Нинова: Не съм обсъждала кандидатурата на Радев с Москва

Няма да дадем служебни министри на Румен Радев за кабинет, нито ще му влияем при реденето на служебното правителство, увери лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Не съм обсъждала кандидатурата на Радев с Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този генерал Решетников почва да ми става много симпатичен.Слушал съм му интервюта и ми се струва честен човек с принципи,които отстоява.Сигурно и на васа е готин.

лъже като дърта циганка Слушах по "Свободна зона "на Коритаров разговора в ефир интервюто в ефир с Решетников Той потвърди всичко това което тази комунистка отрича за срещите и за Р Радев в Москва за ЕС и НАТО това са мръсните долни комунисти с цената на да бъдат на ВЛАСТ

Тавариш Радев, я паздравляю вам с назначениоьм! Надеюс что тьи не забудет нам!

Вие никога не обсъждате каквото и да е с Москва. Вие просто изпълнявате каквото Москва каже!

Той няма да ви иска. Ако продължавате да предлагате глупости на изборите няма да вкарате и толкова депутати , колкото имате сега.

Курнелийо, откъдето и да го погледне човек, някой лъже - или ти, или Решетников. Няма средно положение. Оплескахте се, но както винаги, няма такова нещо, то е само във въображението на хората, вие сте чисти като момина сълза, а и сте преживели катарзис. И няма да управлявате с ДПС, нали?

Странно питане, Мутрашки. Гласовете за ГЕРБ дойдоха от Турция.

Много ми е интересно Курнелийо, чий го дириш в компанията на един руски генерал - ти, лидерът на втората политическа сила в една малка държава, член на НАТО. Пък после - това било лъжа, онова било лъжа. За какво сте си говорили с Решетников, ма - за птичките и пчеличките ли? Разбирам да си политик от Германия или Франция - да водиш някакви геополитически разговори, ама точно ти си интересна на Русия, само ако слушаш и изпълняваш! Айде, чиба!

Какви "геополитически разговори" могат да водят политицитете на Франция или Германия без разрешението на ционистите? Без разрешението на Сорос Щайнмайер може да обсъжда най-много договор за внос на банани от Папуа - Нова Гвинея. Единствено Русия е все още суверенна държава.

Смени си плочата, тролееееееееее!!! С тия изтъркани мантри за соросоидите съвсем ще ти падне надницата. А и при тоя умрел курс на рублата скоро ще ти се наложи да се преселиш в Сибир - на по-евтинко.

Всъщност Нинова не лъже. Тя не е обсъждала нищо, просто ѝ е било наредено категорично Радев да е кандидатът на БСП. Бъдете снизходителни към нея, ако не е Русия, какво ще правят социалистите, кому ще слугуват? А и откъде пари, ако няма руски енергийни проекти?

Защо непрекъснато забърквате Русия в нашата криминална политика?! Защо им е да се месят в избора на Радев, като може да се обърнат към корупционната тарифа на БСП по всяко време?! Там си пише: Пускане на руски енергиен проект - толкова милиона Национално предателство - 5 лева Лобизъм - толкова стотин хиляди

Този път се изложихте. Искате да кажете, че БСП се слага на Русия, а не Русия нарежда на БСП какво да прави? Трудно ще ви повярва някой непредубеден, най-малкото заради генетичния им навик от 1944-та насам да изпълняват безропотно волята на Москва.

Лъжеш.

]БВП (номинал) на България 2015 - 47,165 милиадра USD БВП на глава от населението на България 2015 - 6 581 USD БВП (номинал) на Куба 2014 - 78,284 милиарда USD БВП на глава от населението на Куба 2014 - 7 274 USD (за Куба данните са на Световната банка) 25 години синьо , и до къде ни докарахте , да ви изреждам ли още , на последно място в ЕС

Гарантирано от МУТРАТА!

20 години ни управляваше БСП.Ту използваше ДПС, ту Царя, а и имаше и тройна коалиция.

Излиза, че Мутрата е кадър на БСП - мигар не стана генерал по времето на царя и агент Гоце?

всеки 3ти в тая държава е или държавен/общински чиновник, полицай/военен, пенсионер/дете или безработен мангал на социални с инвалидна пенсия добавка

Не си обсъждала - те са ти го избрали....

С Москва трудно би обсъждала, но с отделни московчани е сигурно:)

Нинова: Не съм обсъждала кандидатурата на Радев с Москва ====== Дано да си го обсъдила поне с Вашингтон. Мутрата, например, обсъжда с Държавния департамент всичко - дали да строи "Южен поток", дали да прави АЕЦ "Белене", дали да подкрепи правителството на ПФ! ВСИЧКО, Нинова, всичко. Така се управлява в колониален Булгаристан на мутри и олигарси! Ако не вярваш на Мутрата, питай Миков да ти разкаже за неговите срещи с американската посланичка......

ЮП го спря правителството на Орешарски, значи Орешарски е мутра. Да не забравим и двутактовия министър на енергетиката при Орешарски.

Твоят човек Мутрата в реч пред Българо-американската търговска камара ясно заяви кой е спрял Южен поток. Заслугата била лично негова. Той го казва.

Социалистката нарече лъжа и внушения на задкулисието разпространяването на интервю на руския ген. Решетников, който се води близък до Кремъл и разказа как се е срещал с нея през август и тя му казала, че ще издигат Радев. Според него сега в България предстои смяна на пронатовския и прозападен елит.

Акото с Решетников, дето падна във вентилатора е толкова голямо и миризливо, че не могат да измислят що-годе приемливи опорни точки за троловете на Кутев. Гърчат се.

Да Краднелийке - вярваме ти ти безусловно. Тя Партията НИКОГА, АМА НИКОГА не лъже! П.С. Как е синчето в Щатите? Него що не го прати в Масквата?

Щото у фащ по йовтино

А задкулисно всички тия работи ще ги направите.Знаем много добре как работи БСП другарке Нинова.

Споко! Доживотно ще ни управляват Юнкер, Меркел, Герб, Боко и компания, дори Шоуто за десерт, ще живеем богато и щастливо, никаква промяна няма да има, колко сме си добре, дори Орбан ще ни нарежда кого да изберем и ние ще слушаме всички. Това бъдеще ни е гарантирано!!!Извинете, пропуснах американския посланик и неговия служител Митов. Живот - мечта.Пак забравих- и ще слугуваме на афганистанците.

Ама какво говорите?! Още напролет ще ни управляват БСП и ДПС ;)) Все ще изкарате 4 месеца до Светлото бъдеще ;)

Очевидно Кухата лейка предпочита да я такова Коалиция БОСТАН - Боко плюс Местан. За разлика от измислената коалиция БСП - ДПС, Коалицията ГЕРБ - ДОСТ вече е факт и дори я видяхме в действие на последните избори преди 3 седмици.

Прави впечатление усилената кампания за дискредитиране на БСП, още преди да са започнали сериозни разговори за изборите. Непрекъснато слушаме, че генерал Радев непременно е свързан тясно със социалистите, че ДПС вече се кани да управлява заедно с тях. В същото време не се споменава, че ДОСТ открито подкрепиха Цачева и са с ГЕРБ. Досега не гласувах за БСП, но май ще ме подтикнат да го направя, защото опитите за манипулация минават границите на разумното.

Не е нужно някой да дискредитира БСП, те сами се справят повече от добре.

Абе ти си гласувал от 1989 до сега само за тях, ама не искаш да си признаеш.Всички комунисти в една школа ходите.Всички комунисти които познавам така казват.

И какво ,ако го е обсъждала? САЩ директо ни назначават министри и правителства,и то явно вредни за страната ни.

Едва ли е вярно, но дори и да е така, САЩ са ни съюзници, а Русия ни е враг.

Враг може да на теб и НПО то ти,но на мен,моето семейство,моите приятели и всички,които изобщо познавам,а те не са малко изобщо не ни е враг. Към днешна дата не изпитвам никаква вреда от руска политика в личен и житейски аспект.

Защо мислиш, че няма да опитат? Единственият начин БСП и ДПС да останат необозримо дълго на власт е само този, защото тогава изборите в България ще се провеждат по руски образ и подобие, тоест ще бъдат един фарс.

Няма място за обсъждане. Нареждаме и изпълнява.

КОГА др. Курвелка не лъже - когато не говори. А се усмихва по примера на др. Р. Овч. -след поредната наглост

Още малко ще излезе, че дори не е чувала за Решетников ха-ха-ха ТЪПИ БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ, ПАК СЕ ХВАНА НА ВЪДИЦАТА, А.....????

Бивш СДС-ар ( настоящ комунист), може ли да не казва истината?

Супер е женицата - такива засукани лакърдии дърдори по тАлАвизора, как да ни и се възхищаваш!

Лютви-то само, че с пола.

Не ме е страх нито от Путин, нито от Обама, нито от Меркел. Значително по-сериозен страх изпитвам от Румен Овчаров, Дъбов, Гергов, Станишев, Доган.. а да твърди Нинова, че Радев не е обсъждан с тях е несериозно.

Мен пък повече ме е страх от десни външни министри,които правят кръгли маси в София на членове на ДАЕШ...

е вие слепи ли сте?? радев ефективно саботира патрулите на нато срещу които рева русия!! та това е очевидно медиите не го казват направо защото се държат от ДС боклуци!

Разкажи ни по-подробно за тези саботажи и патрули,моля.

Беше против съюзнически самолети да патрулират над България и освен това излъга, че това е срещу заплащане. Малко ли е?

Нинова призова да няма никакви съмнения, че нито БСП, нито Радев като президент ще променят евроатлантическата ориентация на България. Запомни си думите, Курнелийо! Да не стане така после да речеш, че "предвид интересите на хората и новите геополитически условия", подчертавам - хората (знаем кои хора), а не народа, се налага България да излезе от ЕС и НАТО? Само не забравяй, Курнелийо, че дори голяма част от червените бастуни, гласуващи да вас, имат деца и внуци, дето бачкат в ЕС (а не в Русия) и пращат оттам евро на същите тези бастуни. Извън ЕС ги изхвърлят от там като парцали, тук стават безработни и увисват на бюджета. Или това е целта? Колкото повече зависими от държавата хора, толкова по-лесни манипулации и оставане на власт с неизпълними обещания?

Дори да е така /за това съм склонен да й вярвам/, щетата е нанесена и тя не е само за нея. Този Решетников, когато казва нещо, не го казва случайно, думите му на пръв подлед изглеждат достоверни и водят до последствия. В случая подкопава доверието на западните партньори в новия президент, в неговата лоялност, а оттам и доверието към България, силен и гаден ход.

Радев се роди в лъжа като политик и Запада от раждането му е подозрителен към него. Няма смисъл да се търси във вашата посока на разсъждения. Едва ли запада е пропуснал говоренето му за Крим и санкциите, също. Все пак Запада не е три годишен. Москва също . Ако нарочно се атакува Нинова от Москва, то причината е друга, на едва ли има атака. Само и се напомня поет ангажимент и това, че Москва чака с нетърпение изпълнението му. Да се изпълни вторият по важност предизборен лозунг за предсрочните избори.

Няма атака от Москва, руснаците са достатъчно нагли, за да продължават да се държат като господари на България. А основата за наглостта идва от поведението на такива като Радев и Нинова.

Не оспорвам тезата за недоверието от страна на запада, достатъчна причина за тях е кой го предлага /без да отдават толкова голямо значение на шикалкавенето му за Крим и санкциите срещу Русия/, по принцип естествено е те да са по-запознати от българските избиратели кой, кой е у нас и не се водят от емоционални подбуди, но Решетников го прави определено преднамерено като с тезата си доподкрепя техните съмнения, а това не е в наша полза. От друга страна те /руснаците/ имат достатъчно инструменти за въздействие върху политиците на БСП, а и не само върху тях, за да ги карат да изпълняват всякакви ангажименти, дори такива, които не давали.

простивно на вечните лъжи на комунистите след 1944г. заплатите намалелни драстично в пловдив вдигнали стачка в резултат на това комунистите - приятели на работниците уж убили няколко човека от стачкуващата фабрика затова са ги заобичали след това - от страх не се говори и за първото анти-комунистическо въстание в европа въстанието на горяните! защо??!?!

Защо се учудвате на поведението на г-жа Курнелия? Че кога комунистите са говорили истини? Идват на власт с лъжи и измами, крепят властта с лъжи и измама (но и с кръв и убийства, разбира се!) и пак обещават, обещават... Само безмозъчни могат да им вярват! Въпросът е колко са те у нас?

Всеки селянин си мисли, че е най-хитрото нещо на света и ще надцака всички останали, дори и Москва.

Значи ме наричаш лъжец, Нинова?

На комунист вяра не може да се има!...На времето на разпитите са мълчали, а сега говорят ли говорят та дано някой им повярва, че този път няма да окрадат отново държавата, а ще живеем по-добре. А на тази как да й вярваш? През СДС (след като добре се облажи!), та в БКП-БСП... И сега ще оправя държавата!!! Само част от мангалите и хора без образование, аутсайдери в обществото, могат да й се вържат на лакърдиите...

мълчали са дръг път фолклор и пропаганда комунистите са били едно нищо без червената армия щяха да са 5 човека маргинални терористи

Мълчали са като тъпани на разпитите...

Добър ден! Аз съм Корнелия Нинова. Генерал Решетников, искате ли да си поговорим малко за генерал Радев, за излизането на България от НАТО и ЕС и затова какви да бъдат лозунгите свързани с тези действия?

нинова се прави на мъж: не сме обсъждали с москва абе клоун кой ще те остави да обсъждаш бе??! ти си РОБ! работиш и мълчиш! без москва щеше да видиш ваш президен точно никога некадърна шматка

Може ли невинното отклоняване на антинатовските лозунги с - "рано е" да е сторило така, че Нинова да е отписана от Москва? Ако Нинова е отказала на Москва излизане от НАТО и ЕС, това означава, че предстоят интересни времена и резвитие на вътрешно -партийната борба на Нинова за еднолично овладяване на партията.

А ЗА КАКВО СИ СЕ СРЕЩАЛА С РУСКИЯ ШПИОНИН, РУСКА ПОДЛОГО?

- До каква степен България е засегната от руското влияние и зависима от Русия? - Влиянието на Русия в България е по-силно, отколкото в която и да било друга източно-европейска държава. Дори Унгария на Виктор Орбан е по-малко зависима от Москва в сравнение с България. Това е много обезпокояващо, като се има предвид, че страната е член на НАТО и ЕС, защото се предоставя на Москва платформа за въздействие върху тези две международни институции. Както е известно, българската енергетика зависи почти изцяло от Русия, като три основни енергийни суровини - петрол, газ и атомно гориво, се внасят изключително от Русия. Разликата с Румъния, например, е драстична - тази страна не само произвежда свой собствен петрол и газ, но когато внася допълнителен петрол го доставя предимно от Азърбайджан и Казахстан. София би могла да използва същите източници, но е обвързана с Русия чрез собствеността на единствената си рафинерия "Лукойл". Румъния може да си позволи да използва свой собствен уран, който сама обогатява, защото избра канадски реактори за своята атомна централа "Черна вода". А България все още дискутира строежа на нова руска атомна централа в Белене, въпреки огромните финансови загуби и неуспешния референдум през 2013. Да не говорим, че Москва прави всичко възможно да се конкурира с Южния газов коридор от Азербайджан, предлагайки всякакви газови проекти - от "Южен поток" до "Турски поток", един от друг по-нереалистични. Но с енергетиката не се изчерпва руската интервенция в България. Голяма част от бизнеса и политическия елит са подчинени или корумпирани от руски интереси. Значителна част от медиите са купени или повлияни от руски пари и Кремълска пропаганда. Все по-голямо навлизане се забелязва чрез различни политически формации, неправителствени организации и дори православната църква. Информационната война се води на всички фронтове в България, чрез тролове, медии, и националистически групи.

Не е ли ясно, че дитирамбите и лакърдиите на комунистите хващат декиш само у нискообразованите и хората без образование?Само те могат да бъдат зомбирани от лицемерните им обещания за просперитет и добър живот. Комунистическата идея се роди в капиталистическите страни, но не се прихвана там, защото средната интелигентност на тези народи е достатъчно висока, та подобни щуротии да не се прихванат. Прихвана се в Русия, излизаща от крепостничеството, със скудоумен и осверипял от глад и недоимък народ...Седемдесет години гониха химерата и най-накрая, под тежестта на собствената си глупост и некадърност, комунистите рухнаха. "Великият" и "непобедим" СССР рухна та се не видя и повлече и нас към дъното... Сега на тези, нашите комунисти, пак ли да им вярваме? Че къде комунизмът е донесъл просперитет на народа? Достатъчно е да си спомним лозунга: " Следващото поколение ще живее при комунизма" Оказа се, че са имали собственото си поколение, своите деца и внуци, които сега са в парламента и пак напират към власттта...

а пълниха яки гуши, крадоха заводи, фабрики, земи, гори, хотели, банки, търговските национални контакти и натрупаха имане и бизнес за илядо години.

Химерите бяха за народа: "Комунизм на горизонте, дорогие друзья" - казваше Хрущов.

ти не си обсъждала кандидатурата на летящия мишок руснаците са ти я наложили! нали в бсп правихте вътрешни избори?! радев ли избрахте!?!?! роби на москва!

Във втория си опит да се измъкне от скандала с Решетников, Нинова го нарече -лъжец, защото каза, че лъже. Опит едно можете да прочетете в новината която коментирате. Нинова е цитирана дословно. В него тя може би не лъже и казва, че не е обсъждала в - Москва. Но спестява, че е обсъждала в София. Трябваше допълнителен въпрос и цитиране на Решетников за да отсече Нинова, че Решетников лъже. Решетников лъже. Тя не помни къде и с кого е била когато са говорили с него, но помни какво е говорила.??? И Решетников помни. Това е пореден случай в който Нинова не е убедителна след Техноимпекс и твърдението на Първанов, че Радев е бил избор на АБВ. Неубедително е и мълчанието на Нинова до днес и вялото отклоняване на въпроса за разговор с Решетников. Днес Нинова не можеше повече да пропуска този въпрос и обвини Решетников в лъжа и и инсинуации. Решетников вероятно ще отговори, но се питаме, защо му е нужно на Решетников да лъже? Нинова има мотив да подмени истината, но не виждаме мотива на Решетников.

Това са думи на руския генерал Решетников, цитирани в Интернет. Кой лъже? "По думите му, разговор за кандидатурата на Румен Радев е бил проведен през август в България с няколко лидери на партии, включително и с Корнелия Нинова: "Бях на почивка в България, и говорих с лидерите на няколко партии и обсъждахме. Някои знаеха за господин Радев, някой не знаеше нищо. " Все пак руската следа май си я има. Намирисва на руски ботуш....

БСП ще дойде на власт като луната слънцето и Позитано се наредят в една редица 2099 година

ЗАГЛЕДАХ Я НА СТОЛА СРЕЩУ ХЕКИМЯН, И ИМАХ УСЕЩАНЕТО, ЧЕ СРЕЩУ НЕГО СЕДИ ЕДНА РАЗФАСОВАНА СВИНКЯ, ОТ КОЯТО ВИСЯХА ВИМЕ И СЛАНИНИ, И С УСМИВКА ЛЪЖЕШЕ БЕЗОВРАЗНО !!! НЕ ЗНАЕЛА ТОЗИ РУСНАК КОЙ Е И КАКЪВ Е !!!

А бе, колкото и да се пенят фашистите, КОРНЕЛИЯ си е голяма работа и започна да слага на мястото им и антикомунистите и своите.....

В Италия ще има референдум за намаляване на броя на депутатите. Във Франция също започват да се повдигат подобни въпроси - референдум за реформа на здравната ссистема и за намаляване на броя на депутатите в националното събрание (т.е. в парламента). Интересно как само в България този въпрос не може да бъде поставен на референдум?!

Не давала министри...И що?Бат' Сали да не е зает нещо?Пеевски и той се изгуби..Кадрова криза тресе Партията

Представяте ли си какъв срам-Желю Бойчев министър-председател, например или Герго Гергов-еманация на престъпния червен преход или бившия червен комсомолец Банев с изгорелия майбах или Р. Овч.,връзката на енергийната пета руска колона в БГ

Верваме ти верваме ти!!!! На комунис што дан му се верва!!!! Они нивга не лъжуват!!!!! Га не ви убесийме усемдесеидевятя годин ся ке ви търпуваме боклюци!!!! За сичко е виноен жиелю жабата!!!! Он мека гана излезна!!!! А моеше да им мамата оште тогаз!!!! Ся бългакрия штеше да е убаво место за живуркане!!!!! Ай сяктир!!!!!!!!!!!

Оф ,дори не знаете на кой господ да се молите?! Та тиквата от кои е ?!

Къф госпуд бе и ква тиква тъ гонят пък теби???? Туй ората кво требе да се случува е требвало да се случуа!!!! Тоя за тикви ми приказува!!!! Ти данси от сивлиюю????

ДОКТОР КУРНЕЛИЯ ЛЕЧИТЕЛКАТА РЕДОВНО ПРЕГЛЕЖДАА ПРОСТАТАТА НА МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА И ТОЙ И БЕЗ БОЙ ВЕЧЕ Е ПЛАШИ:))