Нинова: Този парламент няма да изкара 4-годишен мандат

Този парламент и това мнозинство няма да изкарат пълен мандат. Много хора ще останат недоволни заради отстъпването от много политики, заяви Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Този парламент няма да изкара 4-годишен мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срещнах се с трима депутати, от БСП, за едно и също нещо, и тримата ме излъгаха. На един обикновен човек не са в състояние да помогнат, от чийто глас имат нужда, а къде са тръгнали държавата да оправят? Нека все пак припомним, че при станишев и компания бяха ликвидирани няколко печеливши държавни предприятия, а хиляди останаха на улицата вследствие масови съкращения. Другарите се надяват всичко това да е забравено, наред с бедността и мизерията, които причиняват при всяко управление на БСП. Другари, научете се да спрете да лъжете обикновените хора, от чийто гласове имате нужда. Най-добрия ви кадър от Варна е бил кмет на ГЕРБ през 2006-та година. Другият е от стара загора, който сега пратихте в толбухин,... и който влезе в политиката благодарение на петърчо димитров, който заедно със станишев съсипа Българския Морски Флот, ТЕЦ Варна, летищата Варна и Бургас... Как мислите, това всичко във Варна не се знае, и е забравено?

Видно е, другарите бързо забравят както обещанията си, така и золумите, бедността, и мизерията, които БСП предизвиква по време на всяко свое управление. Я да видим как завърши последния цял мандат на другарите, колкото предприятия бяха приватизирани и колко народ остана на улицата вследствие масови съкращения: link

Лъжлива, неподготвен юрист, нафукана и куха. Изгони златно птиче и го нарече с обидни квалификации, като в същото време не е по- чиста от него. Може да се каже, че тя е "червения Иван Костов". Станишев ще изглежда като "чавдарче" пред нея.

Да, програмата е много ,много обща и не формулира съществените приоритети за спасението на нацията. Няма как да изкара и една година това правителство и парламент. Масовите протести са вече в зародиш и този път завинаги народът ще си отвоюва държавата.

Към "Появи ли...." Заслужава си го, за това!

Е, споко, де! То и две години на няколко пъти им стигат на боковците - работят на бързи обороти (джебчиите могат само да им дишат праха на боковите гепачи по бързина).

Корнелия,не бързай с прогнозите!Ако Народното събрание ни съдейства по-бързо да изкупим българското Черноморие,ние с Пьотр Толстой ще му уредим още един мандат без никакви избори.

Тая да не плаче на чужд гроб, че незнае къде му е главата и къде са му краката, нито къде му е .... .

ДИР, молим ви, не я показвайте госпожата бе, много ви молим ! Пишете си за нея там каквото си трябва, но не я показвайте ! Щадете ни !

Имаш нужда от очен лекар!!!!

Че да види по хубаво тюфлека

утре борисов, ако вземе че се разсърди, и върне мандата, нинова ще го грабне като циган..ром де, чужди гащи от простор, ще състави правителство с дпс и който друг се навие, ще го кръсти експертно и национално отговорно, и ще се кълне че този парламент може и два мандата да изкара!

Стига сте си чешли езиците с госпожа Нинова Е ЖЕНА С ГОЛЯМО Ж!!!!

Може и да е с голямо П, но партията на комуноидите до нищо добро не може да докара страната.

Да ж'инъ с голима вмисънъ п....

Парламентът още не е започнал работа и някои хора вече го "погребаха".

Защото ако са извън парламента не стават за нищо друго. Собствените си семейства не могат да хранят, тръгнали държавата да оправят с лъжи и обещания за "светло бъдеще" и " по - добър утрешен ден".

Избрахме не по-добрите от лошите, а по-добрите от най-лошите! Вие нямате памет и нямате съвест! Отново ще се опитате да вкарате държавата ни в хаос!Няма по- лъжливо ръководство на БСП от вашето,жалко за честните хора, които вярват на хипнотизиращите ви, екзалтирани речи!

Много отдавна , по - умни хора от мен са казали, че при капитализма посредник са парите, а при социализма са думите. Най- тъпото е, че партията с най-много милионери, говори за равенство и справедливост, докато избирателите им ровят по кофите и тъгуват по отминалата си младост. Същите, които станаха известни с червените куфарчета, сега обещават да се борят с бедността... Същите, които създадоха групировките, сега обещават да се борят с престъпността. Срещнах се с трима депутати, от БСП , за едно и също нещо, и тримата ме излъгаха. На един обикновен човек не са в състояние да помогнат, от чийто глас имат нужда, а къде са тръгнали държавата да оправят?

защото не можем да ви гледаме вас, които ни правихте 45 години комунизъм, а сега 27 г. ни правите капитализъм. Да не мислите, че много обичаме тези, за които гласувахме ? Заради вас ги избрахме. По-малкото зло.

Късно е вече, другарке.... след 4 години ни обясни по-добре плановете си....

Сигурно така врекъл Решетников на КурНи ... Иначе интересно Що Гергов изгоря за едно кафе, а таз след среща с чужд шпионин се прави на умряла лисица КурНи тепърва ще влиза в обяснителен режим...

Пачаврата е повела гноясалите гниди към унищожаване на държавата. Помните ли педерунгела Радан как плашеше с коалиция ГЕРБ-БСП. Сега ще видите истинската ретроградна коалиция Костовата и червената мафия.

появи ли се статия за Нинова и сороските редници започват в хор да вият на умряло. Ама Нинова си изпълнява точките една по една - първо ще укрепи партията, ще се изчисти от клиентелистите като Гергов и после бой по бай Х.й

Това 44 НС няма да изкара цял мндат, защото пак ГЕРБ ще го прекрати, ако успее с помощта на Слави Трифонов и телевизия Би Ти Ви да променят Избирателният Кодекс съгласно гласуваният Референдум на Слави, с който се иска избиране на всички 240 депутатя мажоритарно с абсолютно мнозинство! Този Референдум, минал по търлъци покрай Президентските избори осигурява на ГЕРБ и Бойко Борисов много повече власт, отколкото референдума на Ерджеп Ердоган в Турция. Но, за нашият нито една медия не смее да направи смислен коментар!

Ама чакай, да не бъркам нещо? Нняма ли да е Нинова премиер?! Тя каза ясно, че ще е премиер, значи при нейната честност и принципност трябва сега да е тя, която ще заеме тази длъжност. Чакай, че се обърках! Да не би да си позволява да лъже другарката?!

Гледайте да изкара, защото ми дойде до гуша от избори и малодушност!

Нинова става смешна, готова е на всичко да провали управлението . Това е важно за България, др.Нинова, ама голям апетит за власт има тази жена. Чудя се

КАК Е ВЪЗМОЖНО ТАКОВА НЕЩО- НА ЧЕРНОТО ДА ВИКАТЕ БЯЛО.НИНОВА БИЛА ДЕБЕЛА, А ПЪК БОЙКО СИГУРНО Е СЛАБ.И КАКВО ОБЩО ИМА ТОВА С ПОЛИТИКАТА. НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ, НО НИНОВА Е ПО УМНА И ТОВА СЕ ВИЖДА С ПРОСТО ОКО.НЕ ЗНАМ КАКВО МУ ХАРЕСВАТЕ НА ТОЗИ БОЙКО, НО ТОЙ СЪСИПА И НАРОДА И ДЪРЖАВАТА. ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ ГО

Дали Курнелия е по-умна не знам. Но като гледам с каква пасмина се е обградила - едва ли. И ако мислиш че някой, който го докарва на моабет е по-умен грешиш. Сблъсквал съм се с комсомолски активисти дето не можеш да им затвориш устата, ама иначе са тъпи като два слонски гъза заедно. И тя е от този тип. За по-красива.... зависи. Ако си пада човек по по-дебелички - може би. За ББ аз не мога да давам мнение - все пак съм нормален мъж, а не долен ляв педал. Червен екземпляр, и когато се качи в колата, педалите стават с един повече. Що се отнася до съсипията, държавата я съсипа БСП-то. До 1989 г. бяхме под съветско робство. Над всеки партиен комитет се вееше знамето ан СССР - онова със сърпа и чука. После дойде Лукановата зима и мизерията. После дойде хиперинфлацията на виденов. По-късно Станишката с мандата на ДПС-то докара нещата до там че ни спряха парите от ЕС. И накрая Обущарски ни закова с КТБ. Къде кога е имало провал - все БСП-БКП са участвали. А защо да е виновен ББ? Защото бие за 11-ти път на избори БСП-то ли? Или защото само на него му дават пари от ЕС? какво ги лъже, как ги докарва нещата, но на него пари не му спират - даже му дават и част от спрените пари. Е, ББ не играе по свирката на Кремъл. Не "кляка" и пред червените олигарси. И затова руско-съветската пасмина го мрази. Но колкото повече комунягите мразят ББ, значи действа в правилната насока

НОКОГА един лъжец не може да е по-умен от някой, който не е лъжец по природа. Това е невъзможно. Лъжците са най-простите хора на света. След тях са идиотите, след тях са средно умните и идват най-умните, които са успешни благодарение на таланта си. Но талант, различн от лъжа. Лъжецът е на дъното на ценостната система, на интелекта и на човешката природа. Лъжецът принизява човешката природа под нивото на животните и за това казват, че човек може да е по-лош от животно. Нинова лъже. За мен тя е сурогат на човешкия ген. Имам пълното основание без никакви резерви да го кажа.

С какво Борисов съсипа народа, бе човек? Корнелия е толкова некадърна, че тя самата знае това и когато Борисов си подаде оставката отказа да състави правителство. Кой и къде дава така? Тази винаги търси под вола теле, да сваля правителствата, което и да е то, освен нейното, да има избори, за да печели пари по този начин от народа. Това не е ли кражба от народа? Омръзна ми да я слушам с нейните викове за "оставка". Кой и търси сметка къде им отиват парите от всеки спечелен глас? Умните са Борисов, Симеонов от ПФ, че поеха отговорността да направят нещо, а Корнелия Великата има опит само в печеленото на пари по най-лесен начин - преватизации, акции, думкане по банката в парламента за оставка и тем подобни нейни си номера. Няма срам, още правителството не е съставено и плямпа ли плямпа. Тази е непоносима. Не съм единствения, който се дразни от тази ненормалница. То не бяха вдигане на юмрюци, то не бяха викове за "Моята България" то не са викове, за "Моята партия". Тази жена не става и домати да сади на Крущовица. Единственото, за което става е да мете улиците. Чудя се ти пък какво харесваш на това търчи-лъжи подобие на жена.

Др. Курнелия си повярва че е много велика. И сега се чуди какво да обяснява на младите дихатели около нея. така, като ги гледам много ми напомнят на някогашните комсомолски активисти. То, ако се замислиш партийната номенклатура само това може - да създава активисти. Надъхани млади кариеристчета без капка вяра нив социализЪма ни в комунизЪма. ДПС-то си ги създава по същия начин. И единствения критерий е далаверата. Но... докога ли. Дъртите комуняги са верни на Партията по чисто идеалистични подбуди. И затова гласуват за БСП. Те не вярват нито на обещания за пенсии, нито за по-добър живот. Те си искат да ги управляват от Кремъл, или в краен случй от руско-съветското посолство. Те мразят ББ на принципа:"най-големия враг е врагът с партиен билет" - стар болшевишки принцип. И всеки, който не е подчинява на вожда е враг. Те обичат такива напористи болшевики както Курнелия. И няма никакво значение дали тя ще славославя Хитлер или Сталин - каквото наредят от Кремъл, това ще е. Курнелия е рожба на партийната номенклатура. Партийната номенклатура е като раково образувание - тя се развива върху тялото на гостоприемника (електората), расте и смуче от него. Докато накрая го убие. Електоратът на БСП намалява с всеки изминал ден - просто измират. А вълната от млади кариеристчета в БСП напира да вземе властта. Но.... засега това просто няма как да се случи. А колко ще изкара това НС не се решава от курнелия. Докога ще съществува 44-тото НС ще каже само и единствено ББ. Той на два пъти показа че може и да управлява и да подава оставка. Но всичко само по негова воля. Нито веднаж опитите да го свалят не са били успешни. И ако др. Курнелия смята да прави прецеденти ще сбърка.

Злобата, алчността и агресивността мори, затова се чудя тази злобна, алчна, лъжлива, хипер агресивна и уродлива твар как още е жива? курвелио, от злоба и алчност ще умреш, но няма да спреш за лъжеш, мразиш и нападаш всеки, който не ти лише гъза.

НАДАЙ СЕ КУРИ НА ПИЯНИ МЪЖЕ!!!!

и кво от това. Нинова, с черен пиар, с лъжи нищо не се постига. Гледай Бойко и се учи как се печелят три мандата подред - и ЧЕТВЪРТИ ще спечели - не му бери грижа. Щото хората ама НИЩО ДОБРО не са видял от вас.

От боко тиквата ли да се учи, че тоя е олигофрен, мозъка му е като на амебата, ако изобщо има такъв, а е платил, за да спечели изборите. Но следващия път, който ще е много скоро, вече ще е аут!

много си прост, дажи и име те домързя да измислиш. Само едно си знаете - боко, тиква и пак същото. Айде стига, че се изтъркахте. Колко и да го обиждате, човека поне няма злобата на другарката КУРнелия. Ти да не си врачка та знаеш дали ще е аут.

квото и да говорите, както и да се пинявите факт е, че Бойко вече ТРЕТИ мандат печели и то при положение че сам си дава оставката. Тая дебелана със син в Америка ли ще ми говори , ще лъже. Кажи какво прави при Костов, кажи за Техноимпекс, който изпращаше на работа в чужбина и вземаше половината заплати ОФИЦИАЛНО - фрашкан беше с долари, кажи за Техноимпортекспорт, който се занимаваше с търговия на оръжие и дрога. Къде са парите-е? Делнахте си ги с Костов.

Дон Тиква не е спечелил изборите. Загуби ги. Който трябва го знае.

НИНОВА ОТ ВАС ЗАВИСИ КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ ГИ ТЪРПИТЕ.СЛЕД 2 МЕСЕЦА ИМ СПРЕТНЕТЕ ЕДИН МАЙДАН ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ПО ВЪПРОСА ЗА ДОХОДИ И ПЕНСИИ, ДО ПОДАВАНЕ НА ОСТАВКА.

А кой източи пенсиите на на всички онези, работили преди 89-та година? БКП, след което се прекръсти на БСП, и няколко сополиви комсомолеца за една нощ станаха милионери. Корни се надява това да е забравено, както да е забравено, че и ваньо костов я вкара в политиката. Най- добрият им депутат от Варна е кмет на ГЕРБ от 2006-та. Другият го хванаха/арестуваха със 100 хиляди лева в брой в общинския съвет през 2010-та година. Другият е треторазряден продавач на бира, който сега го пратиха в толбухин... да лъже там хорицата...

за сега нито един. Много се беше наточила, да въртиш дебелия си точно при нашето председателстуване на ЕС. А лелей - глупачка, то да беше по-млада и по-приемлива, а ти една дебелана баба Цоцолана с лице като газено от снегорин.ха-ха.

и психопатите налазват. Да се чуди човек ако вземе да ги чете - да се смее ли, да плаче ли или да прави и двете. Толкова са жалки.

Ще и се ама не

Нинова бе сигурна, че ще спечели и изборите !

Тя е сигурно в още много неща, които не са истина. За това Бойко ѝ даде най-доброто прозвище (защото е най-вярното): г-жа Лъжа.

ака Мара ( нерегистриран ) 23.04.2017 22:37 . Чета и се чудя на озлоблението, и простотията, които просто заливат изказванията. Явно пишещите тук си заслужават престъпното герберастко управление. За тях БСП са комунисти, а ГЕРБ и всички други демократи! Каква заблуда! Всички са комунисти и са жадни за власт, особено шайката на Тиквата! След Борисов 3 няма да я има БГ, а само една бананова република, съгласно желанията на американските ни братя и ЕС. А децата ни ще са един добър обслужващ персонал - готвачи, келнери, шофьори, чистачи, камериерки. Ще им подхвърлят по някой лев и ще ги пляскат и щипят позадника! Това ни чака! А вие си плюйте по Нинова и БСП.

махнете се всичките от парламента! За четири години КУРНЕЛИЙОВЦИТЕ така ще изтънеят в редиците и огладнеят финансово, че няма да ги има в парламента. Скоро на рода ще се вдигне и ще ги изтрепе всичките Пиночет за нашите народни избраници....

още и текат лигите на другарката.. много иска да я лапне тая власт

Вече е настъпило времето да се ИЗВЪРШИ ПЪЛНА РЕВИЗИЯ на всички ПРИВАТИЗАЦИОННИ сделки с КОИТО ОГРАБИХА държавата, с които ТЪРГАШИТЕ-крадци-далавераджии РАЗБИХА икономиката на държавата и разпердушиниха селското стопанство... Като се ЗАПОЧНЕ ОТ Иван Костов та до наши дни, и тогава ЩЕ ЛЪСНЕ И ГЪЗЕЦА на свинка Краднелия и ще се ОГЛАСИ цялата истина за ПАРАЛЕЛНАТА държава , ТОВА ИСКА НОРМАЛНИЯ БЪЛГАРИН, и Прокуратурата ДА ЗАПОЧВА НЕЗАБАВНО да огласява ПРЕСТЪПНИЦИТЕ! НЕЗАБАВНО, ИСТИНАТА и цялата истина!!!

или за него ще трябва Трибунал?

Не знам да ли е в сметката, но това, че Корнелия ВИНАГИ ТЪРСИ ДА ГО ЗЛЕПОСТАВИ, за да не е на власт ми говори, че не е в сметката. Тази жена изпитва ПАНИЧЕСКИ СТРАХ, когато Борисов спечели избори, защото се страхува, че макар и със закъснения нещата ще изплуват. За това никога и по никакъв въпрос не можеш да се разбереш с нея. Нейната задача е да прави психологически АТАКИ на опонентите си и на народа. Но докато от народа някои и се връзват, то тия, които спечелиха изборите не ги е грижа какви ги мъти тази недостойна жена. Спечелилите изборите просто си гледат работата.

Другарката Решетникова е нервна - те си бяха разпределили постове и се бяха подредили да управляват! Но народът не е чак толкова тъп и сега Бойко им разбърка пъзела...

Това не пречи да загубите и следващите ибори.

Какво чудовище можеше да стане премиер.Добре че има господ и умни люде. По време на предизборната кампания бълваше само страхотии и агресивна простащина-което на практика е и същността и.

ДАЙ БОЖЕ!

права е жената, трябва тя и бойко да бъдат разкарани, както и останалите псевдо-патриоти и идиоти. Тогава ще има стабилно правителство.

Правителството че няма да изкара мандата е ясно. Но и Нинова няма да изкара своя. Хвани едните - удари у другите!

Аз пък никога няма да гласувам за вас,за това ,че искате още хрантутници в МВР.Колко?Тези малко ли са?Реформи при тях кога?всички сте за изхвърляне.

Давам му живот, до края на председателството на ЕС на това парламентче ...

Това е решено още от сега! Просто ще бъде съобщено на мат'ряла, когато му дойде времето!

председателството не е ясно?

ще почнат да съдят политици за пропаганда и махленски клюки?

АБЕ Ч Е Р В Е Н А. Б А Б И Ч К О, СТИГА СИ ПЛАКАЛА НА ЧУЖДИ ГРОБОВЕ!!!!! КОЛКО ЩЕ ИСКАРА. ГЕРБ Е ДРУГА РАБОТА! ТИ МИСЛИ ТИ. К О Л К О ЩЕ. И З К А Р А Ш!?!?!?!?'н

веднага бягай за хапченцата! Веднага!

Разкарайте ПЛОСКИЯ ДАНЪК и истински се рИформирайте. И никакви дослуци с АБВ, Дончеви, патриоти, ДПС мафиоти и т.н. заверки. Корни пускай булдозера.