Корнелия Нинова: Ако победим на евроизборите, можем да отстраним ГЕРБ от властта

"Вечни няма, партията ни не се крепи на един човек и на председателя си, а на вас - членовете и симпатизантите", заяви соцлидерката

Обратно в новината

Коментари - Корнелия Нинова: Ако победим на евроизборите, можем да отстраним ГЕРБ от властта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гърбавите пак ще ви бият на изборите като шкимбе у тараби

Явно има предвид, че бспто е в клинична смърт? Е, надали ще го реанимирате, особено в този му състав.

когато дадат че бсп води значи на изборите ще загуби факт неоспорим

Коръбът на управлението може и да потъва, но оркестърът продължава да свири и весели потъващите!

Абе БТВ махнете тази репортерка Десислава Ризова че плаши и папагалите в къщи като се появи с тази пияна Физиономия ! Махай те я , няма ли нормални с приятна външност репортери !

За тези простотии дето ги правят в Агенцията по вписванията, Пеевски и Борисов ще раздават големи БОНУСИ! Агенцията по вписванията == хакерите на века, точи ДДС, прикривай собственост на фирми, пререгистрирай имена и години.., magic jonson

при правителствата на БСП - при Луканов ли - който обяви фалита на България,при Виденов ли, който фалира всички банки и имаше хиперинфлация и хората загубиха парите си - заплати 6 долара и пенсии 3 долара, при Орешарски ли, когато го изгониха с камъне и дърве. Тази Нинова защо не каже как привтизира Техноимпекс, как мъжът ѝ беше шеф-митничар при Костов, как пледира децата ни да се върнат от чужбина, а нейното учи и сега работи в САЩ в Ню Эорк в банка на Рокфелер, а мъжът ѝ работи в Лукоил - там заплатите много малки-ха-ха. Как да ти вярвам Крнелио.

Ти си мръсен Долен Циганин щом искаш да живееш с ГРОБ !

Ми нормално, победителя на изборите взима властта. До големи прозрения е стигнала Кури. Но тук не става дума само за математическа победа а събиране на определено количество депутати които БКП няма как да събере, дори да победят. И пак се връщаме на добре позната схема БКП + турците.

Дамаджани се леят,и пияници пеят

Пусти мераци за власт и кражби и дай на кака

А представителите на герб, дпс и БСП гласуват в кевр всеки месец единодушно за поредното увеличение на цените и ги правят по този начин факт - справка последното гладуване за увеличение цената на водата ....С помощта на всички партии в парламента става одобрението на почти ежемесечното увеличение на цени на парното, тока и водата.....Топлата вода от януари 2019 е вече 10лв/ кубик, а цената на парното надхвърля вече фантастични стойности, които само дупетат с дупетаска заплата и е да плати в България....да не говорим за лошото състояние и неизправността на сградните инсталации из блоковете на топлофикация, особено старите блокове....вие си гласувате ежемесечно увеличение на заплатите на дупетатите, макар в тоя парламент 80% от времето да прекарвате в празни приказки, защото реално няма какво да правите.....и в останалите 20% от времето ви в парламента под диктовката на подкупите на милионери изродявате всички същестеуващи закони на страната в полза на монополистите и в нарушение на постулатите в конституцията....Време е за участие на гражданите във властта и за ограничаване на правомощията на дупетатите и парламента

БСП са взели-дали, и опазил ни господ отново на власт в България да са БСП и ДПС.Когато и да са били на власт България винаги е била съсипана,ограбена и окрадена.Справка в историята - за 45год, три фалита,после Луканов,Беров,Виденов,Гея,после Гея с Бея и накрая Орешарски.И ако наистина по някаква "Костинбродска" случайност дойдат отново на власт,държавата трябва да я закриваме.

чета, започвам да де чудя през тези 30 години, които ги пее Нинова, БСП-то не е ли съществувала? Аз доколкото си спомням, съществуваше. че и доста време беше на власт. Самостоятелно или в коалиции. Основно с ДПС. Та какво точно иска да каже Нинова?

Някакви напъни за кебапче от маалата гледам? Не се напъвай, ще ти изкочат хемороиди, може и ретината да ти се отлепи.

БСП последно два пъти дойде на власт за кратко.Първия път с организиран и окървавен протест на дрогирани футболни фенове.Народът ви изгони за няколко месеца.Втория път с лъжите за Костинброд .И пак ви изгониха.Сега нови лъжи.

... а ако баба беше мъжка, щеше да има дръжка! И вие, и ГЕРБ сте двете страни на една и съща монета - казва се ДС. Докато вие, драга, и нереализиралия се бодигард-борец СИК-аджия не се откажете от съществуването на партиите си, и докато политическата обстановка не се преформатира, оправия няма да има - кажете една алтернатива от вашите?ГЕРБ си имат суджука а вие - хамстера, на акъла ми дойде и пикаещия във фонтаните ама ... хайде. Все едни хубавци ... но проблема не е в тях, ами в липсата на всякаква воля да се дистанцирате от подобни калинки. Това показва стил и модел на управление - вместо да вкарвате подобни самозабравили се феодали в затвора, ги обличате във власт, единственото, което постигате е закрепостяване на хората! НО! Вече не сме в средновековието - кеф ти Германия, кеф ти Франция, Белгия, Чехия, Швейцария даже ... и единственото, което постигате е разруха на България. Не, не, и не - драги! Докато не се махнете от лицето на земята, няма как да стане! ГЕРБ са мутренското подразделение на ДС, а вие - пенсионерското! Не ни трябвате - трябва ни нова България, но както всички знаем нов бардак със стари жрици няма как да стане! Няма как България да се превърне в атрактивна държава за българите, когато дерибействат местни, регионални и държавни феодали, драга! Избийте си го от главата! Докато в средната административна единица управлява господин Суджук, България НЯМА как да е добро място за живеене!

Станишко и Йончева - ами като толкова си вярвате и се обичате защо не се взехте, щото Ленчето щеше да плаши гаргите в Брюксел ли? Сега сериозно - тук в статията пише, чеКорнелия ЗАПЛАШВАЛА, че ще прави ткрития за корупция по високите етажи - и ако това не е заплаха. И с какво заплашва Борисов Ленчето, че прокуратурата я разследва ли - така трябва да бъде за всеки! А и тя не е от страхливите - този довод е НЕСЪСТОЯТЕЛЕН - просто няма какво да кажат

Верно бе Симо. Дори язе изглеждам по у ред след Ивановден,макар и да съм я подкарал още от преди Коледата.... Ха наздраве!:)))

са потенциалните гласоподаватели на БСП,че са сигурни че ще спечелят.Като се почне от пенсионерите,циганите от северозападна България,хората на Бенчо,с парите от сестра Галева мое се вземат доста цигански гласове,хора като Банев,Ветко,Гришата и всички от котилото на БКП.Ако тка избрани трябва да ни управляват,то по-добре да си вземем багажа и газ някъде в чужбина,където няма комунета и чалмета взети заедно.

Виждам държавата като един голям Техноимпекс.

Е, как какво? Казва ни: Да живеят всичките бсп-та, по всичките земни кълбета! Ура дрОгари...

Наглостта на комунистите е безгранична! Крайно време е БСП да бъде забранена и имуществото ѝ да се конфискува!

След 2 години я камилата я камилара... А дори и да имате повече гласове - няма да има с кого да управлявате и това ще бъде краят.

Никакво гласуване за тази измет ! Не е сериозно някаво си там ято кърлежи от кървавото миналото, дошло на власт с външна окупационна армия, миришещо на гранясалата кръв на хиляди невинни жертви, на което му се налага да си сменя името през пет години, заради чудовшщните си престъпления, като организирана банда в цялост и на шайки от бандии главорези в частност, всички виновни за престъпления против човечеството и носещи отговорност за национални предателства, шайка клептомански крадци източили националния резерв и осигурителните фондове, довели страната до шест национални катастрофи и избили интелигенцията на седм поколения, да не знае, че има Прокуратура и Съд. Ако тази злощастна компания родово организирани мандраджии с яхти и толстойски хотели, придобили под масата всичките предприятия, които народът е построил за половин век, има доказателства, нека ги предостави на Прокурора. Защо им е да правят пропагандни филми и то с единствения офшорковец, който е могъл да подписва документи и да източва КТБ за да купува яхти и имоти в чужбина на любовника си и да му купува ръководни постове в Европа. Сега искат да скрият Ленената крадла в Европейския парламент при тъпкача й, за да не я съди Независимата Съдебна власт !

"Премиерът Борисов е неспособен да овладее ситуацията, не може да даде стабилност на управлението и сигурност на държавата. Разбира се, той винаги получава ключова подкрепа от ДПС в кризисни моменти", заяви още Нинова. По думите й това не гарантира устойчивост в решенията и политиките, а е политика на парче и за интереси.

Корнелия Нинова: Ако победим на евроизборите, можем да отстраним ГЕРБ от властта но това е невъзможно

А Нинова защо се счита за по-добра от Борисов?! Или БСП за нещо различно от ГЕРБ?

Никакво гласуване за тази измет ! Не е сериозно някаво си там ято кърлежи от кървавото миналото, дошло на власт с външна окупационна армия, миришещо на гранясалата кръв на хиляди невинни жертви, на което му се налага да си сменя името през пет години, заради чудовшщните си престъпления, като организирана банда в цялост и на шайки от бандии главорези в частност, всички виновни за престъпления против човечеството и носещи отговорност за национални предателства, шайка клептомански крадци източили националния резерв и осигурителните фондове, довели страната до шест национални катастрофи и избили интелигенцията на седм поколения,

Е, а дано, че Хъбов вече ни излезе през носа!

Ако! Мо, како, то, ак.то цапа г.щите, мо...

То пък, ако ги отстраните, че ще цъфнем и върджем. Ама, като има зомбита да ви се връзват и на бсп, и на герб...

Хапчетата, бре...

Има все пак малка - повтарям - много малка разлика - м/у ГЕРБ и БСП - едните поне името им е сходно с Партията майка от която "произлязоха", а другите се крият зад едно доста надуто словосъчетание, което благодарение на самите ТЯХ те изпразниха от съдържание ;)

След 2 години я камилата я камилара... А дори и да имате повече конгресмени - няма да има с кого да управлявате и това ще бъде краят. Електората ви изчзва биологично.

Нинова едва ли виждаш от твоя сал какво се случва на КОРАБА работа е там че 100 годишния ти сал се разпада..,.... ....,.

Най-добрата снимка на колежка Нинова. Все така да е.

Ще гласувам дори за вас, само и само гербавите да се махнат.

Я пак, я пак за "независимата съдебна власт! Тази която досега не е осъдила нито един корумпиран и продажен политик докато е на власт, тая която раздава условни присъди на братчедите роми, тая която си затваря очите за пиянските изцепки /довели до смърт/ на некои министри, тая дето си мълчи като мушната гайда за нечии апартаменти и вили на други подобни министри, тая която ... ?

духай пич

да беше си затваряла устата, щеше да бъде по-малко падение. "приятелчетата" й я сготвиха. явно не искат да печелят избори. добър ход, между другото.

това е твое право нали за демокрация се борим

Той Народа го е казал другарко госпожа Нинова - Стани ти да седна аз !

проучване ли правим, пак!?

Време е гербажиите да бъдат изхвърлени веднъж завинаги от властта. Достатъчно търпяхме еднокнижника Борисов и безкнижника Цветанов ... Вън !

първо на ГЕРБ трябва да благодари за дето и го поднесе на тепсия докато тантуркаше калинки и не помисли какво причиняват те на обикновените хора ,на чиито гърбове стигна до властта. Една Мая Манолова и Един Румен Радев НЕ СА БСП ! Новата политика е имена ,а не партии.

ХА ХА ХА , ЛУД УМОРА НЯМА, ЧЕ ДАЖЕ И НЕ СЕ ПОТИ , ТАЯ ПАК СЕ ВЪРЗА НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СТЪКМИСТИКИ , КАТО ПРЕДИ ВРЕМЕ БЯХА ГИ ОБЯВИЛИ И ЗА ПОБЕДИТЕЛИ ! МНОГО ХОРА МОЖЕ ДА НЕ ХАРЕСВАМЕ ГЕРБ , НО ЗА БСП НИКОГА !!!

Не знам защо ама ми се струва,че и вие и герб в най-скоро време ще вземете сопата.

Кой ще гасува за вас бе крадци на заводи и банки. Едната откраднала Техноимпес а другата източила КТБ

Arcadium

И да си признаеш от къде взе парите за Техноимпекс. Крадливата паплач от БСП, продължават да живеят в химера и си мислят, че хората като не са доволни от ГЕРБ, ще изберат тях.