МВнР започва спешни консултации за Желяз Андреев

МВнР инициира консултации с правителството на САЩ относно екстрадицията на г-н Желяз Андреев.

Обратно в новината

Коментари - МВнР започва спешни консултации за Желяз Андреев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Политически арести по демократичен начин! Пак така да гласувате.

веднага да отменят този антибългарски акт и да изнесат името на този, дето се е подписал. Време е да се потърси сметка от разпасалите се политици.

МВНР ЗАПОЧНАЛО КОНСУЛТАЦИИ СЪС САЩ ПО ТЕЛЕФОНА КОЙТО ИМА САМО СЛУШАЛКА...

повече от 1 000 000 един милион Български граждани трябва да ни вкарат в Американските затвори защото си правим търговия и с Русия и СЪС Сирия....за какво говорим?

Аз правя бизнес и ТЪРГУВАМ с Сирия и Русия, продавам им много неща......да дойдат от Хамерика и да ме ХВАНАТ за УяуЯуЯуЯ.) В Българското законодателство това не е нито престъпление нито проблем, а щом в ФАШИСКИТЕ страни като Америка е престъпление си е техен проблем.

Свободен ли е Желяз?

Даже да е продавал картечници на Асад - ако по българското законодателство това не е проблем - не би трябвало да е задържан ! Ако е проблем по американското - да си го търсят когато отиде в САЩ !

ако България е държава и води самостоятелна политика. А тя в момента е окупирана колония на ФАЩ и ЕС, от която източват каквото може, изтребват населението и вече обезлюдена ще си я ползват за собствен кеф. Българите са така успани, че не знам дали изобщо и въобще някога могат да се дигнат.

новата дъвка за медиите, само и само да си запълват времето, без да подлагат на обсъждане и коментар безумните действия на престъпното правителство, както и продажната му политика.

loyola

Тоя е с връзки и го защити лично Бойко , а какво правим с останалите

Съдбата на Аутсорснатия Роб. Всичи Аутсорсаджии ги чака това. Програмистите и те.

Кой държавен служител е подписал при тези необичайни за други страни клаузи? Кой е лишил българските граждани и от справедливост и от защитата на държавата? Защо не са му повдигнати обвинения? (17,08,2005-27,07,2009) Българска социалистическа партия (БСП), Национално движение Симеон Втори (НДСВ) и Движение за права и свободи (ДПС) министър-председател е председателя на БСП Сергей Станишев... Има ли нещо да каже по въпроса?

27 юли 2009 е бил назначен точно тогава ----те фактите ще излезнат

Договора за екстрадиция между правителствата на Република България и САЩ, ратифициран на 23 април 2008 година

Назначаваните марионетни правителства в БГ дейтват на принципа- мразим да четем, още повече мразим да мислим, мо'ем само да подписваме!

Джеляз за си събира куфарите, вазелина и да пали към ФАЩ.

Вината не е в Сащ, или Палма Де Майорка, или Еди коя си държава , а в нашата, и ОСНОВНО нашето правителство, както сега, така и през 2008-2009 е ПОДПИСАНА конвенция за предаване на всеки Български гражданин на Америка. Дори да не си стъпвал в Сащ, дори по Българските закони да не си извършил престъпление , по силата на конвенцията подписана с Америка, подлежиш на Амерккански съд....Това е в интерес на Сащ....нали тези подлоги в парламента работят за националния интерес на Сащ, сега вече и за Турския национален интерес.... Лошото е че има подписани 100 такива конвенции за които още не знаем, но ще разберем скоро, както разбрахме сега за Желяз! А капака ще е ако подпишем Истанбулската конвенция!

Щом нашата държава подкрепя ембаргото, санкциите и сме солидарни до край с краварите - трябва сами да го арестуваме този човек подкрепящ чудовищния режим на Садат! Той подкрепя един свиреп диктатор който унищожава собствения си народ с отровен газ. Веднага Желяз да бъде отправен в САЩ а неговите поддържници заклеймени и наказани!

Ембаргото е проблем на Америка....Не е проблем на нищо неподозиращи граждани, които са изпълнявали служебните си задължения натоварени от работодателите им. Не може заради Сащ да спрем да живеем и да се обесим, ти идиот ли си бе

.. днес пи ли си хапчетата? Или това е някаква куца шега?

САЩ е много опасна структура, изградена да работи против човечеството. Всеки честен човек на земята трябва да се противопостави веднага, за да не стане късно. Скоро ще почнат да пращат дроново за да изпълняват смъртни присъди и наказания по света, без да се интересуват от световни закони и държави. Те се смятат за вожда на света. Единствената държава която може да ги укроти това е Русия и отчасти Китай.