Проучване в 5 големи града сочи София с най-ниска корупция

Анкетираните в 5 големи общини са дали мнението си за престижа на партиите и отделни политици, както и за степента на корумпираност на отделни институции.

Обратно в новината

Коментари - Проучване в 5 големи града сочи София с най-ниска корупция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"25 на сто от анкетираните отговарят утвърдително, а 44,3 на сто - отрицателно", Останалите до 100% не разбират какво ги питат. Така ли ? Няма оросяване. Гинко,гинко.....

кои от софя е платил за тази статя?

Манипулативно както обикновено, в София не са взели предвид всички кандидати. Няма я Календерска примерно.

ГРОБ пак са плащали.

Колко са бутнали от София за първото място? Кого къде са водили&черпили?

ТОВА СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ ЛЪЖИ И АКО Е ГОВОРЕНО С НЯКОЙ ТОВА Е САМО В СОФИЯ- ИЗВЪН СОФИЯ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КОЯ Е ФАНДЪКОВА А РБЛОК ИЗВЪН СОФИЯ СА ЧИСТА НУЛА А КАКТО ЗНАЕМ СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ ЗАТОВА НЕ ВЯРВАМЕ НА ТЕЗИ ДАННИ

Верно е! Пенсионер съм в София от 1992-ра година! В момента пенцията ми е 910 лева, бог да поживе Бате Бойко! ГЕНЕРАЛ, истински, с големи букви ГЕНЕРАЛ, а не жалък подполковник! Досега никой, никога не ми е искал подкуп!

910 лева, ама от времето на Виденов. Стига си лъгал!

Добре е че си успял да запазиш хумора. Поздрави.

България бележи гигантски успехи в борбата с корупцията! В София подкуп е искан не от 4, не от 3, а от цели 25 процента от анкетираните! Всичко е наред, пей сърце!

На 14.07.2015 г. в 15.00 часа, в ОД на МВР гр. Перник се е явил Н. Н. от гр. Перник, който е заявил, че е бил изнудван от 3 неизвестни лица, които са му заявили, че са изкупили негов паричен дълг в размер на 84 000 лева към друго лице от гр. Перник. Същите са отправили закани към Н., че ако не им предаде още същия ден сумата от 42 000 лева, представляваща половината от дълга, ще настъпят неблагоприятни събития за неговото здраве. Незабавно Районна прокуратура Перник е образувала досъдебно производство срещу неизвестни лица за изнудване - престъпление по чл. 213а ал. 2 т. 4 вр. ал. 1 от НК. За нуждите на разследването Н. е предал наличната у него сума в размер на 200 лева. След като банкнотите са били описани по номинал и сериен номер, са изготвени бутафорни пачки, които са поставени в торбичка. След неколкократна смяна на мястото на предаването на парите, около 20.00 часа торбичката е била предадена от Н. на едно лице, което е било обезпечавано от още две лица. След предаване на торбичката с парите се е пристъпило към задържане на трите лица. Установено е, че това са: Кр. М. полицай в Група ООР към 06 РУ СДВР, И. Д. полицай към ПСО СДВР и Н. А. от гр. Перник. В района на местопроизшествието са установени и иззети два автомобила, с които извършителите са се предвижвали на територията на гр. Перник. В лицата са намерени 2 броя служебни полицейски карти и 3 броя радиостанции, включени и работещи на честотата на ОД на МВР гр. Перник. Досъдебното производство е възложено на следствения отдел при ОП Перник за продължаване на разследването. Мероприятията са извършени от служители на ОД на МВР Перник, под ръководството на прокурор от Районна прокуратура гр. Перник. Днес, 15 юли 2015г. трите лица ще бъдат привлечени към наказателна отговорност за извършеното изнудване и ще бъдат задържани до 72 часа от прокуратурата. Предстои внасяне на искане за вземане на най- тежката мярка за неотклонение Задържане под стража

Ако никой не извади данни за строителните себестойности на Фандъкова и приходите от рециклиране на боклука, както и от липсата на приходи от паркирането в София, то всички трябва да знаят в какви избори са участвали или ще участват. Също и в каква страна живеят.

Ле-ле ,представям си какво е в другите градове ,след като посочват София като град с нисък % корупция ...

халал да ви е

Като прочетох заглавието, ахнах, предполагайки сравнение с европейски столици.... а, то....платена публикация за народно ползване

Е в София е така от край време. Цените са по-ниски, но ние пък избиваме с голямм оборот.

да не са осъществиели идеята да изнесат министерствата по други грдове и ние да не сме разбрали?!?

Е, пуснете един ценоразпис бе. Инак така може и да се набутам с повече.

От време оно (дядо Тошевото) в София се даваше на "джоб" и се носеха с коли деликатесни изделия,за да се уредиш ,дори в министерството, да ти бъде утвърден поименния списък с обектите и съответните бюджетни средства... навици...Друг въпрос е,че там безработицата е най-ниска и всеки,който е отишъл там успява за отрицателно време да си намери работа.

1000% лъжа!!! Работя в надзорна фирма с обекти в цяла България и мога да Ви кажа, че одобряването на ПУП и изваждането на разрешение за строеж в София без даването на рушвет е невъзможно или ще Ви струва 10 пъти повече време отколкото във всяка друга община на България, дори това да е Варна или Хасково!!! Половината служители в НАГ са за прокурор!

На такива "пиявици" като надзорните фирми, дето държавата вменява на хората да им плащат, даже им е малко.

КО?-НЕ!

ВЕРВАМЕ ВИ, ВЕРВАЙТЕ СИ.

... какъ ви Майчето Манолова ще е омбдусман ..... защото ПРЕДВАРИТЕЛНО е "изчистила" София от корупцията, ..... разбийш ?!

Какви са тези измисления и псевдосоциологически проучвание? София си е не само столица на държавата, но и център на корупцията. Къде другане, а не в софия могат да стават далаверите по приватизации и обществени поръчки. Просто софиянци са си по-рафинирани и цената им е по-голяма. Ако тези социолошчета направят такова проучване в шекер махала, вероятно ще изкарат, че тяхната община е най-корумпирана.

10 по Рихтер е корупцията навсякъде в Булгаристан - всякакви "изследвания" са измислени!