Корнелия Нинова: Никаква ваканция за депутатите, щом тупат топката за хората с увреждания

Не е човешко депутатите да лежат по плажовете, а майките на деца с увреждания да лежат в палатки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От кога БСП се е загрижила за бедните и за инвалидите, след като вашата партия подтикваше с подкупи хората да се правят на инвалиди, за да се пенсионират. Две трети от тези „инвалиди” са абсолютно здрави хора. Аз лично познавам седем човека, които се пенсионираха по този начин с тази цел. Корупцията е вашата майка хранилница. Освен това другарю Кутев и другарко Нинова вашата комунистическа партия под руско ръководство докарахте държавата да е най-бедната държава в Европа, а сега популистки искате същата тази държава да се грижи за инвалидите по-добре дори от цивилизованите държави, а от къде пари това не казвате.Тъй като сте партия на богати престъпници давайте си до стотинка депутатските заплати на инвалидите. Нека другите депутати да си ползват отпуските, а вие през това време като много работни по бригадирски почистете тоалетните и всички други помещения в парламента. Тогава хората ще оценят и повярват във вашата искрена загриженост.

Пак популизъм

Като не са на работа да плащат по 1 000 000 лева на ден .Тогава трътката Нинова може и да остави депутатите и през лятото.

Само популистки изказвания на комунистите и заиграване със съдбите на хората , така са от край време ! В кръвта им е !

Голяма е лицемерка !

Кому са нужни обречени на предварителен неуспех вотове на недоверие за да работите сега и през ваканцията !

Вчера имаше буря в София.Това беше божие проклятие и наказание за греховете на управниците по отношение на болните деца,по отношение на инвалидите.Просто грехота тия майки да стоят в палатките и правителството да нехае.Анатема.

Подкрепям ги !Щом не са си довършили работата,никакъв отпуск ...

Дрън дрън ерина.Сичкити сте руски кавали и агенти на Масква гиди мискини ниедни.Ни са наядофти на рубли ама дицата си не ги пращати при блядовете ааа ааааа.

На рускити кавали щеркити да им доведат блядове а синовети им да земат рушкини.

Браво на г-жа Нинова за хубавите думи!Само да не беше социалист и щях да ѝ повярвам че ѝ пука истински за народа.Но въпреки това е права,че депутатите трябва да се откажат от прекалено дългата си ваканция която въобще не са си заслужили! Друг е въпроса,че директно ще я отсвирят и като при изказванията за по-големите депутатски заплати ще се оправдаят за жалкото си съществуване.Макар от дъжд на вятър да виждаш пленарната зала с повече от 120 човека.

БГ дупета тите имат повече почивни дни и отпуски от учениците в гимназиите.Законите ,които гласуват са по-дефектни от магистралите на управляващите.

Браво на Нинова! Ореваха всичко соросоидните идиоти! Ама защо бе, джанъм? Какво лошо има хрантутниците да поработят и лятото? Какви са тези почивки?

Писна ни от тази селска кметица, на всяко гърне мерудия! Оправи тя СДС и приватизацията, сега ще оправи и БСП, и национализацията (разбирай ЧЕЗ).

Хора, които не са направили едно положително нещо за 4-5 управления, седнали да критикуват с надеждата да се върнат на власт и да продължат със заменките, банковите фалити и руските енергийни проекти...

а вие нещо положително да сте направили през целия ви живот ??? не се срамувайте от успехите си ,напротив ькажете ги с гордост ...човешка !

На тази не и коментирам глупостите.

Значи майки с болните деца са глупости ? Браво на разсъждението, обаче всички герберисти отхвърлят априори това , което е казала Нинова, и не защото не е вярно, а само защото го казв тя. А като цял народ слуша глупостите на Цв.Цв. и Б.Б. ?

Не съм съгласен че една шепа тъпанари коментират комунизма и въпросната госпожа. Но съм съгласен че тя говори глупости и се държи като популистка. Видяхме нейната партия колко може. На едно ниво по ефективност са с парията на Мутрата, макар че може да са малко по умни.

Е сега вече Боко го накриви наобратно :- ))

Моментът е да се покаже на хората, че управляващите са съпричастни към страданието на майките с болните деца. А не наистина - да се пекат по плажовете и наесен тепърва да взимат решения. А това за партиите, коя колко е свършила - са празни приказки !

Мега тъп соц-популизъм.. Въпросът е, че няма пари, за да бъдат решени всички въпроси, а не в липсата на закони. Дори да приемат всички искания на майките - пак остава въпросът за парите. След майките на опашката идват: пенсионери, ченгета, военни, земеделци, турци, цигани и кой ли още не.

Друго си бацко да нареди предсрочно да открият пътя за слънчака и на другия ден да излязат да протестират хората, че са отрязали Ахелой и не могат да се придвижват д сруго освен с лодки! А за магистралите и дума няма да отварям, а па онова "дал съм"... да не ти казвам къде ми идва да ти го завра!

Каква никаква ваканция,те Бойковите са се олабили отдавна,онзи ден кворум не можаха съберат,ама световно е все пак!!! ХО ХО ХО

РЕДИ, ГЛЕЙ КВО СТАВА В иТАЛИЯ: Италианските власти планират преброяване на ромското население в страната, а хората от малцинствата без документи ще бъдат депортирани. Това ще се случи по нареждане на новия вътрешен министър и вицепремиер на Италия Матео Салвини от анти мигрантската партия "Лига"."Нелегално пребиваващите ще бъдат депортирани, но за съжаление италианските роми ще трябва да задържим тук", заяви Салвини, цитиран от TheLocal.it. Поздрави на Ливърпул!

Аз съм от Юнайтед ;)!!! ХО ХО ХО

Егати крсавицата

Пропуснал си някакви букви... "Краставицата" ли искаше да напишеш?

Цинични комунисти...заваля дъжд и Паргов иска оставка...кога ли България ще се освободи от тези...защо сме последни в Европа. Защото я има още БСП=БКП. Едно време при бай Тошо...не така другарки и другари...едно време при БКП!

Аре стига с тея комунисти бе. Не се ли измори да повтаряш едни и същи заучени фрази без да знаеш какво означават?

Най-добре е Паргов да дойде... и да стане кмет. Тогава няма да валят поройни дъждове. А ако случайно валят, то водата няма да тече всичката надолу, а една част ще тече нагоре или пък няма да тече, а ще потече по-късно за да може да я поеме канализацията. И изобщо няма да вали по главните булеварди и по трамвайните релси, за да няма никакви проблеми. Колко му е да вали дъждът малко по-встрани. Толкова е просто!

Курни, а ти къде ще лежиш - при чавето в Москв... звиняюсь, в Щатите?

ква е тая мания да се сравнява Русия с комунизма или със САЩ? Айде да се научиме да мислиме? Искаш ли? Русия е на 800г от които е била комунистическа едва 70г или към 8% от съществуването си. Бащата на комунизма е немец а не руснак! Да си на страната на Русия по определение външно политически въпроси не означава че трябва да живееш в Русия да пиеш водка и да ядеш гречка! САЩ са имали 200г да стигнат до икономическото равитите което привличаше повечето хора а Русия започна преди 30г. Това че Русия няма икономическото развитие не означава че Руските интереси са погрешни, невалидни или лоши.

Нищо против да уточним, че Рассия е недоразвита азиатска държава. Напълно съгласни са и милионерите от Позитано, изпратили родата си в омразния Запад. Както и руския "елит" миждапрочим...