300 000 лева и бижута са открити в данъчните, 11 с обвинения

Сумите, които са намерени при претърсванията в домовете на данъчните са 300 000 лева в различни валути. Има и скъпи бижута.

Обратно в новината

Коментари - 300 000 лева и бижута са открити в данъчните, 11 с обвинения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако всички не са свой хора, след като са образували такива групи! Нали който не играе по "правилата" е враг! Значи при постъпване на работа трябва да си свой човек и проверен! НАП е разделен на 2 ( добрите и лошите ченгета). Добрите предупреждават търговците, че идват лошите на проверка и прибират подкупите. След това всичко се дели.

Хайде сега, да се направи разследване, защо милиционерите са разбрали от телевизията за тази група. Да не би хората да вярват повече на 'Господари на ефира', отколкото на милицията? Само питам...

търговище 25 години само 2ма проверяват когато има ДРУГИ проверяващи те претопреждават ИЗНУДВАНИТЕ и са НЕДОСЕГАЕМИ

Iivanov84

представяте ли си НАП която събира парите в държавата най корумпирана,и тия се борели срещу корупцията.....

БЪЛГАРСКА РАБОТА ! ВСЕКИ ТОЧИ И КРАДЕ, ОТКЪДЕТО МОЖЕ И ПЛЮЕ, ВСЕ ДРУГИТЕ СА МУ ВИНОВНИ ! НЯМА ОПРАВЕНЕ ! ТРЯБВА МНОГО СТРОГИ ЗАКОНИ С ДЕБЕЛИ ГЛОБИ И ЗАТВОР !

И тия ли ще ни проверяват нас и ще ни искат данъците?

ми що не вземат тия данъчни да купят чез по реално ми изглежда

Това е в компетенциите на иконом. полиция!ГДБОП трябва да се занимават с по засукани истории- напр. кои са си "прехвърлили" задлъжнелите фирми-93 бройки, на оня безимотен, едни и същи служители ли са ги отметнали във Агенцията по вписванията, колко и къде са спестените от тарикатчетата пари и т.н.Тогава може да им се даде добра оценка!

Не плащате членски внос, после рИветИ!

Поредната Пиар акция на ГРОБАРИТЕ в псевдо борбата им с корупцията. Попитайте един грамотен юрист, по кой текст от НК ще ги обвинят и как ще ги осъдят с тези доказателства и ще лъсне истината, че тези от прокуратурата са ГРОБАРИ и са тъпи цървули. Кога ще проверят висшето партийно ръководство на НАП или тях ГРОБ ги пази. МФ как са с доходите, ЦЦ с апартаментите или те крадат законно защото са ГРОБАРИ.

ще ги обвинят за вземане на подкуп достатъчно

срещу парите никои не може да устои! за пари хората се обичат,мразят,стачкуват,убиват,със пари може да се купуват цели правителства и държави!

Ще го напиша по друг начин! При така провежданите "честни" конкурси за държавни служители плодовете са вече видни. Жънете този си успех докато получите заслуженото.

Хората не напускат от добро НАП или от високи заплати но ГРОБАРИТЕ това ги устройва, те стават богати по точно техните фирми за разлика от хората.

които корумпира и дава пари значи ,че и на него не му е чист бизнеса,или укрива доходи и заплати или фалшиво счетоводство, този проблем със корупцията води начало от времената на дивата българска демокрация,българинът така и не потърси отговрност и не изолира бившите си диктаторски управници,затова сме и последната държава във европа,която единствено се крепи от валутният борд на левът,емигрантите,европомощите и евро субсидииите и свободното движение на стоки и напускащите българи към предимно германия!не съм наивник да вярвам,че само заради герб е българската корупция-всички партии участвали във властта до сега за виновни за корупцията и упадъка на българия!българската демокрация е уродлива и нечестна спрямо българите и европеиските данъкоплатци!

Навремето мутрака беше казал пред партийния актив на гейрп, на сбирка в Гоце Делчевско - "Хванат ли ви, горите". Явно си беше научил урока от шефа си в СИК, Илия Павлов, който им беше казал да късат опашките на гущера.

На времето работих в едно заведение, и бяха дошли едни каки от ХЕИ и така си искаха кинти от шефа. Той обаче им показа среден пръст и каките написаха на целия персонал актове с глоби. Така и не платих тази глоба. На скоро получих писмо че поради изтичане на давност 10-тина години глобата отпадала.

не са само данъчните, 80 % от чиновничетата са корумпирани,като почнат да ги уволняват и да им отнемат от стажа и да ги вкарват по затворите където им е мястото тогава ще може да се каже че нещо е свършено,до тогава това което обявяват по медиите са празни приказки на палячовци.

Ами толкова е процента и на чиновниците които членуват или са гласували за ГЕРБ. ГЕРБ= МАФИЯ ГЕРБ = КОРУПЦИЯ ГЕРБ = ДЖЕНДЪРИ ГЕРБ = ТРЕТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА

Разпанете ги на NDK на кръст и линч в продължение на 3 месеца всеки ден. Заради такива гадове фалира малкия и среден бизнес. После защо чуждите инвеститори не идват... е как да дойда при животни с манталитет от средновековието. Бойко Ви го каза - Материала!

Веднага си познах евро банкнотите. Казах им,че ще им приседнат,а ма само ми се изсмяха.

Ако беше се случило в Китай просто щяха да ги разстрелят на стадйона. . Такива структури има почти във всеки регион на България така че хайде по спокойно ако обичате. Аз съм си платил да бъда данъчен и ще ви смуча кръвчицата

Това е жив бандитизъм ! Такива данъчни са терористи - те съсипват човешки животи! И то държавни служители ! Присъдите трябва да са ЖЕСТОКИ !

може да имат имунитет

Неокастрена тояга за вас, хаирсъзи ньиедни. бай ви Ганя Балкански

Toлкова много са скрили , че вече нямало къде да крият .

300000лв. делено на 11 тарикати са дребни джобни пари. Все пак не са приватизирали Техноимпекс . За това не трябва да се бърза. Има и давност както за Крушовската дама. Ако там хайдушките приватизаторки ги наричат дами.

а нали така , както и ЧЕЗ, както и бъгав софтуер на митниците да вкарват къде квото си посикат джендъро бандитската шайка ГЕРБ, както и суджуците, както и санирането - абе където и да бръкнеш навсякъде има ало Ваньо, мами-чката ви мръсна долна престъпна и крадлива ГЕРБЕРСКА!

Докъде стигна тази държава. Данъчни=Мутри. Преди 20г. такса спокойствие се плащаше на мутрите, а сега на данъчните. Затова в закона за държавния служител да се запише. че хванат ли някой държавен служител в корупция да няма право до живот на държавна работа. Тъй като държавата му плаща и осигуровките би било удачно и те да му се отнемат. И да ходи да става малък бизнесмен да види колко е гот всеки да те гърчи. От работника през още 10-20 до данъчния.

И преди 20 години данъчните си искаха и съответно взимаха повече от вече залязващите "мутри" .

Избирателите Пчеличките на Буда прибират в техните кошери каквото могат. Веднага да бъдат изпратени в частния сектор

На големи френски фирми,които от 20 години са в бг не им е правена проверка нито веднъж,вие със семки се занимавате

проверете какви пари се вземат при осиновяване на деца-десетки хиляди!!!

Всички арестувани от НАП с ГЕРБ активисти . Имат Профили като приятели на Борисов . Интересното е дали Борисов се чисти или Втората , и Третата власт са взели Властта да крадат ДДС .

ясно е че не са се отчитали нагоре , затова са нарочени за арест , малко шум , малко публичност и ;скандали; , един двама ще ;операт пешкира; но рекета няма да спре , такава е конструкцията на ;държавноста; че е невъзможно

d4

където и да бръкнеш, все розови парфюмирани зайци ще напипаш. данъчните и те душа носят.

Данъчните не са вземали подкупи а са ИЗНУДВАЛИ търговците.Деянието е извършено в организирана група и предварително съглашение.Това трябва да е основата на обвинението на прокуратурата а не да ги оневинява с вземане на подкуп.

Данъчните изнудват търговците и да им водят счетоводството като им обещават да не плащат данъци а да плащат на тях.

на върха на престъпната пирамида седи баш организатора - тиквеника от Банкя, Борисов. Какво се правите на ощипани бре, тоя се люспи за да се оневини пак. Режете главата на ламята да се сгромоляса тоя паразит смучеш от народа.

Защо не претърсят къщите на 20 прокурора и 20 съдии, да видим каква сума и бижута ще се получи? Ще хълцате!!!

аз тоя бизнес го знам от 93-та год., когато си регистрирах ЕТ-то. Ммммм тъй 25 годинки...

Айде бе!Кой държи в къщи такива пари освен ако не са крадени?

Сумата от 300 000 лева разделена на всички не представлява голяма сума. По смисъла на закона за противодействие и борба с корупцията не е достатъчна. Може спокойно да мине като лични спестявания. Направо греда, драги зрители!

Това е сумата, открита САМО в домовете им, сложи и скъпите бижута! Колко получава един "данъчен на ниско и средно ниво", че средно около 30 бона на калпак да е "малка сума"? Приличен "необлагаем месечен бонус" са си докарвали;)

Абе това е сумата от последните няколко дни, докато успеят да наместят кинтите...

Е! Ай с'я "спам" - по-добре беше в категорията накърнява хмм "доброто име";)

Всяка втора пенсионерка, хвърля през терасата 20 000 хиляди лева, а НАП сега Ви е проблем!

ГЕРБ ?Активист ?

Бульо, тънката разлика е, че парите, които пенсиите мятат през терасите са си ТЕХНИ! А спестовните данъчни са прибирали публични!

Това било първата разкрита група! Тия нормални ли са? Защо трябва изобщо " да разкриват"? Просто тръгват по ред в къщите на служителите и във всеки дом ще има " разкритие". Ам а са хванали само няколко да изгорят, за да не ЗАКАЧА НИКОЙ ОСТАНАЛИТЕ!

Какво стана с Мургина? Нали Тиквун се хвалеше, че хванал 3 милиарда отколонено ДДС??? Нито милиардите се чуха, нито другарката Мургина! Къде ли си пече дупето на някой остров???

Стана ми интересно и ето какво е станало с товариш Мургина: "Делото срещу бившата шефка на НАП Мария Мургина приключи окончателно с пълното ѝ оправдаване. Върховният касационен съд (ВКС) реши да остави в сила оправдателната присъда на Мургина, четена от Софийския апелативен съд в края на м.г."

мургина мургавее на някой бахански остров с милионите си

Изгоряха малко бушони, останалите 1000 нападжии дружно рекетират и се отчитат нагоре. До самият цар Тиква.

Добре все пак, че и прокуратурата разбра за корупцията в НАП. Иначе обикновените данъкоплатци знаят това от години.

Разкри добре пазената публична тайна :(((

И това на фона на 16 милиарда несъбрано ДДС и на 10% увеличение на заплатата на шефката на НАП за "добрата събираемост и др. заслуги"?! Ми, събирали са хората и добра им е събираемостта - дума да няма! Къде си, скъпа Красная, да ми направиш един коментар по схемата, която ти описах още вчера, без да чакам Гешев да ми я описва?;)) Гешев, можеше и по-рано да поразпиташ из магазините - схемичката си е все същата от доста време насам и се прилага във всички териториални дирекции на НАП, не само в София;) Отделен е въпроса с какво доверие се ползвате, че да потърпевшите да се осмелят да ви я докладват и да дават показания!

16 милиарда за 20 години бе глуп...стига с тези измишльотини че са за една година. Лафът че една лъжа повторена 1000 пъти става истина вирее зарад такива кат тебе.

Коментирай тогава сумите, които са СИ "внасяли" данъчните, а не се отклонявай към несъбраното ДДС щом не ти отърва на тезата;)

300000 от 11 нападжии ... и тва са само джобните им ?! баси, а колко ли имат по банкови сметки ?! ми близката им рода и тя ?! ми службите ако се напънат малко може да изчистят външния дълг на страна само от нападжиите ... ми после и митничарите ... ааа тях нема да пипаме казаха. ..

Позволявам си да напомня твърдението на финаносвия ни министър - "Горанов: Корупцията е вестникарско понятие" - http://dnes.dir.bg/news/koruptzia-evrozona-vladislav-goranov-kabinet-borisov-3-26830335. Оттук нататък коментарите са излишни!

3 години по-късно: "Поради процесуални пропуски обвиняемите бяха оневинени. Ще завеждат дела срещу държавата"

Ако са били В данъчните, колко ли са ги чакали докато се изходят?

Na vremeto slyjitelite diaha chestni I vazpitani zashto skrivata istinata za tih. Posochete ot koia oblst say I I'm Natalie I'm ne e neobhodima da go galite zaslujavat zadvor ga niama kompropisza parichki vzeti ot siromaha

"Данъчните вземали подкупи." Не думайте, не може да бъде:)))!!! Това е все едно да ни кажете, че политиците ни... не лъжат, не крадат и не са корумпирани!!! Това е все едно да ни кажете, че полицаите ни... не вземат подкупи и не са корумпирани!!! Същото ще е да ни кажете, че митничарите ни... не живеят от заплатите си, нали така?!? Че, кой не го знае това в тази кочина, да не си мислите, че живеем на... Марс:)))?!?

Само тези 11 ако са да ги намажат с мед. Всички държавни служители които могат да сложат ръка на нещо ще го направят. Няма работещо правосъдие, манталитета и морала на хората глобално е разрушен. Мат'реала както каза бате Бойко. Грозно е, но е истина.