Полицията в Израел иска обвинения срещу Нетаняху за корупция

Израелската полиция препоръча да се повдигнат обвинения в корупция на премиера Бенямин Нетаняху по две производства след две години разследване.

Обратно в новината

Коментари - Полицията в Израел иска обвинения срещу Нетаняху за корупция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

така се е доказал като лидер на евреите ..

еврейн да краде.... нимой да бъди хахаха....

Братска помощ от България за Биби - да му пратим цветанов за консултант, а цацаров за наблюдаващ прокурор. Накрая полицейският шеф, дето иска да съди Биби, ще бъде анатемосан и осъден за клевета.

И сега какво? Къде е "Америка за Израел", лондонската обсерватория и всички "антикорупционни" нпо-шници...та да изквичат за визови ограничения в Шенген, мониторинг, санкции?

Къде е еврейското, бсп!?-Къде е еврейската, К. Нинова да пребори корупцията в Израел?

натаняху що се излагаш бе ?!може ли да се излагаш за джобни пари?!

jingiby

У нас това не може да се случи. На Балканите корупцията (българската дума е "поквара") има вековни традиции и е необходимо присъща ценност на обществото и народа ни. Не на управляващите, те се смениха 20 пъти за последните 30 години...

Естествено че не може да се случи! У нас корупция ("поквара") няма, щото няма ни един осъден или подал оставка поради тази "поквара"...И най-важното, Той и министрите му твърдят, че таквоз нещо няма, а щом Той казва, няма причини да не му вярваме! Нищо, че бърка контрабандата с корупцията, ама и туй ще Му простим, куца Му образованието, Магнаурската школа у Симеоново е завършил все пак, не Оксфорд, да речем...

аве кви са тия кокошкарски истории?

Този само може да диша праха от гуменките на нашето пожарникарче

Само в България има корупция. Никъде другаде! Щял да бъде наказан? Другият път!

Ха-ха, лоша работа е евреите да живеят отделени на едно място. Така се налага да се прецакват едни други. Но ето че не толкова лесно.

В ИЗРАЕЛ ЩЕ МУ ПОВДИГНАТ ОБВИНЕНИЕ, НО ТОЙ ВЕЧЕ СЪС СИГУРНОСТ Е В СПИСЪКА НА МЪРТАВЦИТЕ НА РУСНАЦИТЕ ОТ ВАГНЕР. НЕ МУ ОСТАВА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ДА БЯГА И СЕ КРИЕ.

Руснаците и израелците са си дупе и гащи още от създаването на Израел. СССР е от първите признали новата държава. А Биби е пич!

БГ наѝ много

Шило

Ба си, ако имаме аналогичен закон, що държавен и общински служител щеше да е в затвора....