Коментари - Бойко Найденов: 400 000 ограбени семейства чакат възмездие | dnes.dir.bg
назад

Бойко Найденов: 400 000 ограбени семейства чакат възмездие

За цялата година в областта на корупцията има само 160 дела. Има дефицит при този вид дела, обяви на пресконференция временно изпълняващият функциите на главен прокурор и директор на Националната следствена служба (НСлС) Бойко Найденов. Стотици хиляди са спрените дела за кражби, стана ясно от думите му. В прокуратурата няма да получат коледни бонуси.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Найденов: 400 000 ограбени семейства чакат възмездие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

деер

Аз пък мога да представя документи на двама софийски прокурора, които правят уникални заключения, за да прикрият мошеничествата на 6 софийски съдии и това при положение , че проф. Груев заявява, че вярва на своите подчинени, но ако това, което съм изложил е истина, трябва да се обърна към прокуратурата. Последният главен прокурор пък изказа теза , че трябва да се извърви цялата стълбица до горе преди да се сезира той след консултация с колега от неговия инспекторат...... Лошото е , че 10 магистрати си продадоха професионалното си достойнство за дело за 16 000лв.... Каква е разликата , тогава между бг магистрат и бг проститутка от околовръстното???

Поздравявам този прокурор! За пръв път всъшност чувам прокурор да е загрижен действително за нещо за български граждани, а не са някакви измислици. Според мен той е за главен прокурор. Охранени кариеристи иначе има много. ВСС да се замисли, пак ли ще я кара, както преди. Че то за другите прокурори престъпност не съществува, а народа благоденства. Истината е, че прокурори са сред най богатите хора. Откъде?

Поздравявам този прокурор! За пръв път всъшност чувам прокурор да е загрижен действително за нещо за български граждани, а не са някакви измислици. Според мен той е за главен прокурор. Охранени кариеристи иначе има много. ВСС да се замисли, пак ли ще я кара, както преди. Че то за другите прокурори престъпност не съществува, а народа благоденства.

И защо никой не иска да избираме /и отзоваваме/ пряко "шерифите", прокурорите и съдиите - ние, гражданите да си влезем в правата на СУВЕРЕН? Блеене пред вълци не върви!

"Момченце на 1 година и 10 месеца почина в плевенската болница от бъбречна недостатъчност, причинена от хронично НЕДОХРАНВАНЕ" съобщи bTV ТОВА ДЪРЖАВА ЛИ Е ИЛИ КОНЦЛАГЕР НА БЪЛГАРИ ПОДЛОЖЕНИ НА ГЕНОЦИД И ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ ОТ ЛИЦА С НЕБЪЛГАРСКИ ЕТНИЧЕСКИ ПРОИЗХОД?

Какви са тия космически цифри?То бива,бива,ама такова чудо...400,000 дела!Стотици семейства-за кражби!Няма по-богати от съдии,прокурори,адвокати в БГ.23 г.тия не се нагушкаха,не,защото са от старата номенклатура на ТАТО.Извинете за смяната на цифрите.

Там е страшно, а тук не е ли?? хората в Сопот живеят с 60 лева заплати !!! Това какво е ВОЙНА или КОНЦЛАГЕР целта на който е да изгони българите от България?

"Не знам поради каква причина делото е водено бавно." Аз пък знам,ама няма на кого да кажа.

Е, г-н Найденов, насочи се към твоята система и провери как редица прокурори (особено тези от софийската прокуратура) развиват бизнес дейност и имат годишни приходи над 50 000 лева от доходи от сделки на борсата - това са част от декларациите им пред Сметната палата, други имат значителни валутни разлики и т.н.

Юридическата мисъл и мъдрост на милиционерската школа в Симеоново завладява апетитните юридически длъжности в страната. Системата е ерозирала и банкрутирала в очите на обикновените хора. Плащаме данъци да храним "правосъдна система" работеща за олигархията, престъпниците и хората с власт и пари.

От изпълняване на политически поръчки не ви остава време!

B крайна сметка тези престъпления не са извършени от някой от планетата Mелмак , а от българи. Излиза,че сме доста престъпна нация,май.

Когато котката я няма, мишките танцуват!

С добри,но далечни,и слава богу, впечатления съм от този г-н.Излъчва една сериозност и адекватност,добре,че най-после някой поне постави проблема за битовата престъпност,поздравления

Защо тоя и.д. главен прокурор дето е много принципен не вземе да разследва подчинените си как и какви дела образуват и водят . Дали не изпълняват поръчки на определени кръгове и нтереси .

Тоя и.д. главен прокурор и дългогодишен ръководен кадър в системата на правораздаване , защо вместо само да плещи всеизвестни факти не вземе да действа ? Например , да провери имотното състояние на 15-20 прокурори на водещи позиции. Да ги накара да подпишат декларации ,че са съгласни да бъде премахната банковата тайна за тях и семействата им в банки на територията на Европа . Защо не го направи .

Пак ще лапната 13-та заплата от ВСС, тези хрантутници дето две дела не са приключили на какво отгоре вземат добавки.....?! Не ги ли е срам, че ни излагат във всеки доклад на ЕС се споменават и пак искат да лапат..егати нахалниците...

То остана и бонуси да вземат. Нали повечето полицаи и без това са на безотчетна заплата към по-големите кварталните банди. Мизерници жалки.

Ами ще чакат... Прокурорите имат много по-важна работа - да замитат следите на богатството си. Защото там ако се види истината, ще трябва ония, що са в затворите да ги канонизираме.

ИЗНЕНАДВА МЕ УЧУДВАНЕТО НА ВСЕКИ КОЙТО ПОЧВА ДА КОМЕНТИРА БЕЗБРОЙНИТЕ ОЧЕВАДНИ НЕРЕДНОСТИ,КАТО,ЧЕ ЛИ СЕГА ИДВАТ ОТ КОСМОСА,КАТО,ЧЕ ЛИ ДОСЕГА НЕ СА БИЛИ В СИСТЕМАТА И МНОГО ПО-ДОБРЕ СА ЗАПОЗНАТИ И В ДЕТАЙЛИ С ВСИЧКИТЕ ВИСШИ ПРОСТОТИИ......И ВСЕКИ ПЪТ СЕ ПОЧВА ОТ ТУК НАТАТЪК И........ДОТУК?????.

Б.Найденов е слуга на ББ и ЦвЦв. Навремето беше назначен като ръководител на НСлС с ясната задача да доразруши следствието - последната независима институция, която отазваше да се подчини на ББ и сие

браво Данчо,нали ти вербува повечето магистрати и всичко ти е ясно ...ама е време да си пиеш хапчето и ....памперса да смениш и в леглото за да не стане авария

Аз съм безкрайно учуден и може да се каже - потресен от наивитета лъхащ от думите на дългогодишния ръководен кадър в системата на правораздаване в България . Да беше си мълчал по-добре .Казва няколко общоизвестни факта и млъква . Защото ,би трябвало все пак като един възрастен и отговорен човек да си направи анализа до край . Да вземе да каже ,че в тая ,т.н. държава МВР и прокуратура са най-голямите престъпници . Да каже , че няма кражба и далавера в държавата без участието на висши ръководители в тези системи . Да каже ,че има мафия в държавата и тя не може да съществува без основното съучастие на прокурори в нея .

Бойко Найденов, ти кога ще работиш?

фашизъм,пардон комунизъм,какво искате!?По-точно посткомунизъм-всичко е замръзнало на мястото си,което беше предвидено от видния политик,общественик и политолог Збигнев Бжежински!Някои чутури не могат да разберат,че съдебната система няма нищо общо с решенията на изпълнителната власт,което е един от постулатите на демокрацията!За разгащената ни съдебна власт вината е на Станишев и неговия баща,както и другарите -кашкавалоядци!

Прането на пари е универсалното престъпление,чрез което се избелват парите от други престъпления-наркотици,контрабандата на алкохол,цигари, горива и др.Затова е особено опасно.Гугушева е зам. н-к на специализираната апел. пракуратура и е разследвана за пране на пари.Да не са цял екип в тази прокуратура?

НАЙДЕНОВ, Не 400 хиляди , а цял народ чака възмездие за геноцида който принуди 2 милиона българи да се превърнат в БЕЖАНЦИ !!! СТАВАЩОТО В БЪЛГАРИЯ Е ПО СТРАШНО ОТ СТАВАЩОТО В СИРИЯ. Управляващите превърнаха държавата ни в концлагер от който всеки се опитва да избяга. КАКВО ЗНАЧИ ДА ПЛАЩАШ 60 ЛЕВА ЗАПЛАТА ??? Нима това е държава?? НИМА ТЕЗИ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ СА ДЪРЖАВНИЦИ , А НЕ БАНДИТИ И КРАДЦИ??

Не ми стана ясно само, знае ли Б.Н., че неизвестните извършители на кражбите трябва да се разкриват от МВР, а не от прокуратурата

МВР в 90-95% от случаите намира извършителите. Но има едни хора които казват че нямало доказателства и ги пускат отново на свобода. Кой престъпник или рецидивист работи така, че да оставяа следипротив себе си? Та те са професионалисти в работата си. Затова затворите са пълни с кокошкари, а профитата се вихрят на свобода с по 100 преписки. И се надсмиват над "професионализма" на институциите. А такива като теб освен да плюят друго дали умеят?

първо- процентът по официални данни е 20. Второ-нали при липса на беспорни доказателства идват присъдите в страсбург. и после - що плащаме - тя прокуратурата внася без доказателства. Един път запомнете-доказателствата се събират от МВР.

Кадърен човек е Бойко Найденов, дано успее да се пребори с гнусната корумпирана паплач в прокуратурата, но имайки впедвид тоталната неадекватност на предишният прокукор - послушният и мазен велчев - едва ли ще има успех, ако е сам ! А дано успее повече от предишните бурсуци на този пост !

Ами като "няма смисъл да подаваме сигнали", има ли смисъл да храним полиция, прокуратура и съд?!

Както винаги Чорапето е абсолютно право!

За цялата година в областта на корупцията има само 160 дела. Срещу лица, заемащи висши държавни длъжности, като министри, зам.-министри, кметове, области управители и др. са девет, срещу митнически служители две, срещу данъчни служители две, в здравеопазването има само едно дело., изнася данни Найденов. Какъв ти тук коментар? И за какво ли се диви Бойко Найденов? Корупцията е свързана винаги с онези, които УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА И ОБЩИНИТЕ! А КАКТО Е ИЗВЕСТНО БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА Е ДЪРЖАНКА НА МВР ТО НА ЦВЕТАНОВ И ГЕРБ-А НА БОРИСОВ. И ДЕЙСТВА НЕ ПО КОМАНДА НА ЗАКОНА, А НА ДВАМАТА.

Хубави думи за констатиране на проблемите! Но повечето факти са широкоизвестни. Няма да му търся кусури, само от месец е на този пост. Макар че като шеф на НСлС би трябвало да НЕ е свършил много народополезни дела, и много дела, угодни на властимащите. И нека управляващите знаят, че ни писна от приказки и оправдания с предишните! Свършена работа искаме, по делата ще ги познаем(ако ги има)!!!

Браво бате Бойко !

Г-Н НАЙДЕНОВ Е ТОЧЕН И СВЕСТЕН ЧОВЕК , НО ТРУДНО ЩЕ СЕ ПРЕБОРИ С ТЕЗИ ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ ,ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ВЛАСТ . ТРЯБВА СЪД И ПРИСЪДА ЗА ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ ,НЕЗАВИСИМО ОТ ПОЛОЖЕНИЕТО ,КОЕТО ЗАЕМАТ. ЛИЧНО ТОЙ ДА СЕ ЗАЕМЕ С ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ И ДА ВИДИ КАКВИ СМЕТКИ И КАКВИ СУМИ НАДПИСВАТ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ - ИНАЧЕ БОГ ВИСОКО , ЦАР ДАЛЕКО. ДАМЕ МИСЛИМ ПОТЪРПЕВШИТЕ ОТ КРАЖБИТЕ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ

Имате дефицити на дела, на работа, на морал, нямате дефицити на доходи, привилегии и далавери.

Хммм....като го "слушам" Найденов и си спомням библейската фраза - Истината ще ви направи свободни....Та ако вземем да я перифразираме - ще говорите свободно, само ако сте временно на поста си.....Най-накрая представител на Прокуратурата да излезе и човешки да обясни чудото, в което са се увъртяли през годините.....Проблемът е, че не се вижда светлината в края на тунела.....

По-голяма глупост от това високопоставен представител на Правосъдието в България да каже, че нямало смисъл да подава жалба не бях чувал в скоро време! Не, че ние не си го знаем...но, не мога да повярвам, че Найденов го е казал...

За това дела образувани по доноси и клевети преобладават и то с участие на държавата.Достатъчно е да настъпите по мазола някои олигарх веднага Цветановите служители ще Ви разплачат и майчиното мляко!

ЗАЩО ВЪОБЩЕ ИМ ДАВАМЕ ЗАПЛАТИ НА ТЕЗИ В съдебната система и парламента,КАТО НЕВЪРШАТ РАБОТА И ЗА 1 СТ.,А БОНУСИ И 13,14 ЗАПЛАТИ СИ САМОРАЗДАВАТ ЗА "добре свършена работа"....?!

Ами затова си раздават бонуси, именно за "добре свършената работа" да не правят нищо.

Ми вземи стани ти прокурор или съдия и я свърши работата. Вкарай всички лоши в затвора или по добре ги набии. АААААА и работи за 500 лв. на месец. Нали всички сте много отворени и всички можете мнннноооого умело да критикувате и да струи злоба от вас.

Ето какво не си разбрал - съдия и прокурор не са задължителни професии ! Никой не те кара да ставаш такъв, ако искаш да тънеш в разкош ! Или според жалката ти ценностна система да взимаш заплата от гражданите и да взимаш подкупи от убийци, крадци и изнасилвачи, за да ги пускаш на свобода е нормално ? Заплатите и бонусите и на прокурори и на съдии са доста над средните доходи в България, но алчни боклуци като теб решават, че могат и от двете места да зимат пари - много хитро а ? Аман от киселяци ...

Този изглежда свЕстен. Жалко, че са го сложили на този пост временно, докато се избере нов, "подходящ" главен прокурор.

КАК ЩЕ ГИ СТИГНЕМ АМЕРИКАНЦИТЕ- СТИГНАХМЕ И ГИ НАДМИНАХМЕ ВО ВЕКИ ВЕКОВ, АМИН!

Какви американци пък са ти на теб в главата!?