Рестарт на концесията за Летище София през септември

Надявам се процедурата за концесионирането на Летище София да стартира през септември тази година, заяви министърът на транспорта Ивайло Московски.

Обратно в новината

Коментари - Рестарт на концесията за Летище София през септември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА БЕЗУМИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СПРЯНО!!!

Много ми е интересно каква ще бъде реакцията на т.нар. патриоти, след като стратегически обект от националната сигурност ще бъде предаден на турска държавна фирма. Що се отнася до ГЕРБ, изобщо не се учудвам, те отдавна са показали, че обслужват интересите на Ердоган.

Защо трябва да има концесия? Летището е печелившо.Пътникопотока заради нискотарифните компании, се увеличи от 3 млн. на 5 млн. Това може да е печалба за дължавата.Защо трябва да се даде на частници?Те ще вдигнат таксите и ще трябва да плащаме по - скъпи билети!

Ядосвам за единственото печалившо нещо,но нали ,,тъпият и алчен,,Моск....трябва да заблажи от комисионите.Боко е много сте алчни,не ви пука за народ и родина,ще я доунищожите проклетници

Я ти да видиш стана ясно защо баба Меркел извика Боко да вземе летището на концесия.Да се обзаложим ли коя компания ще го вземе?

Е, така е! Седна пак предателят в удобното си кресленце и се зае да довърши започнатото! Национална сигурност?!А какво всъщност означава това-особено за гербаджийски продажник?! Комисионна?! Е,тука вече си дойдохме на думата! Говорете по-разбираемо бе, хора! Хъм- национална сигурност... ама за собственото джобче!

САМО ЗА СВЕДЕНИЕ ЗАПЛАТАТА НА ЕДНА ЧИСТАЧКА НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ Е 1000ЛВ. ЧИСТИ.

ДААА, явно далаверата е голяма от тая концесия, а комисионната ще е още по-голяма, за това е тоя зор, а оправданието, че ще спасяват БДЖ не се нуждае от коментар ... ще утепаме живия(печелившия), да възкресяваме мъртвия (фалиралия) ... ХАХАХА!!!

Тия си играят на Монополи. Продават летището да спасят гарите. Теглят заеми да си построят хотели. И имат постоянна карта за прескачане на затвора.

Истината лъсна. Турците отдавна се натискат да вземат летище София. Първо взеха земите на България. След това заводите, например Шише джам. После болниците, например Токуда. Борисов е приятел на турците, но не и на българите. Затова беше при Ердоган - да му даде пореден подарък.

Това ли уговаряше Ханъм БОКо със Султан Ердо в Харема?... А?...

Ами дано тогава пак да падне отново тъпото правителство и пак да отменят тъпата концесия. Той и без това тиквуня знае най-добре как се подават оставки.

МДААА, СУЛТАНА И МУТРАТА ЧАКАТ ПЪРВА РОЖБА СЛЕД ОРГИЯ В ДВОРЕЦА :))

Аз пък се надявам боко и цялата клика около него, скоро да търкат пейките в затвора!

Така ще е, но ако искат да останат живи...!!! Май ще предизвикат да се случи другото...!!! :::))) Дааа...!!!

Герб докато не продаде всичко -няма да миряса!Защо бе писе?Да не ви изпревари някой ли?

Тоя гербаджийски мангал държавата ще продаде...

Свещи да му купят с тези пари на чернилката и на тези около него,дето ни продават за жълти стотинки!ДАНО!