Протести ”за” и ”против” НАТО съпроводиха КСНС за армията

Привърженици и противници на политиката на НАТО в България съпроводиха днешното заседание на Консултативния съвет по национална сигурност (КСНС).

Обратно в новината

Коментари - Протести ”за” и ”против” НАТО съпроводиха КСНС за армията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова е просто:1.мирен референдум/ако може Сорос да не вдига платената паплач от родоотстъпници и да не прави пожарникарски преврат/,2.броене/ако може не по Костинбродската метода,че резултатите ще ни изкарат 20млн гласували с "ДА"/.3.изпълняване на решението на българския/не циганския и не турския/народ.

Горда страна и независима като всички останали европейски страни!!

Какъв КСНС бе, ръководен от тоя гербаджийски полов орган.......

Крайно време и в нас да бъде въведена лустрация . Да се изхвърлят от власта комунягите иДС/послушковци на КГБ/. Тогава парите ще стигат за всичко ,защото 10% комисионни ще останат да се използват по предназначение !!!

"армията трябва да бъде закрита и да остане почетната рота да марширува" друго остана ли бре тъпаци?! Всичко унищожихте, а държавата, полицията и другите органи на сигурността ги оглавихте с най-отявлените мошеници, лъжци, мутри и бандити!

Каква армия ,какви пет лева ? някакви разпасани булки с раннички,с развети (прически тип конска опашка),разгащени , без шапки. За военни с такъв външен вид ,баба ми казваше" приличат на изпаднали германци" . И тези бойци ,ще копаят окопи , ще обслужват тежка бойна техника и т.н като ги гледам , в очите им се чете досада, а иначе заплатките им си ги бива , на фона на нищоправенето им, че им се виждат и малки и искат по-вече . А обикновения българин блъска за 300-400 лева , че им плаща и осигуровките защото заплатите им са малки и не могат да си ги плащат........Държава на абсурдите !!!

"Ще копаят окопи"! Ти пък,да не сме през 1-та или 2-та СВ!Армия трябва да има,особено след последните събития от година насам на изток и на юг!Сега се сетиха че имало и армия,отделно кой ще я издържа с тази никаква икономика и безработица,та дано се сети ,от къде идват приходите!

"Ще копаят окопи"! Ти пък,да не сме през 1-та или 2-та СВ!Армия трябва да има,особено след последните събития от година насам на изток и на юг!Сега се сетиха че имало и армия,отделно кой ще я издържа с тази никаква икономика и безработица,та дано се сети ,от къде идват приходите!

Ама то има ли ЗА, и ако има жална ни майка....

Аз съм съгласен да има референдум. Но при условие че ако народа иска НАТО путеноидите да си стегнат багажа и да идат в сибир с отказване от българско гражданство.Време разделно!

Аз съм за,ще ида да живея в Санкт Петербург поне няма да ме е срам да се наричам българин с такива управляващи.Кадето и да ида по света не казвам че съм БГ.Особенно след простащините на Плевнелиев и компания МЕРСИ.Да найстина съм за време разделно....

Много"подходящо"място!Върви,1 долар-60 рубли,ще получаваш с хиляди руски хартийки!Най "доброто" място в момента-висока корупция,висока безработица,хаос и престъпност!

Какво точно е направил Плевналиев?Кои простащини имаш предвид?

" Който НЕ поддържа СИЛНА С В О Я армия-- храни чужда"!!!!! Не ни трябва техника съвместима с НАТО--до 15-16 год НАТО ще е само спомен!!

Я,па,мечти московски!

Та армия има ли...аз като гледам то остана само една РОТА които ги ползват за надомна работа на офицерите и генералите!!

Тролуване на левел МАХ е тука! Вън руската пета колона, бе! Нищо добро нито една държава партньор на СССР/Русия не е видяла! Нито един пример не може да се привнесе от там! За какво е спорът тогава?

СССР ни въоръжаваше.САЩ ни разоръжиха за да ни вкарат в натото. Сега нямаме армия,оръжие и скоро небето ни ще се пази от турски самальоти.Къде е тука спорът???

"Въоръжаваше ни СССР", но не безплатно.А и ние имахме достатъчно военно производство за всичко,което се срина!Но никой не е карал насила нашите глупави политици да го разсипват!Ако бяха по дълновидни намаше да се случи!

Казахстан и стига си ръсил простотий,има и още ама то е друга тема....

Казахстан първо прекрати всички съветски практики и тръгна да се развива по нов начин и успешен!Доста по късно си възстановиха отношенията с Русия,но равнопоставено,не са наведени!

Седерасти,герберасти и ислямски терористи,най-логично би било да се проведе РЕФЕРЕНДУМ ЗА или ПРОТИВ членството на България в пиратската организация на световния терорист САЩ,нали така?Цигани и турци не са поканени на референдума защото Индия,Пакистан и Манафия са други държави и не са България.

от протестна мрежа ,като им свирнат и все на стачка срещу държавата готови ,постоянно за разхищения са готови ,държаваат да плаща грешни пари за армия ,която да ни брани от Русия и да репресира народа ни ,както и да го превръща в още по потиснат.

Ненчев е забравил, че състоянието на Въоръжените сили е такова, защото така поискаха от ЕС и НАТО. Който е поемал ангажиментите да си ги плаща от личните банкови влогове. Гражданите никой не ги е питал дали, защо и колко пари да отделят за сметките на сулю и пулю. За 25 г. обезлюдиха България с тяхните ангажименти и задоволяване претенциите на всевъзможни партньори. За сега единственото напрежение е на границата с Турция с потока заселници, които периодично прехвърля у нас. Но, за да се защитим от това, нужен е нов бардак, ама и с нови к...ви. Само с пари не става.

Че само на 50 човека ли успя да плати "богата Русия" та да се дерат като магарета. Това не е мнението на българите.Къде са останалите 99.999999 %?

Изпитваш ли голяма нужда да ти кажа къде е един от тия 99,999999%?

Да живее България и НАТО. Привържениците на Тато в сибир.

Евала на д-р Москов! И в лудниците вкарал компютри....

Пита се кой плаща нета в лудницата - предполагам Асен Генов и компания

голямо нещо бе. Трийсет дърти седерази и соросоиди, аз ако бях на мястото на министъра от срамот такава "подкрепа" щях да си подам оставката. Иначе той за нищо не е виновен, каквото му е спуснало началството това е изблякал, да не си въобразява някой, че по тия въпроси някой от чиновниците в България в това число и министерския съвет воглаве с Боко и президента Роско могат да имат собствено мнение.

Колко пари взеха тези американски евроатлантици от днешният протест в подкрепа на колонизаторите американски.

все копейки им дрънчат в мислителниците!

bira_more

Референдум. Толкова е просто - референдум. Но, не - никакви такива! Ми ако народа реши не както искат демократите? Никакви такива. Иначе всички са кой от кой по най голям демократ. Но, стане ли дума за референдум - той народа е тъп, и за това ние, истинските, цивилизовани демократи ще решим за какво да мре тъпия народ!

Соросоидите искат референдум ,а не директно излизане и после референдум за евентуално влизане,защото референдум като ни вкараха в Нато и евроколонията нямаше.Ако сме демократична държава и тогава когато насила ни вкараха и сега ,трябва първо да се излезе и после референдум за решение ,или за американофилите не е изгоден този план ?Щото като сме в съюза и правим референдум ще стане като на АЕЦ БЕЛЕНЕ имахме подкрепа за строеж ,но американците се скараха на Орешарски и не стана .

изборите през 1997 г.? Тогава 53% от избирателите гласуваха за ОДС, в чиято програма ясно бяха заявени приоритетите - ЕС и НАТО! А и доста от негласувалите за ОДС подкрепяха тези приоритети. На следващите избори още по-убедително спечели НДСВ, което също поскрепяше членството в ЕС и НАТО! Никое от следващите правителства не оспори тези приоритети, въпреки че управляваха и най-верните руски петоколонници - комунистите. Какво, заради някакви измекяри няма да признаваме народния вот ли? Защото изборите са много повече от референдум.

че България е положила усилия за влизане в НАТО - че кой не е влязал...?..

Никой не е гласувал за НАТО.Никой нищо не е забравил.Не лъжи!Западът ни ограби и продължава,превърна ни в кенеф,плащаме репарации,средства имат само мивки продали ни за без пари.И изборите не са повече от референдум,иначе нямаше да си се насрал от страх от референдума.Защото референдума може да бъде последван от разследване,съд и затвор.

Бира, какво е демокрация? - управление на демоса. Какво е демос? - прослойка от обществото с право на глас. Останалите не са демос. Точно това се случва при демокрацията - една прослойка от самозван, крадлив елит решава, какво искат всички хора. Заблуда е, че нещата зависят от броя на бюлетините в едни урни.

ОТ тези протести в защита на американските разсипници на всичко до което се докоснат , подкрепям Русия във нейната политика ,а плевнята и тиквун ги ннавиждам с тяхната жална позиция.

Русофобите с мижавите си аргументи генерират русофили...

Тоя къде се намира -какво е това "БРАВО" това да не е театър.Фанелката му е още по-голяма чалга-"в крак с времето"link- изперкал е човека здраво

Това трябва на сегашна България -колонизирана ,ислямизираща се ,съсипваща своята природа и култура и всичко дължим на американците ,но даже някои и подкрепа срещу заплащане биха предоставили на запада.

по света, "освобождавани" от руснаците се ужасяват от евентуално ново "освобождение". Единствено ще се намерят българи готови да свеждат многократно гръб под руската нагайка!?! Недостойна измет...

А ясно така ли ти промиха малкото некадърно и безполезно мозъче ,е те се натискат да са в съюз с Русия ,а наскоро Южна Осетия ,която беше част от Русия и се беше отделила от Грузия ,отново се върна в СССР ,като подписаха договор за защита ,естествено без Грузия,която е евроатлантик

Русофилите не сме съгласни Иво Минджев ,да си развява скапаната книга и да защитава НАто ,както и да си мисли ,че като е взел кинти с които да се препитава ,защото е безделник ,може да настоява паметник на СССР да бъде преместен .Иво Минджев е прошляк .Еми той утре може да подкрепя и турското робство ,това че е ненормален и известен ,не означава ,че българският народ ще се съобразява с един нереализирал се вече на възраст мъж.Сори Минджев ,ама си некадърник.Първо догони догониш Владимир Путин по успехи и всенародна любов и тогава ще обсъдим твоите неадекватни реакции на защита на американската армия.

Иво Инджев просто е професионален подмазвач. Преди 1989 възхваляваше БКП и КПСС, сега възхвалява САЩ и НАТО.

Той беше солташак на бай Тошо и го възхваляваше!

Абе просто е умрял от глад и от всякъде го подритват и понеже американците са им нужни отпрепки ,които срещу пари да изпълняват заръките ,а и добре знаещи американците ,че веднъж продал се на американският интерес ,Русия няма да те приеме ,може да го използват ,както сметнат за добре.

за Волен Сидеров?

Утайките се напъват да изпъкнат,но си остават презрени мръсни плювалници

(книгата на Иво Инджев) Това доказано го можете!...

Аз да съм ти казал ,че ще си я купя и че ще я използвам за четене ?

И тъпизмите могат да намерят добро приложение

Каква демокрация ,какви потести ,някой да ни е питал ,дали искаме Нато ,Някой да ни е питал дали искаме ЕС,някой да ни е питал ,дали искаме война срещу Русия и влошаване на отношенията ,но иначе сме живеели в демокрация,е това е то заблудата ,ама американските слуги ,не могат да го разберат ,Смърт за евроатлантиците

Така е :) Вас мужиците и петоколонниците в България няма да ви питат. Беше колонията руска България сега е само България :)

Някога да се е изнасяло златото и водните минерални води ,някога да са обезобразявани земните ни богатства с американски сондажи за газ ,някога хора да са се самозапалвали и да са слагали край на живота си ,някога да е имало толкова нежелание да бъдат робове на евросъюзниците ,някога да са се отнасяли с България ,като с парцал и изоставено дете ,което няма кой даго защити ,дете което е захвърлено и освен да бъде употребено и пренебрегвано ,друго да не ги касаят ,НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ РОБИ НА РУСИЯ ,НО ОТНОВО СМЕ РОБИ НА ЕВРОСЪЮЗА ,ТУРЦИЯ и АМЕРИКА .СМЪРТ ЗА ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ.

bira_more

Е убваво е че теб, шестоколонника са те питали.

може да приема така фриволно думичката "колония"! Сякаш не е учил история, сякаш не е чел вестници, не е слушал радио и не е гледал телевизия. Да наричаш страните от цяла Западна Европа "колонии на САЩ" е признак на остра интелектуална недостатъчност! Особено при съпоставянето със зависимостта на източните страни от СССР. Да не говорим за Прибалтика. А и елементарното сравнение на страните от двата блока през 1939 и 1989 г. би било отрезвяващо, ако човек има все пак нещо в главата си, а не само инструкции и дрънчащи копейки в джобчето.

А да си чувал за санкции на САЩ и Канада срещу ЕС заради вноса на месо пълно с хормони. Едно време срещу отстрелен от Брежнев дивеч, Съветският съюз ни даваше 6-7 млн. тона нефт заради дружбата.. Сега дружба няма - има интереси. Ама ние по инерция го караме да засвидетелстваме преданост , белким мине номера

България е разделена ,за, или против НАТО .Убеден съм даже ,че по голяма част от народа е против НАТО.При това положение нищо по просто -Референдум или неутралитет.Ако народа на един референдум каже ДА тогава никакви по нататъшни спорове .Неутралитета също би успокоил страстите .Не е прецедент държава от европейският съюз да е неутрална.

Ще се колиме и бесиме ,откакто американците засилиха позициите си народа започна да се самозапалва и да умира от глад и мизерия.От какво ще ни пазят ,като от тях се стига до самозапалване?и самоубийства ,нали това искат и те ,да ни унищожат ?Смърт за евроатлантиците.

и в началото на 1990 г. най-яростните комундета скандираха: "С кръв сме я взели, с кръв ще я дадем!" (за властта става дума). Очевидно за 25 години не са пораснали нито на "йота"... А и мъдростта никога не е била силна черта на комунистическото мислене!

И колко %% взеха руските партии на последните парламентарни избори? Май бяха мизерни процентите.....

И като взеха мизерни проценти защо е този вой - заради тези с мизерните проценти ли?

Не не ама плащаме от джоба си за американската армия ,загубихме ЮП и АЕЦ БЕЛЕНЕ заради нато и евросъюза ,плащаме и членски внос заради тях ,но всъщност ги мразим .Е това е роби сме и това е .

Да :) Вие бйпте и си останахте руски роби..... :)

България е в нато, но българите - не. Това е истината, драги зрители.

То мазнене ли е да го опишеш ,такова мазнене съм виждал от служител към работодател ,но не бях виждал от роб към господар ,тоест американски колонизиран българин ,да слави американския си колонизатор

humfry

Колко милиарда общо станаха заемите на България с последния заем? Къде отидоха тези пари? Бюджетния дефицит ще намалява или ще се увеличава? И на фона на всичко това, не е ли по-добре да се инвестира в местна икономика и образование на населението, да се повиши конкурентноспособността на всеки един българин? Ясно е, че с 2 самолета и три танка армия нямаме, независимо от това дали са руски или марсиански. Всичко е сбъркано и ще става все по-сбъркано, докато всеки мисли само и единствено как да си напълни собствените джобове.

костваха на България вечната дружба и големите руски проекти?....То няма пресмятане както парите на КТБ.

"България - сигурен и лоялен ПОМИЯР на ЕС и НАТО"

е тоя, дето се прави на патриот и плаща с нашите пари руските далавери.

Американски прищевки се плащат с български пари ,заради военно оборудване теглиме заеми ,насила искат да ни вкарат и вменят чужда валута ,Смърт за евроатлантиците

Много точно казано!

ще ги наричат "националисти"??? Национални предатели и продажници, защитаващи интересите на чужда държава, какви националисти могат да бъдат?

наричат поклонниците на Путин български патриоти и ги награждават с руски медали тия педали.

БТВ -американската ,Нова бойковата или ТВ 7 -турската ,бъркаш се много ,но мен не можеш промени ,айде пукни от яд.

ти служиш.нa интересите нa чуждa държaвa !

Ти си този който служи на чужди интереси ,на американсикете колонизатори ,от които целият свят е скептично настоен ,но Русия е с Китай ,Индия ,Бразилия,Като гледам и Северна Корея ,сега да видим как ще се справят калпавите евросъюзници и американските уроди.

атакистите ли продадоха ерптатаа .атккистите ли затриха балкан и со мат ,впк ,те ли нарязаха 4 блока в козлудуй ,атакистите ли унищожиха селското стопанство,атакостите ли доведоха мизерията и ровенето по кофите ,те ли фалираха ктб .ако атака не се бяха потрудили щеше ли да има становище по въпроса за арменския геноцид ...вашта мама фашистка...

Смърт за американските слуги и натовците ,да живее връзката България -Русия.Да сте чули Боко или някой друг тиквун да говори за Бог ,да вярва в него ,НЕ и това защото запада не обича православието ,обаче Русия винаги е била с нас и се надявам връзката България -Русия да укрепне и да изгоним продажните американски елементи от България.С нами Бог!

Путин???

Не е твоят Бог ,това е Бог на християните ,а не на изчадията и сектите

императрица Екатерина Втора и Валодя Втори.

humfry

Не знам за армията, ама държавата като цяло е на последни издихания. Най-ниски доходи в ЕС. Най-бедното и мизерно население с най-лошо образование и здравеопазване в ЕС. Една от най-корумпираните страни в ЕС, ако не и най-корумпираната. Голяма инфлация, която се вижда и усеща от всеки ежедневно на касата в магазина. Безработица и лоша перспектива. Шуробаджанащина на всички нива. Всеки ден емигрират официално около 80 човека. Между 2013-2014 населението на страната е намаляло с 142 хиляди души. Много ниска покупателна способност на лева и много високи цени. Ежедневни циркове от всички институции. "Пълна и безусловна декомунизация и лустрация" Аз не вярвам, че 100 човека са се събрали спонтанно. По-скоро са били събрани от някого, раздадени са им плакати, обяснено им е какво да скандират и т.н. И знаете ли защо? Защото никога не скандират за България, а винаги за нещо чуждо. Има още дълго да чакат тази лустрация, която я искат от тези, които трябва да се самолустрират... Време е някой да протестира, да се бори за интересите на българското население. Тогава може и да повярвам. Американски войници тренират на учения по цял свят. Ама защо никога чужди войници не тренират в Америка? Едностранни споразумения, едностранни договори, едностранни военни тренировки. Всичката тази едностранност не е ли странна и не противоречи ли на "рамо до рамо, равноправие"?

Още един - два шлема и сме изпълнили заветите на Ленин.

Как беше: голям "шлен" или голям "члем"?

2013 г.: .... 28-29 Estonia 68 .... 43-44 Lithuania 57 .... 49-51 Latvia 53 .... 69-71 Romania 43 .... 77-79 Bulgaria 41 .... 80-81 Greece 40 .... 94-101 Armenia 36 .... 102-105 Moldova 35 .... 123-126 Belarus 29 .... 127-134 Azerbaijan 28 127-134 Russia 28

Като имаш предвид, че 0 са най-корумпирани, а 100 са най-малко корумпирани, то с 41 България е най-корумпираната страна в ЕС. За 2014 индекса е 43, а в света е на 69-то място по корупция от 175 държави, като колкото по-назад си в списъка с държавите, толкова по-корумпиран си. Примерно, Сомалия е 174-а позиция и има индекс 8. И все пак да имаш предвид, че много от цитираните от теб държави не са в ЕС.

Шило

Интересно, кой стои зад сайта "Миротворец"? И ако е така, както се изнесе в други медии, дали тези хора ще са пак там?

Претендирам да съм обикновен българин. Изаразих моето мнение. Не разбирам на къде биете?

е много голяма...

Не всичко зависи от нашите политици. Те са продукт на обществото. Нещата са много сложни и не могат да се обяснят само с персоналните качества на политиците. Тези изводи водят в грешна посока.

А от кого да зависи? Точно качеството на тези които управляват е ключа към нормално управление на държавата ни. Ами представи си, че никой не гласува по простата причина, че не харесва нито една партия или политик. Какво става тогава?

Ккавото наредят американците и евросъюзниците това правят ,под претекст ,че така било в съюза и на запад.Докото имаме герберско правителство с техните марионетки ,няма да се оправи държаваат и докато изпълняват нечии интереси ,а законите се пушат на запад.

МОЯТА БЛАГОДАРНОСТ КЪМ РУСКИЯТ НАРОД - МРАЗЯ АМЕРИКАНЦИТЕ И ЕВРОСЪЮЗНИЦИТЕ ,ОБИЧАМ ВИ РУСНАЦИ ,САМО НАПРЕД ,УНИЩОЖЕТЕ АМЕРИКАНСКОТО ВАСАЛНО ПРАВИТЕЛСТВО

толкова много газ има в нея, че край нема възходът им..

Асене ,стигнаха ли хората ,които ти пратихме ,че с тази християнска Русия не можем се оправим ,а и с великият лидер Владимир Путин ,няма как да го метнем ,както го правим с Роско -плевнята.

Кога се разболя толкова и кога изгубихме натежда за теб?

Добре е че сме в НАТО и Русия не може да на нападне както нападна Украйна.А че ДАНС трябва да погне руските агенти спор нема .

Няма надежда за теб ,ще ти цвърчи задника

Няма страшно. Скоро ще отварят Белене, можеш да се цаниш там надзирател. да си изливаш злобата не само по форумите.

Сега е демокрация бе тъпако, хората вече не се преследват заради убежденията им !!

Е, това твърдение, колкото и да се надявахме някога, че така ще стане, днес не само е невярно, но и надежда, че някога ще е вярно - няма.

Това сатира ли е? Голям си смешник!

За ДАНС парламентарна комисия! Има ли нормален човек да мисли ,че в България няма широка руска агентура.Досега един хванат няма! Или не искат ,или не могат,или за друга държава работят!Какво друго може да бъде?!Ако е последното ,трябва да последват тежки присъди-за неционално предателство!

всички агенти под ножа! Няма чужд агент, който да работи за доброто на България. Ако беше обратното, нямаше да им се плаща.

Асене ,тези твойте платените на заплата ли са вече и плащаш ли им трудови осигуровки ,защото в делничен работен ден са на работа .

И медицинска застраховка имат ли ,че като им се наложи ,знаеме си кой започва войната и кой как я завършва

Руска подлога!

Гледам Миков ядосан нещо на президента ,Е крайно време е този новоназначен ръководен кадър да избере позиция .

Мале как ще ви пръщят гъзовете русофоби платени ,пак ли от америка за Българаия лапата парички ,като протеста пред кабинета Орешарски.

Ами ако искам да дам държавни пари за руско оръжие тогава какво ще запееш ,сине московски!Или тогава може,т.е. трябва! За Орешарски: по негово време бяха оттеглени държавните гаранции на Германия за инвестиции тук.Преди него имаше,сега пак има!За възможности на инвестиране от Германия говорим,не за Руанда.Това ако не е оценка.И това е само един пример.

Това деветосептемврийско племе вече си отива и като една змия която умира се опитва да хапе най-лошо....ще ви откъснем змийската глава русофилистици....ако до тогава не се преселите при създателя си

Щото вие ще векувате, нали? Унищожихте света и пак си мислите, че ще сте вечни? Вие сте раково образование. Като изядете организма, който ви храни, сами ще пукнете, но ако организмът е разумен, ще вземе превантивни мерки.

Ненчев бил започнал борба с корупцията на всички нива в МО!!! И КЪДЕ СА АРЕСТУВАНИТЕ ИЛИ УВОЛНЕНИТЕ КОРУМПИРАНИ ЧИНОВНИЦИ ОТ МО? ............ МАЙ САМО ПРИКАЗКИ И ХВАЛБИ КАТО БОЙКО!

поговорка: Какъвто патронът, такъв му и пушека.

скоро циганите ще ви вземат всичко в тази държава и последните живи българи ще бягат на другия край на света за да оцелеят,но се занимавате с глупости като нато,че и протеси за и против има!

Геополитическите интереси не са подвластни на идеология ! Няма комунизъм, няма фашизъм.За един пиклив остров Тачър изпрати една армада от кораби.....Това беше и грешката на Русия. Мислеха че като няма вече комунизъм Западът ще си подари меча.. Няма такова нещо. Западът генетически е колониален.Експлоатирал е роби и отново по др. методология ги експлоатира..България е пример !

Паисий

за Русия си прав - Путин си научи урока след Елцин и го показа в Крим. НИЕ КОГА ЩЕ ГО НАУЧИМ ТОВА и ще спрем да се навеждаме на ЕС, Турция и САЩ!??

Вън европейски колониален съюзе ,вън американски военни сили от Българската земя

Вън всичката продажна измет от БГ....да се пръждосва в Сибир където и е мястото

това направиха американците от народа ни ,един срещу един ни изправиха.

Народът ни раздвоен още след освобождението ни от турците.....чети историята селски комуноид,че точно такива "родолюбци" като теб продадоха БГ на руските мужици!!

Благодарение на туркоманска измет като теб.

Г-н Ненчев,Вие сте от БЗНС,познавате Стамболийски.Знаете деиствията му свързани с войска и въоръжение след ПСВ.Ползваите опита.Няма нужда всичко да знаем!