144 депутати питат КС за промените в Конституцията

Депутати от ГЕРБ, ДПС, БДЦ, ПФ и РБ внесоха питане в Конституционния съд относно промените в основния закон. Документът е подписан от 144 народни представители.

Обратно в новината

Коментари - 144 депутати питат КС за промените в Конституцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КС ще реши, каквото му каже ДПС. Този тумор е създаден за да пречи на всякакво развитие. Конституцията и правото не ги интересуват, интересуват ги парите и постовете.

ДПС предварително е съгласувало със своите хора в КС този казус, так че знае отговора. Те направо го сложиха ББ на шейната ! Просто върви битка за провал на тази съдебна реформа. Есента ще има цирк :) В този КС ще има смяна на съсидите и този плужек Близнашки май се готви да влезе там с квота на ДПС. Ще видим, то ще си проличи ...

ГОЦЕ , БОЦЕ , КАРАКАЧАН И РАДАН СЕ ВОЗЯТ НА БАНАНА НА БАЙ АХМЕД ДОГАН :))))) ,,, ВЕЧНА ДРУЖБА БАНДИТИ :)))

Цирея да им излязат българи нема да станат.

Реалност - В българия ,нарочно с амлка буква, завършват много прависти, но ЗНАЕЩИ ЗАКОНА ЮРИСТИ НЯМА.А СПАЗВАЩИ ГО - ХИЧ.ВЪПРОС ИМА ЛИ ЗАКОН БГ?

Да дадат питането на някой от депутатите наДуПиСе, за да го занесе той в съда. Те знаят на кого да го дадат.

протакане да им е'еш маиката депутатска! до сега какъв го чоплеха? Oтлагане, протакане, ден да мине...и големият резил за премахване на мажоритарния вот без да се допитат до народа. Kак да не им...

Нали ДПС искаха да питат КС между 1-во и 2-ро четене на проектозакона? Тези защо се напъват? Защо не питаха КС преди внасянето? Такъв шамар ще им забие, че този от ДПС ще им се стори като милувка :) Пълен резил! Цацаров пак се провикна, че не приема поправките в ЗСВ/закон за съдебната власт/. Били противоконституционни. Има пълно бламиране на внесените закони от РБ, както от Герб, така и от опозицията. ДПС се е прицелило в мястото на РБ и няма да мирясат докато не се наместят поне на един стол! Гоце и измисленото му абв също драпа да е тартор. Това все повече ми прилича на на някаква сбирщина за власт! Всеки е захапал кокал и не пуска ...

А съвсем скоро "лошият български мат'риал" ще спре да пита без отговор да получава, А ЩЕ ВИ ПРЕДСТАВИ СМЕТКАТА ЗА ПЛАЩАНЕ...!!! СТРАХУВА ВИ ТОВА?... НАЛИ?...!!!

питане в Конституционния съд от мен : Тия депутати за "къф чеп стават" ??? Питам и отговор не искам !!! :)))

е отговорял принципно по конституционни промени...и в чие правомощие са...а просто маже да им посочи номера на решението. По притеснително е че Радан бил казал че не трябва да се робува на стари решения..

ДЕПУТАТИТЕ НЕ СА СИГУРНИ В ПОЗНАНИЯТА СИ ПО КОНСТИТУЦИОННО ПРАВО И ЧАКАТ КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД ДА ИМ НАПИШЕ ТЕКСТОВЕТЕ. НО ИМАЙКИ ВПРЕДВИД, ЧЕ КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД СЕ ПРОИЗНАСЯ ПО ГОТОВИ ЗАКОНИ И ТЕКСТОВЕ, НЕГРАМОТНИТЕ ДЕПУТАТИ МОГАТ И ДА ПОЧАКАТ ДА ИМ СЕ СВЪРШИ РАБОТАТА. А КАКВА Е ГАРАНЦИЯТА, ЧЕ ДОРИ ДА ИМ ОТГОВОРЯТ, ТЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ТЕЗИ ЧЛЕНОВЕ ТОЧНО КАКТО СА ИЗТЪЛКУВАНИ? ТОГАВА ОТНОВО НЯКОИ ГЕПУТАТИ МОГАТ ДА ПОИСКАТ ОБЯВЯВАНЕТО НА ТЕКСТОВЕТЕ ЗА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ.

КС отговори на питащите депутати: Да, Пеевски е депутат! Пардон - това беше към предишното правителство, но важи и за сегашното! А по въпроса ви: ще се консултираме със Сараите и ще ви отговорим!

Много ти разбира главата тъпа овцо:)

Смятай че съм ти отговорила, а от дир-а са ме цензурирали 'за обида и нецензурни реплики"!;о)))

Питайте Христо Бисеров и Братя Галеви,е ще ви кажат какви реформи да направите във Конституцията.

Депутати питат КС за промените в Конституцията Добре сте ги попитали, та да ги извадите малко от сладката им дрямка.Че да взимаш 10 хил месечно , само за да разгледаш едно две такива питания годишно , направо си е пълен цинизъм.