Нинова: Проверявана съм за ”Техноимпекс”, ГЕРБ пак лъжат

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обвини ГЕРБ в лъжа за "Техноимпекс" и показа документи за подаден сигнал и извършени проверки на приватизацията на дружеството.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Проверявана съм за ”Техноимпекс”, ГЕРБ пак лъжат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поправка към "Има лесно - докажи го" - прокурата да се чете прокуратурата.

Добре, де Нинова, като си толкова ЧИСТА, защо си ПРОТИВ ОТНОВО ДА БЪДЕШ ПРОВЕРЕНА -тъкмо ще си изчистиш името. Дай си съгласието да отпадне давността и нещата ще се оправят. Омръзна ми вече да ти гледам наглата физиономия и кавгаджийската ти уста. Подлуди народа. Иди в прокурата и подай сигнал срещу себе си за да проверят именно приватизацията на "Техноимпекс", излизаш си чиста и случая приключва. Какво има да занимаваш цял народ колко си невинна. Докажи го.

Всички са проверени и няма нарушения.Значи приватизацията е законна.Какво не сте доволни?

БКП=Бсп са озлобели, защото са гладни и искат кокала бре, бате Бойко. Маскарати са , ама нейсе, аптал йок ивановице

"Получих писмо от Цветан Цветанов, когото не съм канила на такава среща, че бил зает, и затова изпраща Данаил Кирилов". (Това е по-повод лидерската среща). От тези думи става ясно, че Цецо се бута за лидер, ама не му се получава. А Бойко явно не смее да си говори с каката, че и той като Деси Дуловска бая я поплюва.

По принцип истината винаги е някъде по средата. Ама съм забелязал, че каквото каже Деси Дуловска трябва да се проверява поне по 2-3 пъти

До днес ,не ти вярвах.От днес напълно.Само така г-жо Нинова. Ситуацията в България изисква всеки да подходи честно с вдигната глава, за да я има Държавата.

Дълго време се смях от сърце, днес на интервюто и по Нова телевизия, особено като каза, как щяла да спести на българския данъкоплатец за охрана... На такива евтини въдици българина не се хваща вече,другарко.

Тази кокошка е толкова нагла че вади и разни фалшификати само и само нейното да е. Не може да се говори пред цяла България че си виновна без да има доказателства, а хартийкиите които показваш със слобната си физиономия си ги заври където ти си знаеш....

Дир -театър за младия наивник. Продуцент - лелка Курвелка. А с ксерокс колко още проверки щях да си скалъпя .... Знаете, че аз никога не лъжа.

Аз крадох,ама и другите крадат! Ами не платих определените ниски пари, виновна е Световната банка дето не е превела парите. Ами не гледайте само в мен, светът е глобален! Ама като сте дебили ще ви крадем!

ма уфца тапа - разследвана е сделката а ти от каде си взела пари и как си купила контролният пакет??? а това с кредита за апартамента е стар трик - питат от каде пари - от кредит - ма никои не пита как се враста този кредит! а обучението на синчето???? а конят дето го язди??? уфца тапа нагла!

Море,ако не бяха корумпирани съдиите ,щяхте да видите с Драгалъвския Крадец една проверка и да сте разбрали много отдавна кон боб яде ли.

Е, разбира се преди да я направят лидер на БСП са и избърсали задника от мръсотиите в които се беше омазала. Защо ли толкова рита срещу втора проверка?

Какво значи няма престъпление?Да купиш нещо за 70 000 долара при реални 700 000 е нещо много хубаво,другарке?За остатъка от 630 000 долара - компенсаторни записи?Значи подарък!Е браво!Това са сгради тук и извън страната,в Либия,Зимбабве,Мароко ,а как е възможно да се приватизира външно търговско дружество ,външно представителство ,а сградите строени през комунузма не от това дружество,а от държавата!

И много гущери във външно търговски сметки в чужбина,също приватизирани!

Корнелия как спиш ? Как гледаш хората в очите, след всичките тези измами и лъжи ? Явно си кон с капаци и за пари си готова на всичко ! Твоят умен син не се ли срамува, че има такава майка, мразена от цяла България, моят син би се отказал от мен !

БСП крайно време е да направите партийно събрание и да освободите Корнелия ! Това зло не може да се търпи повече ! Хората са отвратени !

КОРНЕЛИЯ ДА ПОДАВА ОСТАВКИ ОТ ВСЯКЪДЕ, КАКТО НАПРАВИ ОНЯ ПЛЮВАЛНИК ОТ ДПС, КАТО ГО ХВАНАХА В ИЗМАМИ ! БЪЛГАРИЯ ИСКА ДА СИ ПОЧИНЕ ОТ ТОЗИ ГАДЕН ЦИРК ! ДО КОГА ЩЕ СЕ ПОЗВОЛЯВА НА ТАЗИ ГАДНА У НАГЛА ЛЪЖКИНЯ ДА ПЕТНИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ ?

Както се и очакваше! ГЕРБерастката шайка си ЛЪЖЕ КАКТО ВИНАГИ! Изумява ме просташката наглост на същества като боко, цвъко, антон тодоров и нуневата деса атанасова.

ГЕРБ НИКОГА НЕ ЛЪЖАТ ! КАЖИ КАКВО СА ИЗЛЪГАЛИ ! БСП МНОГО СТЕ ОЗЛОБЯЛИ !

или имаш някакво извратено чувство за хумор?!? Просташкото перчене и лъготене на боковата шайка е не ежедневие, а ежечасие! За последните няколко години няма нито един пример за спазено обещание, няма нито един пример за истина, излязла от устата на тоя комуноиден мутро-милиционер!

Лельо, леляо... Омръзна ни! Докато си "играйкаш" на политичка ние ковем бъдещето на децата си. Омръзна ни да те гледаме. Докато детето ти е в Америка не щем да те гледаме как съсипваш държавата ни с кьор фишеци. И утре ако Ви трябва спешно лекар до Америка ли ще литнете, комунисти нагли... Всичко унищожавате. По цял ден бля бля. Нищо не работите !!!!!!!! Аре марш!

Да се провери пак.

Нинова утрепа Бойко....Браво!!

КомАнист срещу комАниста мила моя майно ле. Денги нет!

Ко прай тая соСиалистка тука. Нали със СерГейчо Европа ще оправят?

Браво Нинова! Размаза цялата герберска шайка за пореден път! А що се отнася до герберските подлоги във форума, гербери за пореден път станахте за посмешище! Лъснаха лъжите ви отново! Но нека да не пропускаме нещо важно от днескашната пресконференция. Оказа се, че никой не е откликнал на поканата на Нинова да бъде инициирана лидерска среща, с цел да бъде разследван целия преход: масова и касова приватизация, концесии, силови групировки! Защо ли? Защото цялата управляваща мутроолигархична шайка е замесена!

Ами много просто бе даркчо, не може да има лидерска среща, защото КАКА ВИ КУРНИ НЕ Е ЛИДЕРКА, а проста лъжкиня и костова приватизаторка, дето не мой да си спомни от къде са и дошли парите да купи акциите!!!!

То се видя кои са лъжците! А на всички е ясно, защото любимата ви тиква не иска да отиде на тази среща!Тъй като е бил особено активен участник в силовите групировки и е приватизирал 1/3 от ЕРП-тата, Пампорово, Булгартабак!

НЕ ЗНАМ КОЙ КОГО Е РАЗМАЗАЛ,САМО ИСКАМ ДА СЕ ПРОВЕРИ ПРИВАТИЗАЦИЯТА!!! НЕЩО ПРОТИВ?! И НИНОВА В ТОВА ЧИСЛО! ОСОБЕНО ТЯ-ЦЯЛАТА В БЯЛО!!!

ОСТАВКА НА ТУЛОВИЩЕТО ЦАЦАРОВ! ЗА НЕВЯРНО ИЗДАДЕНИ ДОКУМЕНТИ С ЦЕЛ ОПЕТНЯВАНЕ НА ЛИДЕР НА ПАРТИЯ, ДИРЕКТНО САМ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА! СТИГА СА НИ НАТРАПВАЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ ЗА ПРОКУРОР!

НИНОВА, ЗАВЕДИ ДЕЛО СРЕЩУ ЦАЦАРОВ, ЗА ИЗДАДЕНИ ДОКУМЕНТИ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ ОТ ПРОКУРАТУРАТА С НЕГОВ ПОДПИС! ПОИСКАЙ ОСТАВКАТА НА ЦАЦАРОВ, ЗАЩОТО Е ПРЕСТЪПНИК! ЦАЦАРОВ Е ПРЕСТЪПНИК, АКО НАИСТИНА Е ИЗДАЛ ДОКУМЕНТИ, ЧЕ Е НЯМАЛО ПРОКУРОРКА ПРОВЕРКА СРЕЩУ ТЕБ!

ТАКОВА НЕ ПРАВИ! ДАЛИ ПЪК...НЕ СИ ЗНАЕ НАС.РАНИЯ ЗАДНИК?!КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА ТЪПИ ХОРА КАТО ВАС,ДА ВЯРВАТЕ НА ПРИВАТИЗАТОРИТЕ ОТ БСП,С КУФАРЧЕТАТА?!

ПО СЕБЕ СИ ЛИ СЪДИШ! ЯВНО СИ НЕ САМО КУЧКА, НО И ПРОСТИТУТКА-ПАЧАВРА!

Ама Деса Дуловската---верно смърди!:)))) ...и физиологично и умствено(щото лъже):)))) ...е, едното може да го позамие, де!:))))

Рано или късно истината застига и най-големите позьори и лъжци, като Курнелия! Жалките й оправдание не могат да я спасят! Вече всички знаят как от нищото е купила две огромни външнотърговски дружества с милиони средства по времето на Костов! Единственото правилно решение за Курнелия сега е да си подаде оставката преди резила да е станал още по-голям, но като типичен соросоид тя няма да го направи и ще се натиска до последно!

а така бой по тиквата с черпака

(нали и те бяха)НОВИ ЛИЦА: Цар Симеон Сакскобургготски, Емил Кошлуков, Мирослав Севлиевски, КОМУНИСТЪТ Борисов, Цветанка Карагьозова, Румен Николов - Пашата, Росен Плевнелиев, Цветанов, Румяна Бъчварова, Цвета Караянчева, Кристалина-Сталинка Георгиева, Ангелкова (Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши пришълците с личицето си), Правосъдната Екатерина, Лиляна Павлова, Яне Янев, Румен Христов, Ванухи Аракелян, Валери Димитров, ОГНЯН ГЕРДЖИКОВ, Милен Велчев, дребното Василев, г-ца Хачикян, Долорес Арсенова, Любка Качакова-Срамната, Борислав Великов, Ал Джабури, Красимир Катев, Кунева, Искров, Р.Желева, доцент Лъчо Мозъка, нотариус Фидосова, Цецка Цачева (стругар в един местен завод), Москов, Зеленогорски, Ненчев, Лукарски, Прошко Прошков, случайната Фандъкова...

Споко бе, кака Курнело! Ти си наш човек! Много сте ми удобни БСП-то. Други са мишените, недей да подскачаш. Ако си играем ролите ГЕРБСП още 50 години ще го управляваме тоз матриал, ще смучем еврофондове от Запад и Големи шлемове отИзток. Седи грей се и не бой се!

"Получих писмо от Цветан Цветанов, когото не съм канила на такава среща, че бил зает..." Цецко, Цецка, Дуловската принцеса ... Юрист до юриста, дебил до дебила... Тези ли умньовци очаква да й заведат дело?!

била член на БКП, нито е от номенклатурен произход. Момичето е от здрав селски произход с природна хубост и интелигентност, и като всеки нормален човек търси ефективна реализация съобразно обстановката.

Аз пък мислех, че се жертва в името на народа. Тя пък просто търсила реализация, милата селска женица, обиколила всички партии, приватизирала честно, не се срещала с Решетников, не са и посочили Льотчик... Ами и Бойчу и той просто селско момче, и той търси реализация според обстановката, я мачка уши, я върти бухалка, я пожарникарски маркуч, я лови бандити, я ги угоява бандитите... Нагаждат се хората бе! Що не се вземат? Те са си лика прилика!

Герберски келеш, ако не ти идва на ум за друго стрес лечение - просто размахвай ръце! При много хора стресът действа вцепеняващо - мускулите на плещите, шията и кръста буквално се вдървяват. Появяват се болки в кръста и гърба, главоболие. Най-добре е да отидеш на масаж или в басейна, но това не винаги е възможно. Затова пък всякаква гимнастика и махове с ръцете е добро и лесно решение. Прави махове и с краката. Избий си една. Или отиди при кмета на Симитли да те успокои! КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов вече го направи...Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли...

Много ми е интересно, какви ще ги дъвче сега Десислава Атанасова. Какво стана с убедителните документи, които показвахте госпожо? Сега ви показват документи с входящи номера от МВР, а освен това се оказа, че писмото на Цацаров, което показахте и цитирахте, СТЕ ГО ЦИТИРАЛИ НЕ ИЗЦЯЛО! ТОВА ВЕЧЕ СИ Е ЖИВА МАНИПУЛАЦИЯ! ЗАЩО НЕ ПОКАЗАХТЕ ГОСПОЖО АТАНАСОВА КРАЯ НА ПИСМОТО? А иначе, много добре си спомням ехидната ви усмивка на победител! Отврат! Винаги съм знаел, че интелектуалният ви багаж не е много, но не съм очаквал, че така елементарно ще действате. Оказа се, че Нинова има "огромно" жилище от 89 квадратни метра. Наистина грамадно жилище! Колко ли струва? Ясно е, че и търсите цаката. На нея и на Йончева. Никак не са ви по вкуса. Много чепати се оказаха. А на всичко отгоре Борисов рече, че Нинова/разбирай БСП/ за разваляли умишлено паветата на "Дондуков". Кво стана? Нали има записи? Защо се замълча работата? Ами защото е поредният балон, който се пуска ей така, лаф да става!

Тази нагла гадина продължава с лъжите и вече ще си намери майстора ! Ще бъде осъдена и ще влезе в затвора за лъжи и измами !

трътлестата цецка, ангелкова с ангелското личице, сияещата земеделка, подпухналата бъчварова, мижавата фандъкова, лиляна мести цице, и нотариус фидосова, те просто са "връхта"...

ОТ ГЕРБ ВСИЧКИ ЖЕНИ СА УМНИ, РАБОТНИ И ВЪЗПИТАНИ, УВАЖАВАНИ И ПОСРЕЩАНИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ! А, ВАШАТА НИНОВА Е ПРОСТА И МНОГО НАГЛА, НЕ СЕ СПРЯ ДА ИГРАЕ ТЕАТЪР ЗА ПАРИ , ЗАБЪРКА СЕ С ТОЛКОВА МНОГО ЛЪЖИ И ТРЯБВА ДА НАПУСНЕ ПАРЛАМЕНТА И ТО ВЕДНАГА !

Какво му се е случило на КОМУНИСТА Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце? Знаем, че е криминален престъпник и изнудвач замесен в рекет (БАИБ), замесен а може би и физически извършител на убийства (Congressional Quarterly), уличен в пране на пари (Лихтенщайн), задържан заради кражби на коли (Унгария), педофилията не му е чужда (Сесил Каратанчева), прикривал е данъчни и митнически нарушения (Ало, Ваньо), контрабандист на цигари (Булгартабак), национален предател (ДОСТ с Местан) и т.н. и т.н., край няма! В ЕНП ли не знаят за тези геройства, най-вероятно и за много други останали скрити за обществеността знаят, но си го коткат! Защото види се, и те са като него. От една порода ще да са! А Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши с ангелското си личице пришълците. Така, най-сетне ще направи нещо смислено за Родината ни! ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...

Под гащите проверявана ли е ?

Простак. Герберски келеш. Свършиха ли истинските български мъже, че да ме подкрепят срещу герберските онанисти?

Електората се интересува Тодорке.Нали са сексуална пардон социална партия.

Ех полегнала е Тодора , моме Тодоро , Тодорке ...и ху /й/

подкрепям те яко...между среде чатала...

Айде сега..нема нужда. И умствено увредените знаят че такива като тебе и Мутрата не живеете на една заплата. Дразнещо е само че се правите на чисти от другия а и двамата сте същите крадци и мошеници!

Курнелия нали е от СДС и е приватизаторката на миндил костов....и това ли е лъжа

Флагманът на ЕНП в България, дясната ГЕРБ, е пълна с бивши комунисти - 3/4 от националното ръководство - Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер Тодор Живков. В лявата БСП бившите комунисти са по-малко в процентно отношение - само 50%. Или по-простата математика показва, че Начело на ГЕРБ са 11 души, а от тях 7 са комунисти и членове на Комунистическата партия. Във върховното ръководство - Изпълнителното бюро на наследницата на БКП БСП са 17 човека, а само 9 са имали партиен билет при Бай Тошо. Това ли е дясното в България? Или и двете партии БСП и ГЕРБ са двете страни на една и съща монета с лика на Тато? Ето и кои понастоящем членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ са били в редиците на партията, гордо ръководена от Тодор Живков: Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Цветан Цветанов по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС VІІ главно управление ЦИОУ Йорданка Фандъкова редови член на БКП като учител Цецка Цачева партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен Красимир Велчев член на БКП като пилот в авиацията Менда Стоянова член на БКП, партиен секретар на звеното Приходи от народното стопанство в Окръжния Народен Съвет в Пловдив Пламен Нунев редови член на БКП ...

Довечера в централата на ГЕРБ ще се плащат в брой и без документ хонорарите на всички наши сътрудници в интернет. Ще присъствува и Премиерът ни. Участието е задължително. Очаквайте подробности. Мирррно! Какво е правил КОМУНИСТЪТ Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Какво е правил тогава? Ами да погледнем в юначната му биография. Точно тогава, през 1991-ва година КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... През март 1995 г. при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие е КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България. Същият, който не помни кризите от онова време. Съдружници на Бойко в предприятието за производство на нелегални цигари са Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от "Литекс" и разни други подобни. Основният акционер на фабриката за нелегално производство на цигари Емил Райков избягва в чужбина. Правосъдието, обаче не разследва неговите авери и вероятни съучастници, единият от които по-късно става министър-председател на република България. Фирмата с избягалия притежател и с нелегалните цигари не бива закрита обаче. В управителния й съвет влизат КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов, който по-късно става министър - председател на република България и Пашата...Както казва умно, простоватата иначе Калина: Имате късмет, че баща ми ви е цар

ivo10

Ни думай! Наистина ли ще раздават парички? Да зема да ходя тогава.

Атентат срещу приближени на СИК-31 март 1997 г. в. Капитал Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма Ипон Бойко Борисов , който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. Бомбената драма се разигра на улица Раковски и бул. Евлоги Георгиев около 8 15 часа вечерта в четвъртък. Джипът й Опел Фронтера хвръкнал във въздуха, когато Карагьозова се опитала да изключи алармата. По всяка вероятност атентатът е направен, за да сплаши човека от Ипон...

Ако вече има някой да ти вярва , сега и това ГЕРБ не четели до края...!

А ти бе, Борисов, къде беше? След като пита къде сме били, че не сме протестирали по времето на строителството на Цанков камък и Белене, е редно първо да даде отговор той къде е бил по същото време. Проектът Цанков камък стартира през 2004 г. Това е същата година, в която с указ на президента Георги Първанов Бойко Борисов е удостоен със званието генерал-лейтенант. За никого обаче не е тайна, че генералските пагони му ги издейства Ахмед Доган! Това са фактите такива, каквито са! Борисов, ако е искал да бори нередностите в проекта Цанков камък, е имал не само възможност, но е бил и длъжен да го прави в качеството си на главен секретар на МВР, какъвто е чак до 19 юли 2005 г. Язовирната стена Цанков камък е завършена напълно в началото на 2010 г. По същото време Борисов вече е премиер на България, избран за такъв на 27 юли 2009 г. И е имал предостатъчно време да реагира по някакъв видим начин срещу същите неправди, за които днес пита нас защо не сме протестирали.

Аз пък знам, че на ГРОБ вече никой не вярва. Ако не е скъпоплатената огромна администрация, платения цигански вот, манипулациите , лъжите , машинациите , платените медии и други мутренски прийоми, просто нищо няма да остане от тази ХУНТА.

това е наи големия проблем много говорене накрая едно голямо нищо и така двадесет и осем години досега няма нито един осаден е за какво иде реч

организирана от туземната путлерастка резидентура и агентура, защото я усетиха, че е прозападно ориентирана и искат да я сменят с Елена Йончева, та като дойде бесепе на власт след 2020г. да имат техен човек начело на България.