България призна, че е нарушила правата на Николай Цонев

България е признала, че при ареста на бившия министър на отбраната Николай Цонев през април 2010 г. e била нарушена Европейската конвенция за правата на човека.

Обратно в новината

Коментари - България призна, че е нарушила правата на Николай Цонев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦВ.ЦВ. и Б.Б да ги платят..

До 48.:С тоя начин на мислене приятелю не си за Европа.Видно е ,че още си в пещерата.От такива демократи намразихме думата демокрация.Цевилизованите хора имат закони.Тях не ги води емоцията.Това ,че ходиш на платени митинги не доказва ,че си демократ.Ти си едно ограничено просто момченце дето тича след батковците и вика...дайте ми хапчетата

никакви прва не са му нарушени,това че си чист престъпник,както и всичко от властта ,но няма български съд който да го докаже и осъди си е друг въпрос...

Да му имам парите на тоя, а той колко човешки права наруши????

Правата на Н.Цонев, ги нарушиха - Бойко Борисов и кликата му! Никакава България не е замесена!!!Да плащат персонално виновните!!!

ГЕРБ БЕШЕ НА ВЛАСТ ВЕЧЕ (май си забравил) И ВИДЯХМЕ КАК "НЕЩАТА СИ БЯХА НА МЯСТОТО" - ПОЛИЦЕЙСКИ ПРОИЗВОЛ И КОРУПЦИЯ. Милиционерите не се накрадоха! Още са на власт в София - виж Фандъкова - чети колко пари са дали за 600 табла по спирките - тук в дира, в раздела за София! ... Ако мислиш че всички крадат, а само Герберите са свестни - ЗНАЧИ СИ ПЪЛЕН НАИВНИК да вярваш на Бочко и Цецко!

СЕГА ДЪРЖАВАТА ЩЕ СЪДИ ЛИ бившият прокурор Роман Василев ТОЙ ДА ПЛАТИ ТЕЗИ 15 000 ЕВРО ИЛИ ЩЕ ГИ ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИ НИЕ, КОИТО БЯХМЕ ПРОТИВ ДЕБИЛА Ц.Ц. И НЕГОВИТЕ АКЦИИ?

Не, Р. Василев да плаща, той е машата на Борисов и Цветанов. ББ и ЦЦ да плащат. Освен това да бъдат съдени!!!

Само Н.Цонев ли е нарушила правата България?!И,не България е нарушила нечии права, а юридико-икономическата върхушка, за чиито своеволия, трябва да плащат всички българи!Българи, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!ОГЛЕДАЙТЕ СЕ И ТОГАВА ГЛАСУВАЙТЕ!!!

Добро е съобщението!!! Но къде са ББ, ЦЦ, Роман Василев, Калин Георгиев- не трябва ли ТЕ да си признаят за този позорен акт!? Но ТЕ са ВЕЛИКИ, НЕПОКЛАТИМИ, ЧЕСТНИ па макар и мишоци!!!

Нека парите да се вземат от тези, които му нарушиха правата, начело с великия прокурор Роман Василев. Аз нямам намерение да плащам заради инфантилността на комплексирани маниаци!

На същото мнение съм. Откъде накъде България ще признава, че му нарушила правата? България съм и аз и нямам нищо общо с това. Да признават и да му плащат конкретни физически лица - полицаи и техните началници!

Р. Василев е машата на Борисов и Цветанов. ББ и ЦЦ да плащат. Освен това да бъдат съдени РВ, ББ, ЦЦ!!!

Аз само да питам - какво стана с шумните акции на Цецко? Ами какво стана с Трактора? Ами какво стана с беззащитното семейство в Хасково? Ами какво стана с шумния арест на Ковачки? Или Цецко също ще пусне жалба в съда в Страстбург? Тоя полицейски дебил използваше МВР и спец частите за мокри поръчки, облечени в законова форма.

НЕ 15, ДАЙТЕ МУ 150 ХИЛЯДИ, ЗАЩОТО МАЛКО ОТКРАДНА ТОЗИ БЕЗСКРУПУЛЕН ТИП!!

Аз съм чисто ангелче.Дано си купи с тези пари....

Пенсията си за следващите 8 (осем) години да покрия този разход, за да бъде изтрито това петно от лицето на България, да благодарим на Цвък за решителните действия на полицията!

Реално погледнатоа у нас никога културата на арестуване не е била на почит. Спомням си когато бях в САЩ. Аз тук много често говоря за тази държава, но наистина тя може да ни послужи за положителен пример в немалко отношения. Това е най-свобдоната и най-демократичната страна на света и наистиа правилно я наричат страната на неограничените възможности. Неслучайно там се използват долари, най-великата и същевременно, най-демократичната валута на света. Кажете ми кой друг се е осмелили да използва долари в днешно време? Ами никой! Защото а никого не му стиска, защото никой друг няма да удържи на налягането на долара и на психологичната преса от това, че използва именно такава валута! Все пак представете си как би се реализирала американската мечта у нас: долар във всеки дом! Ами да, хайде сега да си даде сметка реално колко са семействата у нас, които могат да се похвалят, че имат по един долар в къщата си? Но все пак, по въпроса за арестите! Да не се отклоняваме много! Така правеше един от моите лектори в Щатите, но именно за това го уволниха на третия час в който го направи! Защото в САЩ за 40 години вярна служба не получаваш нищо повече от едно: good job!, a за 40 секунди мързел получава уволнение! Та все пак по въпроса за арестите! Мисля, че тук наистина малко полицаите са се изживяли като рамбовци и са гледали по-скоро да покажат, че те имат върхновна мускулна сила над арестанта. Това е много типично, защото много от нашите полицаи още си носят презумцията, че другите ги мислят за слаби физически. Още си спомнят как в квартала им са ги торзмозили по-големите батковци. В САЩ е точно обратното. От момента в който ти видиш този човек, когото всички наричат полицай, от момента в който му видиш даже само униформата, ти става ясно, че не искаш да се возите в една и съща кола. Просто вдъхват респект! Но това е САЩ все пак, а това тук - България!

Що ли се сещам за една реплика от края на един филм "Кавказка пленница" ?

.....а на бившия военен министър да бъдат изплатени 15 000 евро...?

Да ги плати Цецко, но този път наистина да му се потърси отговорност за действията, за N-ти път ще плащаме за безобразията на Цецко и компания (Роман Василев, Станимир Флоров, Калин Георгиев) и други знайни и незнайни шефове от МВР.

Шило

Тези пари да ги плащат виновните. Разбирам, ако обвинението не е издържало, ако нещо е било не съвсем наред, да не се търси имуществена отговорност от виновните, ама в случая ни съдят за недопустимо поведение. Роман да бърка и да плаща.

Така просташки не сапстъвли нито ГЕСТАПО, нито КГБ ! Поканвали са ги най- човешки и им са оставяли писолет бюрото в следствието и време за размисъл.

Кой точно предлага 15000 Евро като обезщетение за неправомерното поведение на прокурора?

Шило

Някой. От наше име. Че да не са 115 000.

Тая поза, "На колене и отзади!" баба Ви, Тодорка, модна журналиЗка по пантофи

Хайде спри вече да пишеш простотии, не си интересен, не виждаш ли, че никой не се смее на глупостите ти? Нямаш чувство за хумор, нито умееш да си остроумен.

"модната журналиЗка по пантофи" не се ли казва Валери Велефа бин доганова?

Е, и какво? Виновните са от ГЕРБ! Но, на Цветан Цветанов И Бойко Борисов народа се кефи на тарикатлъците и безобразията, с които цакат бившите си съпартийци от БКП и хора от другите партии! Тези двамата каквато и изцепка да направят, медиите така извъртат нещата, че дори им се вдига рейтинга! Ти да видиш! Това е защото са под американско крилце! Харесват си ги в САЩ!

Баце да ги плаща - ама от пенсията на майка си. Не от партийната субсидия или парите на любовницата си Цеца, спечелени от фотоволтаици, които сме ги давали всички ние.

ГЕРБ в действие, пълно невежество и тотално слабоумие! ГЕРБ да плаща за простотиите си а не народа!

Айде сега Боко и Цецко да се бръкнат и да платят 15000 евро, че точно заради тяхната грандомащина да покажат как се борят с престъпниците сега данъкоплатците трябва отново да плащат заради тях. Боко има и да плаща и заради неадекватни си акции и като гл. секретар на МВР. Мутрите дори и на власт пак ще действат по мутренски-това го показа ареста на Цонев.

Ами въпросния Роман защо е зам-главен прокурор? Трябваше да са го фитнали отдавна.

той напусна отдавна, не знаеш ли

Шило

Иванов, първо- Роман Василев вече не е в прокуратурата, второ- никога не е бил зам. гламен прокурор. Трето-бъди сигурен, че и трезвомислещите прокурори са се чудили за психиатричното му състояние. Да не говоря за съдиите.

... от което следва да се направи извода, че в институции като съд, прокуратура, парламент, следствие, полиция... трябва да се назначават хора без психически проблеми ... все пак...

ДС изродите-комуняги от ГЕРБ, начело с ДС-Цоко и комунягата Боко - напуснал МВР за да си остане комуняга, само това могат да направят

"България е признала"- коя е тая к'ва, че да признава. И как так неква к'ва ще с кръщава България.Ей ся, само бате да дойде, ще ви навре на кучето в г'зъ.

Анти-грамотност си ти, не антикомунист, ако всички антикомунисти сте такива, то всички сте ГОЛА ВОДА!!!

Този процес е огледало на нашето "обективно" правораздаване. Как мислите може да осъдят военен министър, съдия, следовател и адвокат. Това се нарича мафия.За това ни говорят по света и ни имат за бандити.

Този педал Цонев е"е момченца ,но затова никой не го закача в Бг.

А кой ще плати тези пари сега, полицаите, бившите прокурори, или кукловодите? Май обикновения човек от народа, който е смачкван ежедневно от първите.

Първо-не вярвам Цонев да приеме пари, като обезщетение за унижението на което беше подложен второ-Лично Роман и Цоко ли ще платят обезщетението, или ние данъкоплатците за пореден път ще платим за малоумието на нефелния Цоко?!

До фашагите в сайта по-дилу: Да ви е... майката, свини кафяви!

Господин рушветчия, от името на будалите-граждани, от чиите пари се издържате и направихте недвижимо състояние за времето си на министър, молим да ни извините, че ви обидихме. Нашите айдуци са душевно крехки, финни създания, хронично болни, с нараними чисти души и не трябва да ги просват на пода с белезници. Те така и правят - назначават ги за министри, при това на отбраната. А ислямистите са на 1500 км оттук...

Вече е 18.00ч. Денят мина, а Бойко още не е мачкал камунези.

ДС изродите-комуняги от ГЕРБ, начело с ДС-Цоко и ДС комунягата Боко- напуснал МВР за да си остане комуняга, само това могат да направят

Евала на прокурора Василев, за точните думи които каза, на този корумпиран боклук.Трябва да му дадат награда.

Драги всезнайко, бихте ли обяснили с какво БИВШИЯ прокурор Василев е по-различен от бившия министър Цонев ????

Съдът е предложил на двете страни да се споразумеят, а на бившия военен министър да бъдат изплатени 15 000 евро Смятам че едната страна , която ще плаща трябва да е Роман Василев. И оттук натам всеки чиновник, който ощети държавата , нека да си плаща.

На нас ни бе ясно още тогава, че правата на Човека са нарушени. Но кой ще плати сега, не ни е ясно. Сигурно пак ние, не ония.

За съшите думи ,, ТИ СИ АБСОЛЮТЕН ПРЕСТЪПНИК ,РЪЦЕТЕ НА ТИЛА ,НА КОЛЕНЕ МРЪШЛЯКО В ЛОКВАТА,А МУТРАТА В НАЙ ДЪЛБОКОТО!!трябва да застанат платените бандити СИДЕРОВ,ПЕЕВСКИ,ДОГАН,ВАСИЛЕВ ,СТАНИШЕВ! накрая за десерт-една яка бопаджийска цинтара отзад,по траектория -при сумиста!

...НИКОЛАЙ ЦОНЕВ !?!?... ...ПЕТКО И МАЙКА МУ ОТ ЛЯСКОВЕЦ... ...ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ...ЕДНИ... ...ПОРЪЧИТЕЛИТЕ????КОЙ ГИ ЗНАЕ.. ...НО ТЕЗИ ,КОИТО ЩЕ ПЛАЩАМЕ... ...СМЕ НИЕ... ...ДО КОГА????????????????????

---''В Бг всички престъпници са НЕВИННИ ,те са наши работници ....

На бандити като този и на циганите им дават обезщетение, а на други не им приемат жалбите в Страсбург.

Кви права за тая паплач Цонев?Кога купуваше розови мерцедеси за ку...тата ,вместо за войската ,къде ти бяха правата? Докато бопаджиите на железния цецо не си бият дузпи из локвите с главните архипрестъпници-Станишев,Пеевски,Доган,Василев ,Бареков и Сидеров ,България няма оправяне!

Ето защо няма пари. Милиони са глобите за БорисовоЦецовския пиар.

НЯМА ПАРИ, ЗАЩОТО НЕКАДЪРНИТЕ "ПРАВОЗАЩИТНИ ОРГАНИ" НЕ МОГАТ ДА ДОКАЖАТ КОРУПЦИЯ ДОРИ И ПРЕД ТЯХ ДА СЕ ДАВА РУШВЕТА!