Корабът "Вера Су" вече е на варненското пристанище (снимки/видео)

Министър Личев е възложил изготвяне на списък на участниците в спасителната операция, за да бъдат предложени за държавна почит

Обратно в новината

Коментари - Корабът "Вера Су" вече е на варненското пристанище (снимки/видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дет съ вика лошо! И сега какво ще плюят тиквата и тиквите?

Ебаси и социалистическия рефлекс. Със закъснение си свършиха работата, за която им се плаща ама инче държавна почит. Мъка мъка ........

Ееее , сега за какво ще пиша? А сетих се - ще има наградени , може и банкет да спретнат и да се присламча и аз на кьор софрата !

Сега и на Варненското пристанище ли ще потъне ?

Значи можело, а можеше да го направят за 4-5 дни и никой да не разбере че е имало проблем

Хората от Столипиново го чакат с нетърпение.

"Значи можело" - каза съпругът, когато най-после след третото инвитро съпругата му роди.

Проблемът е в липсата на компетентност, опит, мързел, калинки, мислене. Но за да захапят държавната баница всички са професионалисти.

Това показва колко са смешни. За нормална държава това са рутинни дейности, а тук скоро ако успееш да забиеш един пирон орден ще ти дадат. По никакъв начин не омаловажавам работата на хората, но трябва да им платят подобаващо, а не да ги потупат по рамото.

Направо орден "Георди Димитров" 1-ва степен!

Три деня, щом европските машини дойдоа, свършия работата на цела държава, която 35 дена си бърка у носо!!!

Отива за шамандура на трета буна.

Да ви имам подзаглавието - каква етази "държавна почит"? Хората са си живи и здрави. Почит се дава на покойници

Ура!

ИСКАМ СНИМКА С МУНЧО.

Кой и Какво му пречеше още преди един месец да е на варненското пристанище?

Браво на моряците! Служебния министър и администрацията му да си ходи!

аааа не така, трябва да го закарат на турчина собственик и с вирка да му врътнат.

Товара, замърсиха района, откраднаха горивото каквото не успя да изтече в морето де. И се натискат за държавна награда. Какво падение.

Е заради такива малоумни олигофрени като теб тая държава е на това дередже!

Пречеше му на майка ти оная работа. От къде ви намират такива злобни чудовища, бееее....

Браво на служебния министър и правителството като цяло! В тоя разграден двор, в тая съсипана и окрадена от мутрите на Тиквун държава, успяха да се справят, да извлекът прогнилото турско корито, да не предизвикат еко катастрофа и да задържат пияните и дрогирани "моряци"! Респект! Благодарим и на държавите от ЕС, които проявиха солидарност и своевременно изпратиха нужното оборудване и проведоха перфектна операция! А на плюещите озлобени Ганьовци изпращам сексуален поздрав до майките им!

Благодарим!

Можем да се справяме. Като се уволни някой друг кретен и се оставят читавите хора да действат ,нещата се получават

!

Браво на обикновените, трудови хора, които както винаги става си свършиха съвестно работата и поеха всички несгоди на гърба си заради некадърните управляващи. Що се касае до управляващите: в момента наблюдаваме класическата карикатура: некадърен идиот създава проблем, след това вдига пушилка до небесата, уволнява, назначава, дрънка глупости и празни приказки с цел оправдание за глупостта си и имитиране на дейност и след като проблема се реши се тупа в гърдите какъв голям проблем е решил. Ако не беше бездействието през първите 7 дни на транспортния министър и на премиера, който би трябвало да го сръчка веднага след инцидента като го види, че се помотва, и да му посочи, че в момента приоритет в работата му е да се работи по заседналия кораб, Вера Су щеше да бъде разтоварен и изтеглен поне 2-3 седмици по-рано. Нямаше да се наложи да се рискува живота на хората участващи в операцията по разтоварване и изтегляне да работят през нощта и при вятър и вълнение. И замърсяването на морето щеше да е много по-малко. За съжаление обаче толкова им е капацитетът на нашите управляващи в момента.

Дълбоко развълнуван съм от тъпия кораб и челното му място в новините през това време. Корабът е най-важното в държавата.

си на някакви силни лекарства или вземаш опиати. Няма друго обяснение за написаните глупости и заобиколно изречената псувня за финал.

Очевидно е че си един от напсуваните Ганьовци. Радвам се, че си се разпознал.

Къде са мисирките да го посрещат с кърпички на пристанището?

Победа...

А за теб един по дебел да се навреш в задния двор.

Много е дразнещо когато некомпетентни лаладжии дрънкат глупости и дават акъл като нишо не разбират.. 1. Как щеше да е изтеглен заседналия кораб с огромното си тегло? С какво? Преди да бъде освободен от скалите? Имаме ли такъв мощен влекач? А дори и да имахме, ако го задърпа и дъното се пробие в скалите? А?А?А? 2. Как и на какво да се претовари товарът му? Имаме дори и една барджа? Не! Питайте Тиквун защо!! 3. Как се извършва такава операция при силно вълнение? Искаш ли да идеш там ти? Да разтоварваш? Или да дращиш на компа е по-лесно? Сега когато ни помогнаха и всичко е успешно ЗАЩО ВИЕТЕ?!? А тъпи платени герберски марионетки?!?

Ок,но защо чакаха 36 дни

В България награждават тези, които си вършат работата, за която им се плаща!

кораб с български флаг. Сега Кирчо може да си увеличи флотилията за скраб.

Толкова сме жалки, нищожни, туткахме се повече от месец да изтеглим един заседнал кораб, държавата ни е заседнала и потъва, управлявана от селски идиоти комуняги.

Гербаджийските тролове имаха план още поне една календарна година да хлебят от този кораб. Защо им развалихте хубавата работа?

Очаквам държавата да глоби солидно собственика за замърсяване на природата. Очевидно е, че повече от 2/3 от 3 хил тона това се е размил и изтекъл в морето.

По добре късно ,отколкото никога

Кораб в български териториални води. Флагът на държавата, под който плава корабът, е отзад на кърмата.

РАЗВИТИЕТО НА РАДЕВ СВАЛЕН САМОЛЕТ ЕКО КАТАСТРОФА С КОРАБ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА НА КИНО СЪС СЕРТИФИКАТ КАКВО ЛИ ОЩЕ СЛЕДВА.

АЗ ОЧАКВАМ КОРАБА ДА ИДЕ НА СКРАП И НЯКОЙ ДА ПРИБЕРЕ КИНТИТЕ.

А мунчовците над месец не могат да се справят. Все някой друг им е виновен за неуспеха с управлението на здравната, икономическата, образователната криза. Вера Су е най яркия пример за неумението на зелените чорапи да ръководят. Просто са свикнали да получават заповеди и някой друг да мисли вместо тях! Жалко, но истина!

И ти разбираш много, кораба беше заседнал,но кърмата (задната част на кораба) беше свободна и както засяда един кораб, така се и отсяда.Трябваше още в началото да се изпратят два влекача и да го изтеглят,в по дълбоки води, така че не се прави на много разбираш г-н 1.2.3 и т.н.т

Вие човеко имате ли документно доказателство че е в морската вода 3/4 от товара на кораба ? или просто нечия фантазия ? живи и здрави

родния президент се грижи за опазване здравето на сънародниците на и извън бълг. тер-я, живи и здрави

компетентните лица са преценили че е в състояние на водоплаваемост след като е изпразнен откъм гориво & минерален тор и ето - от часове е успешно акостирал край пристанище Варна-изток , живи и здрави

може би големите и чести вълни са причина плавателен помощен съд да не може да се движи с проектна скорост? ,или са чакали писмен отказ от чорбаджията че се отказва официално от кораба? така или иначе след ~месец многострадална вера су чака по-нататъшната си съдба във варн.залив непосредствено до брега без ни един да се е разболял или починал, или бе нужно от извънземните да искат помощ да им телепортират спасителните баржи и влекачи + - изпразнения откъм гориво и товар кораб , живи и здрави

бюроКрацията я има и при комунизма ,и при капитализма : помните ли призива ,,учи та да не работиш" , живи и здрави