Гриша Ганчев: От четири години подавам сигнали за контрабанда, но няма реакция

Още от началото на мандата на ГЕРБ Гриша Ганчев – шеф на футболния клуб "Литекс" и предприемач в захарната индустрия, е подавал многократно сигнали за контрабанда към различни ключови фигури във управлението, но не последвала реакция.

Обратно в новината

Коментари - Гриша Ганчев: От четири години подавам сигнали за контрабанда, но няма реакция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И "големият" малък човек, се показа под листата на цвеклото... Този - за какъв се мисли?

Това е ясно, че държавата ни е затъла до гуша в лана! Но когато и крадеца започне да крещи с/у крадеца, вече ни идва в повече! Народе време разделно е, затова мисли на кого ще довериш утрешния ден, защото след това ти остава само, ДА НАПУСНЕШ БЛАТОТО!!!

Е когато е прав, е прав!

От четири години бил подавал сигнали !? За кого? За себе си ли? И защо ли няма реакция . . . . .???

"240 - Великите законотворци" вместо да пренаписват по няколко пъти годишно вече действащи закони, ДА ПОРАБОТЯТ ВЪРХУ ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ. НАШИТЕ СТОКИ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЛЗВАТ С ПРИВИЛЕГИИ И ПРЕДИМСТВА ПРЕД ВНОСНИТЕ. И ТОВА ДА Е НЕПОКЛАТИМО ФОРМУЛИРАНО.

Това което казвате е ДОБРО и е записанов 20-те принципа на ПП Атака (от 2005г.) Само трябва да се абстрахираме от манипулациите на медиите, които аз наричам " СРЕДСТВА ЗА МАСОВА МАНИПУЛАЦИЯ" Мажем да го направим на 12.05. 2013 г. СИТЕ БЪЛГАРИ!

Гришата някои може да го обвиняват, че не е съвсем чист. Но той е напълн прав, че контрабандата със захарта е бич за България, който през време на мандата на ГЕРБ се размахва лично от Цвъки. През последните 3 години от МВР ни възвестиха няколко гръмки ареста на ДДС-ари от търговия със захарта. Щетите се изчисляваха на стотици милиони лева ДДС, прибран (окраден) от тези фирми от бюджета. Някой да си спомня поне един осъден от тези ДДС-ари?! Няма такова нещо. По наблюдения на един такъв ДДС-ар, един надут пигмей, който го зрелищно го арестуваха в афера за откраднати 40-50 милиона ДДС и как след 6 месеца момъкът се появи усмихнат, жив и здрав и после изчезна някъде в чужбина, а сега "изпран" си се прибра спокойно, се разнесоха мълви от средите на ГЕРБ, че Цвъки - Конецо им осигурява свобода и пътен лист към чужбина, след като им прибира печалбата. За какво да говорим?! Главният прокурор трябва да извади всички тези дела и им направи преглед, как всичките тези измамници се оказаха на свобода: няма дела, няма осъдени, няма възстановени стотици милиони откраднати ДДС лева, щетите на държавата потъват като печалби в офшорни сметки на Цвъки и сие.... !!! Някой трябва да му пречупи гръбнака на него, като ти щракне белезниците! И да не ни пробутва легендите, че не той давал заповеди за подслушванията. Човекът от службите изпратил последните СРС с Кокинов и Боко е напълно искрен. Личи си от самото мероприятие. То е проведено с най-новата техника на МВР, която се подвключва в клетъчния телефон на М. Найденов. Той е бил поставен на законно основание под контрол докато ГЕРБ са били на власт! А сега чисто и просто са го подновили в нарушение на закона пак по нареждане на Цвъки, въпреки че не е на власт.Боко да си го изрита веднага, иначе физкултурникът ще го окачи на въжето в най-скоро време

Ние се намираме в зората на глобални промени. На нас ни е необходима добре управлявана мащабна криза и хората ще приемат новия световен ред, казва Дейвид Рокфелер през 1994 година.

И този изпълзя от дупката си точно преди изборите.На кого ли прави услуга?Май на тези които го създадоха.

Може, може само че не си познал пръдлив задник

Тоя захарен бос не изпра ли парите на Нора Ананиева ?

До къде я докарахме... Ганчев да ни чете морал... (и да има хора, които го подкрепят)... мъка... мъка

Мъка е че се даде възможност на боклуци като герб да ни управляват,а за данъците човека е много прав и аз едил лев данък не съм внесъл и няма да внеса докато такива помиярин са на власт

Аз не съм фен на герб въобще. Ама тва е все едно Бойко да каже, че пожарникарите и бодигардовете не получават шанс в живота. Сещаш ли се?

- Ограниченията за производство на захар в България са наложени от ЕС, така че този господин да не обвинява ГЕРБ за неработещите си заводи. - Въпреки това Захарни Заводи АД приключват 2012 година с 9.8 милиона печалба - повишение с 2.2 милиона спрямо 2011. Нека отбележим, че това е единственият завод в България с ISF сертификат за производство, продажба, съхранение и дистрибуция на захар. ГГ да си каже защо се яви пред медиите да говори неверни неща.

Бизнеса с ДДС е иззет и се управлява от високите етажи на ченгетата. Нищо не може да се очаква да се оправи. Участвувал съм в такава група преди години. Арестуваха ни и след 2 месеца в следствието цялата документация и счетоводство бе преместено в една къща в Бояна. "Бизнеса" продължи от там, но вече с други началници.

Така, така. Сега се поразрови и виж колко такива схеми бяха разбити през последните няколко години и ще видиш една от причините БСП и ДС-крилото и ДПС да истерясват така напоследък. Явно са ги настъпили по мазола и още един мандат ще ги остави съвсем на сухо, защото по време на управлението на Станишев само с тази схема измъкнаха над 6 милиарда народни пари.

Ама и за мене имаше. Сега за да не остава нищо за мене, си представям какво се случва.

Този олигарх, който изкарвал парите си с много труд, сякаш обикновените българи само спят и ядат и не се трудят, нека да им помогне и да ни каже как се прави с честен труд първият милион

Просто е. Отскачаш през някой уикенд до Украйна и с джобните си пари купуваш 2 цистерни спирт. Докато те дойдат си купуваш в България спиртоварен завод и започваш да произвеждаш в него водка "Симеонов". Нещо като сладурчето от Мултигруп, което в почивните си дни отскачаше до Малта за да си реже подводниците за скрап. И изобщо, приказката за Рокфелер с ябълките, репички да яде пред приказките на нашите родни мулти-мутро-милионери.

че обикновените българи лежат и спят,а когато за малко се събудят крадат,ти къде си видял българин да работи,ама наистина да работи,не мотаенето което наричате работа,и за друго беше прав Г.Ганчев,че българина по-крадлив и от циганите,и това ли ще отречеш,което си е абсолютната истина,а аз мога да добавя,че докато циганина краде от нужда,то българина краде от алчност,все не им стига на ненаситните българи това,което имат(къщи,земи,гори,коли,пари в банките) и искат и още и още,с една дума са мнооооого гнусни търтеи

Завистта и алчността на българите произтича от перманентната им бедност.

Егати наглеца е този - оплаква се от банките при положение, че ако не беше кредитен милионер нищо нямаше да има в него

Е нямат спиране Дира. ЧК с яко им наливат вода в мелницата. като картечница са. Яко промивка...

връща си го за захарната афера сега.

Ни мъ чухъ зъ кунтрабандътъ.

Трябва да го вкарат в затвора без да го питат защо. 23 години крие данъци и е един от най-големите контрабандисти. Да престанат да дават думата на хора, виновни за положението в страната!

знае на колко хора дава заплати този човек Като почнеш и ти да даваш толкова тогава ръси мозък

Вие виждате в лицето един Наш James Watt ?! ... Сериозно ?! (, защото да си призная аз-лично - просто един от неизброимите махленски шмекери)

броя на орътъ коита рани шъ набъбни нъ 30 и 5-6 гърлЪ ?? Нъл тъй!

Те и в белите страни дават заплати,ама си плащат милиони данъци!!

Гришата изглежда умно момче, ама нещо не е разбрал схемата. В случая никого не го боли точно за българските производители и техните РАБОТНИЦИ. Как се произвеждаше захар преди 25 години? Селяните произвеждат цвекло, в завода се преработва, захарта е по-качествена от сега, остатъчни продукти, с които се храни едрия рогат добитък. Следователно, хората работят като цвеклопроизводители, други-като преработватели, и накрая, има и животновъди, щом имат евтин фураж. В случая глобалната цел на Европа не е да открадне ДДС-то, а по този начин да запазят собствените си работни места, а нашето производство и БИВШИ работници да вървят да им лепят плочките и да косят градинките, де в Европа, де в Щатите. Планът Ран- Ът в действие.

Това нещастно,комплексирано джудже,видна МУТРА на прехода,си мисли, че като е сложил марково костюмче и е седнал в лъскав офис вече е хай-мениджър.Забрави 'героичния' си борчески образ,когато всички в района бяха проплакали от него.Жалко,че такива дебили като услужливия Сашо Диков, дори немога да кажа, че е журналист,дават ефир на толкова нечистоплътни хора!

А ти като си толкова чистоплътен какво си постигнал в жалкия ти живот,муха?За какво не е прав в интервюто си.

Абе драскачи -защо не си признаете че и с цигарите е така -търчите да ги търсите на черно че са два пъти по евтени и какво стана като Дянков ги вдигна -тяхните фирмички взеха нещата в свой ръце....Да ви е честито....

Трудно-пушаеми са знаете... - Ама нищо де - ще Ги изпушим. Трафикантите !, Ррразбира се. (То аслъ - с трафикантщина под път и над път у Нас - закъде Сме ?!)

и авера му от Сливен,, Данчо Клечков, гледат към любимите си обори, през дебело стъкло? ?Кокорят се като рибоци в аквариум ! Бонка

Питам се ЗАЩО нито един информационен сайт не каза как румънците са решили проблемине с контрабандата?!? Ганчев доста добре описа начина на прекратяване на контрабандата, който работи при съседите. Започвам да вярвам, че всички политици от всички политически партии СЪЗНАТЕЛНОпроследяване движеунието, следенето и облагането най-вече на акцизните стоки, както и високооборотните такива.(горива, суров петрол, цигари, алкохолни напитки, захар и т.н.)

Какви ли тъпанари трябва да са тези, които ни управляваха държавата в последните години, за да може на техния фон Гриша Ганчев, който самият си беше една типична мутра някога, днес да ми изглежда като един уравновесен, спокоен и културен човек, говорещ разумно и трезво за бизнеса, икономиката и живота.

B държава, където управляват групировки, истината за техните далавери може да изплува само при конфликт между тях. Oт тази гледна точка, всички данни, изнесени от хора като този, октоподи, и др. под. трябва да се разглеждат като достоверни.

На харменскиа поп си писал ? Що не писа на Гиньо Ганев! Мене Той ма оправи, ни Цара, ни падара?? баба Тодорка

Той каза още, че агънцата, които ни продават по въпросните вериги са внесени от ЕС и за заклани преди 20 години. Теленцата също. А ние нашите ги продаваме на Албания. С цифри и факти обясни как е ликвидирана цялата ни икономика. Но това янво не е било важно за статията...

Контрабандата се ръководи от ГДБОП. Трудно ще се откажат от парите.

Бармен Хазаран ханъм- "МИНИСТЕРШАТА" ?? Гледайте сериала по тв6/5 !

Гриша Ганчев е един от малкото хора в РБ.които ставатза президенти.На този човек не му трябват партии,съветници още повече мъжки кураж.Честен човек с чест да не говориме че е смел човек,нещо много рядко срещано в политиката.Не се плаши да поема пълна отговорност на своя глава.Отлично управлява цял един окръг в продължение на дълги години,не по различно от една държава.Изобщо човек с изключителни каяества.Борисов и Станишев взети заедно+Командирът КОстов взети заедно и умножени по 2 Не могат да се теглят на един кантар с него.

М-а-й-ч-и-ц-е !

МОН ДЬО ??

Гришата някои може да го обвиняват, че не е съвсем чист. Но той е напълн прав, че контрабандата със захарта е бич за България, който през време на мандата на ГЕРБ се размахва лично от Цвъки. През последните 3 години от МВР ни възвестиха няколко гръмки ареста на ДДС-ари от търговия със захарта. Щетите се изчисляваха на стотици милиони лева ДДС, прибран (окраден) от тези фирми от бюджета. Някой да си спомня поне един осъден от тези ДДС-ари?! Няма такова нещо. По наблюдения на един такъв ДДС-ар, един надут пигмей, който го зрелищно го арестуваха в афера за откраднати 40-50 милиона ДДС и как след 6 месеца момъкът се появи усмихнат, жив и здрав и после изчезна някъде в чужбина, а сега "изпран" си се прибра спокойно, се разнесоха мълви от средите на ГЕРБ, че Цвъки - Конецо им осигурява свобода и пътен лист към чужбина, след като им прибира печалбата. За какво да говорим?! Главният прокурор трябва да извади всички тези дела и им направи преглед, как всичките тези измамници се оказаха на свобода: няма дела, няма осъдени, няма възстановени стотици милиони откраднати ДДС лева, щетите на държавата потъват като печалби в офшорни сметки на Цвъки и сие.... И да престанат да кръстасват по света и у нас и се "доказват" на думи, какво били направили с престъпноста, как са й пречупили гръбнака, какво били построили. Нека отговорят, какво направиха с ДДС-ари от захарните афери! Цвъко лично!!! Някой трябва да му пречупи гръбнака на него, като ти щракне белезниците! И да не ни пробутва легендите, че не той давал заповеди за подслушванията. Човекът от службите изпратил последните СРС с Кокинов и Боко е напълно искрен. Личи си от самото мероприятие. То е проведено с най-новата техника на МВР, която се подвключва в клетъчния телефон на М. Найденов. Той е бил поставен на законно основание под контрол докато ГЕРБ са били на власт! А сега чисто и просто са го подновили в нарушение на закона пак по нареждане на Цвъки, въпреки че не е на власт. Нека познаем от три пъти, кой е бил най-високият професионален чин, издиктувал тази устна заповед?! Един Матросов, или Мафията??! Боко да си го изрита веднага, иначе физкултурникът ще го окачи на въжето в най-скоро време.

И лицето е матросовец ?! (а не просто един от Неизброимите 'неуловимие' ?! )

Разкриването на групите и ареста им е дело на МВР т.е. Цв. Цветанов. Осъждането им е дело на прокуратурата и съда - същите тези, които досега не са осъдили нито един олигарх или мафиот, и които днес тропат по свирката на БСП.

Ганчев ,не клевети управлявящите,те са чисти като моминска пазва! Ваньо Танов каза ,че няма такова нещо!Аз много преди теб го пиша в форомите но както виждаш Танов е непоклатим на поста си!Агенция Митници е нямала по -големи престъпници и измамници от Ваньо и свитата му.Виждате ,че дори Плевнелиев го защитава ревностно,така че си представете за какво става въпрос.Писах и групичката която върши престъпленията и пак ще я повторя.Това са Танов, Елена Кирилова и Н-ка на Митница Русе Веселин Георгиев-сопола.

Червен парцал!! Прост борец!!

Всичкото мръсник - ползва мишена ГЕРБ!

И този решил по ГЕРБ да стреля...досега не можеше се вреди от Станишев, но му дойде реда

Koнтрабандата е покровителствана от държавните структури, не може да очакваш някои хора сами да се захапят за опашката... Извън това покровителство, ако някои реши да организира контрабанда тези държавни структури се активизират и за максимум няколко седмици ще го разпилеят - полиция, нсбоп, гдбоп -това е накратко за контрабандата....

О-П-Р-Е-Д-Е-Л-Е-Н-О !!!

човека си изкарва парите с мнооого труд, я!

Luna0102

Тоя дали си пие сутришното кафе с радиоактивната захар, дето я бяха внесли? Хм, едва ли, тя е за овцете дето го защитават.

Защо от 4 години,нима преди нямаше корупция или бяхме на другият бряг?

Luna0102

Гришинка мамин ненагледен, що само от 4 години бе Гришинка, преди това нямаше ли контрабанда? Гришинка, какво стана с вашата далавера със захарта, ами със заплахите за убийство? Що си на свобода бе Гришинка изобщо, явно имаш стабилен червен гръб Гришинка.

абе мом4е на колко години си 4е си купи 3 ние цял живот блъскахме и по една неможахме да си купим и сега се вайкаш да ти имаме проблемите ами да се беше обадил като бяха по 1 лев да си бяхме купили и ние по една сега щеше да ти е по лесно пък и ние щяхме да сме по добре направо да те съжалим.

Я ми кажете кой от вас е създал работни места и колко. Философи. Повечето сте лентяи и най-лесно е да изливате злобата си срещу всички вместо сутрешно кафе. Злобата на нереализирал се боклук!

Хуу де - ся и на тъпак изтъпанихти мойта-скромна-милост....че и кайвье мъ турихти на сръбам... Нейсе ! Та, на Вашия Въпрос : - по Неокончателни Крайно-консервативни изчисления - Над 10К на пълно работно време за Поне Десет години с Воистине повече-от Прилични възнаграждения. Със Сериозна Мрежа от Партньори и подизпълнители и доставчици. (и мъже и жени, и млади и не-съвсем, и учени и не-съвсем)

Ако обърнеш резбата мож и като ББ да станеш умен. Махна няма да имаш.

Много е прав Гриша Ганчев. Точно така се случва и вместо да се оплаче в европарламента или интерпол, той си губи времето с родните апаши управници! Гриша Ганчев трябва да потърси други като него и да си обединят усилията.

Вонята, Доказано-генерирана Систематично от Доказаните крадци Доказано-викащи онова за крадеца - Е Неописуемо-Нетърпима. ------ Симеоне !, увря ли ти главата бре магаре ?!

Гриша Ганчев пропуска да спомене, че е под гаранция заради изказването му че ще изкорми шефа на НАП и ще го удоши с червата му! Изказване доказано чрез СРС! Освен това "вътрешно общностните доставки" не са контрабанда, такива са правилата н ЕС, те са предпоставка за ДДС измами! но доколкото знаем и синчето на ГГ е уличено в такива! Пропусквателния режим при ГГ е доста строг, със сигурност тия двамата дето са идвали са им записани лк от охраната и камерите също са ги записали, така че ако има такова нещо, много лесно може да се разбере кои са! Или това са поредните предизборни лъжи от заинтересованите ГЕРБ да не управлява?! Но да ни учудват изказванията на човек подкрепялДПС!

Браво !

деер

Кое му е браво? Защо той е на свобода?--Защото клекна на ББ.... и плати!....Целият ресурс на държавата се ползваше за изнудване за комисионни между 20-40%... ..Вместо да си губим времето с глупост,защо не направим всяка покупка над 10 лева с карта, без банкови плащания - така няма да има риск в бизнеса и държавата в реално време ще получава ДДС(2дни реално), ще се плащат всички данъци без да има нужда от ненужни корумпирани или прост служители. Далаверата силно се ограничава. внос само с банкова гаранция за несъответствие !!!

а може би всички сме заинтересовани ГЕРБ да не управляват, как мислите?

Ти колко пъти си ходел в офис на Литекс и са ти записвали личната карта. В тази сграда се намират офиси на повече от 40 фирми и пропускателнея режим е еднакъв. Освен това как може да е ръководител на ОПГ за заплашване, кеето само той е извършил, нали за ОПГ са необходими 3 или повече лица. Писал си си ник НПК, хайде направи си труда да провериш там има ли го понятието "уличено лице" - няма го. За това сме на това положение, защото се изказват всякякви многознойковци като теб.

Браво, на всички всезнайковци по горе, ще обясня че Гриша Ганчев е платил 500 000 лв. държавна гаранция(тези пари не са подкуп а отиват в бюджета) за да не лежи в затвора, защото заплахата срещу шефа на НАП е доказана на 100%! Гришата може само да се надява да му се размине само с условна присъда!

имало едно време едни дебели шкембета които си направили европеиска общност, та тези шкембета като видели че лапачката намалява от западните даржави решили да присаединиат и източните, кадето се знае, че корупцята е ежедневие а правосадието е за този с повече пари, така шкембетата били доволни и спокоини че ще лапат но на гарба на бедните и неоправдани народи, които просто не могат да направят нищо ....защото са тварде бедни

Истината е винаги проста. Сложнотийте са за простаците. Слагам голям плюс.

Ако бъдете Тотално Откровен, Колега - просто сте Длъжен да добавите 'умелите' и 'своевременни' 'действия' на 'нашта' шайка махленски шмекери (и 'плиуатеуи' )

А ЗАЩО ЧАКА ГРИША ГАНЧЕВ ИЗБОРИТЕ ЗАЩОТО БСП Е ОБЕЩАЛО ЧЕ ЩЕ ГО ОПРАВДАЯТ ТОЙ Е ПО СХЕМИТЕ СЪС ЗАХАРТА ОТКЪДЕ ИМА ПАРИ

kakvoto i da e toi e suzdal mnogo rabotni mesta i e plashtal danuci na durjavata - mnogo sa cenni takiva hora

г-н ганчев за съжаление сте прав. европеиския вътрешен пазар с моноплно представените си търговски вериги е една огромна узаконена перачница на пари на западните капиталисти за сметка на нашите българските. не че българските капиталисти сте много читави, но предпочитам парите да отиват при вас а не при чуждите.

Абе, хора. Чета какво сте написали и ми става лошо, като си помисля че може би живея в страна, където гражданите са овце и блеят след главната овца и нищо повече. Какъвто и да е Гриша Ганчев, няма разлика от гледна точка на фактите, които ни представя. А фактите са упорито нещо. Има контрабанда в страната по време на управлението на ГЕРБ ЗАЩОТО правителството си е затваряло нарочно очите за нея. Това е. А сега пак кажете нещо по повод на Гриша Ганчев, отношението в САЩ към негрите и т.н. все по темата неща. Тази стратегия на защита на ГЕРБ доказва, че само неадекватните ги защитават.

Драги SS. За тези неща има официални данни и т.н. Г. Ганчев е заинтересована страна и твърденията му са меко казано пристрастни. Нека представи някакви документи и факти за контрабандата и че тя се е извършвала със знанието и подкрепата на ГЕРБ. Иначе е факт, че най-голяма разкриваемост на ДДС-измамите беше постигната именно по времето на ГЕРБ.

Ахаа, значи в България няма контрабанда, защото Гриша Ганчев го казва! Разбрах. А и доказателства нямал Гришата - брей да му се не види, пак грешка. И казвал на дянков, ама правилно не са взели мерки - всичко напук на Гришата. Ако Гришата каже, че слънцето изгрява от Изток - не му вярвайте в никой случай. Лъже мръсника. Иначе всички ние виждаме как по време на управлението на ГЕРБ имаше откритост, законност, нямаше контрабанда и само гадния Ганчев ни помрачаваше слънчевата картинка с такива приказки.

4 завода били затворени! Пич те са заворени от 100 години ама понеже ги имаш ти получаваш най голямата квота за внос... нали... Кой от олигарсите купи завод за да го развие....? Дайте поне един пример!