Делата за корупция срещу държавници - вече в Спецсъда

От днес делата за корупция по високите етажи на властта ще се гледат само от Специализирания наказателен съд (СНС). Юристи обаче очакват много дела в Страсбург.

Обратно в новината

Коментари - Делата за корупция срещу държавници - вече в Спецсъда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Народен Съд - 2. Нашите хора са си наши хора. Враговете на Спец съд. Като осъдят Цацаров, Гергов, Пеевски, Бойко, Р.Овч., Гоце, Курнела, Костов или някой от този ранг ще им повервам. Ама надали.

Лапаницата се пренася. Осъдени няма да има както винаги. Спокойно, другари!

Виновните магистрати или други чиновници- дознатели и прочие следва да поемат процент от сумата, с която е осъдена България да плаща на лице по силата на решения от Страсбург.

а сега взеха да се позовават на конституцията че можело някой хрантутник да бъде осъден,сакън да не сгрешат!!! мангалска държава.

България и сега има много дела, по които е осъдена в Стразбург да плаща огромни суми на разни лица. Това ще продължава докато виновните за тези осъждания чиновници по веригата /МВР, прокуратура, съд/ не понесат материална отговорност за тези осъждания. В обществото остава усещането, че част от действията целят точно такова осъждане на страната с цел материална облага на дадено лице.

Все тая защото както го приказват все едно съдиите извън тези допълнителни администрации не стават за такива????Я се разберете и престанете да увеличавате администрацията вместо да си гледате работата както повелчва закона а и големите заплати дето гушите..Като е властник значи трябва други властници да му разглеждат гешефтите та да не намират нарушенията...

Горкият Спецсъд, какви прозявки от скука и от безработица го чакат...

корупцията ще трябва да плати в страсбург,пак от нашите пари .

От както Герб са на власт няма Съдебна Система ,за да не попаднат хора на Герб в Затвора ! Нека ЕК проведе разследване защо няма Съдебна система в България !

Хитър ход на Скапаняците. Сега да не се наложи да плащаме обезщетения на Разкритите Корумпета.

В България има тежко увреждане на независимостта и разделението на трите власти. Специализираният съд е пряко обвързан със специализираната прокуратура и не е способен да функционира самостоятелно. а поощрението с допълнителна заплата говори за подкупване на целия съд от изпълнителната власт, за да изпълнява поръчаните присъди.

То пък ще вземе да се окаже , че там са ''наши хора'' и - ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО !!!!!! Само дето ще се похарчат едни пари за патерици и инвалидни колички !!!! Стар филм , със стари артисти !!!!

Нека позная. След 5-10 години ще има Осъден някой кокошкар, че краднал 2-3 хиляди лева. Междувременно, Държавата ще е осъдена да плати десетки, дори стотици хиляди левове на Съдени, ама Оправдани след това.