Коментари - Контрера: Защо Кирил Петков, Асен Василев и ген. Атанасов още не са разпитани по случая "Коцев" ? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шилo

Защото няма такъв случай бе, герберунгел!!!

В истерия ли си позитанска мършо.? Нещо си се възпалил бе червен хемороид

Затова хората ще продължат да напускат България.

Бай мангалсарян се изходи по случая

Ахахаха оправданията на дебилните червени болшевишки тролове на ППерастите са като клишето: хванати на "калъп" ти казват "не е това което изглежда"

Никарагуанският ром сега какъв ти играе?

Ами за да те е яд, герберски слуга !

Контрера - иди се снимай с Орбан, като твоя съпартийник и спри да завиждаш на успелите хора! За нищо не ставаш!

Много ясно защо, защото ще лъсне истината за тази политическа акция! По-удобно е да обвиняват по-ниски длъжности, които са назначени от ППДБ, въпреки, че както се вижда няма доказателства за канали и влияние.

Това е като в шаха. Не е важно колко фигури си взел, а колко полета контролираш. Тези, които контролират дъската не искат Кирчовците и Кокорчовците в затвора, а ги искат ПОСЛУШНИ. И можете да сте сигурни, чр отсега нататък, те ЩЕ СА послушни. Като кученца на каишка.

Може би защото цялото нещо е изфабрикувано?

Липсваш ми.

И аз питам същото !

защото са протежета на фатмак радев! те за това!

Това трябва да е канал за часовници и пудели! Или просто казано по този канал нищо не е вървяло, защото факти за заловени количества няма. Но за сметка на това хората които са започнали да градят този контрабанден канал са искали да подкупят и новите играчи във власта, защото старите ГЕРБ и ДПС вече са си ортаци от години. Все пак новият политически субект трябва да се вкара в релсите на българската действителност, ако не иска тогава трябва да се изхвърли от политиката. Затова съд, данс и т.н. се включват в атака, защото иначе ще се развали седянката!

странен буламач си спретнал! дпс винаги е бил на власт с бсп! дпс винаги е гласувал вотовете на недоверие срещу герб заедно с бсп!! от три години герб не е на власт, а дпс от 2014 гогато беше орешарски - бсп дпс! тъй че мисли нова схема за да оправдаеш простотията която сътвориха пп!

русифилистично педерастче активното мероприятие е съшито с бели конци

другаря Паскал е сътрудник на ДС

а дс е филиал на кгб!

циганино питай първо кой се изпразни на майка ти в путката

Тези не са за разпит-те са за трепане !!

туй пък... я чит...

А защо удобно заобикалят слона в стаята,червения лайновоз Дамаждан Рашков ,който е в основата на схемите

че само Коцев има нов ръчен часовник?

А защо не добави към тях и Панев, Иванов и Атанасов? Може и Лорер и Лена да привикат. И не само на разпит, ами направо в ареста до средата на юни, да не могат да развиват политическа дейност. После ще кажат от прокуратурата, че е няма доказателства. И ДА, България да плати някой и друг милион, като я осъдят.