Корнелия Нинова: Парламентът трябва да е решението на проблемите, а не част от тях

Г-н президент направихте голяма грешка, като отказахте да внесете бюджет за 2023 г., обърна се към Румен Радев лидерът на БСП

Обратно в новината

Коментари - Корнелия Нинова: Парламентът трябва да е решението на проблемите, а не част от тях | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде не се прави , че мислиш за хората и проблемите им. Натресе тази хартиена бюлетина....с големите проблеми

Бъдеще за България без бсп!!

Пача до пачата,боклук до боклука - НС.Смърт за цялата паплач.

Остатъчното БКП много обичат да са отговорни, загрижени за вас и прочие душевна слама, от която ако не сте магаре, нямате нужда. Оплаквачките вече не са на мода!

Нинова, Отново започва с Бюджет и ПАРИ....Тази, ...Ако беше доячка на крави ....с Бързите си Крадливи ръчички ,...щеше да СКЪСА ..вимето на Кравата ...Алчна Биволица !!;)

Мдааа. Да го духат бедните.

Шило

Тия загубиха още няколко процента!

Корнелия е ПЕТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА. Възраждане е ТРЕТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА. Защо гледам физиономията и глупостите на Нинова, а не Костадинов? А? Грантовете за медиите вървят ли?

БСП създаде част от хартиения хаос на миналите избори. Тъй като БСП е част от проблема, най-добре без БСП в следващия парламент. В крайна сметка обаче народът ще реши.

яяя, курнелия страда от дименция! няма как иначе да се обясни, че е забравила, че беше вицепремиер през част от тия две години!

Има статия и с изказването на Костадинов?!? А защо ти гледаш тази.... не знам

За съжаление трябваше да изтраем 2 години управлението на Орешарски с което завъртяхме колелото назад, но Орешарски гледаше да спазва някаква финансова стабилност, нисък дефицит и следеше за разходите. Сега с ПП-то завъртаме колелото на развитието на държавата с много по-голяма сила назад. Раздадоха се много средства за нищо, на който има и няма нужда, пенсиите се вдигнаха с указ вместо с разумни финансови разчети и някаква икономическа логика, спряха се всички капиталови разходи и инвестиции в инфраструктура, теглят се дългове на големи лихви, дефицитът стига 6-7%, инфлацията 3 пъти по-голяма от средната за Европа, чуждите инвестиции вече съвсем ги няма, пълен провал по Плана за възтановяване, Шенген, Еврозона, битовата и организираната престъпност с всеки изманал ден става все по-голяма, хората се трепят във войната по пътищата и мерки не се взимат, хазарта и наркотиците се увеличават ... И това всичко при рекордни приходи от ДДС заради инфлацията, рекорния износ на оръжия, рекордните приходи от продажба на бъгарска електроенергия. 2 години загубено време, всичко изядено и изпито и освен това държавата рекордно задлъжняла. Някой ако може да ми каже един успех последните две години, някаква инвестиция, нещо направено ще съм благодарен :(

Моля коментиращите в ДИР - за Корнелия и БСП или добро или нищо

Причните да се стигне до тук е Радев. Той реши да разсипе политическата систма, като удари ГЕРБ. Неговоите нови хора, които назначи във властта, щяха да направят нещо, но той удари и тях. След това удари и БСП. Ако трябва да съдим някого за политическата криза - това е Президентството.

курнелия пита радев що не е внесъл бюджет за 2023г?? че къде да го внесе, ма пача, и най вече от кога президента има право да внася бюджет?? то само това остава, фатмака и бюджет да почне да съставя!

Заради тебе боклуците от БСП се пррхвърлиха в Герб и Израждане. Ти си виновна и за Радев.

Направете справка колко милиона евро липсват от воените заводи след мандата на Нинова ! Г-жа Лъжа краде !

от писанието ти излиза, че проблема е радев! ти ли нещо си се объркал, или ние криво те разбираме??

Има СТАТИЙКА с изказването на Костадинов, набито ниско долу, с малки букви, все едно са последна политическа сила. И при това я добавиха след всички останали, от зор заман, и предполагам до 15 минути ще я избутат назад!

Орешарски ... мамата на Южен Поток. Лично, след визита от началниците отвъд голямата локва.

Tази жена придобива гротескова визия. Не жена, а мишелин. Защо ли? Да вземе да се лекува и да се маха

Ааааа разбрах - ти гледаш основния екран с новините. Аз винаги пускам "последни" и ги гледам като списък :-)

нинова колко комисионна пребра от износа на оръжие към улрайна като министър .....

Корнелия,се изложи достатъчно добре и този път при откриването на 49 НС.Тази жена или работи за Борисов директно от книжната коалиция или е неадекватна .Днес Радев отново и виновен и сл.правителство крало.Даже помоли от трибуната прокуратурата да се намеси т.е, Гешев.Не се ли усещат в НС на БСП ,че тази политически неграмотна женица Корнелия Нинова съсипва не само БСП но и лявата идея.Всичко ,което Борисов предизборно говореше срещу Радев и сл.правителство като папагал го повтори Нинова от трибуната на Парламентацт.е. вживя се в ролята на Десислава Атанасова.

БЮДЖЕТЪТ на РБ на ПЪРВО място; УКРАЙНА на ПОСЛЕДНО. За разлика от "Коалицията КОЗЯК".

Нинова закопа БСП, обаче трапът и се видя плитък и продължава да копае.

Добре че ги има Путин и Радев да са виновни за всичко и да можете да промивате мозъците на слабоумните НПО паразити и ТикТок олигофрени.

Колкото и до я хейтат, Нинова не е глупава и поне малко с политиката си мисли за народа!

Ако наистина е успяла да прехвърли буклуците. към ГЕРБ и ПП, значи БРАВО на тази жена

Тая се опита да заграби каквото може от военните ни заводи заедно с Калоянчо, след това изгони противниците си в БСП и сега пак чака врътка за да захапе кокала. Много подла душица!

Грешката на Нинова - вкара Радев в политиката, направи го президент първи мандат. Грешката на Киро - направи Радев президент втори мандат. Грешката на Радев - направи Киро премиер. Това да не е любовно танго, бе - две напред, едно назад. Така ли се управлява държава?

Корнелия Сланинова ли?

на компютър съм, не на телефонен фийд.

Каква лицемерка, истинска наглост! Не се отказва , смята че е единствената, която мисли за народа и само за народа! Пълно недоразумение с реалността, богата приватизаторка да мисли за хората???

Таз ква беше бе? Кво? Ааа от няква малка партийка...

тая си мисли че е на полето в стадото биволе

Тази защо не си подаде оставката след провала на изборите? Само това и действие показва, какви са ѝ приоритетите..

Дайте малко инфо, лудото Ленче, В парламента български ли е? Кълне ли се? Или се покри с медицинска бележка от GP?

Нинова е една стара к.......а, която си вре носа навсякъде и не само не е полезна, но вреди като подкрепя например хартиената коалиция. Дано и е последен парламент.

Прав си въобще не е глупава, както не е глупав и Борисов, Петков и Со, но това прави ли ги потребни за благото на НАЛОДА?

Как има хора още да гласуват за тази не знам. Как си го обясняват пред себе си. Говори все едно няма нищо общо с инфлацията и бедността, а тя беше на власт и ги докара. Това комунистът срам няма.

Без коментар, поразчисти от подобни столетницата и я докара до партийка с незавидно участи, още едни избори и няма да я има.

Комунягата, комунистите отдавна не са между живите.

Корнелата не е направила Фатмака президент. Направи го Боко, като изкара неизбираемата Цеца Секса и въпреки това, Румбата пак не спечели съкрушително. Фатмака и Тиквата са част от сценарий, в който Корнелата я няма.

В този Парламент БСП са предпоследни, на следващите избори ще са последни, а ако има други ще бъдат извън Парламента! Така ще е докато този индивид нинова е в БСП!

Амин!

Госпожа Лъжа излъга за образованието на сина си в САЩ, че е със стипендия. Някои медии се разтичаха, разровиха и се оказа ,ЧЕ НЕ Е със стипендия а образованието е над 200 000 $. Синът и е качествено момче, но е толериран в САЩ повече от способностите му. Пазарлъка е: Ние дундуркаме синчето ти тук, ти убиваш БСП. Заварката е в ход. Няма грам морал след всеки провал да се разкара от Позитано. Действа на принципа: Един по един до един. Сега се заяжда с президента ? Вреда за лявото.

МАСТИЯ.

Крайно време е тази да се оттече в канала! И без нея идиотите в българската политика са бол!

Нинова никой в парламента не дава пет пари какви са ви приоритетите, задачите ви и идейте ви за решаването на проблемите. За това стига вече с опорните предизборни точки! Споменавай за тия работа само когато вие имате възможността за кабинет. "Г-н президент направихте голяма грешка, като отказахте да внесете бюджет за 2023 г." До сега кой го внасяше? Не беше ли редовният кабинет? Като не ви харесва си направете такъв и си внасяйте бюджета. Как пък президента ще го внася в НС, когато няма такива правомощия?