Коментари - Кореспондентът на "Уолстрийт джърнъл" Еван Гершкович остава още два месеца в руски арест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дааа , така трябва!!! Който си вре гегата във военните тайни си го получава !!! Но няма нищо обезпокояващо- ще го менкат с някой руски колега и всичко ще е "пито -платено" !!! Вдигате излишен шум!

жестокостите на тирана няма да успеят да заглушат истината, защото журналистите са вестителите на истината и тяхното перо не може да бъде сломено.

Значи всеки руснак у нас е руски шпионин по подразбиране, а шляещият се по Русия мисирко е невинен ... какво,? Той не знае ли каква страна е Русия и какви са правилата там

Трябва да променим закона за руските шпиони... у нас поне 30 г да им се дава и всички с руски паспорти-куфар,гара, Сибир.

Бой се ти накъде ще трябва да бягаш ако се наложи, защото аммериканите не дават визи и на верни блюдолизци като тебе. Да не висиш на колесника на някой самолет

Има си приказката, да би мирно седяло, не би чудо видяло. Такива работещи за чужди организации и държави, като нищо може да са шпиони. А всеки държавен служител работещ за чужди държави и организации е предател. Не съм чул запада да защитава някой от Хамас провел атаките в Израел. Тук къде е разликата с утрепания чеченски терорист? Израел и САЩ щяха да му дадат медал на направилият го.

Американсерите защо не врещяха така за пак техния журналист Хашоги? Защото него го задържаха и убиха и разчлениха саудитите ли?

Направо да отива да мие гъза на Навални.

Русия е вертеп с правителствени проститутки.

русия територия,не е държава. И се пише с малка буква.

Очевидно територия, която никога няма да бъде окупирана от посраНАТОвските агресори.

Билянчо , моли се да те набарст петров и баш

Правилно, ама малко са 2 месеца Трябва по американски да действат , примерно поне 200 месеца да му дадат