17-11-2017 20-11-2018

Коментари

парцал губи дело от магистрална проститутка.

е тая малоумница от снимката накъде сочи с пръстта-към мястото дето няма никой.

Заглавие фейк. Какво е загубила Нинова. Доказано, че оная дуловска пръчка е отправила неверни обвинения. Но продажноят български съд не смята, че е виновна за това. И те ви заглавие. Нинова загубила

Две проститутки се возили в асансьора на народното събрание. Едната казала " като чели мирише на сперма" А Нинова отгорила " ти пък недаваш на човек да се оригне" Въпросът е коя е другата

Мая.---познах ли

дора янкова!

Ако другарката Нинова няма пари да плати ще и помогна като платя. Знам ,че комунистите са бедни и всичко правят за народа.

Какъв е извода? Щом Корнелия Нинова е изгубила делото, значи казаното от другата е истина. Тоест, прокуратурата трябва да се задейства и да разследва какво е ставало с тези сделки.

Това значи че всички лъжат като магарета Деса прическова също 1/ Буда беше осъден за лъжа 2/ Корнела също

Радев също трябва да бъде съден за шпионска дейност

Те всички комунисти лъжат и усукват за да могат да крадат

Те БСП-то нали си гласуваха закон за амнистрия и да не ги разследват преди да сдадат властта с НДСВ и ДПС. Упс... те бяха срещу ДПС сега. Никой да не си спомня!

Sm3hurk0

Не съм фен на Атанасова и ГЕРБ, но се кефя, че Нинова трябва плати някой лев на Атанасова. Като разбрах, че Нинова праща оръжия за Украйна, чрез Полша, си снех доверието от БСП, заради Ниновите оръжейни маневри ! Както пише един колега по надолу : Нека да се изядат ! :))))

Това не са политици - /мадам Деси и мадам Корни/, а евроантлантици, и такива граждански дела са като махленска свада ! Това ли най-важните и актуални проблеми за решаване за страната ни днес ???

Ма какви са тези нежни души дето се засягат от ням нищо? Като си избрал да с политик ще търпиш критики, съмнения, обиди понякога. Част е от играта. Че то Борисов осъди всички, които плюха не ами направо храчиха по него, ще стане трилионер!

Стамате, Борисов е фокусник на световно равнище - днес има кюлчета, утре нема кюлчета ! Знае му цаката как да стане този фокус !

А така! Изяще се всички взаимно, ако може...

Гешев започна разследване на приватизацията затова сини и червени скочиха срещу него.

Нинова пак излъга и лъсна крадливия и гъз. Г-жа лъжа краде задружно с другаря Костов. Днес и съда и го каза.

Sofiaone

Нахалното крадливо същество Нинова ще оттърве кожата в този случай само заради изтекла давност. Хубаво е обаче да си затвори наглата уста и да спре да коментира темата. Отлично знае, че си е платила, където трябва, за да оставят да си харчи милионите със здраве.

Корнелия Нинова е най читавият политик лидер на партия след промените от 89 година. Праволинейна супер интелигентна,почтена, завършила право в СУ със златен медал и пълно отличие. Не слугува на Мустафа и САЩ ,и затова продажбите медии и анализатори я нападат безспирно. Нинова работи за България,с това е срещу интересите на САЩ. Нинова ще е блестящ премиер на България.

Въпрос на вкус, казало кучето и се облизало под опашката.

Най -добрия лидер, от водеща портия сви БСП до един файтон.

След Миков БСП изобщо не беше водеща. Нинова е най добрия председател на бсп досега

Все така да управлява БСП и пожелавам. Докато и последната пенсия си отвори очите, що за кретени са тези червени.

Червената чума, вещица Лъжкиня и крадла Да бъде закопана на 100 метра под земята

В статията се казва, че ПП не е възлагало на Атанасова, а не че Атанасова не лъже. Това дело не е приключило реално!!! Журналистите бая са излъгали!!! Смешно!!!

Ай, ако не си корнелско тролче, вземи чети внимателно и с разбиране. Решението има две части, едната е, че съдът е приел тезата на Атанасова и е отхвърлил доказателствата, ако е имало такива на Нинова, срещу което Атанасова и е присъдено обезщетение от 2500 лв. Втората част е за това, че Нинова е казала, че Атанасова говори по нареждане на ГЕРБ, само малоумен човек може да повдигне такова обвинение, и съответно и съвсем предвидимо и елементарно, съдът е отхвърлил и тази претенция към партията, за което Нинова ще плати и на ГЕРБ там 1700 или колкото лева. Точка по въпроса за умната юристка и лидер на партия... То толкова точки събра тази смешна жена, че още една по-малко или повече...

Сега следва да я мяхнат от бсп-то за винаги, щото явно лъже и се кипри невинна.

Нинова става нетърпимо противна

Нинова не е проверявана от прокурори за Техноимпекс-Трансимпекс. Па после над кой има ''политически чадър?

Нинова сама поиска да бъде разследван,за да спрат Лъжите и Манипулациите по неин адрес. Съдът обяви че няма и минимални проблеми при нея. Но Лъжите продължават както виждаме от горния коментар.

Не се хаби, комсомолецо. Не си струва да си слагаш дупето на амбразурата заради другарката Техноимпексова.

Сега ще се извини ли публично :)

Честито! Дано да последват още много загубени дела от госпожата :)