Димитър Токушев стана председател на Конституционния съд

Проф. Димитър Токушев е избран за председател на Конституционния съд (КС). Той е получил седем гласа от 12 възможни.

Обратно в новината

Коментари - Димитър Токушев стана председател на Конституционния съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Син съм на съден от т.н. Народен съд. Моето семейство е преживяло това клемо! Знам, че и сега продължаваме да плащаме предателството на псевдодемекратите и псевдоанти комуниститеЖ. Желев, Ф. Димитров, Ив. Костов и цялата кохорта, за която мръзнахме по площадите, за да ги вкараме в НС с надежда за промяна и възмездие. Е, успяха да забогатеят и те и съпругите им - партийни секретарки в БКП. Но Господ вижда всичко! Рано или късно те ще платят за проваления преход. Мисля, че началото на възмездието е поставено от хората на улицата!

Гордеем се с достойния избор на ГЕРБ!

Следващият председател ще е престъпника Гроздан Илиев

"Той става доцент през 1990 г. и професор през 2004 г. по "История на българската държава" и "Право" в Юридическия факултет на Софийския университет." За пореден път се убеждавам, че редакторите в този сайт, са максимум хамали. Дисциплината е: "История на българската държава и право"! Или както всеки първокурсник я знае ИБДП. История на българската държава се учи в гимназията, а Право е специалността в Юридическия факултет на университет. Да напишеш за някой, че преподава Право, е все едно да напишеш за друг, че преподава Инженерство, или Медицина.

Добре,че не ми е преподавал по ИБДП. По конституционно право имах честта да ми преподава проф. Борис Спасов- поклон пред паметта му! Невероятен преподавател - такива вече няма:(

Токушев влезе в КС от президентската квота през 2006 г. Той бе предложен за позицията тогава от Георги Първанов. Следователно ще чете конституцията с очите на Първанов и неговото обкръжение и ще я нарушава в тяхна полза. А кой ще чете тази конституция с очите на суверена?

Не свършиха ли тия комунисти бре! Нема ли други кадри дето да не са предложени от Гоце, Серж, Доган, Царя и други такива видни архитекти на съвременнат олигархична история!? И после хората излизата по улиците да стачкуват, не разбирайки, че точно ако съдебната система се реформира отърси от старите муцуни от Държавна Сигурност от старите комунистически родове, тогава БГ ще е преобразена. Не само срещу монополите а срещу Съдебната система, мястото където всичко потъва, затъва и спира. Мисля че, почти няма човек в БГ, който да не е пострадал от Съд. С-ма! Стига толкова!

много добър преподавател, горда съм, че ми чете лекции предния семестър, наистина излъчва респект и уважение!

луд/a ли си?! фъфли и вярно чете, не си е направил труда даже да ги научи. докато беше декан, нищо не направи за студентите, напротив

Семето комунистическо отдавна е хвърлено,сега избуяват плевелите!

Нямат ли КРАЙ КАДРИТЕ НА ГОЦЭ???