Кметът на община Куклен арестуван за корупция

Изпълняващият длъжността кмет на община Куклен Костадин Павлов е арестуван за корупция, свързана с обществена поръчка. Замесена е скандално известна бизнесдама.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на община Куклен арестуван за корупция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо никога не пишат въпросните кметове от коя партия са??

пиши в гугъла уекипедия на еди коя община и там ти излиза от коя партия е кмета,както и бройките на общинските съветници,пощенски и телефонен код.В случая кмета е подкрепен от герп-какво ли се очудвам:С подкрепата на ГЕРБ Костадин Павлов е новият кмет на Куклен

тези нищожества тровиха децата за да ходят на ппочивка до Тайланд и да краднат всичко до което се докопат но пък, какво друго може да се очаква от коалиционните партньори на евроромата !?

ДАНС ДА ЛОВИ И КОРУМПИРАНИ ПОЛИЦАЙ, ЧЕ НЕ СЕ СПИРАТ ПРЕД НИЩО ! ДА ИЗЛЕЗНАТ НА ЛОВ В СТОЛИЦАТА И ДА ВИДЯТ КАК РЕКЕТИРАТ !...НЯМАТ СПИРКА !

ПИТАМ СЕ:ИМА ЛИ ЕДИН СВЕСТЕН БЪЛГАРИН В ТАЗИ БЪЛГАРИЯ???

Да ги вкарват направо в затвора ...по бързата процедура и ....БЕЗ ПРАВО ДА ЗАЕМАТ НИКАКВИ ДЛЪЖНОСТИ В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ДО ЖИВОТ! И БЕЗ ПРАВО ДА БЪДАТ ИЗБИРАНИ НА ИЗБОРНИ ДЛЪЖНОСТИ ...КЪДЕТО И ДА Е ! ЕЙ ТОГАВА ЩЕ ИМА РЕД !

искаме затвор за корумпираните копелета на държавни постове! стига само "ние ги хващаме, ама те ги пускат"

Хубаво! ма кога някой ще влезе в затвора и ще му конфискуват цялото имущество?

Наслушахме се на "кьорфишеци".

Когато казваме, че дясната българска фалшива демокрация е котило на мошенници и корумпирани типове, имаме предвид точно такъв случай. Макар че той е миниятюрен и незначителен в сравнение с отмъкнатите от известно вас лице 8 милиарда лева за 3,5 години управление. Гответе се за нови криминални вести, пардон, нови управленски истории.

Е, то ако само кметовете злоупотребяваха, щеше да е добре, ама какво става по другите държавни институции - възложители...Въртят се милиони и комисионните са главозамайващи....

jingiby

Днес кмета на Куклен, утре на Горно Уйно... Все пак има неарестувани бивши премиери, депутати, министри, областни управители, висши съдии и висши прокурори и др. айдуци в тая държава бе. Тях кога ще ги почнат?

Малко преди изборите.

за да ги пуснат малко след изборите

ВСИЧКИ КМЕТОВЕ СА АРЕСТУВАНЕ ПЕРАТ ПАРИ НА ПОРАЗИЯ ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИ

е обвинен в тежкото престъпление във връзка с провеждана от общината обществена поръчка за доставка на хранителни продукти на детската градина и домашния патронаж в Куклен. А под патронажа на Пеевски са източени само няколко милиарда от КТБ, под формата на кредити към свързани лица, и са оставени още 150000 вложители , да обикалят около банката като гладни кучета, а Пеевски си лежи спокойно в кочината и никой не го търси. Друго си е да източиш една детска градина с 500 лв.

Трима са в Пловдив обикалячите, другите неколко хиляди не ги интересува.

Какви 150 000 вложители..?! На протестите имаше 100-200 човека. Докато другите 149 800 се правят на разсеяни, всичките ще чакат!

БРЕЕЕ, КАКВА Е ТАЗИ НОВА МОДА В БГ - ДА СЕ ХВАЩАТ КМЕТОВЕ ЗА КОРУПЦИЯ....И ПОСЛЕ ГИ ПУСКАТ....

Нещо НОВО?