Коментари - Корнелия Нинова загуби делото срещу Десислава Атанасова за "Техноимпекс" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито! Дано да последват още много загубени дела от госпожата :)

Сега ще се извини ли публично :)

Нинова не е проверявана от прокурори за Техноимпекс-Трансимпекс. Па после над кой има ''политически чадър?

Нинова става нетърпимо противна

Сега следва да я мяхнат от бсп-то за винаги, щото явно лъже и се кипри невинна.

В статията се казва, че ПП не е възлагало на Атанасова, а не че Атанасова не лъже. Това дело не е приключило реално!!! Журналистите бая са излъгали!!! Смешно!!!

Червената чума, вещица Лъжкиня и крадла Да бъде закопана на 100 метра под земята

Нинова сама поиска да бъде разследван,за да спрат Лъжите и Манипулациите по неин адрес. Съдът обяви че няма и минимални проблеми при нея. Но Лъжите продължават както виждаме от горния коментар.

Корнелия Нинова е най читавият политик лидер на партия след промените от 89 година. Праволинейна супер интелигентна,почтена, завършила право в СУ със златен медал и пълно отличие. Не слугува на Мустафа и САЩ ,и затова продажбите медии и анализатори я нападат безспирно. Нинова работи за България,с това е срещу интересите на САЩ. Нинова ще е блестящ премиер на България.

Въпрос на вкус, казало кучето и се облизало под опашката.

Най -добрия лидер, от водеща портия сви БСП до един файтон.

Sofiaone

Нахалното крадливо същество Нинова ще оттърве кожата в този случай само заради изтекла давност. Хубаво е обаче да си затвори наглата уста и да спре да коментира темата. Отлично знае, че си е платила, където трябва, за да оставят да си харчи милионите със здраве.

След Миков БСП изобщо не беше водеща. Нинова е най добрия председател на бсп досега

Нинова пак излъга и лъсна крадливия и гъз. Г-жа лъжа краде задружно с другаря Костов. Днес и съда и го каза.

Гешев започна разследване на приватизацията затова сини и червени скочиха срещу него.

А така! Изяще се всички взаимно, ако може...

Ма какви са тези нежни души дето се засягат от ням нищо? Като си избрал да с политик ще търпиш критики, съмнения, обиди понякога. Част е от играта. Че то Борисов осъди всички, които плюха не ами направо храчиха по него, ще стане трилионер!

Ай, ако не си корнелско тролче, вземи чети внимателно и с разбиране. Решението има две части, едната е, че съдът е приел тезата на Атанасова и е отхвърлил доказателствата, ако е имало такива на Нинова, срещу което Атанасова и е присъдено обезщетение от 2500 лв. Втората част е за това, че Нинова е казала, че Атанасова говори по нареждане на ГЕРБ, само малоумен човек може да повдигне такова обвинение, и съответно и съвсем предвидимо и елементарно, съдът е отхвърлил и тази претенция към партията, за което Нинова ще плати и на ГЕРБ там 1700 или колкото лева. Точка по въпроса за умната юристка и лидер на партия... То толкова точки събра тази смешна жена, че още една по-малко или повече...

Все така да управлява БСП и пожелавам. Докато и последната пенсия си отвори очите, що за кретени са тези червени.

Не се хаби, комсомолецо. Не си струва да си слагаш дупето на амбразурата заради другарката Техноимпексова.

Това не са политици - /мадам Деси и мадам Корни/, а евроантлантици, и такива граждански дела са като махленска свада ! Това ли най-важните и актуални проблеми за решаване за страната ни днес ???

Стамате, Борисов е фокусник на световно равнище - днес има кюлчета, утре нема кюлчета ! Знае му цаката как да стане този фокус !

Sm3hurk0

Не съм фен на Атанасова и ГЕРБ, но се кефя, че Нинова трябва плати някой лев на Атанасова. Като разбрах, че Нинова праща оръжия за Украйна, чрез Полша, си снех доверието от БСП, заради Ниновите оръжейни маневри ! Както пише един колега по надолу : Нека да се изядат ! :))))

Те БСП-то нали си гласуваха закон за амнистрия и да не ги разследват преди да сдадат властта с НДСВ и ДПС. Упс... те бяха срещу ДПС сега. Никой да не си спомня!

Те всички комунисти лъжат и усукват за да могат да крадат

Радев също трябва да бъде съден за шпионска дейност

Това значи че всички лъжат като магарета Деса прическова също 1/ Буда беше осъден за лъжа 2/ Корнела също

Какъв е извода? Щом Корнелия Нинова е изгубила делото, значи казаното от другата е истина. Тоест, прокуратурата трябва да се задейства и да разследва какво е ставало с тези сделки.

Ако другарката Нинова няма пари да плати ще и помогна като платя. Знам ,че комунистите са бедни и всичко правят за народа.

Две проститутки се возили в асансьора на народното събрание. Едната казала " като чели мирише на сперма" А Нинова отгорила " ти пък недаваш на човек да се оригне" Въпросът е коя е другата

Мая.---познах ли

Заглавие фейк. Какво е загубила Нинова. Доказано, че оная дуловска пръчка е отправила неверни обвинения. Но продажноят български съд не смята, че е виновна за това. И те ви заглавие. Нинова загубила

дора янкова!

е тая малоумница от снимката накъде сочи с пръстта-към мястото дето няма никой.

парцал губи дело от магистрална проститутка.