Шефът на ОЛАФ: Направете нещо конкретно срещу корупцията

Противодействието на корупцията и борбата с измамите обсъдиха на среща в Министерски съвет премиерът Бойко Борисов и генералният директор на ОЛАФ Джовани Кеслер

Обратно в новината

Коментари - Шефът на ОЛАФ: Направете нещо конкретно срещу корупцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами тя корупцията при нас е още от родилния дом,училище,универститет, та чак до гробището!Спасение няма- мисия невъзможна!

Ето,какво разумно нещо може да постигнат нашите 240 народни слуги-Принципът е следният който е създал успешен бизнес от мутровремената от 1989год насам(рекет,изнудвания,печатане на фалшиви документи и пари,измами със данъци,контрабанда,трафик на хора,корупция,монополи,лобита,и друби бизнес групировки)тоест всички сме замесени,тоест там където всички са виновни няма да има и подсъдими!Тоест който е крал да му се узакони бизнеса и имането и да му е честито,!от тук нататък вече легален и нормален бизнес който да дава работа на много българи за да не напускат България като бежанците!

Администрацията на министъра на правосъдието се занимава само с обществени поръчки, защото оттам се захранва, а министъра лапа мухи.Да си погледне в дворчето какви пари по всевъзможни канали взимат служителите му, кой ще ти мисли за реформи или борба с корупцията - та та нали те първи трябва да бъдат изритани от топлите си местенца

Кучетата си лаят, керванът си върви.

ПРАВИЛНО г-не, от кога говорим да ИЗРИТАТ от България Вашата позната Кунева,но НИКОЙ не ни слуша!?

корупцията сред нашите политици си я знаем. Я, Кеслер да разкаже на журналистите за корупцията в ЕС - кой от кого, какво, колко поиска и даде, така че цяла Европа се пука по шевовете от планирано арабското нашествие! Да каже малко клюки - от корупция или от тежка зависимост се разболя бабата Меркел, че предаде ключовете в ръцете на ислямистите от Турция и Бл. Изток!

Ми то конкретното е да окошарим Боци, ама брикета Обонго недава! Бил много послушен...

България се краде и ще се краде здраво,докато властта е при децата на крадците -комунисти.Вижте им биографиите и родителите

Джованииии,ай направи нещо срещу корупцията в България??Ние не можем щото до един сме корумпирани и да направим нещо значи да се осъдим сами

БЛЯ БЛЯ. Празни приказки на чиновника показващи повърхностни познания за ситуацията в България. Направете нещо конкретно ама аз няма да ви посъветвам нищо конкретно, защото изобщо не знам за какво става въпрос. Аз обичам кръглите маси, работните групи, командировките, семинарите и общите приказки. Не случайно ОЛАФ е един от водещите се за нефункциониращи органи в ЕС.

Горкото Джовани, опитвало се е да обясни на един от най-големите крадци в страната ни, че трябва да хване останалите крадци. ББ сигурно много се е смял вътрешно.

Е какво да е това нещо?

Какво да предприемем, бе, Кеслер? Тоя, с който си разговарял да се самоосъди и самовкара в затвора, ли? Нали всички евротюфлеци от години му давате рамо. На ви го сега...

"Нуждаем се от здрав разследващ орган или органи, които да се занимават с конкретни сигнали, примерни и действия".Това звучи точно като работа за полицията(жалко че полицията не е на същото мнение). "Съдиите трябва да имат способността да наказват".Ами те имат тази способност.Ето например всичките присъди за убийците на пътя.Това че не си вършат работата качествено без допълнително заплащате от страна на подсъдимите е друг въпрос.

ми правим! конкретно "избираме", кой да ни го намества. доброволно! какво по конкретно от това можем да измислим?

Да бе - то от много акъл сме на това дередже! Бай Ганьо, Бай Ганьо - жив си още!

Да бе ще направят - като цъфнат налъмите в банята. Че те са най-корумпираните! Някой да е видял престъпник да се самонаказва?

В България няма корупция - има помощ.

Шъ стане, ама на КУКОВ ДЕН! - когато осъдят Хр.Бисеров! - когато разкрият всички участвали в грабежа на КТБ и осъдят виновните! - когато приберат и осъдят братя Галеви! - когато разкрият причината за смъртта на професора, разследвал хардиска на крайслера за подслушване на Цеко Ушето! - когато разкрият огромните грабежи от т.н. магистралки и инфраструкторни обекти! - когато разберем защо съсипа обекти за милиарди: Южен поток, АЕЦ Белене, Бургас Александрополус!

Защо си губи времето господинът с България - тук освен закани и борба на приказки, корупцията е модел на успех и стигане до власт, корупцията е стандарт на живот, основополагащ фактор на успеха. За родните властници вие сте будалите, на които им хвърлят обещания и получават пари, защото територията на власт остана без нищо за крадене , източване и унищожение. Натиснете ги накрая да жертват поне някой срещу отпусканите пари.

ама "да жертват поне някой" е показна акция, но не е борба с корупцията.

Ще направим нова стратегия..... Това го можем.

Аз

Направете нещо конкретно срещу корупцията! Тaшak... Освен да се самообесят и да изчезнат безкрайно... кво друго...

Колко лицемерие, колко мъка има в този измислен и фалшив Европейски чиновник.

ужасен е нали? Пипалата на ДС/КГБ си крадат на воля чрез повечето партии, а тоя гадния фалшив европейски чиновник иска да ги спрем, както и да заловим поне част от престъпниците! Гадняр е! Противняк!

Аз

ЕС - доказано най-корумпираната организация в света, с всичките си институции.

Да се срещаш с най-корумпираните хора в държавата и да приказваш глупости говори,че или и ти си корумпиран или не си за този пост.Не може шеф на ОЛАФ да се среща с най-корумпираният политик в ЕС борисов и да идва на форум организиран от лицето на корупцията в ЕС миглена кунева.Не напразно куп издания наричаха кунева "лицето на корупцията",след като два пъти се продаде за да я нарекът Еврокомисар на годината,нещо много неморално в ЕС,а докато заемаше поста комисар стана и член на борда на директорите на една френска банка заради,което така настоятелно и настъпателно лъжеше,че ЕК искат от нас да затворим АЕЦ Козлодуй.За борисов няма какво да коментираме след започналото разследване в Лихтенщайн от тамошната прокуратура затова откъде е произхода на милионите му с които е закупил дял от Булгартабак.

Предлагам нещо конкретно -- излизане от ЕС и разследване на всички продажни правителства. То корупция без подкупи и пари не се правят. И парите идват от ЕС. И колкото по-нагоре по-голяма корупция.

Не може да искаш сегашните магистрати да се самоубият. Трябва да им се помогне. Единствения изход на България е закриване на БГ съд и назначаване на европейски служебен. Чистка 5 години и след това назначаване на млади магистрати- идеалисти , никога не докоснали се до комунизма или сегашния корумпиран съд. Та те сегашните са дотолкова изкривени, че не могат да мислят нормално.Те са идиоти. Коне с капаци.

За таква правене се отива в гроба по тия места.

Как да стане това бе г-н Джовани Кеслер? Ти виждал ли си корумпиран да преследва корумпиран? Нали всички в еднакратура пърдунят. Ако си виждал някъде, това не значи, че щ стане в България.

Някакъв оптимист във форума се надява на електронно правителство. Надай се коньо за зелена трева. Тази тема ще я разтягат до 23-и век, когато я има 2 държавни лева за крадване, я не.

Самата система на фондовете в ЕС залага корупция. На това се и крепи ЕС по места и особено на място като БГ, където от ЕС са доволни само консумиращите фондовете.

Що е ОЛАФ, ТО Е БОШЛАФ!

Говори празни приказки със скръстени ръце и получава сигурно около 30 бимки в евро на месец за тази си дейност! Аз да го питам - от близо 5 млрд. "усвоени" до момента в България пари по европрограми, какви данни има поверената му служба за измами?! Защото, ако няма такива, значи и те са в кюпа с т.н. корупция, за която говори със скръстени ръце!

Ама този разследващ и наказващ орган трябва да е външен .... нито в БГ нито зависим от нашите политици и управляващи.

Шефът на ОЛАФ: Направете нещо конкретно срещу корупцията След като чул това, Местан предложил отново Пеевски за шеф на ДАНС и по съвместителство/на граждански/ договор и за главен прокурор.

След Кисинджер вчера, днес и генералният директор на ОЛАФ Джовани Кеслер иска да направим нещо конкретно, срещу корупцията. Ние българите казваме, РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТ КЪМ ГЛАВАТА. Това което конкретно правим е, ДА СЕ МОЛИМ БОГУ ГОРЕЩО, "ДА ОТРЕЖЕ" ГЛАВАТА НА БАЗИЛИСКЪТ /кралската змия/ САТАНА. Това е по силите на Човека, но ако има 1% осъзнати хора на Земята (70 милиона, от степенуваните в квадрат 8400 земни жители/. От тези необходими 8400 души, поне 800 са налични, сред българите. Другият понеделник, Димитровен, във всички случаи те ще нараснат, защото тогава ратаите сменят чорбаджиите си. Господин Джовани Кеслер, това което ще направим като българи е, ДА СЕ СЪБЕРЕМ НАД 8500 ОСЪЗНАТИ СЪЩНОСТИ НА ПЛАНЕТАТА И С КРАКА ДА СТРОШИМ ГЛАВАТА НА ЗМИЯТА /змиите/.

А, къде отидоха парите за парк "Розариумаа" в Казанлък ?! Нали едно от нещата, които разследва ОЛАФ, е точно това, а ?! ...

Ей ШЕФЕ на ОЛАФ Требе да дойде заповед от задокеанско за тия работи. Ти къде се вреш?

В момента разбиват съвсем здрави облицовачни плочи-над 1600 бройки на културният дом в "хиподрума".Ремонта ще струва 3.3 млн лв

Кеслер много добре знае, че изнася лекция пред една политическа класа, която е създадена и съществува чрез корупцията, благодарение на европейски и американски партньори. Ама, какво друго може да организира тази масонска приятелка Кунева, освен една говориня?!

В България корумпирани се борят с корупцията.

Тинтири-минтири, таааа-онааа и едно-друго, така е хората гледат фактите, когато се предлагаше за кон против ВИП корупцията, депутатите гласуват против, когато се иска референдум за мажоритарен вот - тогава ви блокират пултовете. Нас можете да ни балалайкате но за чиновниците от европа всичко е ясно, не могат да го кажат в прав текст затова със заобикалки :-)

На този келеш на снимката не му вярвайте само се опитва да пробута повече корупционери като мариците и дънди прешас!

e твоя човек Сидероглу що не ги изгони като подкрепяше правителството на ДПС една година? А? Нали само при това условие щеше да ги подкрепя ? Май изобщо не знаеш накъде си с главата ..

Щом шефът на ОЛАФ пак е тук, пак нещо сме сгафили. Следователно наследничката на Калина Илиева работи зле и не може да "овладее" БГ-корупцията чрез ОЛАФ-чиновник като нея, в резултата на което да се роди ново бебе-ОЛАФ-че.

ще бутнеш за да направим нещо?

Предотвратяване, откриване и санкции - са трите елемента според него за успешна антикорупционна стратегия. У нас , "успешно" предотвратяват приемането на антикорупцинния закон и съответните стратегии. Ако в България се приеме реален антикорупционен закон, и той се приложи, то със сигурност от политическото ни пространство ще изчезне криминалната групировка ДПС, а редиците на БСП, ГЕРБ и АТАКА силно ще оредеят.

Тези, които с различни грантове, поддържат не само това правителство, но и разни НПО-та и цялата политическа класа, за да ги използват за своите цели, се " загрижили " за корупцията.....хахаха

"това е проблем за всички", ама виждате ли, България трябва да го реши. И как да стане, след като по високите етажи на властта, прокуратурата и съда пращят от корупция?! Сами ли да се разследват, обвиняват и осъждат?! Не става с "направете нещо конкретно"! Българите не са глупаци, за да бъдат залъгани с единични епизоди на псевдо борба с корупцията. Трябва смяна на държавното устройство, трябва да се изгонят чуждите разузнавания под формата на НПО-та, трябва да се оповестят имената - кой точно плаща, на кого и за какво! Кой точно, как и защо произвежда компромати, за да се поддържа зависимост.

Най-ефективният начин за борба с корупцията се нарича "електронно правителство".

Това също се нарича "НОВ СВЕТОВЕН РЕД" или иначе казано световно робство!

Явно имаш достъп до източници на информация, за които аз не съм чувал. Надявам се, че поне ти си наясно какво имаш в предвид.

След интервюто на Цветан Василев за съучастие между Цветан Василев, Пеевски и Бойко Бирисов, излиза една новина за разследване за пране на пари в Люксембург срещу лицата Борисов, Пеевски и Доган. Наред с нея излиза новина за участие в търговия с цигари в Турция, която се води от дружество близко или собственост на Пеевски. Ако името на един премиер се поенесе в схема за незаконна дейност, оставката му е въпрос на политически стандарт. В България политическият стандарт е незадоволително нисък и единствената политическа група, която ни управлява в кръг стоящ зад лица като Доган, Пеевски, Цветан Василев, Борисов, Кунева, Кънев, Местан, Донев, Богомил Манчев, Ковачки, Кадиев. ОЛАФ имат проблем с организирана дейност на цялата политическа класа, която работи в сговор и няма начин за промяна в държавата. Освен това какви са резултатите от разследванията срещу български политици и защо на Запад си траят и покриват скандалите? Явно е, че народът е безсилен, а съдебната власт е в ръцете на същата тази политическа класа. Освен това тази политическа класа служи едновременно на руснаците, американците и европейците. Някак си ОЛАФ стоят неестествено на сцената, а искането им е провокация и знак на глупост.

"Ако името на един премиер се поенесе в схема за незаконна дейност, оставката му е въпрос на политически стандарт". Демек, всеки който има вестник - да може да свали правителството, разпространявайки слухове. Сериозно ли го мислиш?

Виж дали в Люксембург разследват премиера за пране на пари? Нищо не казвам. Ти кажи как оценяваш това. Аз да не съм с власт , че да казвам какво се прави? А връзка между Пеевски, Дога и Борисов в подобна случка е най- малкото изобличителна на фона на всички изявление на всеки от тримата. Факти, които са подкрепени с документи са достатъчно данни за образуване на производство за разследване. Верно ли е или не е верно? На мен ББ ми е симпатичен в някаква степен, но е редно да излезе и да опровергае или потвърди информацията и да се защити политически.

г-н Джовани К. на среща си бил с човека който подкрепя корупцията и управлява партията която е проводник на корупцията! Както ти си скръстил ръце, така и ТОЙ!!!