Автошкола: Купуването на шофьорски книжки продължава

Купуването на шофьорски книжки в България продължава, категоричен е собственикът на автошкола в Стара Загора Митко Трайков.

Обратно в новината

Коментари - Автошкола: Купуването на шофьорски книжки продължава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Книшка

Този мъж от Стара Загора заслужава похвала и подкрепа от българското общество за неговата гражданска позиция. И да спре изливането на помия върху Николай Колев-Босия, който стачкува точно против тези извращения. Изглежда този отврат и престъпления са стигнали дъното и вече няма накъде. Защото тук вече не става въпрос само за унищожаването на духовните човешки ценности. КАСАЕ СЕ, ПРЕДИ ВСИЧКО, ЗА ВСЕКИДНЕВНИТЕ КАТАСТРОФИ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ПЪТИЩА. ЗА ТРАГЕДИИТЕ В ДОМОВЕТЕ НА НЕВИННО ЗАГИНАЛИТЕ ХОРА. РЕДНО И Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВЛАСТИМАЩИТЕ ДА УДАРЯТ С ЮМРУК И ДА СЛОЖАТ РЕД В ТАЗИ, ТВЪРДЕ ЕЛЕМЕНТАРНА ЗА ОПРАВЯНЕ, СРЕДА. Очакваме решителни ДЕЙСТВИЯ, не думи и обещания.

"3000 лв. струва купена шофьорска книжка" Много некадърна работа. Купената шофьорска книжка е вече купена и няма цена.

"Автошкола: Купуването на шофьорски книжки продължава" ... Даа ... Докато има продаване, ще има и купуване!

би трябвало да напишете че 3000 лева струва живота на някого.

Не е вярно, един такъв може да убие поне десетина човека - и колко струва тогава един човешки живот?

Те джигитите си карат и без книжки. Никакъв проблем нямат.

търговище Дистанционо може дасе снабдите с шофъорски книжки от ГЕРЧО известен от осемдесете години

Ал

И съфорумците са прави - това е мутренски бизнес, създаден и закрилян от мафията, която сега си има държава.

Както всичко у нас, колко полицейски шефове ги свалят уж заради корупция или съучастие и после тихомълком отново на поста дори на по-висок и всичко си продължава по старому. Така беше и с този прословут Гайков заради чиято некомпетентност убиха командоса Шарков и какво - свалиха го и после пак нагоре докато в момента е шеф на отряда. Нямат срам и никакви скруполи такива и действат със замах и в момента. До кога? Тези купени книжки за водачи на МПС водят до войната по пътищата и няма кой да спре тая далавера на гърба на живота на хората. Да пази Господ да те срещне такъв наа пътя или да попаднеш на доктор с купена диплома - всичко се купува и продава в България, но живот с пари не може да купиш.

Ал

Първо толкова усложнено вземане на книжка го няма никъде. Това е основната причина за корупцията. Второ отговорността на този, който издава книжката липсва.

Аз моята си я взех лесно от първия път и не ми се стори трудно, не знам. Иначе птодажбата на книжни може да се приравни на опт за убийство. Ако се наказва много тежко, няма да спре продажбата, но поне ще намалее.

Продавач на ш. книжка , да се осъжда , като за непредумишлено убийство .

Да сте виждали манг- ал в учебна кола?!?!

тая държава в продължение на 25г ,тъпче на едно място,и да иска което и да е правителствор да направи нещо,,опозицията го спира,след 3-4 години си сменят ролите и почват отначало...от всичко това процъфтя, пресъпността и абсолютното беззаконие,във всяка една сфера...

Прав е .Всичко е театър пред народа,уж се борели с корупцията,показни акции и накрая едно нищо.Щом има фирми ,които правели комплексно обслужване-продаване на книжки,дипломи,то да подгонят тия фирми,толкова ли е трудно?Купуването на шофьорски книжки ,това е голямо престъпление.

божеее,моля живещите извън тая територия да кажат ,има ли го това някъде в чужбина...

Че то си личи по ежедневните сводки на КАТ.Убити,ударени,тежко ранени,при това по няколко дневно.Вчера,напр.,беше някакъв ад. Купуване и лоша подготовка от самите школи. Успешно взе книжка синът ми,от първи път.Повече от месец карахме заедно,за да понаучи детето нещо. И всеки път,като излезе с колата,умирам от ужас.

Прав се Бат Бояне, но имат ли още съвест и морал хората .Не мислиш ли, че са дефицит в България?

"Купуването на шофьорски книжки продължава" То и купуването на гласове по време на избори продължава. Безнаказано! "Днес книжка се купува за около 3000 лева ако сте ... " Интересно галите от ман, как плащат цената, сигурно от социалните помощи които вземат ( им дават)!

щом се купуват шофьорски книжки значи се продават

Първо е търсенето, после предлагането.

ако няма предлагане няма търсене

- Ако загубиш пари-почти нищо не си загубил. -Ако загубиш приятел- много си загубил. - Ако загубиш съвест чест , достойнство и морал- всичко си загубил! А много от нас точно последното са загубили. :-((((

за съжаление ,младото поколение,няма нищо от изброеното в последното изречение....

които са свързани с автошколи и шофьорски книжки: купуване на книжки и даване на книжки на циганите /като на електората/ започнало тогава, когато боко-тиквата е дошъл на враст, веднага са сменили старото ръководство и са сложили навсякъде пошлушковци, които продават книжки, част от парите отиват по веригата, но по-голямата част отиват в "партия любима" - гроб. Така е навсякъде, навързани са като свински черва. така и с ало-измамници, така е с проститутките и наркотиците. Гнусна мръсотия навсякъде, изберете още два-три пъти гроб, за да загробите и децата си и внуците си!!!

Ами значи един живот в България струва 3 000 лв. Много евтино го оценяват у нас....

Е да де, ама кой ще обясни социално слабите минги, откъде намират по 3 бона за книжка?!?! Явно от помощите, които ние данъкоплаците им осигуряваме!! Да въвеждат закон за спиране на помощи и обезщетения при отказ на работа за цветните!! Да се учат да работят вместо да крадат, че вече ни писва и да не вземем лопатите и вилите, за да видим дали сме повече или по-малко от тях!! Да не стане така вместо Коледни украси по елхите да висят патладжани?!?!

НАП ако се разшетат из ци.ган.ските квартали - какви къщи ще намерят, та даже и в копторите какви ел. уреди и обзавеждане ще намерят... и все са на социално слаби, които са на помощи, безработни от години. Ама нямат топки, това им е проблема в НАП. Та за патладжаните по елхите - май, май натам отиват нещата.

Защо така нечовешки, и нецивилизовано искате да провесвате патладжаните по дърветата?... Къде, къде по-хуманно и хигиенично е действал ТОЙ, а и РАЙХА под НЕГОВО РЪКОВОДСТВО...!!! ГАЗИФИЦИРАНИТЕ БАНИ (по НЕГОВ модел) са един от начините за ПРОЧИСТВАНЕ НА "ТЕРИТОРИЯТА" НИ...!!! Дааа...!!!

Тъжно е, че продължава всичко по старому.

Автошкола: Купуването на шофьорски книжки продължава Само дето мизата е по-висока.

СХЕМАТА : Купувачите не са виновни , виновните са тези , които пълнят черните партийни каси , ЗАТОВА И НИКОЙ НЕ ГИ И ЗАКАЧА.

Затова циганите карат в насрещното по магистралите.

мутрата и ГРОБ гарантират пълно беззаконие и тотална корупция! крадливите им червени учители от БСП добре са ги научили

Много странно, че го казваш, защото и мутрите и циганските гета бяха създадени от комунистите. А корупцията стана официална форма на управление след 09.09.1944., пак защото тогава на власт дойдоха селяндури, които това сие естествен начинза проспериране.

Кое е му е странното бе бай ХУ?

Ал

Сигурно комунистите са дошли на власт щото преди това фашисткия режим е бил цветя и рози....