Внесоха 180 подписа за промяна на Конституцията

Събрахме 180 подписа за промените в Конституцията, каза пред журналисти председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Внесоха 180 подписа за промяна на Конституцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стига ни баламосвахте с глупости...първа промяна само 100 прасета в парламента 2 спиране на субсидиите...стига се гъчихте...3та връщане на смъртното наказание и като цяло реформа в съдебната система....

кудкудякат, не яйце е туй а пак лайно. съдебни заседатели от граждани, а не от партии. за прокурори - гласуване кат за кметове. никой вече не верва в разделение на властите. т.е. в Конституция. тамо е проблема.

Раданееее, за това ли гласувахме за теб бе Раданееее

Е и?Ще осъдят ли с тия подписи Цветанов ?Никога А Борисов за Мишо Бирата?Никога !За какво говорим тогава?

#ПСИХО десни Где бяхте вчера вий, герои днешни? Къде бяхте, когато бащицата ви Костов разпродаде България? Когато подари на безценица Лукойл, Кремиковци, Балкан? Къде бяхте, когато взриви Мавзолея, а министрите му се черпеха и празнуваха насред взривовете като модерни Нероновци? Къде бяхте, когато Мистър 10 процента прибираше комисионни от всяка приватизационна сделка? Къде бяхте, когато подслушваше и следеше невинни? Къде бяхте, когато трупаше тлъсти лихви от КТБ и заедно с Цветан Василев създаде най-голямата банкова пирамида в историята? #ПСИХО десни Днес вие довършвате неговото дело. Довършвате страната ни. Унищожавате българския съд, българското следствие, българската прокуратура. Създавате цяла прослойка от продажни грантаджии. Насилвате ни да мразим Русия, нашия брат. Няма да стане. Няма да се продадем. Доларите на Сорос не могат да купят целия народ. #ПСИХО десни България не е филиал на "Америка за България.

Как е със здравето дедо Енчо Велизаров,стария комунистически бухал , разузнавача доносник от ДС ?Къде се скри след "предателството" на Ципракис ???........

в пълен разрез на демократичните традиции на ВЕЛИКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ.

Конституция се пише от велико народно събрание,широко представителство на всички слоеве:богати,бедни,грамотни,неграмотни,етнически разни,ще се покарат,изпотрепят,накрая,ще има консенсус.Кой дава правото на парламентарна сила спечелила 6% от гласувалите,да е изразител на народната воля.Доказани крадци и лъжци(всички),ще ни лъжат още сумати време,че от тези смешни поправки зависи всичко

Ще се произнесе конституционният съд за предлаганите поправки! Ако за дадена поправка се иска Велико НС, ще отпадне!

Поправките на Конституцията трябва да носят името на 14-те посланика, които заповядаха те да бъдат направени. Медиите съвсем забравиха за това, а ни занимават с репликите на пионки-изпълнители на заповедта.

Единствено БСП се оказаха недостойни за демокрацията, те се сляха с АТАКА и отново станаха причина да се издигне ролята на ДПС...Безродници!!!!

Не те ли страх че ако научат господарите ти ще изхвръкнеш като Мелихата

""Нови хора със стари кукловоди" е оксиморон.

"Направихме малка стъпка напред, който недоволства е против реформата въобще". Да, ама не! Хората се делят по друг принцип - едните са за истинска реформа, другите са за имитация. В епохата на "подмяната" имитациите не са новост, даже хич.

Дори тази ни малка, почти никаква, стъпка напред я оставихте за някога ги, засрамете се.

240 ОХРАНЕНИ СИ ИГРАЯТ СЪС СЪДБАТА НА НАРОДА И ПРАВЯТ "НЕЩО" КАТО КОНСТИТУЦИЯ СЕБЕУГОДНА. ЗНАЕ ЛИ НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ КАКВИ ПРОМЕНИ СЕ ПРАВЯТ? НЕ! ТА ТЕ НЕ СА ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ...

До септември поне 10 души ще се откажат и нищо няма да се случи - вие просто не познавате маниерите на червените и Атака!

Червените и Атака нямат нищо общо- те не са подписвали нищо. Първо се информирай и после пиши, за да си изкараш надницата от господарите ти :)

Пишете глупаци, пишете. Мафията си връзва гащите, кове си закончета, завзема властта задълго, заробва ви, а вие пиете ракия, слушате чалга и псувате мизерния си живот. Радвате се на 360 лв. заплата, радвате се, че живеете в мизерната панелка от баба ви, радвате се, че карате 20 годишен барутник, радвате се, че имате пари за цигари и ракия, пляскате на Планета ТВ, и т.н. И после само мрънкате по форумите колко тежък ви бил живота, как тия били комунисти, а другите не. Моля да си отговорите-КОИ НЕ СА КОМУНИСТИ? БСП ли, ГЕРБ ли, РБ ли, кой???? Нека плитките ви мозъчета проумеят, че във властта няма никой, който по някакъв да не е свързан с управляващата мафия. Краденето е повсеместно. Виждате по ТВ как кметове карат коли за по 200000 лв., и са от всички партии. И вие пак се радвате на мизерния си животец. Наесен пак ще гласувате с ясното съзнание, че пак ще бъдете крадени и тъпкани, и пак ще викате "д'еба и комунистите", "мачкай Бойко", и т.н. Е.баните и мачканите сте вие.

Що бе, заплатите ни може да не са като твойте, щом караме нови лизингови коли и почиваме в чужбина. Да си учил, младеж. Га яде кифтьетата на Бузлуджа...

Не вземам заплата. Сам си осигурявам прехраната. А твоята заплата е ясно откъде идва, тролче. Това, че една малка част от хората получават добро възнаграждение, не е повод за гордост. Гордост ще бъде, ако твоите идоли са осигурили тези доходи, а не бизнеса да бъде постоянно мачкан от властта, особено през последните 2 год. Или да излиза оная с кривата уста по ТВ и да говори как 360 лв. били достатъчни за живот. И ти като получаваш заплата и ходиш в чужбина, погледни с какви хора си обграден-мизерстващи клошари, бедни млади семейства, които едвам изхранват децата си, и едно мургаво общество, което се множи като хлебарки. Щом на тебе ти е кеф да живееш в държава, реално управлявана от цигани, здраве да е.

Любимата теза на маскарите е - всички са маскари. Много селски номер, псевдобългарино.

Интересно, кречеталото Мая Костинбродска-ГалеваМанолова къде се е скрила? Или се натяга за новата службица?

Още едно потвърждение, че тази сутрин асенчовци не са получили опорните си точки и за това наблягат на глупостите и простотиите

Само асенчо ли остана да закрива амбразурата с голи гърди? Пише ли пише, горкият. На изчезване са, комунистите...

Фактът, че комунягите врещят от всички телевизии и гледат като насрани е добър знак. Посоката е правилна.

Най - голям симпатяга е Янаки Стоилов. Напомня ми на обхванатата от бяс мумия.:)

Много тъпи опорни точки. Ако имаше истинска реформа, можеше да ги разобличите като нейни противници. Но сега им дадохте в ръцете друг жокер - да се подиграват на имитацията, която пробутвате.

Слабословестните асенчовци, чийто речников запас е около сто думи и употребяват само половината са много жалки, когато не са получили опорните си точки. Обикновено в такива случай минават на клозетна лексика или на лозунги от началото на демокрацията

друго не ти остава..

Всяка посока, която е напреко на посоката на БСП, е правилната посока. То пък у беспето една посока...ха-ха-ха. Адио, Рио.

Бананче за мене, бананче за тебе... Един голям банан за цялата нация! Бананче за него, бананче за нея... За мафиозите бананова плантация! Левите с голям мерак вземат всеки за левак. И са прави тез левенти с техните баш дисиденти. Та нима не сме леваци, щом допуснахме така, че де що имаше ченгета - да се возят в беемвета!

Триото "Спешен случай", в което е и жена му Антоанета, записва всички песни за година и половина, но ги събира в албума "Бананова рпублика" чак през 1994 г. И на върха на известността, след излизането на албума Кирил и Тони Ампови се отказват от музиката. "Разбрахме, че ни използват тези, които направиха голямото крадене.

"Между минало страшно и бъдеще неясно живее един малък народ. Свободата му приляга, но чепикът го стяга и погрешен е всеки ход. Седем милиона мишлета изкарват се за всичко ченгета. А котараците подхвърлят досиета и си пият кафето... ...Хората търпяха и накрая проумяха, че си правят с тях лоша шега..."

По-скоро още не са проумяли.

Брой на досъдебните производства и следствени дела, които са били разпределени на Делян Пеевски: 0, Брой изготвени от Делян Пеевски обвинителни заключения, заключения с мнения за прекратяване и заключения с мнения за спиране - 0; Брой извършени от Делян Пеевски следствени поръчки и проверки: 0." Ето тази информация, която "Капитал" поиска пред година и половина от градския прокурор на София, се оказа най-строго пазената тайна в държавното обвинение. Предоставянето й беше отказано с мотив, че а) информацията за това кой държавен обвинител колко работи не е обществена и б) и да е обществена, г-н Пеевски не е дал съгласие за разкриването й - защитена включително и от двама представители на прокуратурата, пазещи интересите на депутата от ДПС пред Върховния съд. Тезата, че Делян Пеевски има опит като следовател, беше единственият конкретен аргумент на бившият премиер Пламен Орешарски да го предложи за шеф на ДАНС през 2014 г. Видно от справката, опитът му е бил нулев.

Делянчо е от ДПС нали. БОСТАН е негласна коалиция между ДПС и ГРОБ нали. Лизнашки го взеха за първи консултант на ДПС нали. РБ никога нямаше да се коалира с ГРОБ нали - никога. Рамадан и платените протестъри никога нямаше да отстъпят за съдебната реформа нали. Ама е факт че пиха кафе с Местаня и се надупиха на ДПС. Изводът е че ДПС утравлява България без значение дали е в коалиция с БСП или с ГРОБ. Гъзолизници от протестната мрежа да коментирате нещо

Към всички тролове и не тролове, участваши в коментарите. Поздравления. Те са на много по високо морално ниво, от бръщолевенето и пазарлъците в Парламента. Мен лично ме гнети нещо друго. Може ли наистина да се направи нещо по ново и хубаво със старите крадци и предатели и в съда и в правителството. Защото в съда няма изгнили ябълки. Там самото дърво е прогнило.. Всичко ще си остане само на книга, както е било винаги до сега. Повярвайте ми-всуе се морите. България никога няма да се оправи. Това съм го разбрал отдавна и бъдещето на моите деца няма да е в България. За мое дълоко съжаление. Хев а найс дей.

Конституция и демкрация- Статии от Блиц .бг Докъде се докарахме: Войската си носи чорба-каша от вкъщи. Нова мода край София: Нудисти бродят голи из планината

седем милиона мишлетааа

Трудно ще се преборят с комунистическо-депесарската мафия, чийто най-силен бастион е прокуратурата и МВР. Там се корени най-страшната корупция и престъпност. Момчето Пеевски, любимец на станишко и Орешарски е достатъчен пример...

Ще се преборят много лесно, ако РБ има 180 депутата. Но понеже няма кой да гласува, с искането да се пребори, няма и как да се случи.:)

Гледам Михов и Янаки Стоилов се активизирали срещу промените. Скачат от една телевизия на друга. Явно гостодарят от Москва така е наредил. Злобата ще ги тръшне, тия нещастници.

1. Ние никогa нямa дa подкрепим прaвителство с мин. предс. Бойко Борисов Подкрепихa. 2. Ние никогa нямa дa се договярямес ДПС Договорохa се 3. Ние никогa нямa дa се договaряме с Дяволa......

Ние никога няма да направим фелацио на Местан и да се надупим на ДПС - ето направиха го

Да се запише в конституцията че цялата Власт е от Алаха, изпълнявана от Н.В. Султана и че всички Българи се раждат роби, живеят като роби и умират като роби!

Трябва да спрем да гласуваме за ДПС.

Печелещи-Борисов и Пеевски Губещи-всички останали.

Член Първи на Новата конституция да е: "Цялата власт в ръцете на Алено Червените Комунисти!"

Тя никога властта де не ги е напускала

Пазарлъка тепърва започва, още много кафе требе да се изпие а може би и 7-8 млрд допълнително, щото не е ясно че стигнат ли сегашните 16.

180 подписа,означава намерения и обещания.Когато се гласува,тогава има свършена работа,сега е пияр акция

Някакъв кретен гъзолизен е минал да наслага минуси - те асенчовци е се славят с многословие, обикновено речникът им е до сто думи, но са безпринципни и освен да обръщат палачинката и да целуват задника на Местаня в друго не ги бива

Неокомунизма трайно се установи в България и никога няма да напусне това леговище. Всеки разумен българин да се спасява както може, ако иска да живее достойно. Няма да работя повече за цигани и мутри.

БОСТАН БОСТАН БОСТАН - а уж ДПС бяха най големите врагове на ГРОБ. Къде е Митенцето Пешев да му резнем кожичката на сюнет. Рамадане Рамадане ти тотално се провали.

устойчиво мнозинство от партиите които подкрехиха вземането на дълга от 16 млр.,и тези същите вчера ан блок отново си гласуваха заедно. Най лошо играе ролята си АБВ защото се издъни яко при взимането на дълга,а вчера като осигури 3 гласа подкрепа,вместо обещания 1 глас като видя че мероприятието се дъни. Другия закъсал е РБ защото избирателите им са интелигентни хора и не могат да ги залъгват грубо и за дълго с антикомунистическа риторика и колабористични действия по същество в полза на една върхушка. Очаквайте хвалби до изборите и много опрвдания и мъки след тях.

Добро утро гъзолизци Кой Кой Кой пи кафе с Местаня и кой му направи фелацио после. А се кълняхте че копромис няма да има. КОЙ КОЙ КОЙ СЕ НАДУПИ НА ДПС

Кой(то) сега отива на триседмично "работно" посещение в сащ.

Най важно за България днес не е тази т наречена съдебна реформа. Най важно е да се зпочне ДЕОЛИГАРХИЗАЦИЯ- елиминирането на олигарсите, смучещи крръвта на икономиката ни. С иземване на имуществото и съд. Кои са олигарсите ли? Всички ги знаем: Огнян Донев, Божков Черепа, Гр Ганчев, Гигов, Домусчиев, Пеевски, Прокофиев, Кр Гергов, ББ, К Тренчев, Маджо, Зл Баретата.хайде да не ме триете, защото това не е спам и е по темата. Дребни слуги на олигарсите Дир.бг

Клишето "Съдебна реформе" се използва, за да се заблуждават хората, че се прави нещо. На практика се цели създаване на два ВСС, които да се оправадват един с друг. Нещо като " ние ги хващаме, те ги пускат". Но заплатите на "ние" и "те" са от нашите пари. ОСТАВКА НА НС И ЧЕТВОРНАТА ЛАМЯ!

Дaвaш ли дaвaш, бaлкaнджи Рaдaне, хубaвa Янa нa турскa вярa? Мореее....

#ПСИХО десни Где бяхте вчера вий, герои днешни? Къде бяхте, когато бащицата ви Костов разпродаде България? Когато подари на безценица Лукойл, Кремиковци, Балкан? Къде бяхте, когато взриви Мавзолея, а министрите му се черпеха и празнуваха насред взривовете като модерни Нероновци? Къде бяхте, когато Мистър 10 процента прибираше комисионни от всяка приватизационна сделка? Къде бяхте, когато подслушваше и следеше невинни? Къде бяхте, когато трупаше тлъсти лихви от КТБ и заедно с Цветан Василев създаде най-голямата банкова пирамида в историята? #ПСИХО десни Днес вие довършвате неговото дело. Довършвате страната ни. Унищожавате българския съд, българското следствие, българската прокуратура. Създавате цяла прослойка от продажни грантаджии. Насилвате ни да мразим Русия, нашия брат. Няма да стане. Няма да се продадем. Доларите на Сорос не могат да купят целия народ. #ПСИХО десни България не е филиал на "Америка за България.

в едно друго време, при една друга власт, един беше написал "народът прост, животът тежък, скучен"

Гласуваш за Борисов, получаваш един разчекнат от Кунева и Костов -Рамадан Кунев Костов Честито БУДАли!

Обединиха се ... около кокала. Никакви партийни различия не могат да ги разделят, ако е заплашена далаверата, т.е. те да ви дерат, вие да плащате.

Така и не разбрах, защо на създаването на още една администрация и създаването от една каста на още една й викат реформа... ААА - да ... Разбрах, че едни хора трябвало да бъдат сменени с едни други, по-верни... Ама се питам: Нима това ще доведе до по-бързо и по-справедливо правораздаване???? Едва ли... Дори е сигурно, че няма... Къде тогава е реформата??????

Виж колко добре си схавнал "рИформата" - още една тежка канцелария бюрократи на хранилка. И толкоз.

Група от тези хора промениха конституцията с подписа си на демократи. Същите правят нови промени. Това не е на добре.,.

180 дупетата извъртяха реформата на 180 градуса. Демек да няма реформа. Хайде празнувайте "победата".

Адвокат Дончева хубаво ви е поляла "рИформата" с двата черпака. "Упражнение за създаване на привидност" Общо взето, каквото казаха почти всикчи нормални хора, нетролове.

Келепира прави силата! - Това е днешният парламент и т.н. депутати........айдуци!!!!!

Те и от айдуци са по-кръвожадни, направо са вълци, глутница, вечно гладна, дива и безмозъчна.