Корнелия Нинова: След изборите ще стана премиер

Лидерът на БСП Корнелия Нинова гостува в студиото на bTV, където отговаряше на широк кръг въпроси броени дни преди предсрочните избори.

Обратно в новината

Коментари - Корнелия Нинова: След изборите ще стана премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще станеш, ама...... друг път

прекалено много, защото можеш да се спънеш преди скока.

Помнета 1997 Помнете, че БСП ви открадна спестяванията от цял един живот. Помнете, че върхушката на БСП изнесе парите за пенсии в чужбина Помнете, че БСП беше против строежа на метро и пътища Помнете че БСП искаше да премахне забраната за пушене на закрито за да може пеевски да продава повече цигари, на цената на здравето на българските деца Помнете, че БСП е най-верния съюзник на незаконната етническа и мафиотска партия ДПС. Помнете колко зависима е БСП от Ахмет Доган Помнете, че ДПС беше създадена от комунистите, за да работи срещу България Помнете и си помислете дали в неделя ще си стоите вкъщи на изборите.

Българските комунисти имат вожд суров, казва се Михайлов Георги Димитров. През септември 23-та този смел "герой" хвърли своите другари във безумен бой. След касапницата страшна "смело" той се скри, и далече, от Европа тъй им нареди: "Горе главите славни бойци! Пак ще да мрете щом Кремъл реши." А когато Хитлер прати го в затвора лесно го спасиха много важни хора. Сталин се обади на своя "камарад" и "лъвът"наш кацна в мечтания град. Москва го посрещна като важен гост, а Сталин му даде отговорен пост. Героят от Лайпциг покорно се сгуши и почна другаря Сталин да слуша. Правеше каквото Сталин му каже, бе готов и своите другари да накаже щом така Бащицата му повелява значи всеки туй си заслужава.

КВО СИ СЕ НАКИПРИЛА КАТО ЛАПНИКУР? Няма ли да си одиш у монтанско, че козите те чакат?

Комунисти Българските комунисти странен са "народ" нямат майка, татко, нямат даже род. Техен татко е навярно сам другаря Ленин и почитат кат бащица те другаря Сталин. Тачат те за своя майка червеното знаме, готови са да забравят Родина и племе. Вярват сляпо в идеали, божества червени, зарад тях продават лесно и тебе и мене, С Партията си безгрешна гордо те вървят и ако се наложи - майка си ще продадат!

След изборите ще стана премиер, гордо каза кака Нина и със радост се почеса по дебелата гърбина, на народа пак трошици ще дадем и спокойно ще се накрадем.....

Какъв ужас! Лъжовна и премиер с това твжко наследство примерно в енергетиката как ще се бориш с корупцията срещу своите?Абсурд!Булгаргаз нон стоп на загуба въпреки продажбите и все дължи пари и пълна бъркотия в една порочна от години схема и кога това безумие ще се прекрати!

Като си помисля, че по изборите през 1990 г. в Университета бяхме една малка червена групичка срещу всички и ме е срам, колко съм бил заблуден. Никога вече не вярвайте на червените лъжци!

О,Господи, защо не ни отървеш от лъжите и червените химери,от тая долна,комунистическа демагогия,донесла ни само упадък и мизерия,направила ни последни и нещастни в Европа!КУРнелио НиЩОнова,като стигнеш хоризонта,тогава се похвали!

КОМУНИСТИТЕ С КРЪВ ВЗЕМАТ ВЛАСТТА И С КРЪВ ЩЕ Я СДАДАТ, АКО решим да я вземем! БОРИСОВ ПОНЕ ВЕДНАГА ЩЕ Я СДАДЕ. ДОКАЗАНО! МИСЛЕТЕ ЗА МАСЛИНКАТА И ДУПЕТО!

След изборите ще станеш фризьорка! Тогава ще имаш най-неутразимата прическа в БГ политическата плява, пардон елит! :)

моята прогноза - ще спечели бсп и ще направят някаква много лоша коалиция - манджа с грозде, ще крадат за световно, а после ердоган ще поиска автономия за кърджали окръг. пак ще си говорим. помнете ми думата.

че ездачката се е изприщила от мерак ха-ха.

На кон в МС,ама още не и е готова конюшнята...Нищо,Дондуков 2 е близо-там има...

Ама...на 36-ти март...

Точно защото си толкова сигурна - точно затова няма да станеш! Българинът не обича да му казват какво да прави и какво ще стане...

Курнелия имаш ли въобще понятие как се управлява държава.Бизнеса и инвеститорите дали няма да се насочат към страни с по благоприятен бизнес климат.Банките дали ще умрат от кеф да раздават безлихвени заеми.Строителните фирми дали ще се надпреварват да строят на загуба за да можеш да раздаваш безплатни жилища.Каква инфлация трябва да има в страната за да се раздават хей така пари за социално неработещи?И.Т.Н.

Ми как,те нали така ни докараха хиперинфлацията и последващи фалити на банките,когато с постановление МС от финансовия на Виденов/не е Р.Гечев/ задължиха банките да опростят задълженията на държавните предприятия и да им дават още пари за заплати на работниците!А защо бяха задлъжнели,ами защото на входа на предприятията застанаха новите" бизнесмени" т.н. мутри които не си плащаха разходите за продуктите които поръчваха,само ги вземаха и вместо държавата да ги задължи да си платят,реши да взима от банките!

ДИРНИЦИ, защо имате агитационни материали бе, ГЪЗОБЛИЗЦИ?

...и Премиер за дълго Време...

Свиквайте от сега, че Нинова ще ни бъде Премиер.

Хайде и това е спам, кво спите?

Или по-скоро-овце, събудете се,че тая замаза имиджа на комунистите с "нови" лица и е на път пак да ви излъже тая партия - при това за пореден път!

след "изборите" татко ще ми купи колело, ама друг път.

За пореден път се убеждавам, че България е страна на абсурдите. Някак си имам обяснение защо СДС беше пълно с бивши комунисти, но и през ум не ми е минавало, че начело на БСП ще застане бивш седесар и то назначен от СДС за Генерален директор на Техноимпекс и то забогатял от това и отгоре на всичко преборил се с потомствените червени аристократи. Кажете ми, това не е ли страна на чудесата?

да го бъде.

Не съм привърженик на БСП, но искрено ги съжалявам за избора, който направиха с г-жа К. Нинова. ГЕРБ, с антибългарската си политика и корумпираността си, отвориха път към управлението на други партии, но дори и с читави и способни хора БСП ще се провали, не на последно място заради лидерката си.

Тези дето ограбиха държавата, изнесоха милиарди и след това раздаваха куфарчета с пари на свои хора. След това обезцениха лева и спестяваните цял живот пари на нашите родители станаха джобни пари. Това всичко е планиран сценарий на комунистите-ДС Сега децата им се канят да управляват и да оправят България. Толкова ли си прост бе българино?

бях дете но си спомням много добре този период.

Курнелия,има поговорка-не казвай хоп,преди да скочиш.

"Корнелия Нинова: След изборите ще стана премиер: БСП обещава и актуализация и увеличаване на пенсиите, което ще струва около 800 лв. Те щели да дойдат от ограничаване на контрабандата" Същите, които създадоха организираната престъпност и контрабандата сега обещават да се борят против тях? Простете ми, че не ви вярвам! Търсете в интернет: Кои партийни централи се издържат с пари от контрабанда 09 юли 2013 11:10 ТВ7, Добро утро, България Христо Христов, разследващ журналист; Димитър Иванов, бивш началник на Шести отдел в Шесто управление на Държавна сигурност в интервююза предаването "Добро утро, България" по ТВ7 Важно е да се знае, че контрабандата и организираната престъпност, която започва да контролира нещата след промените не е създадена току-така. Генезисът трябва да се търси още в 60-те години, когато комунистическата партия създава структури, които да контролират контрабандата. Kонтролът се осъществява от Държавна сигурност, защото през 60-те години Тодор Живков позволява на няколко търговски организации, сред които и "Тексим" да осъществяват по-свободна търговия и осъществявайки тази по-свободна търговия тези държавни предприятия започват да правят и контрабанда, това е засечено от Държавна сигурност. Казвайки тези неща, всичко това е подкрепено с документи Това е една класическа схема, с която западни контрагенти, чрез "Тексим" се внасят тези стоки, но вече преминавайки през България те минават под формата на скрит транзит за Турция и за Близкия Изток. В това нещо Държавна сигурност вижда, че започват определени служители да се корумпират и има даже доклад на Второ главно управление, че е хубаво, ако партията реши тази контрабанда да се контролира и най-добре това да се прави от "Тексим". Това не се прави, обаче от "Тексим", защото по това време 1965 година комунистическия режим създава "Кинтекс" и в "Кинтекс" е изградена специална структура, в която се осъществява скрития транзит до края на комунизма.

Ама на 36-ти март...

ЛЪЖЛИВИТЕ КОМУНИСТИ ОТ БСП Като опозиция в този парламент депутати от "БСП Лява България" на няколко пъти внасяха законопроекти за премахване на плоския данък върху доходите на физическите лица. Днес такава промяна не се предвижда. 15 ноември 2016 "БСП с ултиматум за отпадане на плоския данък срещу подкрепа за бюджета- ще подкрепи Бюджет 2017, само ако плоският данък бъде заменен с прогресивно облагане В понеделник ние внесохме повторно нашето предложение от пролетта за въвеждане на прогресивно данъчно облагане. Ако управляващите гласуват против прогресивното облагане, ние няма да подкрепим новия бюджет", коментира пред Mediapool депутатът от левицата Румен Гечев." 17 януари 2017 "Изненада! БСП запазва плоския данък" 23 март 2017 "БСП няма да премахне изцяло плоския данък"

"Не човек, а желязо просъскал агента фашист? Тихо М Ъ Р Т В И Я Т казал не комунист"

нема да гласуваме за вас куманизти! дано ердоган влезне в балхар и изтрепе куманизтите! да ги разчекне на колове, да ги набучи през газа на колове! да им сложи по 1000 рязани кура в газа! има бог и има божия справедливост, да пукнете дано, куманизти! искаме да ви видим избити! избихте народеца.....изгонихте го.... да пукалясате, да ви изнасили ердоган! нема да гласуваме за куманизти! куманизти, да пукнете дано, и ердоган да ви изнасили по сичките дупки дано! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти!

С неудоволствие бих гледал мазно ухилената и физиономия, когато стане МП и с удоволствие тъпо невиждащия и поглед, когато бъде наритана не повече от две години след това. Вероятността това да се случи обаче бих оценил на 40:60.

JMM®

Събота ще местим часовниците 1 час напред. Дано в неделя не ги преместим 70 години назад

Цял живот слушам само хубави обещания, но щом се стигне до делата всички млъкват ........ Нали уж се съгласиха да отпаднат държавните субсидии за партиите, но щом дойде ред за гласуването - гласуваха за обратното.......

от кавалерист кавалджийка.

Не помнела социализма, но знае какво и е отнела демокрацията. Корнелия Нинова е родена на 16 януари 1969 г. в село Крушовица, област Врацал Тя като Орешарски явно има бели петна- липсват и първите 20 години.

сравнение :1 ГЕРБ - стегната предизборна кампания ,без излишни харчове....коректни .......изтъкнаха своите постижения....и асфалта го положиха по магистралие Наистина , и метро София си има......... 2. БСП-то ..........явно са изяли те самите асфалта / или парите за асфалта от еврофондовете!/ ---нямат си нищо напревено от тях самите --с ограбени банки може ли нещо да се страй?! ...сеят интриги ,намират кусури е Дебре се кичат с направеното то Тодор Живков ...Но пропускат ,че точно Те свалиха Живков........ Хора мислете на 26 .03

Не знам за БСП, но днес отново се наложи да мина по новите участъци от АМ Тракия - между Пловдив и Ямбол ... Кръпка до кръпка, дупка до дупка, а дясната лента "дунавски вълни" с тенденция за цунами. Така ли трябва да се строи? И който ми разправя, че били проектирани за по-леки и малко автомобили - да има да взема!

Пловдив до Ямбол не е нов участък,а Ямбол Бургас е нов след 2009 г.Предходния е строен преди членството в ЕС и без субсидии,само със заеми!±

Боже,пази България,защото ние не можем....Нито тази госпожа,нито Борисов...Спаси ни,Боже....Искаме истински управници,но Вие,не сте...

Толкова ли вече сме изкукуригали, че почти 30 години след като бившите соц. страни прогониха с тояги комунистите и доносниците на Кремъл, ние продължаваме да се надяваме, че тези същите крадци и национални предатели, наричащи себе си "социалисти", ще въведат ред в България???

Всички са един дол дренки! Проблемът е, че няма кой! Всички крадат и мамят като за световно!

Само с мечтите си ще остане ездачката. Иска и се да обязди България,но няма да я огрее - яли сме попарата на комунистите