Корнелия Нинова: Председателят Росен Желязков нанесе поредния удар на парламентаризма

Видяхме разруха, дъно и падение, няма да участваме в коалиция на омертата, заяви лидерът на БСП

Обратно в новината

Коментари - Корнелия Нинова: Председателят Росен Желязков нанесе поредния удар на парламентаризма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До вчера беше в управлението с ПП ДБ! Носи отговорност за всичко с тях. Президентът го издигна тя и БСП. Значи носи отговорност и за него и служебните му правителства. Да мълчи!!!

Нинова, вие от нищо не сте част вече. БСП умря благодарение на вас.

Нинова, нищо не правиш а само разтягаш локуми. Дърпаш се назад и зяпаш сеир. Няма да оцелее Бсп ако не заемеш позиция! Време разделно е! Или си на страната на България или си против нас. Включвай се в протестите за да ни има!

Добре де, разбрахме, че няма да участваш, не че някой те кани де... Стига рева като ощипана госпожица, нито те пощипват, нито си госпожица.

Ти или!? Откъде го намери лилавото сакенце? Отива ти.Беше при Костов синя,сега си най-червената.... .

Че кой ви иска, та да не участвате? И стига сте вдигали таз минимална заплата, че не мога да си платя годините стаж за пенсия. :)

Корнелия и К.Костадинов да се хванат за ръка и дим да ги няма. Заради такива псевдо лидери 1 година нямаме редовно правителство

...към сибир да отиват,такива дънишници......кремълски

БСП не били част от това, амо ако едните са джендъри, а другите фашисти, мисля е ясно, национал-социалистите ни от коя страна са...:-)

А кой си свали гащите преди време само и само да влезе в правителството ? А сега понеже няма никакъв шанс - всички са маскари само ние сме с вдигнати гащи!

Ти ли не участваш, кучка такава!!

... а едно време цялата ПГ на БСП не можеше да се събере в кадър.... дано младата левица се заражда някъде по нашите земи.

Ми се струва, че в Народното събрание повечето са партийни ентусиасти. За съжаление, те нищо не са управлявали и на държавата гледат, както им кажат, камо ли да отстояват държавни интереси. То нашата държава няма собствени интереси, а само европейски такива. И всички хора, като в обор, се разпределят с политкоректни КЛИШЕТА. Как да има някаква надежда.

се случи в парламента на Армения ? Как един влезна с автомат и ги почна .... Само, че не можа да ги оправи всичките и не можа да спре навреме предателите и хоп Армения без нагорни Карабах ... Предатели има на всякъде ... Но не трябва да им се дава шанс да зависи от тях съдбата на държавата ! Така, че да си помислят тези там наглите и безочливите ...

Драпа ли Драпа Корнела, вече се хваща за всяка сламка кризисен пи-ар за да спре пропадането на клозетницата. Щеше да е тъжно, ако не беше жалко. Но в крайна сметка е просто смешно :)

Вие сте едни никакви! Нищо не защитавата, нищо не правите! Оставяте явни предатели, които са ни продали на посолството и посолствата, да ни унищожат! ЗАСРАМЕТЕ СЕ! МЕКОТЕЛИ! Ще гледате отстрани как ни въвличат във война съглавано и одобрено от посолството и ще ни викате нямаме нищо общо! ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗПЛЮТИ ОТ ПОЛИТИКАТА, НАРОДА и БЪЛГАРИЯ!

За мен думата комунист е много по голяма обида отколкото думата фашист

Манипулация надделее, и кой колко умствен и познавателен багаж има. И дотам.

Жалко, че правиш разлика.

като си докарахте партията до нищо.... а и пп и едни гол к..р не ви подаде, но пък за сметка на това вий ако и пола ше обърнете

Нинова блещи общи прилазки, какъв парламентаризъм, има национално предателство което има опасност да вземе властта, тя си мисли за местото в парламента. Време е БСП да се изкаже по ьаписите на ПП, Нинова осъди предателите че ще останеш на улицата

Разбира се, че не сте част, вие сте част от историята, от миналото, никой не ви брои за нищо.

33 години преход доведоха дотук с голямото участие на БСП.

Интересно е, че всяка партия си мисли че е по добра от другата. Много хора мислят че всички депутати трябва да си върнат заплатите и да напуснат народното събрание и да не се връщат. Без морал, достойнство и отговорност там нямат работа.

тъпа патка. Вие сте на света цвета, най добрите сте вие. Що се не скриеш да ти не гледаме тъпата надута физиономия!

Г-жа Нинова е единствения истински политик лидер на истинска партия!!!

тая па, овца! как не й писна да плещи комсомолски тъпотии с мъжкия си глас и да рекламира себе си и западащата си партийка по абсолютно всеки повод! вечни всички за нещо са й виновни, само тя в бяло... техноимпекса фронтиерова, ще ми се хвали каква е сеирджийка, девствена и неопетнена! точно тя, точно партията й....

Да, Нинова е бяло, защото изчисти БСП от предатели , защото се стреми да защити България от демографския срив който ни застрашава, децата от джендерските поплъзновения и пенсионерите от мизерия.

нинова не е нищо друго, освен пресметлива и креслива кръчмарка с мазна престилка с много лекета, която мисли само за препълване на джоба на мазната си престилка и за собственото си благополучие и за ничие друго. а демографски оправя нещата, като е родила едно дете и го е пратила в щатите...

Като остави продажниците и предателите, да ни въвлекат във война ли ще защити децата и пенсионерите?

Радев инсталиран от Корнела за президент. Президентът даде Власт на ПППП и това ако не абсурд на абсурдите, здраве му кажете!

Говеда се държат като говеда или както Гешев съвсем точно заяви "политически боклук", тъй че какво е изненадващото? Парламентаризъм? Какво е това? 130 говеда се влачат два месеца за редовен кабинет, който не е редовен, но не е и точно на малцинството защото ще е ротационен. А както кабинета на малцинството има славата на абсолютен провал един бог знае що за каша ще бъде това. Сега пък 90 говеда се сбили като селандурите каквито са, а 30 говеда се правят на интересни в опит да .... получат малко внимание защото съвесем изпаднаха назад сред общественото внимание. "Нашите закони за безплатни лекарства за деца, вдигане на МРЗ на 850 лв., както и преизчисляването на пенсиите, бяха отхвърлени от останалите партии" ПП и герб се борят за Шенген, еврозоната и съдебната система. Нинова пък за как да се харчат повече пари, като че ги печатаме заради инфлацията и цените. Но нито едните нито другите не смеят да се заемат с причината поради която трябва да се правят увеличения и всичко останало. За има няма две години от втора политическа сила са вече предпоследни и вече им се вижда края в политиката. Основно заради огромното желание Нинова да бъде премахната от поста си, но при монархията както е в БСП това няма как да стане.

Председателят на народното събрание има на свой разположение в съседната стадия отряд за борба с безредиците може би? Или е някакъв супермен дето с едно духване може да разпръсна цялата тая тълпа? Само да припомня на корнелия- именно нейното бсп е партията участва в коалиция заедно с дпс и заедно с подмяната.

Никой не ви ще (подкрепата). И вие сте същите б@клуци, даже по-големи. Има ли някой, с който не сте се коалорали, само и само да сте на хранилката?! На следвашите избори 3,5% и айде, чао!

МНОГО, ..."Политически Боклук"..(просто цитирам Главният Прокурор )..!!;) НЯМА, друга СИЛА която да ИЗЧИСТИ ..този БОКЛУК ...ОСВЕН ...НАРОДА !! Достатъчно, толерантно... ги ТЪРПЯ... този измъчен НАРОД ,...НО ...ТЕ ...прекрачиха Границата!! Какви, Безумия творят по Високите етажи,... и в политика и в правосъдната система и в Прокуратура...ами Надолу ...местните структори , по Градове и села ....??? Да повърнеш ....ОТВРАТ !!;)

Народа беше по улицата корнелия твърдеше че протестите били заплаха за демокрацията.

Коко време е да обединиш всички т.н. леви партии и да се върнеш на политическата сцена. До сега само губиш. Съвет от приятел.

...кои леви ,Манолова ,Първанов,Дончева ....леви ли са !?!С всички недостатъци ,БСП са единствената адекватна партия !

Тая обра парите на военните заводи , върна заема на банката , другото нареди в чекмеджето и доволна преживя погълнатото , търси тишина и спокойствие . Мандри бол ....

...държавата като собственик трябва да си вземе своето ...

мъртвата комунистическа партия да не се обажда от дупката на кенефа... вие ще бъдете същео смляни сдъвкани и изплюти от така наречената кохорта... Единствения изход за корни е да стане една продавачка в магазина и партийката да се разпусне... А за едните от кохортата има явни доказателства и самопризнания, за другите НЯМА НИЩИЧКО освен клевети... но тъй като тия от към американското посолство държат медия и всичко се чува само техния глас и клеватата става истина.. Черното е Бяло, бялото е черно, войната е мир и мира е война 1984... само че за ралика от 1984 БСП сега са използвана тоалетна хартия

Като видях думите "...само ние..." и спрях да чета. Дори най-дребния опит да извлечеш полза от този позор те прави не по-добър от тези свине там.

Всички сте част от това,няма невинни

Мина вашето време Нинче , когато каквото се нареди от ЦК , това и става! А видяхме вашите оскания в социалната сфера как доведоха до дупка в бюджета на НОИ и не се знае дали децата ни ще получават пенсия , но нсли благодарение на приватизацията изучи Рафаел в САЩ, а не Рисия и той ще е осигурен!

Какво е БСП, нали вече е Възраждане. Докато не измрете всички нищо добро не чака България.

Нинова, вие не трябва да участвате никъде... И стига с тая "омерта", че и ти си в кюпа на "солидарните" ...

Ама вас никой не ви иска и не ви бръсне за слива. Кво се обясняваш?

Невярно твърдение!