Корабът "Вера Су" вече е на варненското пристанище (снимки/видео)

Министър Личев е възложил изготвяне на списък на участниците в спасителната операция, за да бъдат предложени за държавна почит

Обратно в новината

Коментари - Корабът "Вера Су" вече е на варненското пристанище (снимки/видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те да са благодарни ,ако си вземат парите от спасителната операция ,че този кораб ще остане на кея във Варна. Имахме такъв случай в Бургас.

РАЗВИТИЕТО НА РАДЕВ СВАЛЕН САМОЛЕТ ЕКО КАТАСТРОФА С КОРАБ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА НА КИНО СЪС СЕРТИФИКАТ КАКВО ЛИ ОЩЕ СЛЕДВА.

родния президент се грижи за опазване здравето на сънародниците на и извън бълг. тер-я, живи и здрави

Очаквам държавата да глоби солидно собственика за замърсяване на природата. Очевидно е, че повече от 2/3 от 3 хил тона това се е размил и изтекъл в морето.

АЗ ОЧАКВАМ КОРАБА ДА ИДЕ НА СКРАП И НЯКОЙ ДА ПРИБЕРЕ КИНТИТЕ.

компетентните лица са преценили че е в състояние на водоплаваемост след като е изпразнен откъм гориво & минерален тор и ето - от часове е успешно акостирал край пристанище Варна-изток , живи и здрави

Вие човеко имате ли документно доказателство че е в морската вода 3/4 от товара на кораба ? или просто нечия фантазия ? живи и здрави

Гербаджийските тролове имаха план още поне една календарна година да хлебят от този кораб. Защо им развалихте хубавата работа?

А мунчовците над месец не могат да се справят. Все някой друг им е виновен за неуспеха с управлението на здравната, икономическата, образователната криза. Вера Су е най яркия пример за неумението на зелените чорапи да ръководят. Просто са свикнали да получават заповеди и някой друг да мисли вместо тях! Жалко, но истина!

Толкова сме жалки, нищожни, туткахме се повече от месец да изтеглим един заседнал кораб, държавата ни е заседнала и потъва, управлявана от селски идиоти комуняги.

кораб с български флаг. Сега Кирчо може да си увеличи флотилията за скраб.

Кораб в български териториални води. Флагът на държавата, под който плава корабът, е отзад на кърмата.

не ,не е за демонтаж плават. съд ... след като запечатат пробойните които са може би ~1% от общата му външна повърхност - ще продължи нанейде да плава

В България награждават тези, които си вършат работата, за която им се плаща!

Ок,но защо чакаха 36 дни

По добре късно ,отколкото никога

може би големите и чести вълни са причина плавателен помощен съд да не може да се движи с проектна скорост? ,или са чакали писмен отказ от чорбаджията че се отказва официално от кораба? така или иначе след ~месец многострадална вера су чака по-нататъшната си съдба във варн.залив непосредствено до брега без ни един да се е разболял или починал, или бе нужно от извънземните да искат помощ да им телепортират спасителните баржи и влекачи + - изпразнения откъм гориво и товар кораб , живи и здрави

Победа...

Къде са мисирките да го посрещат с кърпички на пристанището?

Дълбоко развълнуван съм от тъпия кораб и челното му място в новините през това време. Корабът е най-важното в държавата.

може би не най-важното еди къде си ама е неоспорим факт че седмици се говори и пише за него ,никой не е длъжен да чете/пише, живи и здрави

Браво на обикновените, трудови хора, които както винаги става си свършиха съвестно работата и поеха всички несгоди на гърба си заради некадърните управляващи. Що се касае до управляващите: в момента наблюдаваме класическата карикатура: некадърен идиот създава проблем, след това вдига пушилка до небесата, уволнява, назначава, дрънка глупости и празни приказки с цел оправдание за глупостта си и имитиране на дейност и след като проблема се реши се тупа в гърдите какъв голям проблем е решил. Ако не беше бездействието през първите 7 дни на транспортния министър и на премиера, който би трябвало да го сръчка веднага след инцидента като го види, че се помотва, и да му посочи, че в момента приоритет в работата му е да се работи по заседналия кораб, Вера Су щеше да бъде разтоварен и изтеглен поне 2-3 седмици по-рано. Нямаше да се наложи да се рискува живота на хората участващи в операцията по разтоварване и изтегляне да работят през нощта и при вятър и вълнение. И замърсяването на морето щеше да е много по-малко. За съжаление обаче толкова им е капацитетът на нашите управляващи в момента.

Много е дразнещо когато некомпетентни лаладжии дрънкат глупости и дават акъл като нишо не разбират.. 1. Как щеше да е изтеглен заседналия кораб с огромното си тегло? С какво? Преди да бъде освободен от скалите? Имаме ли такъв мощен влекач? А дори и да имахме, ако го задърпа и дъното се пробие в скалите? А?А?А? 2. Как и на какво да се претовари товарът му? Имаме дори и една барджа? Не! Питайте Тиквун защо!! 3. Как се извършва такава операция при силно вълнение? Искаш ли да идеш там ти? Да разтоварваш? Или да дращиш на компа е по-лесно? Сега когато ни помогнаха и всичко е успешно ЗАЩО ВИЕТЕ?!? А тъпи платени герберски марионетки?!?

И ти разбираш много, кораба беше заседнал,но кърмата (задната част на кораба) беше свободна и както засяда един кораб, така се и отсяда.Трябваше още в началото да се изпратят два влекача и да го изтеглят,в по дълбоки води, така че не се прави на много разбираш г-н 1.2.3 и т.н.т

!

Можем да се справяме. Като се уволни някой друг кретен и се оставят читавите хора да действат ,нещата се получават

Благодарим!

Браво на служебния министър и правителството като цяло! В тоя разграден двор, в тая съсипана и окрадена от мутрите на Тиквун държава, успяха да се справят, да извлекът прогнилото турско корито, да не предизвикат еко катастрофа и да задържат пияните и дрогирани "моряци"! Респект! Благодарим и на държавите от ЕС, които проявиха солидарност и своевременно изпратиха нужното оборудване и проведоха перфектна операция! А на плюещите озлобени Ганьовци изпращам сексуален поздрав до майките им!

си на някакви силни лекарства или вземаш опиати. Няма друго обяснение за написаните глупости и заобиколно изречената псувня за финал.

Очевидно е че си един от напсуваните Ганьовци. Радвам се, че си се разпознал.

А за теб един по дебел да се навреш в задния двор.

Товара, замърсиха района, откраднаха горивото каквото не успя да изтече в морето де. И се натискат за държавна награда. Какво падение.

Е заради такива малоумни олигофрени като теб тая държава е на това дередже!

пише тук некой нещо си ,ама да е бил там на място между шабла и нос калиакра седмици наред да снима и описва ден по ден какво къде се е направило ... живи&здрави

аааа не така, трябва да го закарат на турчина собственик и с вирка да му врътнат.

Браво на моряците! Служебния министър и администрацията му да си ходи!

Кой и Какво му пречеше още преди един месец да е на варненското пристанище?

Пречеше му на майка ти оная работа. От къде ви намират такива злобни чудовища, бееее....

ИСКАМ СНИМКА С МУНЧО.

Ура!

Да ви имам подзаглавието - каква етази "държавна почит"? Хората са си живи и здрави. Почит се дава на покойници

Три деня, щом европските машини дойдоа, свършия работата на цела държава, която 35 дена си бърка у носо!!!

Направо орден "Георди Димитров" 1-ва степен!

Хората от Столипиново го чакат с нетърпение.

Значи можело, а можеше да го направят за 4-5 дни и никой да не разбере че е имало проблем

"Значи можело" - каза съпругът, когато най-после след третото инвитро съпругата му роди.

Проблемът е в липсата на компетентност, опит, мързел, калинки, мислене. Но за да захапят държавната баница всички са професионалисти.

Сега и на Варненското пристанище ли ще потъне ?

Отива за шамандура на трета буна.

Ееее , сега за какво ще пиша? А сетих се - ще има наградени , може и банкет да спретнат и да се присламча и аз на кьор софрата !

Ебаси и социалистическия рефлекс. Със закъснение си свършиха работата, за която им се плаща ама инче държавна почит. Мъка мъка ........

бюроКрацията я има и при комунизма ,и при капитализма : помните ли призива ,,учи та да не работиш" , живи и здрави

Дет съ вика лошо! И сега какво ще плюят тиквата и тиквите?

Това показва колко са смешни. За нормална държава това са рутинни дейности, а тук скоро ако успееш да забиеш един пирон орден ще ти дадат. По никакъв начин не омаловажавам работата на хората, но трябва да им платят подобаващо, а не да ги потупат по рамото.