Понта: Невинен съм, правосъдието греши

Разследваният за корупция министър-председател на Румъния Виктор Понта отново изключи да подаде оставка, като заяви, че е невинен.

Обратно в новината

Коментари - Понта: Невинен съм, правосъдието греши | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма нали това беше лов на вещици бе тикво !!! Ма те там и от вашите (уж десни) вкараха, че даже повече от тия !!!

такаа!!! по същият начин може да има ,,готови,, компромати и за наши политици!!! ако не ,,показват,, усърдие и всеотдаиност ще ,,излезнат,, наяве!!! позата ,,в партер,, продължава!!! само да не ,,вдигнат глава,,!!!

Ох. Няма ли най после и при нас да заиграе тая самовила.Искам тогава само да им видя мазните мутри на нашите разбойници.

Съсела да се извини на румънците, де ги излъга да гласуват за тоя престъпник

НЕВИНЕН СИ - ДА...КОМУНИСТ ВИНОВЕН НЯМА

Щом е ляв някой, той да е корумпиран или малоумен е 100%

всички така казвате

Кога и при нас прокуратурата ще разследва тиквойко!!!

Мда, то и ЦвъЦвъ така се захвана да променя правосъдието, само и само да се изкара невинен :))

Всички затворници така казват.

Невинен си колкото нашите лайн..и наричащи себе си управляващи България /Лайнаристан/.

Дааааа,вярно е.Невинен е като наш Цецко!

ами тези корупционни сигнали много наподопбявта на сигналите с подслушаване в македоня и на корупционните скандали в турця. дали целта не е да се доблизим по-близко до руся. забелезете германскят- румънски президент веднага е заел позицица понта да си подаде остваката. мноооооого интересно. на тези американци им се е изчерпало вйобразението много отдавна. времето ви изтича янкии

Stefanoo,много си неграмотен приятелю ,не се излагай да ръсиш мозък по форума. А бе ти да не си мангал ,бе ?

Ела в БГ комшу,тук невинноста ти е гарантирана....ха ха ха

какми бузки и гушка е направило само... Ру да не му е уроки, от ящна фамилия произлиза.

jingiby

Ако румънското правосъдие според Понта греши, то нашето според мен, направо си спи, макар че според Б.Б. сме много по-напред от Румъния. Апропо, какво стана с делото на Цв. Цв. на последна инстанция? Там срокът за произнасяне на съда изтече...

Верно бе! Цвъко ко стана съвсем го забравихме, да не се окаже че нижи реформи в правосъдието в момента за да си оправи присъдата ???

"ще положа усилия да подобря съдебната система, за да попреча тя да допуска нови грешки"... Супер, сега директно в затвора защото се хвали че ще пречи на разледването...

ДО ВСИЧКО ДО КОЕТО СЕ Е ДОКОСНАЛ СЪСЕЛА Е УМИРАЛО

Ма, Как, КО ?!? Ми нали тоя дето ти разтваря задните части, каза: ТОВА В РУМЪНИЯ Е ЛОВ НА ВЕЩИЦИ ???? Или и за това е виновен другия ти любим серГейчо...

То затова ли умря македонския Майдан, ха-ха-ха? Щото Съселчо се докоснал до него...... А пък ти тогава го защитаваше тоя макеМайдан и здраво плюеше срещу Груевски, в полза на соцмакетата :)))

А ми,че те червените се разделят много трудно с власта и си отиват с ритници,както стана с нашите червени демагози,Станишев,Миков,Мая и правителството им!Далаверите и корупцията са в кръвта им!Понта не си ли даде доброволно власта ,ще бъде изритан,както бе изритан Путин от Г-7!Времето на левиците в Европа си отива неумолимо!

Чеки бе соросоидче, ми нали това беше: ЛОВ НА ВЕЩИЦИ! - според бияча на Т.Ж. на който си фен сега ?

Я кажи тогава защо ти подкрепяше протестите на хората на Зоран Заев, нали той е македонския Станишев?

Първо си помислих - щото е червен. Ама и това не е точно така - важното е на Балканите да е нестабилно. Няма значение причината: Южен поток, корупция, дългова криза. Само в БГ е мир, щото ние вече достигнахме крайната цел.

Не сме още достигнали крайната цел. Има още екстри.

Цацата, кога ще почна да разследва боко-тъпото? Особено за делата му преди 2001 година? Когато беше част от СИК? В Румъния действат, тук - мълчат.

...и в детската градина счупил едно каонче

Па то нали затова като Маковей ни беше на гости още от вратата взеха да я плюят че нищо не била свършила, че била никой... въпреки че тя направи първите крачки към вкарването на румънски политици в затвора.

положението е следното: Цветанов е осъден от две инстанции на 4 години затвор, срока за последната инстанция изтече на 17 април - вече 2 цели месеца ВКС не може да вземе решение. Защо ли????????

на мноооого, мноооого прости хора. Кое не е верно - че има 2 потвърдени присъди или че ВКС вече 2 месеца са под милиционерско - мутрински натиск и не смеят да се произнесат!!!

Цветанов го съдят за политика, а единствения Съд който има право на такава присъда е Суверена!

И каква политика, бе тролче гърбаво, да слухари и шантажира. Ти на воайорството политика ли му викаш?

СПОМНЕТЕ СИ КАК СТАНИШЕВ АГИТИРАШЕ ЗА ТОЯ БАНДИТ...

Помня - точно както Борисов и Меркел агитираха за Ердоган.

Гаргамел

...и Ердоган спечели

ТОЯ НА СЪСЕЛА ОРТАКА...

Де и в България да имаше работеща съдебна система доста гора от статуквото отдавна щяха да са в затвора . За съжаление прокурор Цацаров даде фалшива заявка за борба с корупцията на всички нива , но всичко остана да "виси" в пространството , като едно добро желание без резултат .

Spirit

По наглост и дебелоочие този определено може да се нарече румънския Станишев.Същият гьон сурат е като него!

Не по наглост и безочие този "конкурира" Мутрата Борисов -това е истината , няма по-нагъл иди*т от сегашния мин.председател

Гаргамел

АБЕ ТИЯ ОТ ПОЗИТАНО ОЩЕ ЛИ ВИ ХРАНЯТ