Коментари - Корнелия Нинова: Огласяването на СРС-та е опит да се сплаши президентът | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе Корни,ти изглупяваш. В разговора командир на ВВС прикрива информация от КПКОНПИ-факт."Непознат" мъж ,говорещ с гласа на Руменчо му помага в това-факт. Това е престъпление-факт. Всичко друго е БСП популизъм.

Огласяването на СРС-тата е тежко престъпление против държавната тайна, което се наказва с много години лишаване от свобода. Ако България беше изпълнила препоръките на Веницианската комисия за създаване на орган, който да разследва действията на главния прокурор, сега нямаше да се чудим какво да правим.

дрън, дрън, дрън.....ама райбера падна.

"Нинова отбеляза, че в последните няколко години държавата, обществото влизат от криза в криза - криза в здравеопазването, чума по животните, водна криза, криза с мръсния въздух, с боклуците на Европа и на света, които се дължат на безхаберие, некомпетентност и корупция в правителството на Борисов." МНЕ! Според АНТИкомуниста Гърневски "няма национална криза В УПРАВЛЕНИЕТО на водите". Колко е прав Венцеславеца на мутрофизкултурниците- Националната криза с безводието, боклука, чумата и мръсният въздух Е ЗА МАТЕРИАЛА.

Нинова понеже е комунистка не иска да се огласява нищо, иска народа да е в неведение.

Ти знаеш ли , че закона забранява огласяване на СРС.

За да не знае раята какви ги вършат тия по върховете. Много удобен закон!!!!!!!!!

Пука ми на фирмата ! Тук в Брюксел е кеф - заплата твърда в евраци , едене , пиене ! Радеф да се оправя ! Аз се уредих ! Лятото съм на гости в едни къщи на морето !

Ама овцо, кажи нещо за отвързването на курса лев - евро. Стига вряка за Радев и Гешев. Те са просто още двама смешници.

Е па много е страхлив този "президент", щом се плаши от своите думи и действия.

Първо този президент е истински генерал, а не измислен като някои. Що се отнася до това, че е страхлив, трябва да знаеш, че той в небето прави неща, за които са необходими много здрави гащи!

абе орел да не си му адвокат а

На крадлата също и притперва, защото и нейният ред ще дойде.

тая че не знае какво приказва не знае ама отсега предстоят интересни неща да се случват

Лустрация, лустрация, лустрация!!!!!!!!!!!!!!

кой пише само плюсове, но не се ли пише кУкУригу ? Само илитерати ли останаха в тази държава ? Прав е бат Боце - лош мат'рял остана само ! Да пише тук "на ползу Богу" ! Смях !

Не мина вота , яхна поредния скандал .

тук се смесват два различни въпроса!! 1. Че путиновата марионетка Радев бе заслужено компрометирана! което и Мен ме радва!! и 2. че начина по който това стана бе крайно съмнителен. И показа че Гешев ще е бухалка. и ако оня ден удари една фризьорка, а вчера удари един неприятен шапкар, а днес един хазартен бос - утре може да удари и някой свестен, ама негов противник.

Заблуждаваш се драги! Радев е е ничия марионетка. За разлика от назначените си опоненти в министерства, прокуратура и премиерския стол. Не виждам какво те радва? Утре може и теб да погнат, ако пишеш нещо не както трябва. Така беше през соца. От тогава на сам сме една смотана диктатура на олигарси. Това ли те радва?

Фактите и чехлите друго говорят обаче!

че Радев е марионетка е ясно...че старшина Деса командва също...

Другари бързо всички на амбразурата ,че става страшно!

По интересни ще са СРС тата за лобирането за грипен. Тези за деса са хванати между другото, за което реално има разрешение за ползване на СРС във ВВС

И за тях ще му дойде времето!Знае ли се още какви чудеса ще стават?

Смешко, нали ако имаха такива до сега да са вдигнали врява до небето.

Смешният си ти! Защо мислиш Гешев пита КС при какви обстоятелства може да разследва президента? Заради това, че е спал със секретарката си във ведомствен апартамент? Вярно, че Гешев е тъп, ама чак пък толкова!?!?!

Огласяването е престъпление по чл. 145а от Наказателния кодекс!

:)))))))))))))))))))))))"Мишо бирата а",ще видите сега къде зимуват раците подлоги на злото наречено комунизъм-започва се!!

Записите с Бойко опит да се сплаши Премиерът ли бяха?

Хайде пак на амбразурата. Знаем че е ваш човек. Няма нужда да го защитавате-той сам се защитава по добре. А щом смятате, че прокуратурата не познава закона то дайте доводи. Цялата държава чу как Радев се изразява за институциите:простотии. Сега никой не може да каже, че има изфабрикувани обвинения-гласът на Радев се чува и как мънка и изобщо няма никакво съмнение за това, че е той.

jingiby

Доколкото разбирам СРС-тата са на ниво махаленски заяждания с бившата любовница на комшията, дето му стана жена. Въпросът е защо набадения за главен прокурор милиционер от Симеоново, иска тълкуване на текстовете за държавна измяна от КС...

курни от крушовица. ДЪРЖАВНАТА ИЗМЯНА ИМА само ЕДНО наказание!!!!!...............

Пак си е махала главата, яхнала е куцата кобила и разтоварва стомашното си съдържание? Смешна женица, жалка :(

Главният прокурор преднамерено и дори злонамерено пуска тези СРС-та , за да притисне Президента, за минали събития - когато нито е бил женен за Десислава, нито е бил Президент. Защо сега ?

Уговорките между двама генерали, единият действащ президент, на ниво дребни джепчии умуващи как да прекарат прокуратурата са изцяло настоящи!

Нещо да ви нашепва чл. 145а от НК?

"Членовете" от НК ще имате възможност да ги изучавате старателно при бай Ставри,споко ще имате и назначени адвокати

Сигнала е подаден още през 2016 година бе отворко.

пуснатото на всеуслушание показва мизерно и укоримо поведение от човек, който не би трябвало да си позволява, обаче, на фона на това дето прави другият генерал от МВР, работата е срамна, но НИЩОЖНА .....и т.н.

Защо, бе Нинова?Обикновените хора нямаме ли право да знаем какви ги е вършил Нищоправеца и любовницата му???

имате право, бе! Вместо да се занимавате с боклука, водата, здравеопазването, воайорствайте на воля.

то други права очевидно нямате

Брой си стотинките от пенсията и не се занимавай с тези, които не са ти на нивото.

Чл. 198. (1) Материалите по разследването не могат да се разгласяват без разрешение на прокурора.

прокурорът разрешава. За някои

Тъпо

Корнелия , какво ли може да се чуе от СРС-та на твои разговори в Манхатън с фамилията Ротшилд !?

А ако бяха изкарали СРС-тата от разговорите с Грипен !?

това имат, това пускат, идиоти

Можеш да сплашиш някого само с нещо, което е противозаконно или морално укоримо. Всичко друго трябва да предизвиква гордост у президента.

Е слиднота:"Български офицер, при това генерал урежда любовницата си на работа без тя да има ценз и и урежда държавно жилище. След това двама български офицери генерали се договарят като пладнешки разбойници как да преметнат прокуратурата." И ако единият от тези офицери, който в момента е държавен глава има поне малко достойнство и мъжество трябва да си подаде оставката.

за един друг генерал-академик се сещам. В доста по-драстични ситуации. Но явно нямат дойстойнство ни единият, ни другият

За една цветелика се сещам???за една Унгария се сещам??? за едни доклади на краварите се сещам?? Ама нещо действия реални не съм чул или видял....

Че Гешев си оповестява СРС-та от край време. Това не само по случая Радев. На мен ми харесва този подход. Нека обществото види всичко и да прецени кой крив кой прав!!!

Корни ти да не си му адвокат ?

Тази кон не може да нахрани а ти за адвокат говориш