Дават гари и пристанища на концесия

През септември ще бъдат готови концесионните анализи за Пристанище Варна, Ферибоотния комплекс и за терминалите в пристанище Варна-Запад.

Обратно в новината

Коментари - Дават гари и пристанища на концесия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха така! Дадохме енергоразпределението, авиотранспорта, съобщенията. Сринахме армията, правораздаването, здравеопазването. Ще правим частни затвори и т.н. .. Абе, идиоти, що за държава ни гласите да бъдем. Не разграден двор, скоро и един прост кенеф няма да бъдем, а само пълнежа в дупката. Безродови КРАДЦИ!!! Като народа е прост, това не означава, че може да го "туширате" както ви дойде на извратения ум ...

Защо никой не вижда какво стана с пристанище свищов след като бе отдадено на концесия. Докога всичко в тази държава ще се унищожава. Спрете се!

Защото нямам път до Свищов. Имаш ли да казваш нещо за пристанището или само така?

Хубава работа, ама ..... ТИМ-джийска! Отремонтираха им ги, санираха им ги, и сега: "Молим, заповядайте 30 години, 50 години, за колко ще Ви ги концесионираме?" Идеята на концесията не беше ли да се отдаде дългосрочно за ползване нещо държавно и разсипано, което принципала не може да управлява добре, а "наемателя" да ремонтира, инвестира, и "избива" през годините напред?

Ако нищо не влиза в джобовете на редовите хора, влиза непременно в джобовете на управляващите. Така се управлява България сега - също като предишните, недемократично, корумпирано, не в държавен и обществен интерес, джоб в техен джобен интерес, същите като предишните - като сиамските близнаци са и предаващи властта от клан на клан с верижна реакция!... И как няма да е така, след като т.нар."омисия" отдава на УЖ спечелилите, пълни си джобовете и не дреме какво се случва след това - та нали са си взели комисионната"! Аман от легитимни крадци!!! Писна ми от концесионери, които взимат нещо на готово, само го експлоатират и не инвестират и един лев! Всички концесионери в България до момента са такива! Не ни трябват концесионери!

Ще падне голямо лапане

Писна ми от концесионери, които взимат нещо на готово само го експлоатират и не инвестират 1 лв. Всички концесионери в България до момента са такива! Не ни трябват концесионери!

Ако нищо не влиза в джобовете на редовите хора, влиза непременно в джобовете на управляващите. Така се управлява България сега- също като предишните, недемократично, корумпирано, не в държавен и обществен интерес, джоб в техен джобен интерес, същите като предишните-като сиамските близнаци са и предаващи властта от клан на клан с верижна реакция

И как няма да е така, след като т.нар."комисия" отдава на УЖ спечелилите, пълни си джобовете и не И дреме какво се случва след това - та нали са си взели "комисионната"! Аман от легитимни крадци!!