Зелените в ЕП представиха доклад за корупцията в България

Групата на Зелените в Европейския парламент представи доклад, посветен на въпроса с корупцията в ЕС и в България.

Обратно в новината

Коментари - Зелените в ЕП представиха доклад за корупцията в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм зелен човек.

Плясс един шамар на Боци-хаха.Всички които излязоха миналата година по-улиците на Европа "Stop CETA" са зелени и са по-социалисти и от социалистите.

Зелената ОЛИГАРХИЯ ще дава оценка за корупцията- ПАЗИ БОЖЕ. Тия червено олигархични,соросоидни партиики, ръководителите и спонсорите им на които, всички са клиенти на правосъдието за ЗЛООПОТРЕБИ и КОРУЦИЯ ЗА МИЛИОНИ И МИЛЯРДИ да ни учат как да се борим с корупцията е все едно на лъва да му казваме да пази месото .Няма как да излъжете хората, ВЕЧЕ СТЕ РАЗКРИТИ и ОСВЕТЛЕНИ ОЛИГАРХЧЕТА.......

Корупцията си е корупция, проблема е, че понеже в момента само един човек движи нещата в държавата, цените много се вдигнаха а и много се чака защото е претрупан.

Само да не ни спрат парите. Иначе доклади да си пишат колкото си искат.

Всичко по върховете е слято с мафията. Всички са там, за личен интерес, а не за държавен или за хората на държавата. Аз ги гледам-познавам много хора от ДС, които станаха масони и така службите завзеха цялата държава. Информацията, която имат им стигат да провалят живота на всеки дръзнал да застане срещу тях. Цялата държавна машина работи срещу хората в интерес на мафията и корупцията и всичко е от алчност и за пари и власт. Стойте си иначе.

Преди много години началник от полицията с служебна кола изведе от блокада в гр. Враца издирван престъпник - Георги (култориста) Папазки. Същия беше обявен за национално издирване после в световно издирване. Слухове имаше всякакви че е в ЮАР, в Швейцария с направени пластични операции и т.н. Минаха над 20 години май. Сега чувам че се предал на правосъдието и го вкарали в затвора под строга тайна. Медиите всичките мълчат като пръдня в гащи. Интерсното е че вече две седмици след ареста е на свобода и вече не се издирва. Вие как мислите - това корупция ли е?

Особено онези, дето продават на децата наркотици и ги развръщават- тях най- ги пускат. За мен такива хора са за разстрел, защото да съдействаш за провалянето на един млад човек е престъпление СРЕЩУ човечеството. Ама на. Явно моралът им е такъв и що да не е ? Приватизациийката я направиха скрито, убиват се, за тях живота не значи нищо пред парите и властта.

Наслушах се на европростотия. Седят си там на бюрата, не познават осбстановката в България, вслушват се в писачите на доклади от НПО, чиято задача е да мърсят името на България и да я злепоставят навсякъде по света. Думата "бакшиш" е стара турска дума. Ние даваме бакшиш на драго сърце - на лекаря от благодарност, в лавката си оставяме рестото, на таксиджията и т.н. Това не е нито рекет, нито изнудване, нито корупция. Западните ''инвеститори'' идват тук за да забогатеят от лесни печалби и като ги разходят десетина пъти за един документ в институциите започват да реват на умряло, че ги изнудват. Но това е нашата административна система - бавна и тромава. Каквато е за нас, такава е и за тях. А клеветниците заслужават куршум.

Що се правиш на глупав или нас ни правиш на глупави? Една шайка е узурпирала институциите, общините, еврофондовете, обществените поръчки, медиите и смуче като за последно ти ми говориш за бакшиши и тромава система. Няма дори един единствен осъден висш политик за конфликт на интереси, корупция... Прокуратурата, съда, МВР и всички агенции се ползват за разправа с опоненти... Ние българите виждаме реалността, чужденците също я виждат, само корумпираните слуги на мафията, които са доволни от статуквото живеят в паралелната реалност на "стабилност, просперитет и клевети".

така се прави бизнес, бе олигофрен еврогейски

E! Да бъдем оптимисти все пак;) Може и "усещането за корупция" да е достигнало едни 82 % сред обществото, но моя оптимизъм се завърна тази сутрин, когато в едно ТВ студио актуалния по темата депутат от ГЕРБ Добрев ме увери, че "при тяхното( на БСП) управление преди ", било стигнало цели 96%!;) Така че ГЕРБ имат да си наваксват цели 14 % и не бива да ги съдим строго;)) Само не разбрах, след като Баце ни обеща "ликвидиране на корупцията до 2-3 г.", как ще се случи във времето: първо ще наваксат до 96 % през този и в следващите - 4-ти, 5-ти... Н-ти, вече ще я ликвидира или още сега ще я бори?;)

България вече изнася корупция към върховете на ЕС. В БГ вече действат едни от най-рафинираните мошеници, специалисти по източване и изпиране.

Вярно е!Те не се усещат какъв таралеж си сложиха в гащите с легитимирането на нашите мутрафони.Целия наш политически елит е престъпен.Това са си чисто и просто престъпници.Наркотрафиканти, сутеньори, спекуланти. рекетьори и техните мутреси.Същите ще бъдат и ония от западните балкани.Това са ракови клетки които постепенно навлизат в организма на Европа.Сталинки, Куневици и т.н.Спори на корупцията. Корупцията е тумор който трябва да се гори с огън и реже с нож. Не знам защо европейците не го правят.Глупави ли са?Наивни?Или и те са същите мутрафони, само малко по-образовани и рафинирани.

България отдавна вече е "Лрокурорска република".....Баце все с прокурор плаши....Отделно сме въвели тихичко и ч.1-ви..Ако не си от "партията" - стой гладен! Нали Пловдивският Тотев каза: "Да не оставим наш човек извън общината..."

Имам, едно голямо недоумение - ако при бизнесмен дойде... някой и му каже: "От утре 70% са за мен, останалото - за теб", това рекет ли е или корупция. Щото аз си мисля, че е рекет. Корупция е, когато бизнесменът отиде сам при някой и каже същото. По моята логика у нас корупция няма, щото не вярвам хората сами да търсят, да ходят и да предлагат такива неща. Така че ЕС да спи спокойно, ние сме я преборили корупцията. Нали?

Тъй си е... Тамън се научиха бизнесмените самички да идват и да дават и айдее.. Корупция.. Сега пак онея горе ще трябва да ходят да казват колко искат (нали преборихме корупцията..) За рекет все пак дума не се обелва... Още се чудят за малко суджук що се орева света.. Нали не е Корупция...

- Все пак, какво бъдеще виждате вие за България? Никакво, не ме ли разбрахте, България вече не съществува, няма я. Мога да ви кажа, какво бъдеще виждам за територията, която някога е била наричана България. До десет години, вие не само няма да отворите седми блок на АЕЦ Козлодуй, но ще закриете централата и ще сложите кръст на атомната енергетика и ще внасяте руски енергийни ресурси от Турция. Богатствата на земята ви ще бъдат източени от чуждестранни концесионери, а нивите ви отровени от сондажи за шистов газ. Населението доколкото го има, ще се изхранва с вносни ГМО продукти, а децата ви няма да знаят, че дедите им някога са се наричали българи. Ще изчезнете не просто като държава, не само като народ, но и като страница в историята на света, а територията ви ще бъде използвана като плацдарм за реализиране на различни геополитически цели. - И, какво трябва да направим за да променим това? - Да направите ли, че вие сте неспособни на каквото и да е действие, ако то не е заплатено от някого, а никой няма да ви плати за да бъдете народ, още по-малко пък държава. Първо трябва да разберете, какво означават понятията чест и достойнство, идеал и саможертва. И да не ги бъркате с гордост и самочувствие, желание и безумие. - Да не би да намеквате за революция? - Говоря ви за ценности, за това, че трябва да се научите да различавате, кога едно нещо се прави за пари и кога в името на националния интерес. И когато видите, че някой прави нещо само в името на парите, или само защото му е платено за да го направи, то да го изолирате от каквото и да е участие в управлението на държавата ви, ако се наложи дори с цената на неговия или вашия живот.

ако не се лъжа - забранено за публикуване интервю на българска журналистка с Вл. Путин?

Не забравяйте, че Боби покани германски прокурори да ни я оправят корупцията, а с ратифицирането на конвенцията, ще си оправим и демографския срив - хахахаха

"По поръчка на опозицията". За БСП ли говорим?

Корупция не се бори от корумпирани!

Чакайте вие на Депутати и министри да се борят със себе си. Друг път

зелените предизвикват отвращение. само в мен ли? независимо дали говорят истини или не, независимо дали поръчват доклади или не. Зелените са загубили доверието на обществото

goose

Още нямате спуснати опорки, та се чудите какво да измислите? :-)

много си учтива, гъске. На множествени числа ми говориш ? вие, това онова... ГЪСКА!

в повече да добави?