МТГ ”Делфин” АД може да подаде оферта за патрулен кораб

Българската фирма МТГ "Делфин" АД е удовлетворила техническите и финансовите изисквания за предоставяне на оферти за многофункционален, модулен патрулен кораб

Обратно в новината

Коментари - МТГ ”Делфин” АД може да подаде оферта за патрулен кораб | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руските агенти саботират и този проект!Както и проектите за нов изтребител! Гадно е и биз европейска и американска помощ няма да се справим!

"С придобиването на нов тип многофункционален модулен патрулен кораб ВМС ще постигнат способности, необходими за участие в широк спектър от морски операции на НАТО и ЕС." - демек, ще могат да трафикират канибали и касапи ислямисти от Азия и Африка към Европа, под прикритие на "спасителни операции". На печелившите, честито.

А бе мурзи, скоро някой съветвал ли те е да си го самотуриш отзад? Я си гледай пияната москалска свищина и не си ври гагата в България.

Явно си от печелившите.

международни стандарти. И се работи сериозно.

По добре не може да бъде казано.

оооооооо ще има ще има и военни самолети и кораби и магистрали и .....глад и мизерия парите потъват в нечий джобове обаче трябва да се папка натискат ни да купуваме и путколитиците не искат да признаят че сме колония и са ни наредили да купуваме

Да живее дружбата между Бойко Борисов и олигарха Домусчиев.Сега разбрахте ли защо няма да има военни самолети.....

Всички седем чуждестранни корабостроителници са имали около месец да се запознаят с документацията (RfP), която е била над 400 страници и е била само на български. В резултат на всичко това част от чуждите фирми са казали, че не могат да представят в този срок обвързваща оферта, а останалите че сумата от 820 млн. лв. е твърде ниска за изпълнение на заданието. Най-голямата ирония на съдбата около настоящия проект е, че сегашният военен министър беше един от най-големите критици на придобиването на модулните патрулни кораби и дори директно казваше, че победителят е предизвестен.

Съжалявам братле, аз като получавам документация за чужд търг и ми е на английски/немски. Правя нужното да се преведе и стигне до всички във фирмата. Търга е за 8 цифрена сума, като са заинтересовани ще дадат 12 лв на страница за превод.

Браточак, аре преведи 400 стр. специализиран текст, после го прочети и разбери, изчисли и подготви проект, а после напиши още 400 стр. оферта на български, за 1 месец! И става дума за 9 цифрена сума, която до края може да стане и 10 цифрена! Ама МО и мафията управляващи не искат реален търг за такива суми!