Борисов: Козируват на Брюксел, после аз съм послушко

Козируваха в Брюксел преди няколко дни, а после казват, че аз съм бил послушко, изригна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Козируват на Брюксел, после аз съм послушко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Със стари МАЙМУНИ нови циркови номера не се правят... Цика си е все същия... Дай Боже през март зрителите да са по-умни... Ха със Здраве..

Преди някоолко дни наградиха българин с " Оскар"! Тиквоча ще е втория-за МЕНТАРДЖИИСТВО и ГЬОНСУРАТЛЪК!:))

Тоя ще полудее до изборите.Непрекъснато се чуди какви глупости да измисли.НЕ РАЗБРА ЛИ,ЧЕ ХОРАТА НЕ МУ ВЯРВАТ,ЗАЩОТО СА" ЛОШ МАТРЕАЛ"

От лъжец N 1 на България други заявления не могат да се очакват. Не само че беше, но е "послушко" на двама "началници" в Брюксел и в Анкара. Завеждаше куриерските услуги между съответните "началници" и припкаше между тях при всяко подсвирване. Едно от cилните качеcтва на СИКаджията е, че може без пpитеcнение да каже на чеpното бяло. Изиcква cе голяма доза безочливоcт и дебелокожие, но той ги владее тези неща. Друго cилно качество е, че по някакъв непонятен начин успява да внедри лъжата в главите на симпатизантите си.

Ех,Боко ,Боко,такъв си ни ти единствен ,ненагледен ,мамин,абе помияр смотан стига си грачил ,бе идиот ,все сме имали малоумни управляващи,но като този...не сме ...не е добре човека,не е в ред такива идиотизми и щуращини само болен мозък може да роди..скрий се някъде бе,уморихме се да те гледаме,слушаме и псуваме...като влечуго се домогна и допълзя до властта и като се вкопчи ,няма отърване от тоя вампир, голям го вадиш,но като опре ножа да гърлото -бързаш да се покриеш... освен,че си лъжец,но си и страхливец

Четете по- точно- той казва- Козируваха в Брюксел ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ. Той, че козируваше там го знаем, но това което иска да каже вероятно е, че тези след него продължават също да козируват. Просто уточнявам.

Има предвид засиленото присъствие на НАТО в Черно море, той беше против, но Плевнелиев и Митов подкрепяха. Само защо се сравнява с Радев не мога да разбера, ако се беше кандидатирал за президент, тогава може.

сте за бързия до Москва, ама играете десетилетия думокрация. Сега наредихте всички пенсионирани генерали в разни листи. Кадры решают все.

манипулатор. Това е по-лошо от популист. Все другите са му виновни, а той ни лук ял, ни лук мирисал.

Гласността е хубаво нещо, научаваме всичко от първа инстанция.

Ама разбира се, че не си послушко! Ти си мъжага, пи(ч)ш. Като ти кажат Конграчулейшънс! и спираш вече да слушаш. Само кимаш и казваш Йес! Но това не е послушание! Това е здрав отпор и защита на българския интерес!

Говори несвързани работи и сам не знае, какво точно е искал да каже!?

Бойко напълно изпуши!! За какви тръби си мечтал не знам,но че си лъжец всички разбраха!!!

На моята муза Баце: Говори, говори, говори! Аз притварям очи и те слушам: Ето, минахме избори едни и летим над морета и суша..

Много нагло е да коментираш козируването на НАТО, след като си оставил държавата без армия, със стотици опорочени обществени поръчки в армията, министър, който е следствен и НУЛА процента изпълнение на бюджета за превъоръжаване. МО за кабинета Борисов 2 беше само касичка за изплащане покупките на скъпи любовници и проститутки назначавани на щат. Превърнаха армията в публичен дом, а сега се правят на мъже. Аре, марш в Симитли!

Когато отказа на румънците и турците си изкара премиерската заплата за една нощ. Но трябва да признаеш, че и ти не можеше да отказваш до безкрайност.

Той не е послушко , той е рибката .....НЕМО, но не само защото не знае езици !!!!!

Я как са се разпенявили перхидролените. Не разбрахте ли-няма полезен ход за вас. Това, че се пришихте към НФСБ и ВМРО за да влезете в парламента няма да ви помогне. Най-малкото, защото вашия бос, който го хване, той го осъжда. И аз се замислям дали да не изкарам някой лев.

Вчера беше ден на Нинова, днес на Борисов, защото през уикенда той почива или се занимава с внучето.

Ами послушко си, нали сам си го призна преди време - "Да се разберат там началниците... "

изказването на Радев в Мюнхен.

Да си представим една интересна ситуация. Когато администрациите на президента Тръмп и президента Путин се споразумеят да подобрят диалога, доверието се увеличи и конфронтацията се намали през призмата на санкциите, как ще реагира Европа?"

БСП се прави, че не знае за уговорките на Радев с НАТО. Разбираме за тях по коствен път.

Като са поставени пред свършен вече факт, какво да кажат. "Позицията на България на срещата на върха на НАТО във Варшава в крайна сметка остана неясна заради диаметрално противоположни изказвания на президента Росен Плевнелиев и премиера Бойко Борисов. При пристигането си във Варшава президентът каза: "Ще изразим своята загриженост по отношение на нарушения баланс в региона и от ускорената милитаризация на Крим от страна на Руската федерация." По думите му "по отношение на рисковете пред сигурността в Черноморския регион България има ясна, единна и съгласувана позиция на всички институции" - за разширяване на изнесеното напред присъствие на алианса в Черно море, на изток и на юг, адаптирано към нуждите на всяка от държавите членки и под командването на НАТО. Приблизително същото каза и външният министър Даниел Митов въпросното засилено присъствие на НАТО да е в рамките на учения под егидата на алианса."

Тогава когато Бойко Велики бранеше България на 3 фронта , на сидераста и чукопата мингяните им пръскаха трътките в ареста на ганг банг ,а отвън цялата павианска глутница атака се въргаляше в пепеляка сред вопли и сополи!

Поредния виц в дир - Боко ''четял':)))))и видите ли даже и разбрал прочетеното:)))))та сега иска и да му го превразкажат:)))))

Много искаш да знаеш бе боко??ама се хвалиш че телеграми и приветствия ти изпращат а защо не те осведомяват директно като си им толкова ''присърце'' твоите ментори???Не бъди толкова нагъл макар и да растеш на телеса на акъл няма как да го докараш май та да проумееш че си жалък и смешен

Само да попитам колко си плаща боко макар и да не пишете отдолу че тъпимите му са платени та на всяка простотия статия посвещавате????

Пандизчията Кирияк Сидеров зомбираше бабичките,о.з фуражките и пейзаните по алава тв,как янките пълнят томахоуките с л..йна и бомбардират мирните туристи от рашка в лозенец и затова на има масово осиране- епидемия!

те козируват а ти се дупеше! на ВСИ СТРАНИ! Разлика праиш ли ибрикчи?!?

Нагъл и проЗт е тоя каун.

То нали и ВВС и ВМС на ръшките трябва да правят реални тренировки у Гола, бе??! Така си спестяват от разходите "някой да играе цел"!?

Бате, велик си с "ташаклийския лаф"!

Кабака от Банкя щял живот е козирувал, но сега има наглостта да обвинява другите ,че са козирували. Кабак, май се дразниш, че заеха мястото ти на основен слагач не само на Брюксел, но и на Анкара и Москва?! На тях се се слагаш, а народа бил лош материал? Кабак, ти си еманация на лошия материал!

Помним как глутницата павиани на атакаджийския пидал сидераста клечеше в бъзето да шпионира освободителните натовските ейбрамси и да ги клепа на рашка!

Няма как уговорките на Радев с НАТО да бъдат крити още дълго. Ще е цяло чудо, ако ги опазят в тайна за след изборите, защото ако ги разберете сега, Нинова ще стане колежка на Станишев. Моята прогноза е 2000 американски военни и между 50 и 100 танка. В същите бази, за които БСП подписа при Станишев.

Пффф..кой го натиска да звъни! Борисов е история и най добре да си трае и да не се показва повече никога и за нищо!

Да, защо да ни страхува с разни чужди военни, дето ще разполагат у нас? Това е право само на БСП ;)) Добре сте усвоили двойните европейски стандарти..

То тия чуждите военни май с лупа трябва да ги търсим из навлеците дето боко ги вкара подлагайки се на еврпгейския ама сега налки дружките му не го базарят за слива завалията умре от мъка та за това иска да ''знае'' мара подробна, Та в България незнаем и 1/4 от това което е спазарявал боко, от това дето е залагал българско боко, за това за което бая потупвания си показваше по телесата

Послушко си и то голям. Що викаше на Обама и Путин "ШЕФОВЕТЕ да се разберат"?

Шило

Олеле, майко!!!! "Аз като чуя "Конграчулейшънс", спирам да слушам по-нататък"

Бойко, лично аз те критикувам, не че ли лош, а защо не си по добър. Защото го можеш, но не смееш. Този абсурд, да се изкарва Русия наш враг, трябва да бъде унищожен един път за винаги в България. Истински се надявам, че след тия избори, ще бъде направена преоценка на доста неща. И най важното от тях е да се изтръгне из корен русофобията в една страна, освободена и създадена именно от Русия.

И ще убедиш народа, че граф Игнатиев няма нищо общо с обесването на Левски?! Както казва Захарий Стоянов - Няма нищо по-гнусно на тоя свят от руските поцелуйковци. Те умират да си заврат муцуните в скута на кремълския господар, независимо дали е цар, генерален секретар или президент!

Русия създала България? Ти си болен мозък. Дано путлерастията се изкорени. Русия пречи със всички сили българската църква да получи самостоятелностпред 1860 г, Русия пречи на Цариградската конференция българите да получат автономия през 1876 г, Русия пречи на България да направи обединение през 1885 г и подстрекава първо Турция и после Сърбия да ни нападнат. Русия прекратява дипломатическите отношения, когато отказваме да станем руска губерния през 1885 г. Русия насъсква Румъния да ни нападне през междусъюзническата война 1913 г., а после през 1915 ни напада самата тя вероломно с бобмардировки на изцяло Граждански обекти - Варна и Балчик. Русия ни напада и през 1944 г. след като години наред преди това праща терористични групи в България. Така че айде по-полека с тъпотиите ти. Когато Русия не се държи надменно и злонамерено нямам нищо против да имаме добри и приятелски отношения, което се отнася и за всяка друга страна

Русия си е Русия, но трябва да забележиш, че през 1878 царят им е Александър II, а през 1885 е Александър III. Мисля, че се е усетила съществена разлика - за съжаление в толкова критичен момент. Ако Александър III беше цар през 1877, най-вероятно нямаше да има Руско-Турска война.

Ей,голям артист!!!

Леле, този ,,ревльо,, като влезе в оправдателен режим става много досаден....Как сме го търпяли последните 10 години...? Ама то българина е известен с прословутата си търпеливост...