше за 120 милиона. Другите да ги изброявам ли - героите политически имам предвид?

За сладура с минусчето - кротко ти напомням, че сме на първо място по корупция в целия ЕС, но пък за сметка на това нямаме един осъден за подобна "дейност" на достатъчно висше управленско ниво!;))

Ами такъв ти е манталитета ма патко. Даваш и взимаш рушветче за всичко. Народопсихология. Кой ти е виновен, че си лош матрял?

СТИГА,БЕ ! И този генерал не е ВИП персона ? Не може да бъде !

ТУК НИ ТРЯБВА ТЕХНИЯ СЪД - ДА ИЗБЕСИ ВСИЧКИЯ НАШ СЪД - ГЕНЕРАЛИТЕ ТОЖЕ - ДО КРАК !

Да се радва,че още кратуната му е на раменете! :))))